❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

El dibuixant/ El arquitecto

Crowfunding per editar els dos llibres que queden de la trilogia "T'estimaré fins que em mori"; "El dibuixant" i "El arquitecto". Una història d'amor molt especial entre dos nois.

Gemma Minguillón Martín

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
36
Aportaciones
1.500€
De 1.450€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Hola de nou! Aquí estem de tornada, per fer l'edició de la resta de la trilogia "T'estimaré fins que em mori". En aquest crowdfunding, l'objectiu és editar els dos llibres restants de la trilogia: "El dibuixant" i "El arquitecto".

Fa un temps, vam poder editar el primer llibre de la nostra trilogia i ara tornem per continuar explicant-vos aquesta història amb els seus abans i els seus després, des d'altres punts de vista ben diferents.

En "El dibuixant", coneixereu molt millor a en Ventura, que us narrarà la seva pròpia història: la seva infantessa i adolescència, la descoberta de la seva sexualitat, les dificultats i anècdotes que va anar enfrontant fins a conèixer al professor Montpuig...i molts extrems de la resta de personatges que desconeixeu o, si més no, que descobrireu des del particular i fresc punt de vista d'en Ventura, així com la continuació de la història que en Roger ens va començar a relatar.

Quant aquest crowfunding finalitzi es farà la presentació de "El dibuixant" de manera oficial a Sant Feliu de Codines, al mes de Desembre d'aquest mateix any i entregarem en mà les recompenses (qui no pugui venir les rebrà per correu ordinari amb gastos d'enviament pagats a tota la Península Ibèrica) i firmarem i dedicarem els llibres i les il·lustracions. L'entrada serà gratuïta i hi podrà acudir tothom que ho dessitji!

També farem en aquest mateix projecte l'edició de "El arquitecto", on el nostre "dolent", l'Octavio Hidalgo ens donarà la seva versió dels fets en un marc molt especial... Però d'això parlarem més endavant, perquè cada llibre ha de tenir, pensem, el seu propi espai i la seva pròpia presentació, de manera que farem la presentació de "El arquitecto" abans de Sant Jordi, perquè pugueu tenir els tres llibres abans de la nostra Gran Festa Nacional Literària. A aquesta presentació serà on rebreu els exemplars de "El arquitecto" aquells que hagiu participat al crowdfunding amb una quantitat de 30 euros o més, i també firmarem i dedicarem els llibres en aquesta presentació i, naturalment, romandran a la venda per qui ho desitgi.

Hem fet per aquest projecte dues coses especials: La primera, l'il·lustrador Marc Serra ens ha fet un gran nombre de làmines per aquests llibres (setze aquarel·les per "El dibuixant" i sis dibuixos a carbó per "El arquitecto", que podreu gaudir durant la lectura dels llibres. Tots son, com podeu imaginar, dibuixos magnífics a l'alçada d'aquest nostre gran dibuixant i imprescindibles pel desenvolupament d'aquesta història:

*"En un racó vaig veure la meva carpeta, la primera que havia tingut, i vaig començar a fer un repàs als meus vells dibuixos. Pràcticament no m’havia tornat a recordar d’ella, però ara va ser el primer en el que vaig pensar.

Vaig desfer els llaços amb cura, amb un toc sensual, com quan li baixes la cremallera a un amant a qui desitjes molt i, per fi, el tens allà davant, rendit i submís. La vaig obrir i darrera el primer paper de seda vaig trobar-me de

front amb els ulls de la meva mare tal i com l’havia dibuixada ara feia tants anys, vestida de princesa (...)"*

La segona, dir-vos que tenim un realitzador de vídeo, l'Adam Christopher López, que ha fet els vídeos d'aquesta trilogia amb la col·laboració de tot un equip: En Luis Santiago, un jove músic que ens ha compost una música original de guitarra elèctrica per ells, amb l'ajut de la Judit Perich, que ha interpretat la música de piano que podeu escoltar al vídeo de "El dibuixant"; un fotògraf, en Xesco Mariscal, que també ha produït els vídeos; dos models, l'Adrià Boix i la Judit Perich, que al vídeo interpreten els personatges d'en Ventura i l'Ariadna, i el propi Xesco també fa un cameig al vídeo com a Amadeu (que qui és l'Amadeu? Ja ho descobrireu!).

La veu d'en Ventura que sentireu al vídeo de "El dibuixant" pertany a l'Adrià Boix. Per la veu de l'Octavio Hidalgo al video de "El arquitecto" hem comtat amb en Xesco Mariscal. L'Adam està treballant en un remake del primer vídeo de "T'estimaré fins que em mori", on contarem amb l'Arnau Ramírez per interpretar la veu d'en Roger Montpuig.

L'Adam ha fet un treball magnífic i, en aquesta presentació, us fem arribar el vídeo de "El dibuixant", perquè el gaudiu i us aneu ficant en el llibre. Més endavant us presentarem el vídeo de "El arquitecto", perquè el veieu abans de la seva presentació, i el remake de "T'estimaré fins que em mori".

Recordeu que les vostres aportacions a aquest projecte, destinades a sufragar les despeses de promoció i edició dels llibres, només es faran efectives a la finalització d'aquesta campanya, és a dir, ben entrat el mes d'Octubre.

A què destinarem les vostres aportacions

A la edició i publicació del llibre "El dibuixant", a l'edició del llibre "El arquitecto" i la seva posterior presentació al mes d'Abril; a la promoció i difusió audiovisual del projecte.

Sobre les recompenses

Les làmines

Si la vostra recompensa inclou làmines a escollir, us farem arribar per correu electrònic la col·lecció complerta de les làmines de "El dibuixant" perquè ens digueu les que més us agraden i us les puguem fer arribar o entregar el dia de la presentació firmades per en Marc Serra.

Pels que hagin participat amb 40 euros, se us entregarà la làmina de l'Ariadna, que representa una ondina a sobre d'una flor de lotus, firmada per en Marc.

Pels que participeu amb 70 euros o més, rebreu en primícia mundial una o més làmines secretes del llibre "El arquitecto" (depenent de quantes vulgueu i només poden ser fins a tres), completament inèdites i que fins ara no han vist la llum! A la primera imatge d'aquest mateix apartat "Recompenses" podeu veure una de les sis làmines a carbó que tindrà el llibre, perquè us pugueu fer la idea de com seran aquestes noves làmines tant especials, però no te perquè ser aquesta la làmina que rebreu. Serà sorpresa fins el dia de la presentació de "El dibuixant"!

Recordeu que amb una aportació de 70 euros o més podeu triar fins a tres làmines de "El dibuixant" o bé de "El arquitecto", o de tots dos llibres si ho preferiu, però només podeu escollir fins a tres làmines en total. Per tots aquells que feu una aportació d'aquest tipus, ens posarem en contacte amb vosaltres per aclarir quines làmines desitgeu.

S'entregaran el dia de les seves respectives presentacions; al Desembre, al dia de la presentació de "El dibuixant", entregarem totes les recompenses excepte els exemplars del llibre "El arquitecto", que s'entregaran el dia de la seva presentació al mes d'Abril. A les persones que no puguin assistir a les presentacions se les enviarem per correu en les mateixes dates de les presentacions.

Totes les làmines seran en mida DIN A3.

Les il·lustracions sobre el mecenes

Aquells que col·laborin amb 100 euros o aportin a una de les dues recompenses de 120 euros, rebran en exclusiva una làmina feta per en Marc Serra (i firmada, si el mecenes ho desitja), on el tema serà el mecenes dibuixat com a un personatge fantàstic que ell podrà escollir. La làmina serà DIN A3 i estarà feta amb aquarel·les.

En aquesta recompensa personalitzada tant especial, el mecenes podrà triar quin personatge fantàstic vol ser, perquè en Marc el dibuixi així. Requereix fotografia del mecenes, de cara o de cos complert, per poder-lo dibuixar.

Hi ha un munt de personatges fantàstics i mitològics a escollir, mencionem alguns exemples per intentar donar idees als mecenes:

·sirena: amb els cabells llampants y una cua de peix.

·dríade: esperit de la natura, amb fulles al cos.

·sàtir: una divinitat dels boscos amb banyes i potes de cabra.

·elf: una criatura bella i joiosa amb les orelles de punta.

·drown: també anomenat "elf fosc", una criatura tant bella com macabra, amant de la foscor, amb els ulls brillants i orelles de punta.

·vampir: una malèfica criatura de la nit, amb uns ullals enormes i punxeguts.

·àngels, fades, bruixes i qualsevol altre que se us pugui acudir!

Fins i tot, el mecenes pot ser dibuixat com un personatge antic o mitològic, com ara un rei, un cavaller medieval, una reina o una princesa, o fins i tot un emperador romà, un viking o un faraó de l'Antic Egipte.

Les possibilitats són infinites!!

El material beta

Qui aporti 120 euros en una de les dues recompenses d'aquest preu rebrà un CD amb tot el material beta de l'edició dels llibres. El CD va amb l'ordinador. En ell, el mecenes podrà visualitzar en exclusiva tot el material no oficial que es va fer durant l'edició dels llibres i que al final es va rebutjar per un motiu o altre. Tot és material en exclusiva, que mai apareixerà en cap llibre ni en cap vídeo, només el mecenes que participi amb 120 euros el podrà descobrir i gaudir d'ell.

El mecenes podrà trobar fragments de vídeo que van sortir malament a la primera o es van haver de repetir per un o altre motiu (les populars "tomas falsas"); fotografies no oficials que no apareixen en cap vídeo; àudios que es van descartar, els primers àudios que anaven a aparèixer als vídeos, com a veus dels personatges o com a música de fons; dibuixos malaguanyats... Així com també un document de text amb alguns anècdotes interessants sobre els llibres i el seu contingut.

Una pila de material recopilat en un CD per un mecenes molt especial!

Berenar amb l'equip

Aquest projecte l'hem dut a terme un equip de persones, més a baix podeu veure els nostres noms i què hem fet cadascú de nosaltres.

Qui aporti 120 euros en una de les dues recompenses d'aquest preu podrà venir a fer un berenar amb tots nosaltres, parlar dels projectes i fer-nos totes les preguntes que vulgui.

I si aconseguim més diners?

-Si arribem a 1500 euros, farem les làmines en mida extra-gran (DIN A2)

-Si aconseguim entre 1500 i 2000 euros, ampliarem les edicions dels llibres, fent major nombre d'exemplars.

-Si arribem a 2.000 euros, podrem fer l'edició de "El dibuixant" en tapes dures!!

-Si aconseguim arribar fins la xifra de 2.500 euros, "El dibuixant" no seria l'únic llibre en tapes dures... També podríem gaudir de "El arquitecto" amb aquestes tapes de tanta classe!!

L'equip de producció dels llibres

Aquest projecte ha estat dut a terme per una sèrie de persones que citarem a continuació:

  • L'escriptora Gemma Minguillón Martín , que ha escrit els tres llibres de la trilogia.

  • En Marc Serra , l'il·lustrador que ha fet les il·lustracions dels llibres.

  • L'Adam Christopher López , realitzador dels vídeos.

  • En Xesco Mariscal , fotògraf i productor dels vídeos, donant de veu de l'Octavi.

  • En Luís Santiago , músic.

  • La Judit Perich , pianista i model.

  • L'Adrià Boix , model i donant de veu d'en Ventura.

Calendari previst

Si aconseguim el projecte farem la presentació de "El dibuixant" abans de Nadal. Serà una presentació patrocinada per l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines i convidarem a tots els mecenes per fer entrega de les seves recompenses, excepte dels exemplars de "El arquitecto", que entregarem a l'Abril, abans de Sant Jordi, el dia de la seva presentació. Els mecenes que no puguin acudir a les presentacions els hi enviarem les recompenses per correu ordinari a les mateixes dates de les presentacions (despeses d'enviament incloses a tota la península).

+ Info

Passeu-vos pel nostre facebook!
facebook d'en Marc Serra
Visiteu el nostre blog literari i artistic

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies