❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Emprenyadors.org en paper!

Emprenyadors.org, el mitjà de premsa escrita i audiovisual, fa el salt al paper! Si aquesta campanya funciona serà possible la publicació dels 4 primers números de la nostra revista! Ja sabeu; periodisme subjectiu, independent i amb passió. Subscriu-t'hi ara i ajuda'n l'eclosió!

emprenyadors.org

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
69
Aportaciones
1.585€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Sobre nosaltres

Emprenyadors.org és una revista de periodisme crític, subjectiu, independent i apassionat. Va néixer fa uns 2 anys dels caps de tres estudiants de periodisme que volien trencar amb la connivència entre mitjans de comunicació i poders econòmics, aquesta promiscua relació que ningú s'esforça ja tan sols en amagar: els diaris estan en mans dels bancs i són ells qui paguen la informació. No cal ser Sherlock, doncs, per saber què (i des de la perspectiva de qui) hi llegirem.

Des d'aleshores el projecte ha anat creixent fins a decidir-se a fer el salt al paper. Aquest maig hem tret el número pilot, amb un eix central força localitzat a Vilassar de Mar, el nostre poble, malgrat Emprenyadors.org té vocació local i internacional (a l'enllaç del final us el podeu descarregar).

Les periodistes que fem rutllar la revista creiem que el bon periodisme mereix ser llegit sobre tinta i papir, en una reivindicació del valor de la professió però, i sobretot, en una recuperació de l'extraordinari gust que suposa llegir-lo amb pausa i sabor. Ens emmarcaríem, doncs, en el ja prou conegut corrent de l'slow journalism, però ens agrada afegir-hi alguns trets més: el reconeixement de la pròpia subjectivitat, la indispensable independència i, sobretot, la passió feral.

Per què subjectiu?

Davant la sacralització de l'objectivitat en els media contemporanis volem recordar que darrere cada portada, fotografia, reportatge i paraula hi ha una ment pensant i bategant, un cervell que ha crescut en el seu barri amb els seus referents, els seus records, els seus ulls i els seus traumes. I tot això (i molt més) fa que la notícia sigui una i no una altra. I això és necessàriament subjectiu. I això és necessàriament periodisme.

Per què independent?

Creiem que per escriure el que creiem, quan volem i com ens doni la gana és obligat que els nostres ingressos vinguin de moltes petites parts que creguin en nosaltres i no de cap gran anunciant o propietari. Aquí us proposem que les nostres petites parts siguin les subscripcions de totes vosaltres.

Per què apassionat?

Perquè ens agrada tant que no ho sabem fer de cap altra manera, i us ho demostrem a cada número i a cada vídeo.

Objectiu de la campanya

El propòsit d'aquest Verkami és aconseguir els diners que ens permetrien llançar els 4 primers números d'Emprenyadors.org en paper. Totes les aportacions inclouen la subscripció anual en paper (excepte la de 5 € que és en digital), i depenent de la quantia de la mateixa s'obtenen unes o altres recompenses addicionals (des d'una poesia en memòria de Salvador Puig Antich a una bossa de tela o una samarreta, tot a cura de la nostra dissenyadora gràfica).

Aquests 4 números serien completament independents i diferents al número zero o pilot.

Aquest és el disseny de la bossa:

Les recompenses s'entregarien en un termini màxim de dos mesos a partir de la finalització de la campanya.

Calendari

El primer número es publicaria a mitjans de maig. A partir d'aquest els tres restants sortirien bimensualment fins a finals d'any.

Enllaços

Us convidem, per últim, a fer una ullada als nostres treballs anteriors:

Web emprenyadors.org

Canal de Youtube amb tots els vídeos d'emprenyadors.org

Descarrega't aquí el número pilot (0) d'emprenyadors.org en paper

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • emprenyadors.org

    emprenyadors.org
    Autor/a

    casi 9 años

    Hola Enric!

    Efectivament qui ho demani sí que hi tindrà accés. El que passa és que no ho hem especificat a les recompenses. Però ja et diem que és clar que sí!

    Una abraçada i gràcies per la confiança,

  • Enric

    Enric

    casi 9 años

    Dona la subscripció al format paper dret d'accès al format digital?

    Gràcies i sort!

  • emprenyadors.org

    emprenyadors.org
    Autor/a

    casi 9 años

    Hola erico!

    Efectivament, hem tingut un problema amb l'empresa que ens proveeix el servidor del web. Gràcies per avisar! A hores d'ara ja està solucionat i emprenyadors.org torna a ser 100% operativa!

    Salut i gràcies,

  • erico

    erico

    casi 9 años

    que passa que no es pot entrar al vostre portal directament per "emprenyadors.org" sera que l´haureu cancel.lat i ja no si pot tenir accés??

  • emprenyadors.org

    emprenyadors.org
    Autor/a

    casi 9 años

    Hola Jacint!

    Sí, sí, oi tant que tractarà temes i notícies directament vinculades a Vilassar de Mar. Ja t'avancem que al proper número hi haurà, com a mínim, tres peces ubicades a VdM.

    De cara als següents intentarem mantenir sempre aquest equilibri entre temes més locals i nacionals/internacionals.

    Una abraçada i gràcies per la confiança,

    La Redacció d'emprenyadors.org

  • Jacint

    Jacint

    casi 9 años

    Voldria saber si apart dels temes social/politic/economics que en general la revista pugui tractar també tindrà, sobretot pel que s´ha vist en el primer numero, una focalització més directe amb temes relacionats amb Vilassar de Mar, o no??

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies