❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Come to the CAGARET

Els Crònics som còmics, parodiants i força irònics. Els nostres monòlegs es converteixen en cançons que volem representar-vos, i les seves notes, en històries que necessiten ser escoltades. El nostre món esbojarrat ha creat "El Cagaret", un espai imaginari que ens morim de ganes que descobriu!

Crònics

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
58
Aportaciones
1.775€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Primer CD de Crònics: ‘Come to the CAGARET’

Welcome madames et monsieurs! Els Crònics tornem a la càrrega amb el nostre segon treball. Ha plogut molt després de la maqueta ‘L’Irresoluble Cas de l’Assassí Surrealista’! Des de llavors, a part de superar la pluja també ens hem adaptat a canvis profunds dins del grup, tant pel que fa als membres que el componem com a l’estil de música que ara prediquem. És per això que, ara més que mai, necessitem que poseu el vostre gra de sorra per fer realitat aquest CD. Ens ompliria d’orgull i ‘satisfazión’ que volguéssiu formar part d’aquesta família entrant al nostre CAGARET.

CAGARET? Esteu segurs que s’escriu amb ‘G’?

No us penseu que no sabem escriure, CAGARET és la nova paraula del diccionari crònic; el croniccionari:

En resum, aquesta idea està molt bé. Oi que si? Es que és nostra ... hehe

Bromes a part, el CAGARET és la nostra visió d’aquesta societat que fa fer caca (SIN. cagar, de Cagaret). No heu pensat mai que ja som massa mosques donant voltes a la mateixa tifa? Ha arribat el moment de tibar la cadena!

Senyores i senyors, l’espectacle és al principi del final... O era al final del principi?

Però, a veure, sou els Crònics... Crònics de què?

Som amants de la música, de l’humor i la paròdia... som amants Crònics sense remei! De fet tot va començar el 2008 al garatge de l’Isaac a Sant Joan de Vilatorrada, on ens trobàvem cada cap de setmana i on el Barnaus sempre ens feia començar tard els assajos. Ell és i serà el bateria més impuntual de tots els temps, però això si, in love with Barnaus forever. D’aquell garatge en van sortir els primers temes de Crònics (d’estil més centrat en l’ska i el reggae), i també els primers bolos. Al cap d’un parell d’anys ens vam traslladar a la que és actualment la seu principal dels nostres assajos i disbauxes, Aguilar de Segarra.

El 2012 vam enregistrar la maqueta ‘L’Irresoluble Cas de l’Assassí Surrealista', el nostre primer treball d’estudi que va ser gravat i mesclat pel Miquel Coll a l’estudi Music8. En aquest punt ens hem d’aturar perquè podeu escoltar els Crònics de ‘antes’.

Ja està hehe

La maqueta va incorporar estils de música més variats (swing, drum’n’bass...) fruit de les noves experiències que anàvem vivint, de les ganes d’experimentar i de canvis en els gustos musicals, per què no dir-ho. Aquests canvis, juntament amb baixes doloroses (Àngel, Jofre...) i noves incorporacions dins del grup han acabat per configurar la banda actual, que som el Nil (bateria), el Riera (baix), el Gasulla (teclats), el Martí (veu i guitarra), l’Albert (saxo) i el Pau (veu).

Durant aquests set anys que fa que estem picant pedra hem anat a petar a llocs que mai se’ns haguessin acudit asseguts en aquell garatge de l’Isaac: sales de concerts com la Stroika o el Moscou, festes majors de Manresa, Port de Sagunt, Súria, Fonollosa, Poble Sec, Aguilar de Segarra, Bovera... Les ganes de continuar fent aquests concerts i de fer arribar la nostra música a tots vosaltres és el que ens permet seguir endavant amb el nostre projecte.

Calendari previst

Preveiem acabar l’enregistrament de Come to the Cagaret cap a mitjans/finals de maig. Llavors, començarem l’edició del format físic del CD i engegarem la fabricació del ‘merchandising’.

Les recompenses, a excepció del ‘PACK Surrealista’ es lliuraran a cada mecenes durant els concerts que ja tenim previstos (les dates es publicaran al facebook i twitter) o bé quedant personalment via e-mail.

El sopar i pre-estrena del CD serà una festa la data de la qual es concretarà i us la comunicarem més endavant també via e-mail i xarxes socials.

Que comenci l'espectacle!

+ INFO

Facebook
Twitter
Youtube
Bandcamp

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#02 / Come to the CAGARET ja és una realitat!

Estimat mecenes,

Come to the CAGARET ja és una realitat! I tot gràcies a les aportacions de mecenes com tu.

Ahir a la Sala Stroika de Manresa vam presentar en viu i en directe les cançons d'aquest nou treball. Si no hi vas poder assistir, no et preocupis! Hi hauran més oportunitats durant els concerts que ja tenim programats per aquest estiu --> podeu consultar-ho al facebook i al twitter . Però perquè vagis fent salivera et deixem la fotofinish d'ahir ;)

Però tornant a la teva aportació, ara que ja ha finalitzat la campanya, ens posarem en contacte amb tu personalment o bé via e-mail per fer-te-la arribar. Si per qualsevol cosa no rebessis correctament la recompensa, siusplau posa't en contacte amb nosaltres a [email protected] o amb algun membre de grup.

Gràcies de tot cor pel teu recolzament! Tot això no seria possible sense tu!

Ens veiem sempre que vulguis!

Crònics

#01 / Samarretes!

Pareu màquines! Ja tenim els diferents models de samarretes perquè vingueu ben guapos als nostres concerts! Podeu triar el model que més us agradi :)

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies