❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Nou disc de Raydibaum

Raydibaum preparem el nostre 4rt disc i per fer-ho hem decidit comptar amb vosaltres a través de Verkami! Aquest disc és un canvi a tots nivells, per aquest motiu hem decidit anar per nous camins desde l'arrel, regirant les estructures sota terra

Raydibaum

A project of

Category

Pop / Rock

Created in

0
seconds
209
Patron
6.406€
From 5.000€
Contribute to the project
View project in Castellano

“Estructures sota terra”, un disc molt personal, lliure de convencionalismes que marca un punt d’inflexió en la trajectòria del grup i que deixa clara la seva inquietud musical. No cal que el pop/rock sigui explícitament reivindicatiu o compromès per evidenciar la seva connexió amb la realitat: de la mateixa manera que la pluja mulla el bosc i l’aigua s’escola sota terra per acabar creant corrents subterranis, tota manifestació artística beu directament del seu entorn i acaba emergent.

En aquest treball Raydibaum ha buidat tota la tensió i la visceralitat del moment present per transformar-la en cançons enèrgiques, intenses i fosques. “Estructures sota terra” és un esforç per crear bellesa des de la penombra, des del més profund de les entranyes. Raydibaum fa un gir estètic i salta al buit sense mirar enrere, però mantenint la coherència de la seva trajectòria i un so innegablement propi.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS
Les vostres aportacions les destinarem al master del disc, edició, fabricació, artwork/disseny i per al videoclip del primer single

CALENDARI
Tenim previst que la sortida de disc sigui el 10 març, i voldriem començar a repartir les recompenses a partir de l'1 de març. Farem una festa per a donar en mà les recompenses a la gent de Barcelona i rodalies. Per aquells que no pogueu venir, no heu de patir ja que us ho enviarem a casa.

Ens podeu coneixer més a Facebook i Twitter

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

9 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Nil Llorach

  Nil Llorach

  almost 6 years

  La presentació és el dia 9 però a quina hora? I com va el tema entrades, jo he fet una aportació però hi pot vindre més gent? Meeerci

 • ELIANA LE DONNE

  ELIANA LE DONNE

  almost 6 years

  Porfi traduzcan alguna de las canciones así las podemos cantar con ustedes....!!Gracias.....

 • Raydibaum

  Raydibaum
  Author

  about 6 years

  Hola.
  En principi i si res no canvia, la festa per donar les recompenses serà el Doumenge 9 de Març al Koitton Club de Sants (Barcelona C/Rossend Arús, nº 9).
  Anyways, anirem informant-vos de totes les novetats.

  Salutacions.

 • mmasipv

  mmasipv

  about 6 years

  eis! Quan és la festa? (lloc, hora. etc)

 • Ivan Almazan

  Ivan Almazan

  about 6 years

  Aquest finde faras hores extras!!! De res crack!!!

 • Raydibaum

  Raydibaum
  Author

  about 6 years

  Eo Ivan!! Ahora miro como lo soluciono. Gracias companyero.

 • Ivan Almazan

  Ivan Almazan

  about 6 years

  He fet dos aportaciones per error m'agradaria que participar com una sola aportació de 50€ PACK FAN DÚO COMPLERT! merci!!!

 • Raydibaum

  Raydibaum
  Author

  about 6 years

  Merci ; Bibi !!

 • bibi

  bibi

  about 6 years

  no és una pregunta... és una afirmació! ES UN DISCAZO!!!!!!

8€
2 backers

Agraïments al disc però només us vull ajudar en el vostre projecte.

10€
13 backers

DESCÀRREGA EN PRIMÍCIA

Agraïment al disc + Descàrrega directe del disc 2 setmanes abans de la sortida + Descàrrega de la portada i lletres

15€
84 backers

PACK CD BÀSIC

Agraïment al disc + CD en format físic (te l’enviem a casa o te’l donem el dia de la festa d’entrega de recompenses)

20€
28 backers

PACK CD+

Agraïment al disc + CD en format físic (te l’enviem a casa o te’l donem el dia de la festa d’entrega de recompenses) + Descàrrega directe 2 setmanes abans de la sortida del disc. + Descàrrega de la portada i lletres

30€
89 left (of 100)

PACK FAN BÀSIC

Agraïment al disc + CD dedicat en format físic 1 setmana abans de la sortida (te l’enviem a casa o te’l donem el dia de la festa d’entrega de recompenses) + Descàrrega directe 2 setmanes abans de la sortida del disc. + Descàrrega de la portada i lletres + Entrada al concert de presentació (A la teva comarca)

35€
32 left (of 50)

PACK FAN DUO BÀSIC

Agraïment al disc + CD dedicat en format físic 1 setmana abans de la sortida (te l’enviem a casa o te’l donem el dia de la festa d’entrega de recompenses) + Descàrrega directe 2 setmanes abans de la sortida del disc. + Descàrrega de la portada i lletres + 2 Entrades al concert de presentació (A la teva comarca)

40€
39 left (of 50)

PACK FAN COMPLET

Agraïment al disc + CD dedicat en format físic 1 setmana abans de la sortida (te l’enviem a casa o te’l donem el dia de la festa d’entrega de recompenses) + Descàrrega directe 2 setmanes abans de la sortida del disc. + Descàrrega de la portada i lletres + Entrada al concert de presentació (A la teva comarca) + Nova Samarreta de la Gira

50€
57 left (of 75)

PACK FAN DUO COMPLET

Agraïment al disc + 2CD dedicat en format físic 1 setmana abans de la sortida (te l’enviem a casa o te’l donem el dia de la festa d’entrega de recompenses) +2 Descàrrega directe 2 setmanes abans de la sortida del disc + Descàrrega de la portada i lletres + 2 Entrades al concert de presentació (A la teva comarca) + 2 Noves samarretes de la Gira

60€
31 left (of 40)

PACK FAN TOTAL

Agraïment al disc + CD dedicat en format físic 1 setmana abans de la sortida (te l’enviem a casa o te’l donem el dia de la festa d’entrega de recompenses) + Descàrrega directe de 3 temes inèdits especials per el Verkami + 1 Entrada al concert de presentació (A la teva comarca) + Concert acústic al nostre local d’assaig (els assaigs són els dilluns a les 19:00 i es faran grups de màxim 6 persones) + Nova Samarreta de la Gira.

75€
26 left (of 30)

PACK FAN TOUR

Agraïment al disc + CD dedicat en format físic 1 setmana abans de la sortida (te l’enviem a casa o te’l donem el dia de la festa d’entrega de recompenses) + Descàrrega directe de 3 temes inèdits especials per els mecenes del Verkami + 2 Entrada al concert de presentació (A la teva comarca) + 2 entrades al concert especial 10 anys de Raydibaum + 2 Noves Samarretes de la Gira

100€
10 left (of 20)

PACK FAN DUO ESPECIAL AMB REPRODUCCIÓ PORTADES

Agraïment al disc + 2 CDs dedicats en format fisic 1 setmana abans de la sortida (te l’enviem a casa o te’l donem el dia de la festa d’entrega de recompenses) + Descàrrega directe de 3 temes inèdits especials per als mecenes del Verkami + 2 Entrades al concert de presentació (A la teva comarca) + 2 entrades al concert especial 10 anys de Raydibaum + 2 Noves Samarreta Raydibaum + Postals Especials de totes les portades dels discs dissenyades per Liliana Fortuny. (20x20)

300€
4 left (of 5)

CONCERT ACÚSTIC A CASA TEVA (Despeses de viatge no incloses, concerts a Catalunya) + Agraïments al disc + 2 Packs de (Nou disc + Nova samarreta de la gira + entrada al concert de presentació a la teva comarca)

2.500€
1 left (of 1)

GOLDEN MECENES!

"Raydibaum és el grup de la meva vida. Vull que recordin sempre tot el que signifiquen per mi." Aquesta persona especial, no només tindrà entrada lliure a TOTS els concerts de Raydibaum fins a la fi dels temps, si no que ademés el seu nom serà mencionat en tots els concerts i entrevistes de la nova gira, remarcant que sense la seva ajuda aquest nou projecte no hauria estat possible.

Cookies help us to offer you the best experience. Settings