❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Tympanum, la banda de percussió de Tarragona

Tympanum és una iniciativa per crear una banda de batucada a Tarragona. Ens inspirem en la identitat romana de Tarraco per donar caràcter y energia a la banda. Som joves d'entre 20 i 30 anys i necesitem finançament per comprar els instruments i començar a caminar com a banda.

NatShow

A project of

Category

Created in

0
seconds
67
Patron
1.581€
From 1.548€
Contribute to the project

QUI SOM?
Som joves amants de la percussió que volem crear la primera banda de batucada de Tarragona. Liderats per Juan Alejandro Portero Mendoza, amb molta experiència a la batucada, els integrants de Tympanum volem fer vibrar Tarragona al ritme dels surdos brasilers.

Les festes de la ciutat sempre han estat farcides de diferents expressions musicals i de percussió. Des dels timbals del armats a la Setmana Santa fins al Ball de Bastons, passant pel ritme contagiós de les gralles dels Castellers. A Tympanum ens estimem aquestes tradicions i volem posar el nostre gra de sorra a l'escena musical i artística de la ciutat.

EN QUÈ GASTAREM ELS DINERS?
Totes les vostres aportacions les destinarem principalment a comprar els instruments i a cobrir, en bona part, les despeses de manteniment dels mateixos.

Instruments:
- 1 repenique
- 2 shekeres
- 3 caixes piccolo
- 5 tamborims
- 3 goliats aguts
- 3 goliats greus
- 3 surdos

QUAN?
Inmediatament després de finalitzar la campanya de verkami, comprarem els intruments i començarem a omplir els carrers de la ciutat de ritmes, balls i diversió.

QUAN REBREU LES RECOMPENSES?
Les recompenses dels que feu aportacions, les entregarem a la festa de presentació de la banda que tindrà lloc a la primavera. (mitjans d'abril)

ENLLAÇOS
- Pàgina de Facebook
- Mail: tympanum.percu@gmail.com

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

1 comment

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

  • Diego Garcia Mera

    Diego Garcia Mera

    almost 6 years

    Hola J. A. Recibe mi saludo. Como poder charlar contigo? Nosotros estamos con la idea del circulo de percusión. Tambores africanos, latinos y percusión en general. Te felicito x la idea de la batucada. Le hace muxa falta a Tgn. Mi telf. 676831175.

10€
27 backers

Invitació per a dues persones a la festa de presentació de la banda. Et convidarem a coca i cava i a ballar al ritme de la batucada de Tympanum!
+ Foto de la banda signada

22€
18 backers

Invitació per a dues persones a la festa de presentació de la banda. Et convidem a coca i cava.
+ Foto de la banda signada
+ Una baqueta personalitzada
+ Més regals sorpresa

35€
21 backers

Invitació per a dues persones a la festa de presentació de la banda. Et convidarem a coca i cava i a ballar al ritme de la batucada de Tympanum!
+ Foto de la banda signada
+ Una baqueta personalitzada
+ Més regals sorpresa
+ Diploma que t'acredita com a soci fundador de Tympanum. Podras venir als assajos, les actuacions i seras part de la gran familia Tympanum
+ Samarreta de la banda

180€
1 backer

Actuació de la banda*
Podras disposar de Tympanum per animar la teva festa, cel·lebració o qualsevol altre esdeveniment. El ritme de la batucada és irresistible, converteix l'actuació en una festa inoblidable on tothom s'hi veu abocat a participar.

*subjecte a disponibilitat dels membres i contractada amb suficient antel·lació.

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.