❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

i... com tens el disc, Roger?

Roger Benet vol treure el seu segon disc, l'Òpera Rock "Ciutòpolis", el Febrer de 2014, però necessita una última empenta...ei ei..al tanto!!...d'aquestes no, que gairebé va al terra! Dóna-li una última empenta convertin-te en el seu micromecenes!

Roger Benet

A project of

Category

Created in

0
seconds
149
Pledges
4.135€
From 4.000€
Contribute to the project
View project in Castellano

Choose your reward

Or support it with a donation

Contribute without a reward
Donate to the project because you simply want to help make it happen:

HOLA, PERSONES!

Sóc el Roger Benet, cantautològic.

(Pels qui no em coneixeu encara, podeu llegir quelcom més avall a la dreta)

... On estava...? Ah, sí! Després de molt temps preparant el disc Ciutòpolis, ha arribat el moment en que, per fi, vegi la llum!!! Però necessito una última empenta!

M'ajudes a que aquesta Òpera Rock sigui possible?

UNA ÒPERA ROCK?

Sí, sí... una Òpera Rock... o un "disc conceptual", o "un seguit de cançons que expliquen una mateixa història", vaja!

... i és que aquest disc explica la història d'un canvi: Roger Benet i els Oximorònics ens fan viatjar cap a la Ciutòpolis, una ciutat-utopia imaginària, que és reflexe de la societat actual en la que vivim: contradictòria, paradoxal, antitètica... digues-li com vulguis!

... però enlloc de viatjar cap a fora, Ciutòpolis fa un gir argumental i comença a viatjar cap a l'interior del que podrien ser els nostres dubtes existencials, les nostres pors, la nostra aparent bogeria que ens porta a viure moments precisos que ens deixen cert regust de Solitud Compartida, com explico en aquesta cançó:

Què? Què us sembla Sol?
... segurament serà un dels "Sol-ters"... bé, vull dir dels "Singles"!

Estic pensant que... ara que ja heu escoltat una de les cançons, us podeu pensar que -com en la cançó Sol- el disc dóna una visió molt melancòlica del que deixem enrera quan fem un canvi en la vida, però no és així, tot el contrari!: el disc ens anima a viatjar cap a la nostra imaginació, cap a les nostres il·lusions per, des d'allí, treure'n un missatge positiu, empàtic i necessari: sempre som a temps de replantejar-nos desde zero, reinventar-nos i canviar, per així disfrutar d'aquest canvi d'una manera molt més intensa!!!

EXPLICA'M MÉS SOBRE "CIUTÒPOLIS"!

Des de Cultural Dogs, em fan una video-entrevista on parlo sobre el disc i on també podreu veure-hi alguna sessió de gravació de les veus per la cançó Mal Son.

Ah! i si voleu saber més sobre cap a on va l'enfoc musical de les cançons: doncs els hi passa com en la vida mateixa, desprenen llibertat i, per tant, canvien d'un "color" musical a un altre depenent del que expliquen.

I aquests canvis es demostren també en la varietat dels col·laboradors que hi han participat: músics tant diferents com el cantautor Roger Mas, el gran saxofonista i cantant Santi Ibarretxe o l'arreglista Vicens Martin, han passat per l'estudi, entre molts altres més!

Per fer-vos una millor idea, podeu escoltar alguna cançó més al meu bandcamp.

PERÒ, LLAVORS... JA TENS LES CANÇONS GRAVADES?

Doncs sí! O... bé, més o menys...

Us explico: el desembre de 2010 vaig començar a pre-produïr i a gravar als estudis MBG Àudio de Tarragona les cançons d'aquest megaprojecte amb la meva estimada banda, els Oximorònics, (Dani Catena, Àngel Arroyo "Loti", Jorge Varela, Toni Just i Pep Espasa) amb la intenció de que sortís a principis de 2011.

Però, per aquelles coses de la vida, no vaig mesurar bé les dimensions del que suposa fer un disc d'aquestes característiques, així que, sense adonar-me'n, ha anat passant el temps i, durant quasi bé tres anys i amb intermitents visites a l'estudi, he anat gravant i reenfocant les cançons que, ara ja sí -a part d'alguns detallets finals- estan quasi quasi acabades!

Fins i tot, algunes cançons del disc ja han sonat en directe, com en el concert especial que vaig fer el 20 d'Abril d'aquest any al Teatre Magatzem, acompanyat dels Oximorònics i d'un quartet de corda!

foto:David Oliete

I SI TENS TOT AIXÒ FET... A QUÈ DESTINARÀS LES NOSTRES APORTACIONS?

Doncs, fins ara, jo ja he destinat tot el meu temps, "carinyu", delicadesa (i, és clar...diners) a gravar les cançons però...

... perquè el disc Ciutòpolis surti a la llum, falta l'últim tram, que suposa:

Acabar de gravar els últims detalls i fer uns últims retocs de mescla de les cançons; masteritzar-les definitivament; que l'equip de dissenyadores (Mar Borrajo i Maria Jacas) dissenyin el disc (en dues edicions, -una d'elles limitada-); i materialitzar les còpies en format físic, així com cobrir costos de producció dels videoclips!!

... i jo, que ja vaig invertir en la gravació la major part del pressupost total, per desgràcia ja no puc assumir tots aquests costos!

DONCS, M'AGRADA EL PROJECTE: VULL COL·LABORAR!!!

Yu-hu!!

Si vols col·laborar, et proposo poder participar com a micromecenes, avançant-te, per exemple, a la compra del disc (ja sigui en edició limitada o en edició estàndard), o adquirir per avançat les entrades dels concerts de presentació, -incloent-hi o no passe al backstage amb els músics-, o fins i tot montar-te un concert de Roger Benet allà on vulguis!!!

Com? Només has de mirar a la teva dreta quin micromecenatge pots i vols aportar i el tipus de recompensa que preferixes... i ja seràs col·laboradora o col·laborador! I així fins que entre tots arribem a la xifra de 4000€!!

Si, un cop passats els 40 dies de campanya, no arribéssim als 4000€, no se't carregaria l'import i llavors, per sort o per desgràcia, la pregunta que surt a la capçalera del projecte: "i...com tens el disc, Roger?" seguiria repetint-se per la resta dels temps!

....I SI ENS PASSEM?

Ostres!

Si la campanya de micromecenatge anès meravellosament bé i ens passéssim dels 4000€, els diners es destinarien a cobrir costos de producció relacionats amb el procés posterior a l'edició les còpies del disc: una bona promoció per tots els mitjans, produïr el directe dels concerts de presentació de Ciutòpolis... perquè, d'això no us n'he parlat encara, però portar una Òpera Rock en directe significa teatralitzar un concert i... bé, això ja és una altra història...!

...I TOT AIXÒ, QUAN PASSARÀ?

El fet de tenir les cançons ja quasi gravades del tot fa que tot quedi més aprop!!

El calendari ideal seria:

Novembre- Desembre: campanya de micromecenatge.

Desembre-Gener: Mescla i màstering de les cançons i disseny del disc.

Gener-Febrer: disc a fàbrica i gravació dels videoclips

Finals de Febrer- Principis de Març: Sortida del disc, promoció, concerts de presentació i...sobretot: entrega de les recompenses als micromecenes!!

...i...

... i ja està! A partir d'ara, endavant amb el projecte de Verkami, i si em vols preguntar alguna cosa, fes-ho des d'aquí abaix o visita els meus espais web: Carallibre (Facebook), Twitter, Instagram o Flickr!!

Moltes gràcies per avançat!!

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

2 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

  • burberry womens trench coat

    burberry womens trench coat

    almost 10 years

    You can definitely see your skills in the work you write. The sector hopes for more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe. Always go after your heart.

    burberry womens trench coat http://tempered-online.com/includes/burberry-womens-trench-coat.html

  • jeremy

    jeremy

    over 10 years

    ...daddy didn't give attention

    to the fact that mommy didn't care

    king jeremy the wicked

    ruled his world...

#06 / Aconseguit!!!

MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!

Queden 23 hores perquè s'acabi el termini del projecte i ja fa dos dies que entre tots hem assolit l'objectiu! Inclús l'hem traspassat!

En breu em posaré en contacte amb tots vosaltres (de moment, 148 micromecenes!!!) per anar-vos informant de les novetats i de com avança l'edició del disc "Ciutòpolis" que, ara sí, gràcies a tots vosaltres, sembla que definitivament veurà la llum!

També us aniré informant dels concerts de presentació que anem tancant i de com us fem arribar els regals a canvi de les vostre col·laboracions!

Una abraçada i fins aviat!

#05 / Entrevista a Tgn. Ràdio

Sempre m'he preguntat perquè a la ràdio també et fan "entre-vistes", quan en realitat no t'està "veient" ningú!

Tampoc (per sort!) et poden olorar a través de les ones radiofòniques, tot i que el nas seria el que realment hi ha "entre vistes"!

Així que millor diré doncs, que ahir em van "entrescoltar" a Tgn. Ràdio!

Dit això, el que si m'oloro és que vam deixar que l'oïda pogués "entreveure" com sonarà part del disc "Ciutòpolis", perquè vam punxar 4 cançons inèdites!!!

Com a regal impalpable i perquè estem a punt d'acomplir l'objectiu, aquí teniu l'enllaç!

#04 / Més de 100 micromecenes!

Traspassada la barrera de les 100 aportacions al projecte...he descobert el significat real del què vol dir ésser micromecenes...aquí en teniu una mostra visual!!

#03 / Última setmana!

Hola a tots!

Doncs sembla que entrem a la recta final: últims 7 dies per assolir l'objectiu del projecte!

A veure si entre tots podem fer-ne el màxim de difusió i fer possible que "Ciutòpolis" acabi existint!!

Mentrestant, per celebrar que estem a punt de traspassar les 3/4 parts i arribar als 100 mecenes, vull compartir amb vosaltres les noves fotografies que em va fer David Oliete i que he penjat en aquest àlbum del meu flickr!

Ja em direu què us semblen!

#02 / Un quart en un quart!

...un quart? Que t'han preguntat l'hora?

No, no! Que portem just la quarta part de l'objectiu total en la quarta part del temps!! (10 dies de 40)...que ja hem traspassat la barrera psicològico-numèrica de portar una xifra d'aportacions que tenia només 3 dígits en 9 dies a passar als 4 en...

...ja hi som, Roger, no et compliquis tant! Que no t'entenem!

Ai sí...potser és més fàcil dir: ja sumem més de 1000 euros aportats!!

MOLTES GRÀCIES A TOTS!

...ara sí, home!

Doncs per celebrar-ho, us enllaço aquest article que s'ha publicat aquest matí al blog de Tarragona Cultura.

Fins la propera! Seguim!!

We use essential cookies to provide our service and third-party cookies to track the usage of the page. Cookie Policy