❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Millorem l'edició del llibre 'Pobles Valencians Abandonats'

Pobles que han sigut esborrats del mapa o destruïts, altres abandonats pels seus habitants, o uns altres submergits baix embassaments. El llibre mostra, amb fotos d'abans i d'ara, aquests pobles abandonats i al silenci dels paisatges i espais naturals que els envolten, molts d'ells desconeguts.

Agustí Hernàndez

A project of

Created in

0
seconds
103
Pledges
1.790€
From 400€
Contribute to the project

Choose your reward

Or support it with a donation

Contribute without a reward
Donate to the project because you simply want to help make it happen:

A finals de juliol va finalitzar en Verkami i amb èxit la campanya de crowdfunding per al llibre 'Pobles valencians abandonats. La memòria del silenci'. Durant l'estiu, noves persones s'han interessat pel projecte i a més, l'autor ha considerat la necessitat de millorar la maquetació i el disseny inicialment previstos, a fi de millorar la qualitat final del llibre.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

L'ampliació del pressupost no fa variar per a res les recompenses previstes ni suposa cap recàrrec ni despesa extraordinària per a les persones que ja són mecenes. Sí que ofereix, no obstant, a noves persones la possibilitat de ser mecenes, en les mateixes condicions que el projecte inicial. Si se supera l'objectiu de finançament, s'allargarà el tiratge.

CALENDARI

En la proposta inicial es parlava de què la presentació del llibre seria a partir de la segona meitat d'octubre, aproximadament. S'intentarà complir el calendari, donat que l'ampliació del projecte, en principi, tampoc suposa un retardament en l'execució del mateix.

En aquest cas, i com es va especificar, l'enviament postal de recompenses serà a partir de la primera presentació.

RECORDEM, A PARTIR D'ACÍ, EL PROJECTE QUE ES PRESENTA:

Els nuclis històrics de Domeño, Loriguilla, Benagéber o Tous; el desaparegut municipi de Campos de Arenso, amb el seu nucli de població enderrocat i submergit; pobles com Gavarda o Beneixida, víctimes de la pantanada de 1982 o Sant Francesc d'Assís, inundat; o d'altres com Jinquer, Los Mores, Bibioj o Vizcota, que s'han despoblat totalment durant ell segle XX. Són alguns exemples de pobles abandonats.

Al costat d'ells, o molt prop, paisatges pràcticament inalterats per l'acció de l'ésser humà. Alguns protegits, d'altres no. Escenaris idíl·lics on la natura es mostra grandiosa. El llibre 'Pobles valencians abandonats. La memòria del silenci' planteja conéixer els pobles abandonats, però també aquests espais.

El treball 'Pobles valencians abandonats. La memòria del silenci' mostra els pobles valencians abandonats i les diferents circumstàncies que han provocat la despoblació, en dates recents. Amb un percentatge del paper ocupat per fotos en més del 80%, el llibre té un caire divulgatiu.

SEGONA PART

Es tracta de la segona part del llibre 'Pobles Abandonats. Els paisatges de l'oblit', editat l'any 2006 i del qual Agustí Hernàndez i José Manuel Almerich són els autors. Aquell llibre va oferir un primer avanç sobre els pobles i nuclis despoblats, i ara Agustí Hernàndez incorpora nous pobles abandonats i més materials fotogràfics, i aprofundeix en els espais naturals que rodegen els pobles valencians abandonats. Les dos edicions d'aquell primer volum s'han esgotat.

Enfront dels tòpics del 'Levante Feliz', l'obra mostra una altra realitat del territori valencià no tan coneguda, i que de vegades s'intenta ocultar. L'autor selecciona per a aquest llibre algunes d'entre les més de 100.000 fotografies de pobles valencians abandonats que ha anat fent els últims anys. Els paisatges que ací trobem, han sigut el complement d'excursions en què s'ha anat a algun nucli deshabitat.

XERRADES I CONFERÈNCIES

Agustí Hernàndez ha fet al voltant de 60 xerrades i conferències sobre les pobles valencians abandonats, als principals pobles i viles valencianes, des de l'any 2007.

També s'intenta mostrar com ha evolucionat el paisatge valencià dels pobles abandonats en els darrers anys. Hi ha pobles que s'han reconstruït, altres que s'han acabat de despoblar, i hi ha noves propostes com ara 'okupar-los', que s'estan duent a terme a diferents parts del territori. El llibre també mostra, a través de la comparativa entre fotos antigues i recents del mateix poble, com ha evolucionat el paisatge valencià. Per exemple, en línies generals, s'aprecia un importantíssim increment de la massa forestal en la muntanya valenciana.

DESTINACIÓ DE LES APORTACIONS ECONÒMIQUES

Les aportacions econòmiques que es plantegen són per a fer possible aquest llibre. Amb el treball de l'autor, la maquetació del llibre, i la impressó del mateix. En cas de superar l'objectiu de finançament, es destinaria a incrementar el tiratge, o a les despeses derivades de continuar investigant (sobretot desplaçament als llocs).

CALENDARI DE REALITZACIÓ DEL TREBALL

  • (13 de Juny al 31 de juliol). Campanya de difusió

  • (Abans dell 31 de juliol). Acabar la redacció del llibre i acabar la selecció de material fotogràfic

  • (Setembre). Maquetació

  • (Fi de setembre, principis d'octubre). Dur el llibre a imprempta

  • (Meitat d'octubre, aproximadament). Primera pesentació i enviament i replega de recompenses

  • (Des de meitat d'octubre). Calendari de presentacions en diversos llocs de la ciutat de València i àrea metropolitana, i també a les principals ciutats i pobles valencians

CARACTERÍSTIQUES DEL LLIBRE

-Format: 17 per 24 centímetres

-A tot color

-Enquadernació rústica, cosida amb fil vegetal

REPLEGA DE RECOMPENSES

En l'àrea metropolitana de València s'establirà, durant els mesos d'octubre, novembre i desembre, diverses presentacions, a fi de replegar el llibre. S'avisaran amb suficient antelació. També es podrà quedar amb l'autor (per correu electrònic).

S'intentarà que a altres zones on hi haja un nombre suficient de mecenes es faça presentacions.

BLOC
Pobles Valencians Abandonats

TWITTER
@PoblesValAbando

#poblesabandonats

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

19 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

  • Agustí Hernàndez

    Agustí Hernàndez
    Author

    over 10 years

    Hola,

    es tracta de demanar el llibre a l'adreça de gmail.com, et done les dades per a la transferència, i quan la rep, envie el llibre.

    Salutacions

  • linda Shapcott

    linda Shapcott

    over 10 years

    Hola Agusti, No veo claro como conseguir tu libro y como pagar.

  • David Fornés

    David Fornés

    over 10 years

    M'agradaria poder comprar el llibre per via postal, quins passos he de seguir?

  • Rosanna Cantavella

    Rosanna Cantavella

    over 10 years

    Sobre la inclusió de mecenes: he intentat enviar-te el meu nom a [email protected], però el sistema me l'ha retornat dient que eixa adreça no accepta correu entrant. Què es pot fer?

  • Agustí Hernàndez

    Agustí Hernàndez
    Author

    over 10 years

    Raquel, escriu-me a [email protected] i parlem.

    Salutacions,

    Agustí

  • carlos

    carlos

    over 10 years

    Hola Agusti soy Raquel,se que he llegado un poco tarde para la aportacion del libri y tenerlo en mis manos,podria solicitarlo como mecenas??

    Un saludo

  • Agustí Hernàndez

    Agustí Hernàndez
    Author

    over 10 years

    David, des del principi del projecte es va preveure vendre el llibre en crowdfunding, i també en presentacions. Només. Es farà una edició per a donar els llibres compromesos als i les mecenes, i alguns centenars per a presentacions.

    Gràcies pel teu interés.

    Agustí

  • David

    David

    over 10 years

    No hi ha cap forma de comprar el llibre en llibreries o tendes?

  • Agustí Hernàndez

    Agustí Hernàndez
    Author

    over 10 years

    David, en la pàgina http://www.verkami.com/projects/6606-millorem-l-edicio-del-llibre-pobles-valencians-abandonats tens les diferents opcions. Es tracta de triar l'opció que vulgues, i quan el llibre estiga, a partir de la primera presentació, es donarà en presentacions, o s'enviarà per correu postal.

    Salutacions,

  • David

    David

    over 10 years

    Com puc comprar el llibre?

#29 / Presentació llibre 'Paisatges i pobles abandonats', dijous 15 d'octubre a Alboraia

S'adjunta cartell de la primera presentació del llibre 'Paisatges i pobles abandonats'. Serà dijous 15 d'octubre, a la Casa de Cultura d'Alboraia, a les 19.30 hores.

Les pròximes presentacions dels altres llibres, 'Pobles valencians abandonats' i 'Pobles abandonats de la Península Ibèrica' es poden consultar en http://www.elspoblesvalenciansabandonats.blogspot.com.es/2014/11/presentacions-llibre-pobles-abandonats.html.

En tots els actes estaran els tres llibres.

#28 / Fi micromecenatge llibre 'Paisatges i pobles abandonats', este dijous 17, a 19 hores

Hem acurtat el micromecenatge del llibre de poesia 'Paisatges i pobles abandonats', amb la qual es completarà la trilogia de tres llibres sobre despoblació. Clourà este dijous dia 17 de setembre de 2015, a les 19 hores en http://www.verkami.com/projects/12789-millorem-l-edicio-del-llibre-de-poemes-paisatges-i-pobles-abandonats

El motiu és perquè esta setmana o a principis de la pròxima, el llibre entra ja a la imprempta. Durant la setmana següent o la del 28 es començarà a enviar als i les mecenes. El dia 1 està prevista (ja es confirmarà) la primera presentació del llibre, a Alboraia.

Hi ha dos propostes de portada sobre el llibre entre les quals decidir la definitiva. S'adjunten.

#27 / Micromecenatge llibre poesia 'Paisatges i pobles abandonats' amb què completar trilogia despoblació

L'ampliació del micromecenatge per al llibre de poesia 'Paisatges i pobles abandonats', amb la qual es completarà la trilogia de tres llibres sobre despoblació, ha arribat a la meitat del període: 20 dels 40 dies.

Més informació sobre el llibre en el blog 'Pobles valencians abandonats': http://www.elspoblesvalenciansabandonats.blogspot.com.es/2015/07/el-paisatge-poetic-dels-pobles_15.html

El micromecenatge es pot consultar en http://www.verkami.com/projects/12789-millorem-l-edicio-del-llibre-de-poemes-paisatges-i-pobles-abandonats

Amb este micromecenatge també es pot aconseguir els llibres anteriors: 'Pobles valencians abandonats' i 'Pobles abandonats de la Península Ibèrica'. Per a aconseguir els anteriors, no cal ser mecenes del nou de poesia.

També es pot consultar més informació del llibre de poesia (poemes que es publicaran) a les xarxes socials:

Twitter: @poblesvalabando

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Pobles-Valencians-Abandonats/169073936505638?ref=hl

read more

#26 / Nou micromecenatge llibre poesia 'Paisatges i pobles abandonats'

Aconseguit l'objectiu inicialment previst per al llibre de poemes "Paisatges i pobles abandonats", iniciem una nova campanya de micromecenatge per a augmentar la tirada que es va plantejar en el projecte inicial. Pots entrar en la pàgina ací:

http://www.verkami.com/projects/12789-millorem-l-edicio-del-llibre-de-poemes-paisatges-i-pobles-abandonats

Amb este Verkami també es pot aconseguir els llibres anteriors: 'Pobles valencians abandonats' i 'Pobles abandonats de la Península Ibèrica'

#24 / Presentacions llibres i nou micromecenatge

Este mes de juliol hi ha quatre presentacions dels llibres 'Pobles valencians abandonats' i 'Pobles abandonats de la Península Ibèrica', als següents pobles:

  • QUATRETONDA. Dijous 16 juliol. 22.30 hores. Pati de les Escoles Velles (ara pati de la Biblioteca). Organitza: Ajuntament de Quatretonda

  • LLUCENA. Dissabte 18 de juliol. 19.00 hores. Saló de ciutadania. Ajuntament Llucena (Plaça Espanya). Organitza: Associació cultural Llucena

  • SILLA. Dimecres 22 juliol. 20 hores. Teatre de la Plaça (Plaça del poble, junt a l'Ajuntament de Silla). Organitza: Ajuntament de Silla

  • ARGELITA. Dissabte 25 de juliol. 19.30 hores. Plaza de la Iglesia. Organitza: Ayuntamiento de Argelita

A més, hi ha obert un micromecenatge per al nou llibre 'Paisatges i pobles abandonats' (fins al 30 de juliol) en http://www.verkami.com/projects/12360-llibre-de-poemes-paisatges-i-pobles-abandonatsread more

#23 / Presentacions llibres pobles abandonats juliol 2015

Es pot consultar el calendari de presentacions dels llibres 'Pobles valencians abandonats' i 'Pobles abandonats de la Península Ibèrica' per al pròxim mes de juliol en l'enllaç http://www.elspoblesvalenciansabandonats.blogspot.com.es/2014/11/presentacions-llibre-pobles-abandonats.html. En qualsevol d'elles els i les mecenes que encara no ho han fet, poden replegar els seus exemplars, així com es pot adquirir qualsevol dels llibres.

A banda d'aquestes xarrades, hi ha algunes més pendents de confirmar per a juliol. Si algú vol que l'organitzem en el seu poble, és una projecció d'unes 150 fotos comentada, sobre pobles abandonats i paisatges, que s'ha fet ja en uns 70 llocs. Escriviu a [email protected]. En alguns casos es farà com una projecció de fotos per la nit, a la fresca.

Actualment hi ha obert un micromecenatge per a fer el llibre de poemes 'Paisatges i pobles abandonats' en http://www.verkami.com/projects/12360-llibre-de-poemes-paisatges-i-pobles-abandonatsread more

#22 / Llibre de poemes 'Paisatges i pobles abandonats'

Els pobles abandonats i els paisatges del món rural són una invitació a la pau i al silenci. El nou llibre d'Agustí Hernàndez, autor de tres propostes sobre despoblats i de quinze poemaris, ens acosta un món ple de bellesa i d'oblit i ho fa a través de la imatge i sobretot de la paraula poètica. L'obra, 'Paisatges i pobles abandonats', eixirà a finals de l'estiu,

Es pot consultar més informació de la proposta en la campanya de micromecenatge: http://www.verkami.com/projects/12360-llibre-de-poemes-paisatges-i-pobles-abandonats

#21 / Últims dies micromecenatge llibre 'Pobles valencians abandonats'‏

El micromecenatge per a reimprimir el llibre 'Pobles valencians abandonats': http://www.verkami.com/projects/11395-tercera-reimpressio-llibre-pobles-valencians-abandonats finalitzarà el pròxim dilluns 20 d'abril a les 6 hores. El llibre, una vegada reimprés, es podrà adquirir en les presentacions, o per enviament postal.

Si es vol organitzar alguna presentació d'este llibre, cal posar-se en contacte amb l'autor i editor, per a concretar el dia. En qualsevol cas, el llibre estarà disponible en totes les presentacions del llibre 'Pobles abandonats de la península ibèrica', que pots consultar en l'anllaç http://www.elspoblesvalenciansabandonats.blogspot.com.es/2014/11/presentacions-llibre-pobles-abandonats.html.

#20 / Tercera reimpressió llibre 'Pobles valencians abandonats'

Aquest dijous dia 11 s'ha iniciat una nova campanya de micromecenatge per a reimprimir per tercera vegada el llibre 'Pobles valencians abandonats. La memòria del silenci'.

Es pot accedir a la campanya de Verkami en: http://www.verkami.com/projects/11395-tercera-reimpressio-llibre-pobles-valencians-abandonats i a més informació específica sobre el llibre, imprés per primera vegada en novembre de l'any 2013, en l'enllaç http://www.elspoblesvalenciansabandonats.blogspot.com.es/2013/12/pobles-valencians-abandonats-paisatge-i.html

S'adjunta portada del llibre.

#19 / Calendari presentacions llibre 'Pobles abandonats de la Península Ibèrica'

El calendari de presentacions del llibre 'Pobles abandonats de la Península Ibèrica' durant els pròxims mesos es pot consultar en http://www.elspoblesvalenciansabandonats.blogspot.com.es/2014/11/presentacions-llibre-pobles-abandonats.html i va actualitzant-se a mesura que van confirmant-se més actes. Hi ha pendents de tancar més de deu, ara mateix. Per si vols anar a alguna presentació, dura una hora, aproximadament, i consisteix en una projecció de fotografies comentada, amb imatges del llibre i que se sol fer en biblioteques i espais públics, normalment amb alguna associació o col·lectiu que l'organitza.

Al blog 'Pobles valencians abandonats', s'ha incorporat diverses entrevistes sobre el llibre a mitjans de comunicació com la SER i RNE, una notícia a Televisió Espanyola, o una notícia al diari Levante . Les pots consultar en este enllaç: http://www.elspoblesvalenciansabandonats.blogspot.com.es/2014/10/un-llibre-per-descobrir-els-mes-de-mil.htmlread more

#18 / Primera presentació llibre 'Pobles abandonats de la Península Ibèrica'‏, dijous 27 novembre, 19 hores, Auditori d'Alboraia

La primera presentació del llibre 'Pobles abandonats de la Península Ibèrica' serà el pròxim dijous 27 de novembre a l'Auditori d'Alboraia (c/Miraculosa, s/n), a partir de les 19 hores.

En el blog 'Els pobles valencians abandonats' (http://www.elspoblesvalenciansabandonats.blogspot.com.es/2014/11/presentacions-llibre-pobles-abandonats.html) una entrada informa de les altres presentacions previstes durant novembre i desembre. En ella s'aniran incorporant noves presentacions a mesura que vagen confirmant-se.

El micromecenatge del llibre 'Pobles abandonats de la Península Ibèrica' està obert fins al pròxim dilluns dia 24 de novembre, a les 9 hores: http://www.verkami.com/projects/10309-millorem-l-edicio-del-llibre-pobles-abandonats-de-la-peninsula-iberica. .

Agustí Hernàndez

#17 / Llibre 'Pobles abandonats de la Península Ibèrica'

S'informa els lectores i les lectores d'este projecte de l'obertura d'un nou micromecenatge per al llibre 'Pobles abandonats de la Península Ibèrica', amb l'objectiu de millorar la maquetació i l'edició inicialment previstos. El nou crowdfunding (http://verkami.com/projects/10309-millorem-l-edicio-del-llibre-pobles-abandonats-de-la-peninsula-iberica) no afecta les recompenses ni el calendari del projecte. Sí que ofereix a noves persones la possibilitat de participar en les mateixes condicions que els i les ja mecenes.

En breu es publicarà el calendari de les primeres presentacions del llibre 'Pobles abandonats de la Península Ibèrica'.

Adjunte algunes imatges.

Agustí Hernàndez (Pobles Valencians Abandonats).

#16 / Últims dies micromecenatge llibre 'Pobles abandonats de la Península Ibèrica'‏

Falten huit dies per a tancar el micromecenatge del projecte de llibre 'Pobles abandonats de la Península Ibèrica', el pròxim dia 15 d'octubre. Informe els lectors de Verkami i persones potencialment interessades que el llibre està avançant i crec que el termini de presentació inicialment previst (27 de novembre) es podrà complir, així com l'enviament de les recompenses als i les mecenes immediatament a continuació, en els terminis previstos. Pots consultar el projecte i terminis en http://www.verkami.com/projects/9853-llibre-pobles-abandonats-de-la-peninsula-iberica.

Estem ara elaborant el calendari de presentacions. Si alguna associació o entitat vol que es faça una al seu poble, pot escriure a [email protected]. Amb les propostes rebudes, i altres que hi ha damunt la taula s'organitzaran les primeres presentacions.

read more

#12 / Nou projecte, llibre 'Pobles abandonats de la Península Ibèrica'‏

Informem els lectores i lectores de Verkami i de la pàgina del projecte 'Pobles valencians abandonats', que s'ha posat en marxa un nou projecte de llibre, 'Pobles abandonats de la Península Ibèrica', el qual és una continuació d'este, però amb un marc territorial més ampli. Tens la informació de la proposta en http://www.verkami.com/projects/9853-llibre-pobles-abandonats-de-la-peninsula-iberica. Està previst que el llibre isca a la llum a finals de novembre o principis de desembre.

Agustí Hernàndez

Adjunte algunes imatges de la nova proposta.

#11 / Últimes hores crowdfunding 'Reimpressió llibre pobles valencians abandonats'

Hui diumenge 26 a les 0 hores clou el crowdfunding per a la reimpressió del llibre 'Pobles valencians abandonats'.

http://www.verkami.com/projects/7758-reimpressio-del-llibre-pobles-valencians-abandonats

Als i les mecenes, tant d'este com d'altres micromecenatges, vos done les gràcies, i vos recorde que els nous exemplars estaran a finals d'esta setmana en la qual entrem, donat que una part del llibre molt significativa ja està impressa.

Salutacions i gràcies per tot.

Recorda que si eres mecenes i vols que el teu nom aparega al llistat de mecenes de la pàgina 155 perquè no figurava, has d'enviar-me un correu a [email protected] abans de demà a les 9 hores. Igualment, si vols eixir de la llista, el mateix, com ja vaig recordar-vos al correu que vos envií. En la reimpressió entraran més de 50 nous i noves mecenes, així com noves associacions que han col·laborat.

Agustí Hernàndez Dolz

#10 / Presentacions llibre 'Pobles valencians abandonats' durant gener

Hola,

t'escric per a informar-te de les pròximes presentacions del llibre Pobles valencians abandonats, del qual eres mecenes, durant el mes de gener. Si t'abelleix acudir, allí ens podrem conéixer. Si no has replegat el teu llibre encara o en vols algun més, pots acudir a qualsevol d'elles i allí hi haurà exemplars.

Salutacions i gràcies per la teua atenció.

Si necessites qualsevol cosa, escriu-me a [email protected]. En algunes presentacions cal concretar el lloc, també és possible que durant gener, sobretot cap a la fi del mes, se n'afigga alguna presentació més.

PRESENTACIONS

  • VALÈNCIA ciutat. Dijous 9 de gener. 19 hores. Palau de Pineda (seu de la UIMP). Plaça del Carme. Amb Joan Ribó i Fèlix Tena

  • TAVERNES DE LA VALLDIGNA. Divendres 10 de gener. 19.30 hores. Casa de Cultura. Amb el Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna

  • MONTCADA. Dijous 16 de gener. 19.30 hores. Seu del Centre Artístic Musical.

  • GAVARDA. Divendres 17 de gener.

  • XÀBIA. Divendres 24 de gener

#09 / Pròximes presentacions llibre: Castelló (dimecres 18) i El Campello (divendres 20)

Hola,

per si encara no has replegat el teu llibre com a mecenes, o simplement vols acudir o saber-ho, t'informe de les pròximes presentacions confirmades del llibre 'Pobles valencians abandonats':

  • Dimecres 18, 19.30 hores, a la seu del Centre Excursionista de Castelló (C/Jesús Martí Marín, 24-bis).

  • Divendres 20, 20 hores, a la Biblioteca Municipal de El Campello (l'Alacantí), amb l'Associació Cultural El Convent i la Colla Muntanyenca.

Adjunte els cartells. Per a qualsevol consulta, pots dirigir-te a [email protected].

Salutacions,

Agustí

#08 / Pròximes presentacions llibre: Genovés, hui divendres dia 29, i l'Alcora (dilluns dia 2)

Hola,

les pròximes presentacions, a molt curt termini, del llibre 'Pobles valencians abandonats' són: hui divendres a les 22 hores (disculpeu que se m'haja tirat el temps damunt) a Genovés (municipi de la Costera), en el carrer San Isidre, 12. Organitzada per l'associació Nou d'Octubre.

L'altra presentació és a l'Alcora (l'Alcalatén, Castelló), el pròxim dilluns dia 2 de desembre, a les 19 hores, en les noves dependències de l'ajuntament, i organitzada per la Coordinadora d'Associacions Culturals de l'Alcalatén.

Aprofite per a adjuntar-te una fotografia de la presentació, ahir, del llibre a Alboraia.

#07 / Presentació llibre a Alboraia, replegar els llibres i enviaments

Hola,

este matí he replegat de la imprempta els primers exemplars del llibre 'Pobles valencians abandonats'. T'adjunte la portada, així com també una imatge dels llibres.

Recorda que la primera presentació és este dijous, dia 28 de novembre, a l'Auditori Municipal d'Alboraia, 19 hores. El lloc està situat enfront de l'Ajuntament, i al costat de la Societat Musical. A 3 minuts a peu de l'estació del Metro, línia 3, de José Peris Aragó. Si vens en cotxe, entre la dita estació i el cementeri, hi ha un solar grandíssim on aparca molta gent, i que està a 4' caminant de l'Auditori.

En la presentació els i les mecenes podreu ja replegar els llibres. També hi haurà exemplars a la venda.

El següent dia, divendres 29 de novembre, hi haurà una altra presentació al municipi de El Genovés (la Costera), en el local de l'Associació Cultural 9 d'Octubre, a partir de les 22 hores.

read more

#06 / Primera presentació llibre 'Pobles valencians abandonats'

Hola,

ja ha arribat el llibre. La primera presentació de 'Pobles valencians abandonats' la farem a Alboraia, el pròxim dijous 28 de novembre. Serà en l'Auditori Municipal, situat al carrer Miraculosa, enfront mateix de l'Ajuntament, i a tres minuts a peu de l'estació del Metro de la línia 3 Alboraia Peris Aragó.

El llibre està en la imprempta ara mateix. Si hi haguera algun contratemps (que no espere) l'anunciria per ací, facebook, twitter...

Si eres mecenes i has de replegar el llibre en la mateixa presentació, posarem una taula. També per a la gent que el vulga comprar. Adjunte el cartell de la presentació.

D'altra banda, aquelles entitats i/o persones que vulgueu fer la presentació al vostre poble, el millor és que contacte via correu a [email protected], o bé a través del correu intern del Facebook de la pàgina 'Pobles valencians abandonats': https://www.facebook.com/pages/Pobles-Valencians-Abandonats/169073936505638?ref=hlread more

#05 / Noms per a la llista de mecenes

Hola,

d'entre tots els que sou mecenes, aproximadament 70 persones d'unes 300, han confirmat el nom amb què volen figurar en la llista que s'inclourà al llibre. El llibre està maquetant-se, i només falta per aportar el llistat de mecenes. He vingut fent crides des de fa mesos. Esta és la última, aproximadament fins diumenge que ve, quan espere que la maquetació ja estiga tancada i el llibre vaja a imprempta la setmana que ve.

Com que molt@s esteu inscrits amb noms d'usuari que no corresponen a una identitat reconeixible, si un o una mecenes no respon el correu enviant a [email protected] el nom exacte i a quin usuari correspon, no el posaré com a mecenes. Se li enviarà el llibre o se li donarà en una presentació, i es compliran els compromisos adquirits, amb un xicotet regal no previst inicialment, però no figurarà amb el seu nom i cognoms. No puc fer una altra cosa. Si no tinc estes dades, no les puc incloure.

read more

#04 / Gràcies!

Hola,

este matí ha clos el termini de micromecenatge on-line per al llibre 'Pobles valencians abandonats', en el cas de l'ampliació del projecte per a millorar la maquetació.

Donar-te les gràcies, i recordar-te que, llevat de catàstrofe, la presentació espere que siga abans de començar desembre. Et mantindré al dia.

D'altra banda, a aquelles i aquells que sou mecenes i no m'heu enviat el nom, per favor, per a eixir en la llista de mecenes, passeu-me el vostre nom i cognoms, junt al nom d'usuari amb què vos heu registrat a verkami. A l'adreça [email protected]. També fóra interessant que els i les que heu optat per l'enviament per correu, m'aneu fent arribar les vostres adreces d'enviament.

I a aquelles persones que heu col·laborat enviant materials diferents, fotos sobretot, també vos vull agrair especialment el recolzament. A banda, les persones que han fet publicitat del llibre entre els seus coneguts i amics.

Salutacions, gràcies, i estem en contacte,

Agustí

#03 / Un últim esforç de difusió al projecte

Hola,

falta una setmana per a tancar l'ampliació del projecte a verkami, la qual serà el pròxim dia 13. Informe que el llibre està prou avançat, encara que m'he vist obligat a retardar, aproximadament un mes, la data d'eixida, i estic fent alguns canvis quant al contingut. Quan veja que puc anunciar amb seguretat la data de la primera presentació, t'ho faré saber.

Et demane, si pots, un últim esforç de difusió del projecte. És molt fàcil, es tracta de compartir a través de correu electrònic, facebook o twitter, o com consideres, el missatge que et passe a continuació o qualsevol que vulgues fer. Gràcies.




Si vols col·laborar en el llibre en crowdfunding o micromecenatge 'Pobles valencians abandonats', pots ser mecenes fins el 13/10 des de l'enllaç (http://www.verkami.com/projects/6606-millorem-l-edicio-del-llibre-pobles-valencians-abandonats)




read more

#02 / Aconseguit! Gràcies. A per l'allargament del tiratge

Hola,

gràcies per fer possible l'ampliació del projecte quan encara queden... 24 dies.

Dues coses.

A les i els que ja sou mecenes, i encara no ho heu fet, demanar-vos encaridament que, per favor, m'envieu un correu a [email protected] amb el nom i cognoms amb què voleu constar en la llista de mecenes que hi haurà a la fi del llibre. Penseu que ja hi ha prou més de 200 mecenes, i esta feina la vull tindre al dia i no fer-la a última hora, per a quan s'haja de dur a imprempta, que no hi haja demores.

D'altra banda, als que ja sou mecenes, demanar-vos comprensió. Intentaré no repetir massa este missatge, només una altra vegada a la fi de tot. Compreneu qu, possiblement, hi haurà més mecenes que ara.

A totes les persones mecenes, recordar-vos que tot allò que ultrapasse l'objectiu de finançament, es gastarà per a fer front a les despeses i l'allargament de la tirada. Un major tiratge significarà més presentacions, fins que acaben els llibres.

read more

#01 / Primera setmana de l'ampliació del projecte i nom complet dels i les mecenes

Hola,

complim la primera setmana de l'ampliació del projecte, i estic segur que aconseguirem de llarg l'objectiu plantejat, ja que només en set dies s'ha assolit el 65% de l'objectiu de finançament total. En aquest sentit, done les gràcies a les persones que heu confiat en esta idea, i, si us sembla, vos demane difusió del projecte entre els vostres contactes.

Una qüestió important per als i les que ja sou mecenes. Per favor, envieu-me per correu privat o al meu personal ([email protected]) el nom amb què voleu eixir en la llista de mecenes. En molts casos el que tinc és un nom d'usuari, no un nom real. Tot i que encara queda un temps per al tancament d'esta segona fase i dur a imprempta el llibre, quan més prompte es faça aquesta feina, millor.

Salutacions i gràcies.

Agustí

We use essential cookies to provide our service and third-party cookies to track the usage of the page. Cookie Policy