❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Nou disc de Kòdul!

Kòdul, des del Bages, és potència, festa, lletres punyents i compromís; un directe trepidant que traspua combativitat i ganes de trencar esquemes a cop de ska-rock, reggae i derivats. Estem preparant el nostre segon disc, us sorprendrà i ens cal un cop de mà. Veniu amb nosaltres?

Kòdul

A project of

Category

Created in

0
seconds
118
Pledges
3.380€
From 3.000€
Contribute to the project

Choose your reward

Or support it with a donation

Contribute without a reward
Donate to the project because you simply want to help make it happen:

EXTRA! EXTRA! PREMIEM ELS PRIMERS MECENES! I MILLOR QUE L’IKEA!

Si el tracte t’interessa i vols esdevenir mecenes de Kòdul, avança’t i emporta’t aquestes recompenses extres i exclusives! Sense excusa!

Només els 100 primers mecenes, per estricte ordre d’arribada, tindran:

  • els 15 primers participaran en la gravació del nou videoclip

  • els 100 primers (inclosos els 15 anteriors), tindran una entrada de franc per venir a la presentació del disc (lloc i data encara a determinar, però serà sonada)

Regala Kòdul: als mecenes que facin la seva aportació fins al dia 5 de gener, els enviarem una targeta per a poder fer de la seva aportació un regal.

NOU DISC DE KÒDUL

Estem molt motivats amb aquest nou disc. No serà un disc més, serà especial perquè hi abocarem l’experiència d’estudi en l’anterior treball i sobretot el rodatge que ens han donat els molts concerts que hem celebrat els últims dos anys. Kòdul és una pinya, ara més que mai, compacta i sòlida com un bon roc.

El nou disc serà especial també perquè hi estem treballant de manera gairebé exclusiva des de fa temps, perquè hi estrenarem companys de viatge com el Marc Mas (músic i productor) i els veïns de Propaganda pel fet! (que estan colze a colze des del minut 2 d’aquest procés i que s’encarregaran de l’edició de l’àlbum). I com que sabem que no hi ha ningú millor per treure el nostre so que l’Oriol Rafí, el nostre tècnic de so, enregistrarem als seu estudi, 48 Volts (Terrassa).

Amb el nou treball no us trobareu uns Kòdul desconeguts sinó sorprenents: us tenim preparades unes quantes sorpreses! De moment, a hores d’ara, us podem avançar que ja tenim definides quines seran les cançons i estem en ple procés d’escombratge d’idees, de fer volar coloms i definir amb el Marc com seran finalment les cançons.

PER QUÈ VERKAMI?


Estem al segle XXI i tot i que encara aguanten certs processos clàssics dins el món de la música, per nosaltres, que som tots vosaltres, és impossible concebre el fet de fer camí, treure discos, cantar cançons i tocar dia sí i dia també sense tenir-vos en compte. La revolució del 2.0 ens ofereix moltes possibilitats, a tots i a totes, i Kòdul hem crescut de la vostra mà gràcies a aquestes possibilitats. Ens agrada, ja ho sabeu, el punt de connexió directa i el feedback amb totes vosaltres.

La proposta de micro-mecenatge que ofereix Verkami ens ha seduït, doncs posa a disposició dels creadores i també dels seguidors una eina ben definida que ens permet fer les coses plegats. Nosaltres donem, vosaltres doneu, tots endavant: és així com hem fet sempre les coses! Fer discos mai ha estat fàcil, però avui dia és encara un xic més difícil. Amb Verkami i les vostres aportacions, nosaltres ho tindrem una mica més de cara i vosaltres podeu gaudir de noves formes de relació que van més enllà de tot el que existia fins avui: us oferim noves possibilitats pel que fa al producte, noves maneres de relacionar-vos-hi i l'oportunitat de fer-ho plegats.

QUÈ OFERIM?


Bàsicament us posem a l'abast, de manera fàcil, còmode i a un preu més que raonable, les nostres noves creacions. Amb afegits que esperem que us resultin interessants: exclusivitat (sereu les primeres en fer-vos amb el material), facilitat i comoditat (a un click i tot arriba a casa), versatilitat de formats i diversitat (digital i físic, que sempre mola, música, roba...) paquets de productes complets a preus immillorables i alguna sorpresa més!

AVANÇA'T, PARTICIPA i VINE A GRAVAR AMB NOSALTRES!


Per a fer un bon videoclip cal una bona cançó, una bona idea, un bon equip i ànim col•lectiu. De cançons bones estem segurs que no ens faltaran, les idees brollaran i els equips els formarem en el moment adequat. L’ànim col•lectiu també volem que tingui part del vostre alè. Per això, el primer videoclip del nou disc, que farem coincidir amb la sortida del treball, el volem fer amb vosaltres! Si ets de les 15 primeres persones en aportar al projecte, estàs convidada automàticament a participar en la gravació del videoclip. Així de fàcil i així de guapo!

EN QUÈ ENS HO GASTAREM?

Som especialistes en repartir festa i en liar-la parda, ja ens coneixeu. Però pensem que tenim també una fama merescuda: som baladrers però intentem fer la feina ben feta. Comptem amb el vostre recolzament per fer front a part de les despeses que suposarà aquest nou disc: gravació, mescla, mastering, fabricació, distribució i promoció.

Necessitem 3.000€ per fer front a les despeses d’enregistrament i mescles del disc. Aquest import representa aproximadament el 30% de la inversió total necessària per tirar endavant tot el procés. La resta de diners estan previstos a partir d’estalvis del grup, d’inversió per part de Propaganda pel fet! i del que pensem generar amb la gira de presentació.

HI PARTICIPES? 
Si us mola la Kòdul i voleu participar-hi, amb Verkami ho teniu fàcil.
 Esperem que us animeu a prendre-hi partit i que puguem compartir aquesta (nova) experiència amb totes vosaltres. Anirem informant de tot plegat a través dels canals habituals i, ja sabeu com som, el bloc d'aquí Can Verkami també bullirà!

Participeu i escampeu.
 Gràcies de tot cor!

Mariona, Guillem, Oriol S., Rati, Arnald, Toni, Joan, Arnau, Pau, Jordi i Puxi

PETITA GUIA PER A NAVEGANTS NOUVINGUTS

Kòdul?

Kòdul és potència, festa, lletres punyents i compromís; un directe trepidant que traspua combativitat i ganes de trencar esquemes. La música de la banda del Pla de Bages basa la seva música en ritmes ska-rock, combinats amb reggae, tocs de rumba i bases electròniques. Un còctel per fer explotar el públic durant una hora mitja de música vibrant. L’estrena de la nova cançó Que no ens parin!, acompanyada de videoclip, va ser el tret de sortida de la temporada 2012, que els porta a festivals i festes majors de tot Catalunya. Que no ens parin!, vol ser la resposta a l’onada de repressió que ens ve a sobre i, a la vegada, un cant esperançador per no decaure.

El grup va presentar a principis del 2011 el seu primer disc,Empremta, amb onze cançons gravades a Taradell, als estudis Can Pardaler del cantant de Dept, David Rosell. Empremta és un recull d’històries quotidianes d’una realitat silenciada, de l’empenta i les ganes de canviar el món dels onze membres de Kòdul. El disc posa el punt de mira en la justícia injusta, al servei dels poderosos; repassa la vida d’un vell milicià exiliat, que al cap de setanta anys retorna a casa seva; denuncia la corrupció de polítics, banquers i empresaris; però, en definitiva, és un cant a la mobilització i a creure que amb la lluita es pot crear un nou món.

Kòdul ha apostat per donar importància a les bases electròniques i a l’scratch, amb la incorporació de Dj Puxi. El disc també mostra una tendència a un so més dur i contundent, a la vegada que s’han afegit ritmes de rumba i reggae. Empremta compta amb les col•laboracions de Cesk Freixas, David Rosell, Erik i Suka de Ki Sap i Kevin d’e-Bastards.

El grup s’ha consolidat com un dels referents en l’escena del nou rock combatiu català. Amb més de 25 concerts d’estiu a l’esquena, Kòdul ha estat una de les bandes clau de les festes majors de Catalunya.

Mentrestant, el grup ja treballa en les noves cançons que formaran part del segon disc, que veurà la llum a principis del 2013; un cd que esperen que reforci més el seu projecte i permeti desenvolupar tot el potencial i tot el que té a dir el grup del Pla de Bages.

Propaganda-pel-què?


Propaganda pel fet! és una discogràfica i agència de contractació que treballa a nivell mundial amb grups catalans. La nostra passió és la música i la venim treballant des de 1997 d’una manera diferent: amb un tracte de tu a tu i de total transparència amb l’artista, amb la màxima professionalitat i amb la voluntat de fer arribar propostes, discursos i músiques conscients i en català. Actualment treballem amb Obrint Pas, KOP, Dr Calypso, Feliu Ventura, At Versaris, Xerramequ Tiquis Miquis, Ai Ai Ai, Dijous Paella, Achilifunk Sound Sistema… i en l’àmbit internacional amb Esne Beltza, Moussu T e lei Jovents, Massilia Sound System, Brain Damage, Mauresca Fracas Dub i Syncopera. Malgrat la constant crisi en la que hem viscut des de la nostra fundació (en el terreny musical i també en el social i polític), continuem apostant per la bona música, la música rebel. Continuem treballant la música des del compromís, l’activisme i la professionalitat.

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

5 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

  • rogergomis

    rogergomis

    about 10 years

    bones, fa temps força, vaig fer l'aportació de 15 euros, i encara no he rebut cap de les dues recompenses, si a cas hem podeu escriure a rogerxaloc@gmail, com, gràcies

  • Kòdul

    Kòdul
    Author

    over 10 years

    Sí, Josep! Us les enviarem a casa ;)

  • josep

    josep

    about 11 years

    un dubte que tinc,les recompenses les rebren mijantçant enviament a domicili o de quina manera les obtindriem?

  • Kòdul

    Kòdul
    Author

    about 11 years

    Un cop tinguem les recompenses a punt, les enviarem a casa vostra. Fàcil, oi? ;)

  • jose manuel

    jose manuel

    about 11 years

    un dubte que tinc, les recompenses, com les adquirim, seria mitjançant enviament a domicili o com està la cosa?

We use essential cookies to provide our service and third-party cookies to track the usage of the page. Cookie Policy