❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Calendaris Menstruals 2022 - by Projecte Atalanta!

Regala't i regala l'art de viure't cíclica. Tant si fa anys que menstrues com si vols acompanyar la menarquia. Descobreix el teu superpoder!

Projecte Atalanta

A project of

Created in

0
seconds
126
Pledges
4.930€
From 4.000€
Contribute to the project
View project in Castellano

Choose your reward

Or support it with a donation

Contribute without a reward
Donate to the project without receiving any reward:

Aquí Projecte Atalanta amb novetats boniques entre mans!

Després de l’èxit del Calendari Menstrual Atalanta 2021, tornem amb 2 CALENDARIS MENSTRUALS ATALANTA NOUS! Si, ho has llegit bé… 2!

Aquesta campanya funcionarà a mode de preventa. Ja ho tenim tot a punt per enviar a impremta, ens ajudes a fer-ho possible?

Què és un Calendari Menstrual Atalanta?

T’ho expliquem ràpidament. És una eina per descobrir i connectar amb el teu cicle menstrual. Conèixer els nostres patrons cíclics ens empodera i ens permet integrar cada fase de la millor manera en el nostre dia a dia.

Com? Es compon de 12 diagrames, un per mes, que et permeten fer el teu registre, no només anotant els nostres dies de sagnat, sinó també com et sents física i emocionalment cada dia. També es complementa amb les llunes, per a que puguis anar observant la sincronia entre la ciclicitat de la lluna i la teva.

Els Calendaris Menstruals Atalanta contenen molt més que un sistema de registre. T’acompanyen en un viatge cap a la teva essència femenina. Per una banda, ens connecten també amb la natura i per l’altra amb la creativitat, un vehicle empoderador i femení per excel·lència.

Dos calendaris, dos moments vitals.

Ja està aquí el Calendari Menstrual Atalanta 2022, aquest any, amb info sobre com acompanyar el teu cicle menstrual a través de l'alimentació de la mà de la nutricionista Sandra Soñer.

I… la GRAN NOVETAT és que hem creat un Calendari Menstrual molt més didàtic destinat a aquelles que estan a prop o acaben d’experimentar la seva primera menstruació.

Una eina que pretén trencar tabús i acompanyar el canvi. L’educació menstrual és imprescidible per tenir una relació sana amb el nostre cicle menstrual i poc a poc transformar la societat en una que integri la nostra natura cíclica.

Ah! I ens agradaria que estigués disponible en català i en castellà.

Què hi trobaràs?

CALENDARI ATALANTA 2022 (Adultes)

  • 12 diagrames mensuals per fer el teu registre diari que inclou les llunes.

  • Instruccions i suggerències sobre com fer el registre.

  • 12 il·lustracions que després poden ser emmarcades.

  • Consells pràctics per viure'ns connectades a la natura a través de l’alimentació: receptes i informacions per identificar els millors aliments o àpats que poden acompanyar les teves fases menstruals.

  • Recomanacions de música, llibres, documentals…

  • Rituals lunars, propostes d'autocura...

  • Inclou 52 adhesius per complementar els registres d’una forma gràfica.

CALENDARI MENARQUIA ATALANTA 2022 (Recomenat a partir d'11 anys)

  • 12 diagrames mensuals per fer el teu registre diari que inclou les llunes.

  • Instruccions i suggerències sobre com fer el registre.

  • 12 il·lustracions que podràs intervenir amb la teva creativitat.

  • Informacions bàsiques i didàctiques sobre el funcionament del cicle menstrual, els ovaris, les hormones… els canvis físics, els emocionals i la descoberta de la sexualitat per a que sigui d’una forma sana.

  • Recomanacions de música, llibres, documentals…

Més info: Mida obert DINA3 (DINA4 tancat)

Sobre les recompenses

Òbviament totes les que decidiu aportar en aquesta campanya estareu adquirint els calendaris a un preu únic.

Un cop finalitzat el crowfunding, el seu preu de venta serà de 20€ + despeses d’enviament i no inclourà cap làmina.

Totes les mecenes que escolliu qualsevol opció amb Calendari rebreu un correu on especificar la vostra elecció Adultes/Nenes o CAT/ESP.

Tots els noms de les mecenes apareixeran en la nostra web provisional (de moment) un cop acabi la campanya. Podràs buscar-te a www.projecteatalanta.com.

12 models disponibles - s
12 models disponibles - s'inclouran a les vostres recompenses aleatòriament

Les làmines de regal corresponen a les obres realitzades pel Calendari Menstrual Atalanta 2021 de la mà de les artistes implicades en el projecte: Berta Artigal, Tati Ayala, Alina Ballester i Laie Toldrà i totes són BRUTALS! (Mida A4)

Per les que dieu: HO VULL TOT! El vostre pack inclou unes llibretes ben especials. En vols saber més? És un producte fet amb molt d’amor i pensat per a completamentar el registre que facis al teu calendari. Si ets de les que l’espai del calendari “te sabe a poco”, aquí hi trobaràs més espai per escriure reflexions, dibuixar o fins i tot enganxar-hi imatges si vols! (Mida A5)

4 models disponibles - s
4 models disponibles - s'inclouran a les vostres recompenses aleatòriament

Quan m’arribarà a les mans?

Doncs… Un cop aconseguida la campanya, si has triat una de les opcions amb enviament rebràs la teva recompensa a principis de desembre.

Ja tens solucionat el regalar de Nadal per a les dones del teu entorn! T’imagines trencar tabús i fer que es parli de la menstruació durant el dinar familiar del 25? GENIAL!

Opció de recollida?

Volem que els Calendaris Menstruals Atalanta arribin al major número de dones possible, però també volem crear xarxa i sentir-vos a prop. Així doncs, si vius en algunes d’aquestes ciutats o als seus entorns, pots aprofitar l'opció de recollida. Així t’estalviaràs les despeses d’enviament i, fins i tot, podrem conèixe’ns i compartir una estona!

Punts de recollida:

- Lleida - Tribufera - 26 NOV a les 18:30h Recollida + Presentació (inscripció prèvia a Ig)

- Valls - Heura Musa - 27 NOV a les 12:00h Recollida + Presentació (inscripció prèvia a Ig)

- Reus - Casal Despertaferro - 1 DES a les 18:30h Recollida + Presentació (inscripció prèvia a Ig)

- Tarragona - Cau de llunes - 2 DES a les 19:00h Recollida + Presentació (inscripció prèvia a Ig)

- Amposta - Llibreria Viladrich - 3 DES a les 19:00h Recollida + Presentació (inscripció prèvia a Ig)

IMPORTANT!

Si no estàs familiaritzada amb com funciona Verkami us expliquem que, en el cas de no arribar a l’objectiu de 4.000€, no us cobren res o us retornaran els diners y nosaltres ens quedem sense l’ajuda per imprimir els calendaris.

Així que comptem amb tu per a que comparteixis i difonguis el projecte i ens ajudis a materialitzar tot plegat. TENIM TEMPS FINS EL 18 DE NOVEMBRE!

Moltes gràcies per creure en nosaltres i donar suport per a que tantes dones poguem transformar la manera de viure’ns cícliques.

No coneixes Projecte Atalanta?

Si has mirat el video ja has entès una mica de què va tot això. Projecte Atalanta és una iniciativa feta per dones i per a dones.

Vam plantar la llavor d’aquest projecte amb la creació del Calendari Menstrual Atalanta 2021 i emocionades per tot allò compartit volem que aquest projecte vagi més enllà.

Fa mesos que treballem per fer-ho realitat i aviat us en podrem explicar més. Amb la teva aportació a aquesta campanya ens ajudaràs a posar les primeres pedres del nostre llarg camí.

Estem en contacte!

Estem creant una comunitat molt bonica: compartim sabers, experiències i molt més. Volem que tu també en facis part! Així que ja saps… per dubtes o per saber més sobre aquest projecte, pots trobar-nos a les xarxes socials:

www.instagram.com/projecteatalanta
www.facebook.com/projecteatalanta

o vía mail a:

[email protected]

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

4 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

  • Isabel

    Isabel

    over 2 years

    Quines ganes de tindre ja el calendari nou!!

  • eliliske

    eliliske

    over 2 years

    Super recomanable! HE utilitzat super agust el de 2021 i no puc esperar a que m'arribe el de 2022!!

  • Herminia Bes

    Herminia Bes

    over 2 years

    Endavant xiques que ho aconseguireu! 😍

  • Anna

    Anna

    over 2 years

    Molta sort amb aquest projecte!

#04 / Encara no has respost el teu formulari?

Hola,

Això és un recordatori! Últimes hores per emplenar el teu formulari. Si encara no l'has respost, ens ajudaria molt que ho fesis lo abans possible.

Estem gestionant els vostres packs i necessitem saber les vostres respostes.

Gràcies bonica! Ja queda ben poc per tenir els Calendaris Menstruals Atalanta a les mans! ;)

#03 / Cada cop més a prop! Formularis enviats!

Bon dia #CercleAtalanta,

Cada dia estem més a prop de tenir els #CalendarisMenstrualsAtalanta a les mans! T'hem enviat un correu amb un formulari per a que ens indiquis el tipus de calendaris que vols al teu pack (Menstrual/Menarquia) i en quin idioma (CAT/ESP), així com altres informacions que necessitem per fer-t'ho arribar.

Estem intentant ser àgils per tal de garantir que us arribin abans de Nadal, així doncs...

IMPORTANT! Teniu temps fins demà dimarts 23 NOV per respondre el formulari!!! Si no ho has fet, fes-ho el més aviat possible si us plau!

Vas escollir l'opció de recollida?

Aprofitem per recordar-te els punts i explicar-te 2 coses:

  1. Els punts de recollida coincideixen amb actes de presenció dels calendaris. La Tribu Atalanta estarem allí presents per parlar del projecte, els calendaris i el que… read more

#02 / Gràcies, Gràcies i Gràcies! Els CalendarisMenstruals Atalanta seran una realitat!

Gràcies a totes les que ens heu donat suport i heu participat en aquest Verkami. Sou vosaltres les que feu possible, no només els calendaris menstruals d'aquest any, sinó aquest projecte sencer. Tenim moltes coses en ment i algunes ja les estem posant en marxa. Totes atentes a les nostres xarxes socials.

Els calendaris estan a punt de ser enviats a impremta! Encara ens queden 4 dies de Verkami, així que si vols aprofitar els packs i els preus exclusius o fer correr la veu perquè les teves amigues també se'n puguin beneficiar, encara hi ets a temps!

Preparades per viure'ns cícliques i connectades aquest any #cercleatalanta?

Abraçades, Sororitat i Salut Menstrual!

#01 / Hem arribat al 50%! Ens ajudes a aconseguir-ho?

Gràcies a totes les que esteu participant al Verkami amb la preventa dels calendaris i totes les aportacions. Acabem d'arribar al 50% i ens queden 15 dies per aconseguir el nostre objectiu. Ho aconseguirem?

Què bonic serà tenir-los a las mans! Si encara no tens el teu, no t'encantis! I si creus en el nostre projecte i ja has aportat, pots ajudar-nos amb la difusió! El boca-orella, compartir a xarxes, cridar-ho per la finestra... tot si val!

Una abraçada #CercleAtalanta. Estem connectades vía instagram!

We use essential cookies to provide our service and third-party cookies to track the usage of the page. Cookie Policy