❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

NOU EP de Lia Sampai i Adrià Pagès

Volem fer possible l'enregistrament de dos nous singles acompanyats de vídeo. Per primera vegada musicarem poesia, i et necessitem!

Lia Sampai

A project of

Category

Created in

0
seconds
78
Pledges
3.141€
From 2.600€
Contribute to the project

Choose your reward

Or support it with a donation

Contribute without a reward
Donate to the project because you simply want to help make it happen:

ATENCIÓ: NOU OBJECTIU!!!

VOLEM ARRIBAR ALS 4.000€

12/20/2021

Abans que res, us hem de donar a tots les gràcies: GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES! Amb prou feines portem la meitat del termini del Verkami i ja heu completat el nostre objectiu de finançament; i tot gràcies a vosaltres. Des de l’aportació més petita a la més abundant, és per tots vosaltres que ens és possible tirar endavant amb aquest projecte. No ens cansarem de dir-ho: mil gràcies a totes!

I ara què? Hi hem estat donant voltes. La veritat és que amb el vostre suport ja podem fer exactament el QUE volem. Però ara es tracta de fer-ho COM volem.

Molts sabreu que la industria artística a Catalunya és un espai on no sempre abunden els recursos, però sí el talent, la col·laboració i la generositat. Moltes de les persones amb qui estem treballant per portar-vos Orfeu i Tornar ho estan fent des d’aquesta generositat, posant-nos no només facilitats logístiques i artístiques, sinó també econòmiques. La feina que estan fent totes és extraordinària (de moment ens haureu de creure, però quan ho veieu no en tindreu cap dubte) i ens agradaria poder-les remunerar com sentim que es mereixen.

És per això que tot el que aporteu a partir d’ara, superats els 2600€ de l’objectiu inicial, anirà destinat a oferir una millor remuneració a totes les persones que han treballat amb nosaltres i que ens han posat facilitats sabent que el projecte comptava inicialment amb un finançament modest. Treballem amb un equip de gran talent artístic (davant i darrere de les càmeres) i d’una qualitat humana excepcional i creiem que s’ho mereixen tot; així que totes les aportacions a partir d’aquest moment aniran a aquestes persones sense les quals tota aquesta aventura seria molt més difícil i buida.

Moltíssimes gràcies de nou als qui heu aportat, compartit o senzillament recolzat el nostre projecte. Seguim treballant!

PRESENTACIÓ:

Hola a tots, sóc la Lia Sampai i faig cançó d’autor. Des de 2019, treballem colze a colze amb l’Adrià Pagès, guitarrista i compositor, que fa que les cançons cobrin vida amb els seus arranjaments. El mes de març de 2021, vam traure el nostre segon àlbum, i des d’aleshores no hem parat de crear. Ara tinc un munt de cançons que voldria que sentíssiu, i amb l’Adrià hem estat treballant en dos nous singles que estem impacients per ensenyar-vos. És per això que iniciem aquest verkami, amb l'objectiu d'enregistrar dos temes acompanyats de vídeo.

Aquesta vegada, ens endinsem en el món de la poesia: a part d'un tema propi, que us avanço que es diu Tornar, musicarem un poema de Joan Vinyoli, titulat Orfeu.

És la primera vegada que posem música a un text que no es nostre, i és un moment diferent i especial, per això ens fa molta il·lusió que pugueu formar-ne part i ser partícips d'aquest projecte.

A més a més, com us he dit, volem acompanyar els singles amb un videoclip que ja estem cavilant.

Si aconseguim més fons, o els optimitzem al màxim, potser en pot sortir una altra (o més) cançó, d'aquest verkami, qui sap! Sabeu? ja estem encaminant el tercer disc... Nosaltres farem tots els possibles per fer créixer el projecte, ens ajudes?

Gràcies per avançat!

Sobre les recompenses

Sabem que avui dia els discs físics són com un record, un souvenir. No obstant, adquirir-los és una manera de reconèixer la feina dels artistes, que avui dia publiquen tot el seu material de forma gratuïta on-line.

Per donar valor al què fem, en aquest verkami us oferim el primer i el segon disc, posant especial èmfasi al segon: Amagatalls de llum. Per fer-lo, vam invertir energia, treball, diners, i molt de temps, i ho vam aconseguir tot amb els nostres recursos. Estem molt orgullosos de la feina feta i seria un tresor que decidiu reconèixer aquest treball adquirint el disc, encara que per vosaltres (i nosaltres) només sigui de forma simbòlica perquè no el fareu servir físicament.

És per això que us acabo d'explicar, que el verkami està pensat en base a l'experiència d'un concert + l'adquisició d'Amagatalls de llum i la descàrrega anticipada dels dos temes nous, perquè la nostra feina sigui una mica més valorada, tangible i vivencial. Com veureu, però, també hi ha moltes altres recompenses, perquè pretenem fer-ho al vostre gust. Al vídeo les explico ben resumides:

A tenir en compte:

Les recompenses que inclouen la entrada a un concert, es recolliran aquell dia mateix, in situ.

L'entrega de recompenses començarà just el 31 d'Octubre. Els enviaments a domicili s'iniciaran aquella setmana (1 de novembre). Això sí, si ho prefereixes, podràs recollir la recompensa a qualsevol concert, només ens ho has de fer saber a través del formulari que t'enviarem un cop finalitzi el verkami.

Pregunta'ns tots els dubtes que tinguis i et respondrem encantats més avall, a la secció de comentaris.

Pel que fa a la recompensa "cançó personalitzada", et demano paciència, perquè això de la inspiració és tot un món. Hi ha cançons que em naixen en una tarda, i n'hi ha que es couen en tres mesos. Depèn. Et vull fer una cançó a mida: una cançó per qui vulguis, o per a tu. A partir d'un text, d'una imatge, d'un record, del que tu em proposis. Formaràs part del procés de creació. Acordarem el que ens convingui a tots dos pel que fa a les dates i altres detalls. Ja tinc ganes de fer-te sonar! :)

Qui som

La Lia, cantautora, actriu i psicòloga.
fes un cop d'ull al meu instagram

Vaig escriure la primera cançó quan la meva iaia va morir; Te'n vas volant. Va ser així que vaig descobrir tot un món que em permetia expressar-me d'una forma nova i profunda. Des d'aleshores faig cançons per la gent que m'envolta i pels canvis que vull veure en el món.

Vaig conèixer l'Adrià quan em van donar l'oportunitat, com a premi d'un concurs de cantautors, de gravar el meu primer disc: La Fada Ignorant. La Clara, una bona amiga a qui he dedicat també una cançó que espero que sentiu ben aviat, em va salvar, com sempre. Jo no coneixia gaire gent del món de la música, i ella ens va posar en contacte. Des d'aleshores l'Adrià i jo no hem parat de fer música plegats.

L'Adrià, guitarrista i compositor.
fes un cop d'ull al meu instagram

No sé molt bé per què ni com, als 8 anys vaig començar a interessar-me intensament per la guitarra i des d'aleshores no he deixat mai de tocar-la. És un instrument de possibilitats expressives immenses: rica en colors, exhuberant en textures i profundament emotiva. Cada vegada que la Lia escriu una cançó nova explorem plegats totes les possibilitats de l'instrument, buscant en els seus matissos l'expressió més precisa possible per a cada vers.

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions s'invertiran en l'enregistrament, l'edició i la masterització als estudis Beatgarden de Barcelona, del poema musicat Orfeu, de Joan Vinyoli, i de la cançó Tornar.

Serviran per fer els vídeos que acompanyaran aquestes dues cançons i també per a les fotografies de promoció dels singles.

Per a la promoció i distribució dels temes un cop surtin a la llum, a través de la discogràfica Segell Microscopi.

Per fer més cançons i encaminar el tercer disc en cas que superem l'objectiu o ens l'administrem molt i molt bé. Farem tots els possibles! Ens ajudes?

Calendari previst

El poema musicat de Joan Vinyoli, titulat Orfeu, el volem publicar amb el vídeo a mitjans de desembre. Ara bé, la descarrega digital anticipada, serà vostra just quan acabi el verkami; a finals d'octubre!

El single Tornar, el publicarem al mes de gener, perquè ens hem de dosificar, que si no cremem tots els cartutxos de cop i això ja hem après que no pot ser! Això sí, si ets mecenes, et podràs descarregar la cançó també a finals d'octubre, quan acabi el verkami!

L'entrega de recompenses començarà just el 31 d'octubre. Els enviaments a domicili s'iniciaran aquella setmana (1 de novembre). Això sí, si ho prefereixes, podràs recollir la recompensa a qualsevol concert, només ens ho has de fer saber a través del formulari que t'enviarem un cop finalitzi el verkami.

Pregunta'ns tots els dubtes que tinguis i et respondrem encantats més avall, a la secció de comentaris.

Moltes gràcies!!!

+ Info

Twitter

Instagram

Facebook

Web

Youtube

Spotify

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

14 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

  • Lia Sampai

    Lia Sampai
    Author

    over 2 years

    moltes gràcies a tots pels comentaris i les aportacions <3 ho feu possible!!! :)

  • M.Teresa Pagès Gilibets

    M.Teresa Pagès Gilibets

    over 2 years

    Endavant!

  • domingogarcia

    domingogarcia

    over 2 years

    Us estimo ! endavant :D

  • groldan

    groldan

    over 2 years

    NO deixeu mai de treballar per la Música!!!!

  • Josep Juan Segarra

    Josep Juan Segarra

    over 2 years

    Me bull la sang, poèticament 😂🥰

  • Josep Juan Segarra

    Josep Juan Segarra

    over 2 years

    Aporta, esta música te vibrarà bé :))

  • Mar Grimalt

    Mar Grimalt

    over 2 years

    Lia, Adrià, a topeeeeee! 💙

  • Èlia Lucas Gardeñas

    Èlia Lucas Gardeñas

    over 2 years

    Endavant!!! :*

  • Lia Sampai

    Lia Sampai
    Author

    over 2 years

    Que bé, quina il•lusió, moltes gràcies Francesc, esperem retrobar-nos ben aviat!!! Va ser un dia especial 😊

  • Francesc Coll

    Francesc Coll

    over 2 years

    Us vam descobrir a Mataró i estem gaudint dels CDs, i tenim ganes de tornar a veure-us!

We use essential cookies to provide our service and third-party cookies to track the usage of the page. Cookie Policy