❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

L'agost més càlid

Metratge de ficció que explora què suposa el contacte físic per la Paula, una adolescent que encara no està preparada per compartir-se.

L'agost més càlid

A project of

Category

Film / #8m

Created in

0
seconds
144
Pledges
4.300€
From 3.500€
Contribute to the project

Choose your reward

Or support it with a donation

Contribute without a reward
Donate to the project because you simply want to help make it happen:

L’agost més càlid s’inicia dins el marc del Treball Final de Grau de Comunicació Audiovisual de cinc estudiants. És un projecte que neix de la motivació de crear una història real i propera a nosaltres; situant l'acció en moment de descobriment. El nostre interés es troba en mostrar com és viure el període de l'adolescència, definit sobretot per la necessitat d'encaixar i sobreviure a un mateix. És una història d'evolució i coneixement personal.

Per fer realitat aquest projecte necessitem la teva ajuda, per això Verkami ens brinda aquest espai des d'on persones com tu poden aportar el seu granet de sorra i entre totes fer possible aquest film independent.

Arriba l’estiu, la Paula (17) ha acabat el batxillerat i està a punt de començar una nova etapa que l’aterroritza: la universitat. El seu somni és estudiar disseny de moda a la BAU, on ja l’han acceptada. Primer, però, necessita superar el seu major obstacle: la por i el rebuig que li provoca el contacte físic.

Cansada de les limitacions que això comporta a la seva vida, i després de passar-se tota l’adolescència sense sortir de festa, decideix acudir a la festa de fi de curs amb el seu grup d'amics. Tanmateix, la situació la sobrepassa i pateix un atac d'ansietat.

Després d'aquest intent fallit, la Paula tindrà tres mesos d’estiu per desfer-se de les seves pors i enfrontar-les de cara. En aquest viatge l'acompanyaran el Nico, amic seu des de la infància, i la Sam, una noia que acaba de conèixer i amb qui viurà un despertar sexual diferent.

Serà un estiu que marcarà a la nostra protagonista i li permetrà donar el pas cap a aquesta nova etapa de la seva vida amb més seguretat.

Tu també la vols acompanyar?

Paula: La Paula és una adolescent de 17 anys sensible i molt creativa, amb un gran món interior. La seva personalitat extrovertida li serveix de cuirassa davant el problema que amaga. La seva passió és l’art i el disseny, i no va enlloc sense el seu quadern de dibuixos. No tolera el contacte físic de cap tipus, cosa que li provoca una sèrie de dificultats que ha anat solventant amb els anys, creant la seva pròpia zona de confort que la manté segura. Arrel d’això, no coneix la seva sexualitat i moltes vegades se sent com un bitxo raro davant el seu grup d’amics. L’aterra el pas a la universitat, però sap que el vol donar.

Sam: La Sam té 25 anys i està immersa en el seu postgrau d’Antropologia. És una noia molt independent, impulsiva i cosmopolita, tot i que té arrels de poble. Va fugir de Girona per estudiar i es va enamorar profundament de Barcelona. Li agrada l’art i la literatura, és molt entusiasta i optimista amb tot, i té molt magnetisme. Sap transmetre pau i bon rotllo als qui l’envolten, i desprén molta seguretat. Serà una peça clau en l'evolució de la Paula.

Nico: El Nico és el millor amic de la Paula, porten tota la vida junts i coneix tot d'ella, incloses les seves pors i inseguretats. Tot i no poder-la ajudar directament, sempre intenta fer el possible per recolzar-la. És una persona que aposta sempre per la sinceritat i la comunicació, diu les coses que pensa, però sap fer-ho amb tacte. Se li dona molt bé tractar amb les persones; de fet, és qui manté el grup unit. És molt sensible, sociable i carinyós, tothom l’estima. Tot i això, és reservat i no li agrada gaire parlar dels seus sentiments i maldecaps; fet que porta la gent a pensar que mai té problemes.

Miquel: És el graciós del grup; tot i això, sap diferenciar les situacions i donar bons consells. És especialista en trencar el gel i acabar amb els moments de tensió o malrotllo. Sota una façana d'insesibilitat, és molt donat als seus amics.

Martina: És una noia molt extrovertida i carismàtica, se li dona molt bé connectar amb la gent, lligar i fer amics. Parla molt de la seva vida privada, no s'amaga de res. Molts cops no aconsegueix empatitzar amb la Paula i la fa sentir incòmoda quan explica les seves aventures sexuals. A vegades acapara massa atenció, però és molt propera i curosa amb els seus amics.

Sara: Té un caràcter molt fort i un gran esperit de lideratge. Li agrada que la segueixin i diu les coses sense pensar-les, a vegades és molt brusca. Sempre està buscant plans per fer i li agovien els problemes. Xoca sovint amb la Paula perquè aquesta acostuma a ser el focus dels conflictes del grup.

Montse, mare de la Paula: Li agrada estar a casa i fer coses en família. És força controladora, fins i tot es podria dir maniàtica. Li agrada ajudar als altres i sentir-se útil. Sobreprotegeix massa a la seva filla.

Pep, pare de la Paula: És un home molt poc autoritari. Respecta l'espai de la seva filla i li sap greu no poder compartir més coses amb ella. Tot i això, la Paula se sent molt recolzada per ell, però a vegades li fa ràbia que no la defensi més sovint quan la mare no té raó.

Lia Palomar
Estudiant de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra, cursant l'especialització d'Ideació i Guió. Actualment treballant com a becària a Fuera de Campo Films. Té un canal de Youtube (Lia Versarte), un llibre publicat ( Déka ) i ha exposat obres en diverses ocasions. Va participar en el projecte En residència (2013) amb Cristina Clemente, el workshop La nit més llarga amb Xavi Àlvarez, Marc Roisch i Jordi Prat (2015), i a la creació de l'obra Cafè d'Aràbia amb Enka Alonso (2016).

Marta Romera
Estudiant de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra, cursant l'especialització de Direcció i Realització. Ha estat l'ajudant de direcció en el curtmetratge Judas (2018) i part de l'equip de direcció d'art del curtmetratge Últim dia d'estiu (2020).

Júlia Niñerola
Estudiant de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra, cursant l'especialització d'Ideació i Guió. Actualment treballa com a becària a Fuera de Campo Films. Ha participat en projectes com Evasió (2017), Últim dia d'estiu (2020), i el documental danés The Last Encounter (2019).

Nela Franquesa
Estudiant de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra, cursant l'especialització de Direcció i Realització. Ha participat com a ajudant de direcció al curtmetratge Malestar, (2020) de la directora Marian Luna.

Irene Ruiz
Estudiant de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra, cursant l'especialització d'Ideació i Guió. Actualment treballa com a becària a la productora Brutal Media. És guionista i locutora de Última Ronda Podcast a Ràdio Ciutat Tarragona.

Elena Martín Gimeno: Actriu i directora catalana. Ha escrit i dirigit Júlia Ist (2017), i participat en altres projectes com Vida Perfecta o La Veneno. És co-fundadora del laboratori de creació ELSMALNASCUTS i el col·lectiu VVAA.

Aitor Martos: Director de producció a Good Company Productions i professor associat a la UPF. Nominat a un premi Gaudí a la millor direcció de producció a Entre dos aguas (2018).

Pep Garrido: Director i guionista conegut pels documentals Bustamante Perkins (2013) i Sense Sostre (2019). És professor de guió en el Màster de Direcció i Posada en escena del ECIB.

Celia Rico: Guionista i directora de cinema reconeguda pel film Viaje al cuarto de una madre (2018).

Carla Simón: Guionista i directora de cinema. La seva pel·lícula Estiu 1993 (2019) va tenir un gran èxit i va ser escollida com a representant d'Espanya als Oscars.

Aparició als crèdits - El teu nom apareixerà com agraïment als crèdits de la pel·lícula

Link Teaser - Abans de publicar-lo, t'enviem un tràiler de la pel·lícula de 3 minuts

Link Visionat - T'enviem un enllaç amb el visionat exclusiu de la pel·lícula

Sorteig àpat - Entres al sorteig d'un àpat per a 2 persones al Restaurant Nàutic de Tarragona valorat en 60€

3 sobres sucre - Per endolçir-te la vida, amb el nostre logo i el dels nostres restaurants col·laboradors

1 print de dibuix a escollir - Print de dibuix creat per l'artista Lia Versarte (Lia Palomar)

2 entrades a la preestrena i col·loqui - Et convidem a tu i a un acompanyant a l'estrena de la pel·lícula, amb col·loqui posterior

Making of - Enllaç al making of del projecte, on veuràs què passa darrera les càmeres

Tote bag - Bossa de tela oficial de L'agost més càlid amb un disseny exclusiu del film creat per la nostra il·lustradora Irene Sansa

BSO de la pel·lícula - Enllaç a la banda sonora original de la pel·lícula, creada pels músics Miquel Vilafranca i Roser Carbó

Samarreta - Samarreta amb disseny exclusiu de la pel·lícula a mans d'Irene Sansa

Llibreta - Llibreta amb la tapa personalitzada per Nil Busquets

Pòster - Pòster oficial de L'agost més càlid a tamany A2, dedicat i firmat per les creadores i actrius

Storyboard - T'enviem l' storyboard original del film fet a mans de Marian Luna

Còpia del guió original - T'enviem la còpia del guió original del film, firmat per les 5 creadores

Assisteix a un dia de rodatge - Seràs convidat/da a passar un dia de bojos durant el rodatge de la pel·lícula

Cameo - Aparició estelar al film

Productor/a associat/da - El teu nom apareixerà als crèdits com a Productor/a Associat/da en agraïment per l'alta aportació econòmica

Els diners que aconseguim amb aquesta campanya aniran destinats sobretot a la producció del projecte: lloguer de material, localitzacions, transport i dietes de l'equip (tècnic i artístic), escenografia i vestuari...

Pots seguir-nos a les nostres xarxes socials per estar al dia de tot el procés creatiu i descobrir més sobre el projecte.

Instagram: @lagostmescalid_film

Twitter: @lagostmescalid

Per qualsevol altra consulta, pots contactar-nos directament al correu: [email protected]

Moltes gràcies pel teu recolzament!

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

19 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

  • Lucila

    Lucila

    almost 3 years

    enhorabona noies!

  • xavi

    xavi

    almost 3 years

    Cal Pintxo

  • Eloi Jerez

    Eloi Jerez

    about 3 years

    Endevant les atxes...!!!

  • Jaume

    Jaume

    about 3 years

    K

  • Angelita y Desi

    Angelita y Desi

    about 3 years

    Muchísima suerte, tiene muy buena pinta!!!

  • Joan Marc

    Joan Marc

    about 3 years

    Segur que serà una història narrada d’una forma molt especial. Gràcies noies per compartir-la amb nosaltres.

  • Gemm

    Gemm

    about 3 years

    Molta sort!!

  • Primi Romera

    Primi Romera

    about 3 years

    Molta força per què porteu els vostres projectes fins al final!!!

  • Katigib

    Katigib

    about 3 years

    Molta sort!!!

  • Evac3po

    Evac3po

    about 3 years

    Molta sort :)

#01 / Segon objectiu!

Moltes gràcies a tots i totes les mecenes que ens heu ajudat a arribar al nostre objectiu mínim! Ens sentim molt agraïdes per tot el suport rebut.

A partir d'ara, i per tal de poder rodar L'agost més càlid amb totes les garanties, ens hem marcat un segon objectiu de 6.000€.

Així que ja ho sabeu, encara esteu a temps de col·laborar amb el projecte i ajudar-nos a fer realitat L'agost més càlid!

We use essential cookies to provide our service and third-party cookies to track the usage of the page. Cookie Policy