❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Canviem d'obrador

El nostre obrador queda obsolet. Ens traslladem i aprofitem per crear un beergarden. Ajuda'ns i aconsegueix una cervesa d'edició especial.

Pep Arcas

A project of

Category

Created in

0
seconds
113
Pledges
9.038€
From 9.000€
Contribute to the project
View project in Castellano

Choose your reward

Or support it with a donation

Contribute without a reward
Donate to the project because you simply want to help make it happen:

Hem de deixar el local que actualment alberga el nostre obrador.

Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa
Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Necessitem habilitar una part de casa nostra, situada al Parc Natural de la Garrotxa, a pocs metres de l'actual obrador, aprofitant el garatge i un gran pati, per traslladar-nos i crear un espai cerveser/cultural on donar visibilitat a diferents projectes artesans de la comarca i/o la provincia.

Futur Beergarden
Futur Beergarden

Un beergarden/showroom que juntament amb el nou obrador ens permetrà continuar amb la nostra activitat, basada principalment en crear cerveses amb ingredients i llevats del territori reforçades estèticament amb etiquetes inspiradas en obres d'art contemporani i d'artistes poc coneguts.

Cervesa elaborada amb flors silvestres de Santa Pau amb etiqueta de la Berta Xirinachs
Cervesa elaborada amb flors silvestres de Santa Pau amb etiqueta de la Berta Xirinachs

També oferirem la possibilitat d'estades a casa per gaudir de l'entorn del Parc Natural i coneixer el funcionament del nostre projecte desde dins.

Les recompenses

PRESENT

Present és el nom que hem triat per aquesta cervesa elaborada especialment pels mecenes de la nostra campanya de crowdfunding a Verkami.

Cervesa d
Cervesa d'edició especial Verkami

Aquest nom va sorgir després d'una conversa amb el meu fill de 9 anys buscant els diferents significats d'una mateixa paraula. En el cas de present: regal, moment actual, ara mateix, tránsit entre el passat i el futur; també d'estar present en un lloc i moment concret; de tenir presència, bona presència...

Em va semblar molt adequat pel fet de que tenim una filosofía de vida i de treball centrada a viure el present, gaudir de l'aquí i l'ara, i alhora per un altre significat relacionat amb la campanya: “cosa que una persona ofereix a una altra com a mostra d'afecte o consideració” que defineix perfectament el que representa aquesta cervesa.

Farem un lot exclusiu per aquest projecte, una edició limitada i única. Amb la voluntat d'agraïr la teva aportació, hem ideat una etiqueta en la que posarem el teu nom i el de tots els i les mecenes de la campanya.

Etiqueta amb el teu nom
Etiqueta amb el teu nom

Quan acabin les obres del nou espai, farem un mural en una de les parets reproduint aquesta etiqueta perquè el teu nom i el de tots/es les mecenes que han fet possible el projecte passin a formar part del nou espai d'elaboració i tast de la nostra cervesa.

Per aquesta ocasió tan especial elaborem una cervesa rossa de 5% alc amb maltes d'ordi i blat, fermentada amb el nostre propi llevat procedent de flors dels voltants de casa, al Parc Natural de la Garrotxa.

El format serà d'ampolla de 75 cl amb tap corona.

Els/les mecenes que participin les primeres 72h rebran un obridor de regal.

Obridor de regal
Obridor de regal

Finalment, aquí tens un llistat de recompenses gratuïtes per tots/es les mecenes si el projecte tingués la sort de superar la xifra bàsica de recaudació.

Si arribem a 10.000€: Tap serigrafiat a les ampolles d'edició especial Verkami.

Si arribem a 15.000€: Got amb el logo de la nostra cervesería per a tots/es les mecenes.

Si arribem a 20.000€: Capsa personalitzada per a les ampolles d'edició especial Verkami.

Pep y Guillem al futur obrador
Pep y Guillem al futur obrador

Qui som

Pep

Em dic Pep Arcas. Vaig fundar Santa Pau Ale Works l'any 2013 amb molt pocs recursos i molta il.lusió. Quan vaig començar, jo encara treballava en una empresa de distribució de begudes i compaginava la feina amb el meu hobbie: fer cervesa artesana a casa (homebrewer).

Quan em van acomiadar junt amb 25 persones més degut a la crisi, vaig llogar una antiga quadra i la vaig restaurar. Amb el meu cosí i un amic propietari d’una caldereria, vam dissenyar un equip de 400 litres i vaig recuperar tots els tancs de llet de la vall per fer-los servir com a fermentadors.

Des de llavors fins a mitjans de l’any 2019, que s’incorporora en Guillem, m’he encarregat d’absolutament tot el projecte. Des de fer la cervesa, a vendre-la, repartir, arreglar avaries, proveïdors, factures… tot.

També he pogut gaudir de la part més creativa, no només imaginant receptes, sinó sobretot pensant noms i imatges per les etiquetes. Durant aquests anys el meu amic Javier Ponsa m’ha ajudat molt, millorant sempre les meves idees a nivell d’imatge i naming.

En l’actualitat, m’encarrego de les vendes, els clients i els proveïdors. També soc la persona que crea les cerveses a nivell conceptual, ideant els noms i les imatges que acompanyen a cada creació.

Sovint aprofitem obres d’alguna amiga pintora, com ara la Berta Xirinachs, d’un quadre que he vist penjat en una paret, d’una foto que algú ha fet…

En aquesta tasca creativa compto amb l’ajuda impagable de la dissenyadora i paissatgista Elisabeth Maas.

Guillem

El 2019 va començar a treballar en el projecte en Guillem de Lorenzo.

En Guillem és llicenciat en biologia. L’any 2012 va ser soci fundador de Capfoguer, cervesera actualment en funcionament a Santa Coloma de Gramenet. Ho va deixar l’any 2014.

El 2013 va engegar la gestió d’una prova pilot de cultiu ecològic de diferents varietats de llúpol de diversos orígens cultivats a la Garrotxa.

A partir del 2015 va col.laborar a títol individual amb diverses cerveseres del territori i del 2017 al 2018 va treballar al departament de R+D de la cervesera industrial més gran de Catalunya. No direm el nom però sí, la que esteu pensant…En 2019 se incorpora al proyecto Guillem de Lorenzo.

Afortunadament, ho va deixar i a mitjans del 2019 va començar a treballar amb nosaltres. Primer fent algunes el·laboracions i a dia d’avui com a brewer i responsable de la gestió de cultius dels llevats que fem servir amb totes les nostres cerveses.

També és el responable d’envasat i guarda i junts decidim quines seran les cerveses que sortiran de l’obrador.

Ha fet cosetes com el BEER CONEISSEUR (DOEMENS 2017) i el BEER SENSORY EXPERT CURSE (DOEMENS 2018), però el més important és que és una gran persona, amb un gran cor i de total confiança.

A qué destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions es dedicaran bàsicament a sufragar les despeses de desmuntatge i muntatge de les instal.lacions de l'obrador. Aigua, llum, gas, màquines, panells, mural, etc. 7000 €

Un tant per cent pel cost de la cervesa : ingredients, ampolles, etiquetes..1200 €

i un altre tant per les samarretes que encarregarem a una petita empresa local. 800 €

Per les recompenses basades en experiències, com tastos, tallers, etc; destinarem els nostres propis recursos donat que disposem de quantitats enormes de materia prima, de cervesa al magatzem i d'una casa on allotjar-vos.

Tot controlat !!

Calendari previst

La cervesa d'edició especial la tenim ja elaborada i madurant en barriques.

Abans de fer el trasllat, hem de fer obres per acondicionar l'espai de casa. Comencem a l'abril i trigarem uns dos mesos a finalitzar. Al juliol hauriem d'acabar el trasllat i a l'agost obrirem el nou espai i començarem a donar les recompenses.

Ajuda'ns a fer difusió

Abans d'acomiadar-me, m'agradaria dir que aquest tipus de projectes es basen en el boca-orella i en l'esforç per oferir-vos un bon servei. És per això, que t'estarem molt agraïts si ens puguessis ajudar donant-lo a conèixer a les teves xarxes.

+ Info

Si tens qualsevol dubte o necessites qualsevol dada referent al projecte, pots escriure'ns a : [email protected]

Moltíssimes gràcies !!

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

9 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

  • Ramoneet

    Ramoneet

    almost 3 years

    i els Pixies!

  • Ramoneet

    Ramoneet

    almost 3 years

    Visca les birres de Santa Pau!

  • Mariona

    Mariona

    almost 3 years

    Anims !!

  • jexposito

    jexposito

    almost 3 years

    A veure si arribem a la quantitat total cosí!!

  • Cristian

    Cristian

    almost 3 years

    Genial!!!

  • Cristian

    Cristian

    almost 3 years

    Genial!!!

  • CERVERIANA

    CERVERIANA

    almost 3 years

    ¡Adelante!

  • bacanalia

    bacanalia

    almost 3 years

    Molta sort amb el projecte!!

  • Beersandfilms

    Beersandfilms

    almost 3 years

    suportlocal

#02 / Seguim aquí. /. Seguimos aquí

Hola.

(cat)

Seguim aquí. Tot i que encara no us hem pogut enviar els formularis per saber a quina adreça enviar-vos les recompenses, la talla de samarreta i amb quin nom voleu sortir a l'etiqueta, continuem treballant i preparant-ho tot.

Dir-vos que tenim problemes amb la llicència d'obres degut al fet d'estar al Parc Natural, (ja ho estem resolent), i que l'ordinador ha petat..

Res que us afecti. Vam dir que a l'agost entregaríem les recompenses i ho mantenim.

Gràcies un cop més.

Seguim !!

(cas)

Seguimos aquí. Aunque todavía no os hemos podido enviar los formularios para saber a qué dirección enviar las recompensas, la talla de la camiseta y qué nombre quieres que te pongamos en la etiqueta, seguimos trabajando y preparandolo todo.

Deciros que tenemos problemas con la licencia de obras debido al hecho de estar en el Parque Natural, (ya lo estamos resolviendo), y que el ordenador ha muerto ..

read more

#01 / Aconseguit - Conseguido

Ho vam aconseguir.

Gràcies a totes vosaltres, que ho vau fer possible, tindrem els recursos que ens faltaven per canviar l'obrador.

Ens hem agafat uns dies de desconnexió per descansar de xarxes i de tanta activitat amb mòbil i ordinador, però aviat us contactarem perquè ens digueu quin nom voleu que posem a l'etiqueta de la cervesa d'edició limitada i la talla de samarreta, els que la tingueu.

Gràcies de nou. Una abraçada !!

------+++++++++++++++++++--------

Lo conseguimos.

Gracias a todas vosotras, que lo hicísteis posible, tendremos los recursos que faltaban para cambiar el obrador.

Nos hemos cogido unos días de desconexión para descansar de redes sociales y de tanta actividad con móvil y ordenador, pero pronto os contactaremos para que nos digáis qué nombre queréis que pongamos en la etiqueta de la cerveza de edición especial y la talla de la camiseta, los que la tengáis.

Gracias de nuevo. Un abrazo !!!

We use essential cookies to provide our service and third-party cookies to track the usage of the page. Cookie Policy