❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

VA DE JOCS, LA BOTIGA DE JOCS DE TAULA A MATARÓ

Per fi els jocs de taula moderns arriben a Mataró! Amb ludoteca per a provar-los, tallers, esdeveniments, i zona VIP! Va de Jocs, LA botiga

Va de Jocs

A project of

Category

Created in

0
seconds
118
Pledges
3.563€
From 2.500€
Contribute to the project
View project in Castellano

Choose your reward

Or support it with a donation

Contribute without a reward
Donate to the project without receiving any reward:

Ets del Maresme i t'agraden els jocs taula? No trobes cap botiga on poder comprar els jocs? T'agradaria provar els jocs abans de comprar-los? I ho vols fer en un ambient tranquil amb els amics o familiars? Si les respostes a aquestes preguntes són SI, estàs de sort! Arriba Va de Jocs a Mataró.

Va de Jocs és una botiga especialitzada en els jocs de taula moderns, rol i oci alternatiu que neix a Mataró. Però no només és una botiga tradicional física i en línia com les de sempre, sinó que oferim una gran quantitat de serveis per a clients, centres i entitats!

1.- En la botiga podreu comprar els jocs actuals, sempre aconsellats i recomanats per nosaltres, especialitzats en el tema. A més, si no esteu segurs de si us agradarà o no, per un preu simbòlic podeu gaudir de la nostra ludoteca en un ambient amigable i provar tots els jocs abans de comprar-los! Preneu un refresc o un cafè mentre us expliquem el joc o llegiu el manual i, a jugar! I si voleu un ambient més personal amb els vostres amics/gues podeu llogar la sala VIP equipada amb tot el confort i una taula especialitzada per a jocs de taula.

2.- Però això no és tot! A més crearem esdeveniments socials, tornejos, jornades... tant a la botiga com a diferents espais que ens cedeixin, com participar en festes de barri, jornades municipals, etc.

3.- A més, organitzarem tallers de tota mena: des de tallers per a jugar en família, de gamificació o d'aprenentatge basat en jocs, per a escoles o centres d'ensenyament, fins a tallers per a jugadors més experts o que volen conèixer molt més el món lúdic.

4.- Si encara us sembla poc, dins el local disposarem d'un Hall Escape totalment adaptable a totes les edats i nivells per a passar una bona estona amb la família i/o amics/gues intentant solucionar-lo.

La botiga quedarà oberta el pròxim mes de abril de 2021, aproximadament. Estem acabant d'ultimar tots els preparatius per a disposar de tots els espais del local tant confortables com sigui possible.

Si aconseguim l' objectiu de finançament que ens hem marcat, tots els diners seran destinats a la ludoteca per a vosaltres i en millores per al local. A la ludoteca hi haurà jocs per a tots/es: nens/es, joves i adults; per aficionats i experts; per a grans grups, grups petits i parelles; inclús solitaris; jocs de duració curta fins a vàries hores de diversió... i el millor de tot és que hi haurà jocs que podreu escollir vosaltres que siguin a la ludoteca a l'accés de tothom. Podràs afegir els teus jocs preferits, i a més gaudint de grans avantatges!

Per rematar, disposarem d'una zona VIP equipada amb una taula especial per a jugar a jocs de taula, gràcies als nostres col·laboradors de mesasparajuegos.com .

Taula especialitzada en jocs de taula
Taula especialitzada en jocs de taula

Per poder mantenir i millorar la nostra ludoteca, haurem d'establir un preu (totalment simbòlic) a l'ús d'aquesta. També la utilització de la sala VIP tindrà un preu tancat per a grup. Creiem que d'aquesta manera podrem donar un molt millor ús i servei per a tots/es vosaltres.

És per això que creiem que les millors recompenses que us podem donar són les de poder utilitzar els jocs i les taules de forma gratuïta, depenent del nivell d'aportació de cadascú. En pràcticament totes rebreu passis gratuïts per a utilitzar els jocs! A més, també podreu comprar apart els gots i els daus exclusius de la botiga, si us agraden molt però voleu fer algun altre tipus d'aportació al projecte.

Els nivells i les recompenses són:

GRÀCIES: Tindreu el nostre més sincer agraïment, apareixent el vostre nom a la sala VIP com a mecenes. Aquesta recompensa s'aplicarà a tots els mecenes dels altres nivells.

TIRA ELS DAUS: A més del nostre agraïment, tindreu uns daus exclusius i personalitzats amb el nostre logo! A més d'un passi gratuït a la nostra ludoteca. Aquesta recompensa s'aplicarà també als mecenes dels nivells següents.

Daus exclusius
Daus exclusius

A LA VOSTRA SALUT: Podràs gaudir de Va de Jocs també a casa amb aquest got personalitzat amb el logo. A més d'un passi gratuït a la nostra ludoteca.

ASSIDU A VA DE JOCS: Amb aquesta recompensa podràs gaudir de 2 passis mensuals gratuïts a la nostra ludoteca durant el primer any. No deixis de provar jocs amb nosaltres!

Invitació (imatge provisional)
Invitació (imatge provisional)

JOCS PER LA FAMILIA: Us agrada venir amb la família o la parella a la nostra ludoteca. Doncs bé, amb aquesta recompensa podràs gaudir de 2 passis mensuals gratuïts per a 2 persones a la nostra ludoteca durant el primer any.

M'AGRADA LA LUDOTECA: Podràs escollir el teu joc preferit perquè estigui a la nostra ludoteca i el puguis gaudir sempre que vulguis amb els amics. A més, tindràs 2 passis mensuals gratuïts durant el primer any perquè l'aprofitis al màxim!

VULL SER SOCI DES DEL PRIMER DIA: Et farem soci de Va de Jocs, amb totes les coses bones que això implica: descomptes, preferències en activitats, passis gratuïts, i molt més! Aquesta recompensa s'aplicarà també als mecenes dels nivells següents.

Carnet de soci (imatge provisional)
Carnet de soci (imatge provisional)

VULL APRENDRE JUGANT: Rebràs la invitació d'un taller o esdeveniment gratuït per a 2 persones. Escolliu el que més us agradi de tots els que farem! A més, també tindràs els 2 passis mensuals gratuïts durant el primer any a la nostra ludoteca!

VULL SER SOCI VIP: No només seré soci, sinó que gaudiré de la sala VIP cada setmana durant el primer any de funcionament! Estrena la sala i gaudeix-la com nosaltres ho hem fet al dissenyar-la.

Soci VIP (imatge provisional)
Soci VIP (imatge provisional)

VULL SER SOCI VIP PLUS: A més de ser soci, gaudiré de la sala VIP i de les seves millores 2 vegades al mes des de l'obertura fins al final dels temps! Com m'agrada gaudir dels jocs de taula amb la calma i tranquil·litat que es respira en la sala...

SÓC UN MEMBRE SELECTE DE VA DE JOCS:Sóc soci, compro jocs a la botiga, estic sempre a la ludoteca gaudint dels jocs i, a més, gaudeixo de la sala VIP per sempre! Que més puc demanar?

Soci GOLD (imatge provisional)
Soci GOLD (imatge provisional)

VULL AQUESTA TAULA!: Les estones que Va de Jocs està tancat, vols continuar gaudint de la sala VIP. És per això que t'enviem una taula idèntica a la de la nostra sala VIP a casa perquè la gaudeixis tant com nosaltres!

Va de Jocs som dos amics de tota la vida, en Edgar i en Carlos, que ens agraden molt els jocs de taula. Hem estat durant molts anys en una associació de lleure treballant i fent arribar aquest món lúdic a molts nens i nenes de diferents escoles de Mataró.

Farà uns 2-3 anys vam començar a parlar d'un projecte molt ambiciós per a la ciutat de Mataró: obrir una botiga de jocs de taula moderns, amb la particularitat de poder realitzar tallers i esdeveniments per a totes les edats, i fer arribar diferents metodologies d'ensenyament basades en els jocs de taula. Des de llavors hem dut a terme diferents activitats extraescolars i tallers en actes de la ciutat relacionats amb els jocs de taula, el rol i el moviment room escape.

Finalment ens hem llançat a la piscina i hem decidit dur a terme el nostre somni i obrir les portes a un espai on tothom és benvingut. Tots i totes podran venir a gaudir dels jocs, comprar, aprendre, relacionar-se...

Si voleu més informació nostra, podeu visitar els diferents perfils d'instagram que tenim:
Perfil de Instagram d'Edgar
Perfil de jocs de taula de Edgar - Losetaytablero
Perfil de Instagram de Carlos

Les següents recompenses es desbloquejaran un cop arribem a les xifres de finançament assenyalades (una de cada tipus per mecenes).

2.500€: ACONSEGUIT! Invertirem tots els diners recaptats per a comprar jocs per a la ludoteca i ambientar-la de forma amigable per a tots/es vosaltres.

4.000€: Farem el mur d'agraïment amb vinil i lletres especials. Formeu part de Va de Jocs des del primer dia!

6.500€: Equiparem la ludoteca amb una altra taula especialitzada per a jocs de taula i poder gaudir encara més dels nostres jocs de taula preferits.

8.500€: Equiparem la zona principal de la nostra ludoteca amb taules especialitzades en jocs de taula perquè ningú de vosaltres es perdi l'experiència de jugar en elles!

La primavera de 2021, Va de jocs obrirà les portes. La idea principal és comptar ja amb una ludoteca per a poder venir a passar-ho bé amb els amics/gues o la família. Depèn de vosaltres la mida d'aquesta ludoteca! Si ho aconseguim, tindrem centenars de jocs per a gaudir!

Les recompenses als mecenes es donaran durant el primer mes d'obertura de l'establiment.

Associació Enlleura
Associació Enlleura't

mesasparajuegos.com
mesasparajuegos.com

Segueix-nos a les xarxes socials per veure l'evolució del nostre projecte!

Twitter
Instagram
Web

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

20 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

  • Sandora

    Sandora

    about 3 years

    Mucha suerte chicos en este nuevo proyecto

  • macasau

    macasau

    about 3 years

    Endavant i força!

  • Dani Tavares

    Dani Tavares

    about 3 years

    Molta sort!

  • Gloria y Lluís

    Gloria y Lluís

    about 3 years

    A tope chicos!! Mucha suerte, seguro que irá todo genial!

  • Sergi Vilajuana 🤙🏻

    Sergi

    about 3 years

    A divertir-se!!!

  • Joan Marc

    Joan Marc

    about 3 years

    Una gran iniciativa! A veure si també conseguim entre tots que el joc "No Me Rayes" sigui una realitat i arribi a la vostra botiga ;)

  • Regina Teruel

    Regina Teruel

    about 3 years

    Muchísima suerte!

  • Rivilla

    Rivilla

    about 3 years

    Deseando que este proyecto salga a la luz :) mucha suerte amigos, esperemos entre todos los pequeños granitos de arena, hagáis realidad este gran proyecto. Sois unos crack:)

  • Nala

    Nala

    about 3 years

    BUBUBUBUUUUUUUUUUU!!!!

  • Alberto Quintana Escobar

    Alberto Quintana Escobar

    about 3 years

    Exijo mi nombre en grande!!!! XD

#04 / 3.563 GRACIAS!

Se ha acabado el Verkami y lo único que podemos deciros es: MUCHAS GRACIAS! Sin vuestra ayuda y colaboración no hubieramos conseguido el objetivo deseado y mucho menos, superarlo. 3.563€ que vamos a invertir, del primero al último, para que disfrutéis de la mejor ludoteca posible.

Ahora nos toca a nosotros trabajar y cumplir todo lo dicho en él. En las próximas horas recibiréis noticias nuestras para, la semana que viene, venir a recoger vuestras recompensas.

A parte, ya sabéis que el día 19 empezamos el primer taller y ya estamos diseñando el próximo. En breve recibiréis noticias en nuestras redes sociales.

Os esperamos a tod@s en vuestra tienda!

#03 / ÚLTIMA SEMANA!

Entramos en los últimos días de nuestro Verkami. El próximo viernes finaliza este exitoso proyecto y estamos muy agradecidos de haberlo conseguido, ya que sin vuestra ayuda hubiera sido imposible.

Por nuestra parte, ya estamos trabajando en las recompensas y la semana que viene recibiréis un mail con la información de cuando recoger los dados y vasos, carnets de socio, pases a la ludoteca, etc...

Podéis ir pasandoos por la tienda a visitarnos y a que os enseñemos como será vuestra sala VIP. Aún en construcción y a espera de la mesa a finales de Mayo, principios de Junio.

Solo nos queda decir de nuevo: Muchas gracias! Y nos vemos en las mesas de juego :)

#02 / Y POR FIN LLEGÓ EL DIA

Mientras el verkami sigue su curso...¡llegó el día de la apertura! Este próximo viernes 19 de marzo, abrimos VA DE JOCS al público. Después de muchos meses de preparación, papeleos, compras, montajes, obras...Va de Jocs abre sus puertas a tod@s vosotr@s para que podáis venir a disfrutar de la tienda y de la ludoteca. Nuestro horario será de 10:30 a 14:00 y de 16:30 a 21:00.

Para empezar, ya tenemos en nuestra tienda muchos de los títulos imprescindibles y las últimas novedades de las editoriales más destacadas. En la ludoteca empezamos con bastantes juegos para empezar a abrir boca, esperando a la finalización del verkami para traeros lo mejor de lo mejor en juegos de mesa!

La sala VIP sigue inoperativa ya que nos estan haciendo la mejor mesa para juegos posible, totalmente personalizada. Creemos que finales de mayo, principios de junio entrará en funcionamiento. ¡Y los primeros en saberlo seréis vosotros!

En lo referente a talleresread more

#01 / OBJETIVO ALCANZADO

En menos de una semana ¡hemos logrado el primer objetivo! Muchísimas gracias a todos los que habéis hecho esto posible. Estamos en deuda con vosotros y nos vamos a esforzar al máximo para que os sintáis como parte del proyecto en un entorno amigable y agradable donde pasar buenos ratos.

La verdad que ha sido un éxito total y no hubiera sido posible sin vuestra ayuda. Desde hoy mismo nos ponemos ya a trabajar para ir mejorando esa ludoteca y que no os falte de nada.

Aún nos quedan más de 30 días para finalizar el verkami, pero nosotros estamos muy muy muy cerca de abrir nuestra tienda. En las próximas horas tendréis noticias!

De nuevo muchas gracias a todos y nos vemos en VA DE JOCS!

We use essential cookies to provide our service and third-party cookies to track the usage of the page. Cookie Policy