❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Micomicons al Bosc

Joc de taula d'aventures familiar, ambientat en els contes i llegendes populars. Agafeu la motxilla i que comenci l'Aventura!

Enpeudejoc Edicions

A project of

Category

0
seconds
75
Pledges
3.155€
From 3.000€
Contribute to the project
View project in Castellano

Choose your reward

Or support it with a donation

Contribute without a reward
Donate to the project without receiving any reward:

Benvinguts al bosc dels Micomicons!

Ahir vau arribar a «Cal Janet», la casa de colònies on passareu uns dies amb els vostres amics, i en despertar us heu trobat amb una desagradable sorpresa: Totes les motxilles han estat remenades i la bossa de llaminadures que portaveu per endrapar al voltant del foc de camp ha desaparegut!

Al seu lloc, hi heu trobat un estrany mapa de la zona, signat pel Rei dels Micomicons.

I qui son els Micomicons, us preguntareu.

Els Micomicons, com gairebé tothom sap, son cosins germans dels Gnoms i els Follets del bosc. Son difícils de veure perquè son petits i màgics i només surten a fer malifetes les nits de lluna plena.

Els vilatans diuen que, a diferencia dels Gnoms i els Follets, els Micomicons son entremaliats i els encanta fer la guitza als forasters que visiten el seu bosc màgic.

I ara els forasters sou vosaltres!

Si voleu recuperar les vostres llaminadures, i potser trobar algun tresor amagat, haureu d’endinsar-vos al Bosc dels Micomicons. Però aquest no es un bosc qualsevol. Aquí, hi trobareu personatges màgics dels contes i llegendes, alguns us ajudaran i d’altres us posaran pals a les rodes en el vostre camí fins al palau del Rei dels Micomicons.

Prepareu-vos doncs, agafeu tot el que sigui necessari per caminar de nit a través d’un bosc encantat... i que comenci l’aventura!

Ninos gentilesa de Silvia del canal @tefieltomuxo
Ninos gentilesa de Silvia del canal @tefieltomuxo

Micomicons al bosc és un joc de taula familiar amb mecànica de daus i gestió de cartes, de 2 a 4 jugadors, recomanat per a nens, joves i adults a partir dels 8 anys, amb una durada aproximada d’entre 15 i 30 minuts.

Micomicons al Bosc és el primer joc familiar publicat per Enpeudejoc Edicions, i ha estat dissenyat i il·lustrat per en Víctor Arenas.

Dins de la caixa hi trobareu:

-2 Manuals de joc (Català i Castellà)

L'objectiu del joc és travessar el bosc màgic dels Micomicons avançant per les cartes de Camí fins arribar al Rei Micomicó amb els objectes que aquest demana.

Existeixen 2 modalitats de joc: Competitiu i cooperatiu.

Joc competitiu

Cada jugador roba una carta de REI a l’atzar, la descobreix i la posa al seu lloc de la taula, de forma horitzontal.

Es remenen les cartes de CAMÍ i cada jugador agafa el nombre de cartes d’aquest tipus que indica la seva carta de REI.

Els jugadors col·locaran el Mepple a l’inici de la seva fila de cartes de camí.

“Micomicons al bosc” es juga per torns i ha de començar la partida “l’aventurer” més savi de la taula (el que tingui més anys).

El torn de joc segueix aquest ordre:

1- El jugador roba una carta de la pila de cartes d’OBJECTE.

2- Després, utilitza una sola carta d’OBJECTE i deixa-la sobre la taula.

3- El jugador tira 1 dau d’ACCIÓ per avançar cartes de CAMÍ addicionals/extres.

Si aconsegueix el resultat d’avançar +1 o avançar +2 en la tirada, s’avança aquest nombre de cartes. Si no aconsegueix cap resultat de +1 o +2 en la tirada, només s’avança 1 carta de CAMÍ en aquest torn.

4- Avança el nombre de cartes resultant i col·loca el seu Mepple sobre la carta de CAMÍ.

5- Llavors, es gira la carta i descobreix què li depara el camí (personatge o obstacle).

6- El jugador llegeix l’efecte de la carta de CAMÍ.

7- Utilitza les cartes d’OBJECTE o tira els 3 daus d’ACCIÓ per superar els obstacles o beneficiar-se dels avantatges dels efectes de la carta de CAMÍ. Normalment, si el jugador no supera els obstacles, li serà més difícil arribar al final del camí.

8- Es compleix l’efecte de la carta de CAMÍ (avança, retrocedeix o qualsevol altre efecte indicat a la carta).
9- Comença el torn del següent jugador.

Joc cooperatiu:

Aquesta modalitat de joc està pensada per introduir als més petits en els jocs de taula d’una manera col·laborativa, mostrant-los que tots els jugadors son importants i que tots treballen per un objectiu comú.

Al joc cooperatiu el torn funciona igual que al joc competitiu, però existeixen algunes normes diferents.

1- S’han de treure les següents Cartes: Falsa Caputxeta i Camagroc de teletransport.

2- S’escull una de les dues cartes de Rei del joc cooperatiu i es posen les cartes de CAMÍ que la carta escollida indiqui.

3- Tots els jugadors col·loquen el seus Meeples en un únic camí.

4- Els jugadors hauran de col·laborar i ajudar-se per guanyar la partida; això vol dir que qualsevol jugador pot utilitzar els seus objectes per ajudar a superar un obstacle a un altre jugador.

5- La carta de REI en la modalitat de joc cooperatiu demana més objectes a entregar al final del camí per guanyar la partida. Comptaran els objectes que tinguin tots els jugadors, no només els del primer que hi arribi.

6- La carta de REI en el joc cooperatiu demana una tirada de daus d’ACCIÓ amb 5 accions. És faran dues tirades. La primera la realitzarà el jugador que ha arribat primer a la carta de REI. La segona, el jugador que tingui més objectes per donar-li al Rei.

Carta de Rei Micomicó

Determina el nombre de cartes de CAMÍ que s'han de col·locar i superar fins arribar a el Rei Micomicó i quins són els objectes que s'ha de tenir per guanyar la partida.

Si no es tenen aquest objectes, es podrà intentar fer les accions que marqui la carta amb els 3 daus d’ACCIÓ.

Si no es porten els objectes i tampoc no s’aconsegueix la tirada d’acció, caldrà retrocedir una carta de CAMÍ per cada objecte que manqui. ( Exemple: Si es té el pols de fada, però falten la corda i el bastó, cal retrocedir 2 cartes de CAMÍ).

Cartes de Camí

Les cartes de Camí son la base del joc i el taulell per on hauran d'avançar o retrocedir els vostres Mepples.

Es col·loquen sempre cap per avall i es giren per la seva part il·lustrada quan el vostre Mepple hi caigui.

Quan la gireu, l’heu de col·locar a la cantonada inferior dreta de la carta, a la zona vermella, d'aquesta manera indiqueu que hi acabeu d'arribar o que no heu superat l'obstacle.

Col·loqueu-la a la zona verda un cop l'hagueu superat i llavors el torn passa al següent jugador.

No es giren ni es desvetllen les cartes de Camí per on heu passat, només la carta que és el vostre destí

Carta de Cami
Carta de Cami

Cartes d’Objecte

Les cartes d’Objecte us ajudaran a superar els obstacles i avançar en el vostre camí pel Bosc dels Micomicons. L’efecte de l’objecte el trobareu descrit a la mateixa carta.

Un jugador por tenir un màxim de 5 cartes d’objecte a la mà. A l'acabar el torn, si en té més, les haurà de descartar.

Hi ha 2 tipus de cartes d’Objecte: Objectes duradors i objectes d'un sol ús.

Objectes Duradors:

Aquests objectes, un cop els poseu a la taula, estaran actius durant tota la partida, i podreu beneficiar-vos dels seus efectes i bonificacions.

Objecte Durador
Objecte Durador

Objectes d'un sol ús:

Permeten substituir tirades de daus d’acció, avançar més ràpid, canviar les cartes per les d’un altre jugador o bé pagar amb Llaminadures o amb Pols de Fada per cercar l’ajuda dels personatges o evitar-ne el seu efecte.
Un cop les hagueu fetes servir, es quedaran a la pila d’objectes descartats.

Carta objecte un sol ús
Carta objecte un sol ús

Daus d'accions:

Us ajudaran a avançar i superar els obstacles que us anireu trobant al llarg del camí pel bosc. Aquestes accions estan representades per icones a les diferents cares del dau i són les següents:

EXPLORAR: Amb aquesta acció, podreu cercar informació sobre el lloc on us trobeu per tal de superar un perill o trobar la sortida correcta per a continuar el vostre camí.

COP DE BASTÓ: Amb aquesta acció, podreu fer front en combat a alguns personatges quan no tingueu més opcions. També podreu optar pel diàleg per resoldre la situació sense haver d’arribar a les mans.

CÓRRER: Amb aquesta acció, podreu fugir dels perills que us poden representar alguns personatges o obstacles. Heu de tenir en compte que, sempre que es fuig, cal retrocedir una carta de Camí.

SALTAR: Amb aquesta acció, podreu saltar o escalar alguns obstacles.

AVANÇAR +1: Aquesta acció us permetrà avançar una carta de Camí addicional en aquest torn.

AVANÇAR +2: Aquesta acció us permetrà avançar dues cartes de Camí addicionals en aquest torn.

Manual de Joc

Com veieu, les regles de joc són ben senzilles i en només 5 minuts podreu començar a jugar. Per a conèixer tots els detalls del seu funcionament, us deixem el manual del joc en PDF perquè li doneu un cop d'ull.

manual en PDF

OBJECTIUS SOCIALS

PRIMER sorteig Micomicò !!

SEGON sorteig Micomicò !!

Si aconseguim que es Comparteixi aquesta publicació 300 vegades entre Instagram i Facebook sortegem un prototip del nostre joc familiar Micomicons al bosc.

19€- Aventurer Veloç: Només les primeres 48 hores. Un joc Micomicons al Bosc + objectius extres. Despeses d'enviament incloses.

22€- Explorador del bosc: Un joc Micomicons al Bosc + objectius extres. Despeses d'enviament incloses.

39€- Parella d’exploradors: Dos jocs Micomicons al Bosc, un per a tu i l’altre per aquell familiar o amic amb ganes d’aventures. Despeses d'enviament incloses.

32€- Pack Micomicons a la Granja: Un joc Micomicons al bosc + un joc La Granja de Muntgames. Despeses d'enviament incloses.

91€-Pack Botiga del Bosc: Sis jocs Micomicons al Bosc + Logo de la vostra botiga durant la campanya ( Opcional ). Despeses d'enviament incloses.

164€-Pack Gran Botiga del Bosc: Dotze jocs Micomicons al Bosc + Logo de la vostra botiga durant la campanya(Opcional ). Despeses d'enviament incloses.

Anirem afegint extres durant la campanya, sempre pensats per a millorar i completar la experiència de joc.

En aquests moments, el joc ja ha entrat a la fase de producció i esta prevista la seva publicació per a mitjans del proper mes de novembre.

Els mecenes i les botigues rebreu els vostres exemplars amb els extres de l’edició Verkami a principis de desembre, unes dates ideals si voleu regalar-lo per Nadal i, així, poder jugar-hi unes quantes partides amb tota la família!

A Enpeudejoc creiem fermament en el talent “ de casa”. Per aquest motiu la nostra producció es farà íntegrament a Catalunya a càrrec de Muntgames, editorial i fàbrica de jocs de taula, amb els que hem treballat en l’edició de “Micomicons al bosc.

Us presentem un dels seus jocs familiars.

La Granja va ser finançat a verkami el juny de l’any 2019. Si llavors no vau poder aconseguir una copia, ara el podeu tenir a casa fent de mecenes del pack Micomicons+ La Granja que oferim en una recompensa.

La Granja és un divertit joc de cartes de 2 a 6 jugadors. És un joc ràpid i esbojarrat, recomanat a partir dels 7 anys amb una durada d’entre 15 i 20 minuts.

Video Presentació gentilesa dels amics de instagram del canal @juegosdewillyeltuerto. VEURE AQUI!

Entrevista amb l'Autor i editor de Micomicons al Bosc Victor Arenas al canal de @juegosdewillyeltuerto VEURE AQUI

Entrevista amb l'Autor i editor de Micomicons al Bosc Victor Arenas al canal NacheteVBGamer


Magnific Unboxing fet al canal de instagram de @Tefieltromuxo VEURE AQUI!

Unboxing i tutorial molt divertit i complet del Canal de videojocs i jocs de taula NacheteVBGamer

Tutorial molt Didactic fet al canal de youtube de Tefieltromuxo per na Silvia.

Gameplay al canal de NacheteVBGamer on podreu veure com gaudeixen els mès petits jugant a Micomicons.

Enpeudejoc Edicions som una editorial i botiga de jocs de taula de L’Hospitalet de Llobregat, concebuda com una empresa familiar.

Dirigida pel creatiu Victor Arenas (integrador social, músic i podcaster) i Sabrina Navarro (economista i financera).

L
L'autor Víctor Arenas

Apassionats de la història i els jocs de taula, creiem en la gamificació com un recurs per a l'aprenentatge i la transmissió de coneixements i valors.

Des d'aquesta premissa, volem dissenyar jocs didàctics i familiars, jocs històrics (Wargames) sobre episodis importants de la història de Catalunya i del món, i també jocs de rol i fantasia perquè els jugadors més experimentats exercitin la seva imaginació.

Ens pots trobar a la nostra botiga web i a les xarxes socials.

/enpeudejoc
@enpeudejoc
enpeudejocedicions.com

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

17 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

  • Enpeudejoc Edicions

    Enpeudejoc Edicions
    Author

    over 3 years

    Moltes gràcies Albert!!!!

  • Albert Roselló

    Albert Roselló

    over 3 years

    Molts ànims parella!!!!

  • Enpeudejoc Edicions

    Enpeudejoc Edicions
    Author

    over 3 years

    Thanks Verilospider!

  • Verilospider

    Verilospider

    over 3 years

    Amazing inicitiative to enjoy in family!

  • Enpeudejoc Edicions

    Enpeudejoc Edicions
    Author

    over 3 years

    Moltes gracies latribufera per el teu suport en aquest projecte!

  • Latribufera

    Latribufera

    over 3 years

    Molts força família!

  • Latribufera

    Latribufera

    over 3 years

    Molts força família!

  • Enpeudejoc Edicions

    Enpeudejoc Edicions
    Author

    over 3 years

    Muchas gracias Alberto ! Tenemos muchas ganas de que llegue a vustras mesas ; )

  • Alberto

    Alberto

    over 3 years

    Gran juego y con ganas de que llegue!

  • Enpeudejoc Edicions

    Enpeudejoc Edicions
    Author

    over 3 years

    Graias Faji por tu mecenazgo y por creer en nuestro proyecto ; )

#15 / Carteros nuevo juego familiar!

Carteros en Verkami
Carteros en Verkami

Amigos y amigas ya volvemos a estar aquí!

Esperamos que esteis disfrutando de Micomicons , nuestro primer juego de mesa , del que fuisteis mecenas. Gracias de nuevo ; )

Nos volvemos a poner en contacto contigo para pedirte de nuevo tu apoyo en nuestro proximo proyecto, CARTEROS.

Carteros es un juego de mesa familiar de coleccion de sets y gestión de cartas , de 2 a 4 jugadores a partir de 8 años (ideal para iniciar a pequeños jugadores) con una duración de entre 15 y 30 minutos.

Creado , diseñado e ilustrado por el autor y diseñador grafico Chileno, Eitel Saavedra.
«Estudia bien las calles para ser el primero en entregar el correo. Parece fácil, pero ¡ten cuidado con los perros!»

Ayúdanos a editarlo en su versión española y bilingüe

Para hacerlo ...

Haz click en el corazón de seguir la campaña en @verkami y te avisarán por mail cuando empiece. Te dejamos el link

https://www.verkami.com/projects/29328-carteros-edicion-espana

read more

#14 / Los Micomicons ya han salido del bosque a vuestras casas ; )

¡Estimados Mecenas!

Hoy salen los Micomicons de @enpeudejocedicions destino a vuestras casas y mesas de juego!

Gracias de nuevo por ayudarnos a financiar nuestro primer juego de muchos que vendrán.

Todos recibiréis material extra y una carta dedicada por el autor @v.arenasvelasco .

Sois fantásticos, sin vuestro apoyo nada de esto seria posible! Cuando os llegue el juego y lo juguéis os estaríamos muy agradecidos si os hicierais una foto y la colgarais con el hastag #Micomiconsdelbosque o que nos etiquetarais en la publicación.

¡Nos vemos en el bosque!

#13 / Produccion KM 0

🇪🇦A @enpeudejocedicions podemos sacar pecho de la planificación y trabajo realizado para editar nuestros juegos.

En un mes y medio una vez finalizada la campaña de financiación en @verkami, todos los mecenas y clientes recibirán su copia de Micomicons en el bosque!

Son los beneficios de la producción Km 0 y la gran tarea de @muntgames.

#12 / Fabricación Kilometro 0

Los mecenas de Micomicons en el bosque no tendreis que esperar demasiado para recibir vuestra copia en 🏠 casa .

Nuestra producción es de Kilómetro 0,fabricada íntegramente en el Estado español por empresas del Territorio.

Son los beneficios de apostar por el talento local y kilómetro 0🤗 nuestros juegos no viajaran desde países lejanos 🌏 a tu casa. 🤗

Els mecenes de Micomicons al bosc no haureu d 'esperar gaire per rebre la vostra còpia !🤠

La nostra producció és de kilòmetre 0 , fabricada íntegrament a Catalunya per empreses del territori.🤓

Són els beneficis d 'apostar per el talent local 0🤗 els nostres jocs no hauran de viatjar desde països llunyans 🌏 a la vostra llar😋.

#11 / Tazas para los más rapidos !

"Para cuando el sorteo entre los primeros mecenas,de las primeras 48h? ”

Finalmente hemos decidido que todos los mecenas de las primeras 48 horas recibiréis una taza de Micomicons en el bosque, sin celebrar sorteo alguno.
Enhorabuena y a disfrutar de vustro desayuno ; )

#10 / Agradecimientos, formularios y plazos de entrega

Estimados Mecenas y seguidores!

Gracias a vosotros hemos conseguido financiar nuestro primer juego familiarMicomicons en el bosque. Estamos muy contentos, ya que para una editorial nueva y pequeña como la nuestra, seria editar juegos de mesa sin vuestro mecenazgo.

Esperamos que este sea el primer de muchos proyectos en el que depositéis vuestra confianza en nosotros y en nuestros juegos. Todo el equipo de Enpeudejoc edicions os damos mil gracias; ) Habéis echo possible un juego infantil y familiar que os va a dar muchas horas de juego por su casi infinita rejugabilidad. Gracias

Y cuando os llegara vuestra copia?

El juego ya está en el proceso de fabricación ,a cargo de Muntgames ,toda nuestra producción es dekilómetro 0 fabricados en Cataluña.

Esto quiere decir que no tendréis que esperar demasiado para recibir vuestra copia.

La… read more

#09 / ¡Proyecto financiado!

Estamos radiantes y felices!

Gracias a todos vosotros hemos conseguido la financiación de Micomicons en el Bosque en @verkami!

No ha sido fácil, y es un hito colectivo no sólo de nuestra editorial.

Gracias y seguimos!

Quedan pocas horas de campaña y todavía podemos desbloquear algunos extras, como el Dragon apestoso.

Todavia quedan 36 horas ; ) Vamoooos!

#08 / 95% conseguido ! Un ultimo empujon; )

🇪🇦 Estimados aveturer@s, nuestro juego Micomicons en el bosque está muy cerca de llegar al 100% de la financiación en @verkami 😍🤩

Quedan 2 días de campaña y necessitamos y todavia nos faltan unos pocos mecenas para conseguirlo.

Te animamos a hacer difusion entre tus compañeros , familiares y amigos.

Que no les dé pereza venir al bosque 🍀

#07 / 58% CONSEGUIDO

Y seguimos sumando !😍😁

Estamos en la mitad del camino. Gracias a los mecenas conseguiremos editar nuestro juego familiar Micomicons en el bosque.

Necessitamos más que nunca vuestro apoyo !

#06 / Presentacion en la feria Jugatu de Granollers.

Ayer la familia de @enpeudejocedicions vivimos una jornada de feria muy especial.🤗 Fue un placer hacer demos de nuestro juego familiar "Micomicons en el bosque"

Lo mejor, ver a los más pequeños emocionados cuando descubrían las cartas de Camino y se enfrentaban al lobo, o caían a una trampa

El año que viene volvemos a @firajugatu

Seguimos!

#05 / SEGUNDO SORTEO MICOMICÒN OBJETIVOS SOCIALES

Amigas , seguidores y mecenas:

Seguimos en campaña y mas cerca de nuestro objetivo de financiación : )

Gracias a todos y todas por confiar en nosotros.

Para celebrar que vamos viento en popa ,Si conseguimos que se comparta esta publicación 300 veces entre instagram y Facebook, SORTEAREMOS 1 prototipo de nuestro Juego Familiar "Micomicones en el bosque"

Para participar debes:

1) Seguirnos en facebook o instagram @enpeudejocedicions.

2) Dar like a esta publicacion

3) Dejar un comentario mencionando a la persona con la que te gustaría perderte en un bosque encantado, o jugar unas partidas de Micomicons ( Solo se aceptarà un comentario o compartición por persona)

Seguimos caminando ; )

#04 / Nuevas tiendas Mecenas y 20% del objetivo

Queridos seguidores y Mecenas;

Estamos muy contentos de anunciaros que hoy se a sumado al mecenazgo de nuestro juego la tienda *Delta Friky shop * deltafrikishoponline.com] de St Carles de la Rapita.

Un honor y un placer para nosotros recibir su aval y confianza en este primer juego familiar. Gracias

Tambien deciros que seguimos avanzando( aunque lentamente en nuestro objetivo de financiacion. Recordad de compartir nuestro link de campaña entre compañeros y amigos ; )

seguimos exploradores!

#03 / 16% y seguimos caminando ; )

Pues aquí seguimos en @verkami ganandonos la confianza de los jugones que les encantan los juegos familiares de aventura y exploración.🤠😛

Estamos muy contentos de las reseñas🖌️ que nos han hecho hoy los amigos de @atrapadoseneltablero y @juegan2 .
¡

Seguimos caminando exploradores!

#02 / Pasito a pasito hacia el bosque ; ) 14% conseguido

Amigos y amigas; aqui estamos en el tercer dia de campaña, pendientes del contador , con muchas ganas de llegar al objetivo y comenzar a desbloquear extras como los mepples molones: ) Por ahora estamos lejos del objetivo ,pero estamos seguros que lo alcanzaremos!

Seguimos avanzando en el bosque de Verkami!!

Saludos exploradores

#01 / 11% Conseguido ! Y seguimos hacia el bosque!

Amigos y amigas :

Gracias por confiar en nosotros i volver a apostar por un juego 100% familiar y echo en casa ; )

Ya tenemos el 11% de la financiacion y queremos que esto no pare.

Si quereis ayudarnos a hacer realidad el proyecto compartid con vuestras amistades y redes sociales!

Vamos al bosque ; )

We use essential cookies to provide our service and third-party cookies to track the usage of the page. Cookie Policy