❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

15 M VLC

15 M VLC és un llibre de fotoperiodisme on és pretén apropar al lector a allò que ha sigut el moviment dels indignats en la ciutat de València el seu primer any de vida, des de' l 15 de Maig de 2011 al 15 de Maig de 2012.

Germán Caballero

A project of

Created in

0
seconds
145
Pledges
1.975€
From 1.500€
Contribute to the project
View project in Castellano

Choose your reward

Or support it with a donation

Contribute without a reward
Donate to the project without receiving any reward:

15 M VLC és molt més que un recull d' imatges de l' acampada a la plaça del 15 M de València: és un llibre on podràs apropar-te al ADN del moviment a partir de perfils d' una mostra significativa dels seus participants. També és un resum gràfic d' aquest intens anys a partir d' imatges on s' abasten la majoria de les seves protestes i accions, aixi com també les de la Plataforma d' Afectats per l' Hipoteca (PAH) i el col·lectiu Parc Alkosa. Finalment trobaràs reflexió escrita on es tracta què ha sigut el moviment, què és el moviment i a on va.

PREGUNTES I RESPOSTES

QUÈ TROBARÀS EN AQUEST LIIBRE?

Bàsicament, fotografies sobre el 15 M i entrevistes a ciutadans anònims que participaren en ell. Des de' l 15 de Maig de 2011 fins al 15 de Maig de 2012.

El projecte ja està acabat i de fet existeix una petita pre-tirada de 15 llibres que serveix de referència de lo que vol ser el llibre final. Açó no vol dir que aquest siga el llibre definitu, ja que l' edició final d' imatges encara no està definida.

PER QUÈ UN LLIBRE DEL 15 M A LA CIUTAT DE VALÈNCIA?

Crec que en una societat hipervisual com l' actual, amb un bombardeig constant d' imatges i informació, és necessari documentar esdeveniments tan importants com aquest. La memòria col·lectiva és una part feble d'aquesta societat: s' oblida fàcilment.També crec que dintre d' aquesta hipervisualitat, el 15 M ha inundat la xarxa d' imatges de diverses accions, imatges que han tingut un recorregut molt curt, semblant al que té una imatge en un diari de paper.
Per això, crec necessària aquesta retrospectiva sobre el moviment a la capital del Túria, on trobaràs un resum gràfic no cronològic dels quefers dels indignats, així com una aproximació al moviment d' afectats per l' hipoteca i del Parc Alkosa.

QUÈ NECESSITE?

Necessite 1500 euros per a poder editar 200 exemplars del llibre i afrontar les despeses de les recompenses i l' enviament. El llibre tindrà les següents característiques:

Llibre de fotografia 23x16 (apaïsat) de 64*pàgines a 4/4 tintes sobre paper estucat mate 170 gr i portada impresa a 4/0 tintes sobre paper estucat mate de 350 gr. Enquadernació en rústica sense solapes i glasofonat mate a una cara.

  • Possiblement, finalment siguen més pàgines, ja que el llibre està pendent d' edició final)

COM SERÀ LA DIFUSIÓ?

La difusió del meu projecte combinarà els mitjans tradicionals (premsa en paper i digital, boca a boca, reunions...) amb els mitjans més moderns (xarxes socials). En la primera part col·laborarien mitjans de comunicació amics i en la segona serien els amics i col·lectius els que ajudarien a donar-li difusió per les xarxes socials.

QUI SÓC JO?
El meu nom és Germán Caballero i sóc un fotoperiodista freelance valencià que col·labora o ha col·laborat en diversos mitjans valencians com són Levante-EMV, L' informatiu.com, FullQuatre o El temps. Ara enceta una nova etapa col·laborant amb el nou projecte d' ex-treballadors del diari Público MásPúblico (http://maspublico.org/). També he portat la part gràfica dels llibres de l’ editorial l’Oronella “Som de Primera” y “El Sueño Europeo”.

He cobrit el 15 M a la ciutat des de la primera protesta fins la darrera, sempre dintre de les meves possibilitats. També he contactat i entrevistat a un grapat de persones anònimes representatives del teixit social del moviment.

Aci teniu una galeria d' una preselecció d' imatges d' on eixirà el llibre:

http://www.flickr.com/photos/germancaballero/sets/72157630101739212/
Podeu trobar i seguir el meu treball amb total llibertat al meu blog: fotoretales

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

8 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

  • Germán Caballero

    Germán Caballero
    Author

    almost 12 years

    Sí, está totalmente encarrilado. Queda una semana para que acabe el crowdfunding y en cuanto tenga el dinero, entra a imprenta. Un saludo y gracias por un interés

  • oliveiro

    oliveiro

    almost 12 years

    Hola German.

    Aporté 15 € a tu proyecto pero todavía no se nada del tema ¿está la cosa ya "encarrilada"?

    Saludos y suerte

    Oliveiro Dumas

  • Germán Caballero

    Germán Caballero
    Author

    almost 12 years

    Ací trobareu una galeria d' imatges d' on eixiran les imatges definitives del llibre:

    http://www.flickr.com/photos/germancaballero/sets/72157630101739212/

  • Germán Caballero

    Germán Caballero
    Author

    almost 12 years

    On puc veure més fotos del projecte?

  • Germán Caballero

    Germán Caballero
    Author

    almost 12 years

    Les dades postals no vos les demana Verkami, les demane jo. Vos les demanaré una vegada haja acabat el crowdfunding via mail.

  • Germán Caballero

    Germán Caballero
    Author

    almost 12 years

    Per què verkami no ha demanat les meves dades postals quan he fet l' ingrés?

  • Germán Caballero

    Germán Caballero
    Author

    almost 12 years

    Editarem el llibre el més ràpid possible per a que no passe molt de temps entre la finalització del crowdfunding i l'enviament. Aproximadament una setmana després de finalitzar ho enviarem/rebràs

  • Germán Caballero

    Germán Caballero
    Author

    almost 12 years

    Quan rebré el llibre?

#04 / 3 dies per acabar el crowdfunding

Amics i amigues, només queden 3 dies per acabar el crowdfunding. Si coneixeu algú interessat en col·laborar, ara és el moment de fer-li un toc i recordar que açò s' acaba ja!

I que passarà una vegada acabat el crowdfunding? Una vegada tinga els diners, portaré el llibre a impremta. En uns 10 dies espere tindre el llibre disponible per a poder enviar-vos-el.

Vos demanaré l' adreça postal per a poder fer l' enviament o l' entrega en mà si és a València(lo que preferisca cadascú).

Gràcies a tots! Vinga, que açò quasi està!!!


Amigos y amigas, sólo quedan 3 dias para acabar el crowdfunding. Si conoceis a alguien interesado en colaborar, ahora es el momento de darle un toque y recordarle que esto se acaba ya!

¿Y que pasará una vez acabado el crowdfunding? Una vez tenga el dinero, llevaré el libro a imprenta. En unos 10 días espero tenerlo el libro disponible para enviaroslo.

read more

#03 / Flickr amb les imatges del llibre

Bon dia amics!

He creat un flickr amb una primera selecció de les fotos que compondran el meu llibre 15 M VLC. Podeu pegar-li una ulladeta.

I aci un vídeo de la primera versió que vaig fer del llibre per al projecte final de la EASD.

També he creat dos preguntes bàsiques que m' esta fent molta gent a la pàgina del projecte. També les vaig a respondré per aci:

-Quan rebré el llibre? Editarem el llibre el més ràpid possible per a que no passe molt de temps entre la finalització del crowdfunding i l'enviament. Aproximadament una setmana després de finalitzar ho enviarem/rebràs

-Per què verkami no m'ha demanat les meves dades postals quan he fet l' ingrés? Les dades postals no vos les demana Verkami, les demane jo. Vos les demanaré una vegada haja acabat el crowdfunding via mail.

Gràcies a tots!


Buenos días amigos!

He creado un flickr con una primera selección de fotos que compondrán mi libro 15 M VLC. Podeis pegarle una miradita.

Y aquí un vídeo de la primeraread more

#02 / Primera setmana de crowdfunding! ho hem aconseguit!

Bon dia amics! Primera setmana de crowdfunding... i ho hem aconseguit! Ja tenim el mínim que necessitàvem per editar "15 M VLC".

Encara queden 34 dies per poder fer aportacions. Quan més diners arrepleguem, millor serà la qualitat dels materials del llibre i el nombre de pàgines i miraré de millorar les recompenses sempre que siga econòmicament viable.

Ara volia contestar un parell de preguntes que m' han arribat.

a) El llibre s' enviarà uns dies després de finalitzar el crowdfunding (34 dies des de hui). També podrà ser arreplegat en la festa de presentació o t' el puc portar a casa si vius per València o rodalies.

b) Les dades d' enviament no les demana Verkami al pagar un recompensa, les demane jo una vegada acabe el crowdfunding. Per això encara no vos les han demanat.

Qualsevol altre dubte, envieu-me un correu o una pregunta a partir del formulari de Verkami.

Recordeu: junts som molt més! Gràcies a tots amics! :)

#01 / Comença l' aventura

Bon dia amics i amigues, comença l' aventura d' editar un llibre sobre el moviment ciutadà 15 M a la ciutat de València. Aquest és un llibre fotogràfic, fet per un fotoperiodista i des de la visió d' un fotoperiodista.

foto 15m vlc
foto 15m vlc

Què trobaràs en aquest llibre?

Bàsicament, fotografies sobre el 15 M i entrevistes a ciutadans anònims que participaren en ell. Des de' l 15 de Maig de 2011 fins al 15 de Maig de 2012.

Per què un llibre del 15 M a la ciutat de València?

Crec que en una societat hipervisual com l' actual, amb un bombardeig constant d' imatges i informació, és necessari documentar esdeveniments tan importants com aquest. També crec que dintre d' aquesta societat hipervisual, el 15 M ha inundat la xarxa d' imatges de diverses accions, imatges que han tingut un recorregut molt curt, semblant al que té una imatge en un diari de paper.
Per això, crec necessària… read more

We use essential cookies to provide our service and third-party cookies to track the usage of the page. Cookie Policy