❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Montse Castellà: nou disc + videoclip ('Punts de llibre')

Hi ha persones que són punts de llibre i sempre hi vols retornar. L’alegria quant més s'utilitza, menys es gasta. Lo seu disc més sorprenent

Montse Castellà

A project of

Category

Created in

0
seconds
160
Pledges
4.730€
From 4.000€
Contribute to the project

Choose your reward

Or support it with a donation

Contribute without a reward
Donate to the project because you simply want to help make it happen:

ÚLTIMA HORA!!

Hem assolit l'objectiu inicial! Moltíssimes gràcies a tots els/les mecenes i a tothom qui ha ajudat en la difusió del projecte. M'hau fet molt contenta. Ja tinc ganes de poder compartir amb vatros les meues noves cançons.

Com que encara queden unes hores abans no acabe la campanya oficialment, només dir-vos que es pot seguir participant-hi. Lo Verkami ajuda a recuperar una part de la inversió que es fa en lo disc i el videoclip, certament, tanmateix les recompenses que s'oferixen són úniques i un cop finalitze lo termini (este divendres 23) ja no es podran aconseguir d'una altra manera. Per tant, independentment del fet d'haver arribat a la xifra primera marcada, tothom qui ho desitge pot continuar beneficiant-se dels regals especials: CD + entrada per al concert de Luz de Gas (24/03), baixada amb piragua per l'Ebre, concert privat, fer d'extra al videoclip, etc.

Este verkami és també una bona manera de fer una comanda del disc abans no surta a la venda, amb dedicatòria personalitzada inclosa. La reserva/compra del nou cd es pot seguir fent per este web encara que ja haguem arribat al 100 per 100 de l'objectiu inicial. Animeu els vostres coneguts a seguir participant-hi i també a omplir la Sala Luz de Gas, en lo concert inclòs dins del Festival Barnasants.

Lo projecte

Quart disc de Montse Castellà, titulat 'Punts de llibre', i gravació del nou videoclip del single d'este disc, amb la cançó 'Compta amb mi'. Lo treball discogràfic s'enregistra a Airestudios, a Tortosa, amb l'enginyer de so Josep Lanau 'Mitxum', i el videoclip anirà a càrrec de Roig Creatius (La Ràpita). Lo disc l'edita el segell discogràfic de Paco Ibáñez, A flor de tiempo.

Roig Creatius
A flor de tiempo

La foto de portada és de Michal Novak

Qui sóc?

Cantautora i activista social. Néta de iaios pagesos i tia de set nebots preciosos. D'ànima lliure. Compositora i instrumentista. De Tortosa. Tinc 3 discos editats (lo primer publicat el 2005) i fa vint anys que em dedico professionalment a la música. La terra, lo riu, la justícia social, la poesia i les emocions del nostre dia a dia centren l'eix de la meua obra. Sóc com canto i canto com sóc, amb escenari o sense. Escriure i compondre també són una cita i hi has d’acudir amb lo millor dels teus perfums. Crear és estimar.

A n'este disc m'hi acompanyen bons amics i músics, com Josep Lanau 'Mitxum' (piano i producció), Xavier Franch 'Chiri' (bateria i percusions), Kike Pellicer (baix), Paco Prieto (guitarra espanyola), Marisa Valls (flauta contralt), Mario Mas (guitarra espanyola i llaüt) i Gorka Benítez (saxo i flauta travessera). A més, a este nou cd em sentireu cantar amb Txarango, Paco Ibáñez i Eliseo Parra. Sóc una dona afortunada, sí. I si vatros m'hi acompanyeu, encara més!

Paco Ibáñez
Eliseo Parra
Txarango

Amb Paco Ibáñez (Foto: J.M. Morales)
Amb Paco Ibáñez (Foto: J.M. Morales)

Amb Txarango (Foto: Gerard Cardona)
Amb Txarango (Foto: Gerard Cardona)

Crec que la bondat és revolucionària i que lluitar serveix, ja siga amb una pancarta o amb una guitarra. He convertit l'afició en professió, com dèia ma iaia Mercedes: busca una faena que t'agrade i deixaràs de treballar. Crec en la força de la paraula i hi poso música perquè el missatge prenga una altra dimensió. Faig cançó protesta i proposta, sempre amb un somriure compromés. Durant tots los mesos de l'any em banyo a la Mediterrània (la sal va bé per a tot) i remo amb la meua piragua per a descansar el cos i l'ànima i rescatar cançons del fons del riu i del mar.

A què destinarem les vostres aportacions

A sufragar una part de les despeses de la creació del disc i de l'enregistrament del videoclip, a més, esclar, d'assumir part del cost de les mateixes recompenses.

Calendari previst

Lo concert de presentació de disc serà el proper dissabte 24 de març a les 21h a la sala Luz de Gas de Barcelona, en el marc del Festival Barnasants. Aquell dia, si hi assistiu, ja podreu recollir bona part de les vostres recompenses físiques (discos amb dedicatoria, etc). Les que siguen vivencials, podran viure's aquell mateix dia (passis VIP) o bé es faran durant la primavera-estiu (vermut al Delta, baixada amb piragua) en funció de les dates que us vagen bé als mecenes i de la climatologia. La resta, les recompenses més físiques, s'enviaran a una adreça postal que ens facilitésseu (lletres de cançons manuscrites, discos firmats en cas que no poguésseu vindre al concert, etc). Les descàrregues digitals es podran tindre abans del concert de presentació, en exclusiva, així podreu anar aprenent-vos les cançons per a acompanyar-me lo dia de la presentació oficial. La gravació del videoclip es preveu cap al mes de maig, aproximadament, us n'aniríem informant quan pactem data exacta amb la productora.

+ Info

  • A les xarxes socials podràs seguir-mos i interactuar amb natros durant la campanya:

twitter

Facebook

Youtube

Instagram

Flickr

Wikipèdia

FAQ

  • Si som una parella, com podem aconseguir un disc i dues entrades?

    • Al verkami podeu comprar l'opció de cd + entrada (40€)

    • Al web del Festival Barnasants comprar una entrada solta (no són numerades i podreu seure junts igualment un cop a dins la sala)

    http://barnasantstickets.cat/entradas/montse-castella

  • Com rebré la meua entrada?

    L'entrada que hages comprat amb l'opció d'entrada + cd la tindràs a taquilla la mateixa nit del concert. És més segur que fer un enviament i que hi puga haver alguna pèrdua pel camí. A la guixeta de Luz de Gas tindran el teu nom i podràs entrar.

  • Si sóc del Delta de l'Ebre, hi ha algun desplaçament previst per al concert?

    Sí, si vius a les comarques del Baix Ebre o El Montsià tens un autobús fletat expressament per a l'ocasió. Lo viatge d'anada i tornada té un preu de 15€ i així us estalvieu gasoil, autopista, parking i podeu prendre una cervesa tranquils sense pensar en que hau de conduir.

    Sortirà de l'estació de busos de la Hife a Tortosa a les 18h. Us deixarà a la porta de la sala Luz de Gas, hi arribareu amb marge de temps per a seure a bon lloc A l'acabar el concert el bus us esperarà a la porta per tornar-vos cap a les Terres de l'Ebre i dixarà un marge de temps perquè pogueu saludar la cantautora i fer un mosset ràpid. La sortida de tornada està prevista cap a les 23.45h.

    Els tiquets per al bus es poden comprar a:

  • Com puc aconseguir dos cds?

    És tan fàcil com fer dues vegades la mateixa operació. Cliques a l'opció de 'Disc físic + dedicatòria', seguixes els passos habituals i adquirixes lo disc. Un cop fet això, tornes a entrar a la pàgina i sol·licites la mateixa recompensa. Pots fer-ho amb la mateixa targeta de crèdit, no hi ha límit.

  • Cal arribar al 100% del projecte?

    Sí, les normes del Verkami així ho especifiquen. Si no s'arriba al 100 de l'objectu es perden totes les aportacions fetes anteriorment i es retornarien els diners als mecenes participants. Esperem que no face falta!

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

19 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

  • Marta

    Marta

    about 6 years

    Molt feliç de colaborar en aquest nou projecte de la Montse Castellà!

  • Marta

    Marta

    about 6 years

    Molt feliç de colaborar en aq

  • Anna Granell

    Anna Granell

    about 6 years

    Molta Sort!!

  • Gemma Estrada

    Gemma Estrada

    about 6 years

    Anims guapa 😘😘😘

  • Imuxi

    Imuxi

    about 6 years

    Bona sort

  • Cesc Macip

    Cesc Macip

    about 6 years

    Endavant les atxes!!!

  • ISABEL BLAZQUEZ GARCIA

    ISABEL BLAZQUEZ GARCIA

    about 6 years

    t'ho mereixes!!!!

  • Montse Beguer Mayor

    Montse Beguer Mayor

    about 6 years

    Molta sort! Al concert no podem anar que el 22 marxem a França, ho sento😘😘😘

  • Gemma Bejerano Soria

    Gemma Bejerano Soria

    about 6 years

    Molta sort Montse! Espero que la nostra col.laboració t'ajudi en el teu somni. Tavo i Gemma

  • M Carmen Serrano cepas

    M Carmen Serrano cepas

    about 6 years

    Perfecto. Suerte

#04 / Informació pels qui haguésseu comprat CD + Entrada pel concert

Alguns de vatros hau comprat lo disc al verkami i per una altra part l'entrada per al concert de dissabte 24 l'hau comprat al web del festival Barnasants i ja us l'hau impresa vatros mateixos. Per a aquells que sou mecenes de l'opció Disc + Entrada, informar-vos que l'entrada no la rebreu a casa per correu postal sinó que estarà a la taquilla la nit del concert. Hi haurà una llista a la porta amb lo nom dels qui haguésseu adquirit l'entrada a través del verkami. Dieu el vostre nom a l'entrar i us la facilitaran. Gràcies

#03 / Objectiu aconseguit!! Encara queden 4 dies per obtindre recompenses úniques

Gent tota!

Hem assolit l'objectiu inicial! Moltíssimes gràcies a tots els/les mecenes i a tothom qui ha ajudat en la difusió del projecte. M'hau fet molt contenta. Ja tinc ganes de poder compartir amb vatros les meues noves cançons.

Com que encara queden unes hores abans no acabe la campanya oficialment, només dir-vos que es pot seguir participant-hi. Lo Verkami ajuda a recuperar una part de la inversió que es fa en lo disc i el videoclip, certament, tanmateix les recompenses que s'oferixen són úniques i un cop finalitze lo termini (este divendres 23) ja no es podran aconseguir d'una altra manera. Per tant, independentment del fet d'haver arribat a la xifra primera marcada, tothom qui ho desitge pot continuar beneficiant-se dels regals especials: CD + entrada per al concert de Luz de Gas (24/03), baixada amb piragua per l'Ebre, concert privat, fer d'extra al videoclip, etc.

read more

#01 / VÍDEO: Los músics del disc

VÍDEO:Los músics del disc

Petit vídeo d'agraïment que recull imatges dels músics que han intervingut al nou disc de la cantautora i amb lo trosset d'una de les seues noves cançons de fons, 'La paciència'.

Piano i coproducció: Josep Lanau 'Mitxum', baix: Kike Pellicer, bateria i percussions: Xavier Franch 'Chiri', guitarra espanyola i llaüt: Mario Mas, saxo i flauta travessera: Gorka Benítez, guitarra espanyola: Paco Prieto, flauta contralt: Marisa Valls i també, Montse Castellà a la coproducció i la guitarra acústica (i l'espanyola en algun tema).

We use essential cookies to provide our service and third-party cookies to track the usage of the page. Cookie Policy