❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Els vídeos de "El Pot Petit"

El Pot Petit comença aquesta aventura audiovisual, de la qual volem que en surtin 10 vídeos de 10 de les nostres cançons del disc "RITMES I RIALLES"! Uns vídeos amb il·lustracions, algunes d'elles animades, combinades amb els personatges d'en Pau i la Jana del Pot Petit! Ajuda'ns a fer-ho realitat!

potpetit

A project of

Created in

0
seconds
172
Pledges
8.195€
From 5.000€
Contribute to the project

Choose your reward

Or support it with a donation

Contribute without a reward
Donate to the project because you simply want to help make it happen:

Després d’una molt bona acollida del nostre segon disc “Ritmes i Rialles” i d’una demanda reiterada de les famílies, hem decidit endinsar-nos en l’aventura audiovisual de crear 10 vídeos de 10 de les nostres cançons del nostre últim disc!

Cada cançó del nostre disc té una petita història que fa que sigui molt fàcil imaginar-se-la amb vídeo i de totes elles n’hem escollit deu que tindran vida en suport audiovisual. També teníem molt clar que no volíem videoclips convencionals, així que aquest projecte serà a tres bandes: comptant amb les il·lustracions d’en Guillem Moner, la producció i animació audiovisual de DDM VISUAL i nosaltres mateixos, El Pot Petit, impulsors d’aquest projecte.

Explicación del proyecto en CASTELLANO

VOLEU SABER UNA MICA MÉS DE NOSALTRES?


El Pot Petit neix el 2009 d’una inquietud, d’una il·lusió, d’unes ganes de fer i de comunicar, i de les ganes de crear espectacles i concerts de qualitat, on els nens i nenes, acompanyats de les seves famílies, poguessin gaudir d’unes actuacions creades i dissenyades especialment per a ells.
Autoproduïm la nostra música i tenim 2 discs amb cançons pròpies i originals “Canta amb el Pot Petit” (2012) i “Ritmes i Rialles”, finalista com a millor disc per a públic familiar als Premis Enderrock del 2015.


Il·lustració digital / Dibuix infantil. Després d'acabar la seva llicenciatura en Comunicació Audiovisual, l'any 2012 decideix conduir la seva carrera cap a les arts gràfiques i estudia 2 anys a l'Escola de Còmic Joso (Barcelona). L'any 2015 acaba el postgrau d'Il·lustració a l’Escola BAU i des d'aleshores treballa com a dibuixant freelance per animacions i encàrrecs editorials.


David Gimbernat. És productor i realitzador audiovisual format en diferents estudis audiovisuals. L'any 2003 crea DDM Visual, una productora d'audiovisuals que dirigeix, i que es dedica a produir videoclips, documentals, llargmetratges, curtmetratges. Al mateix temps compagina el seu treball amb la docència, exercint de professor en el Grau d'Audiovisual i Multimèdia a l'ERAM (UdG) des de 2003.

Albert Blanch. A partir del 2002 desenvolupa diferents estudis de guió, còmic, il·lustració i realització audiovisual. Finalment s’especialitza en direcció de cine a l’ESCAC de Barcelona. Fins avui ha participat en un gran nombre de projectes tant de producció com de realització. Actualment també és professor de Disseny Audiovisual (Motion Graphics) a l'Escola Universitaria ERAM (UdG).

Les tres parts del projecte tenen molta importància i estan pensades de manera interrelacionada, perquè volem combinar uns vídeos on surtin il·lustracions (algunes d’elles animades) amb els personatges d’en Pau i la Jana cantant les cançons.

Per fer-ho hem creat uns storyboards de cada cançó, imaginat-nos com seran, i perquè en Guillem, l’il·lustrador, les pugui anar dibuixant.

Paral·lelament, nosaltres amb els storyboards assajarem la interacció que tindrem amb aquestes il·lustracions i les diferents coreografies o escenes dels vídeos, que gravarem en un plató amb croma.

NOU MATERIAL - cova del Drac: penjat el dia 11 d'Abril.

NOU MATERIAL - ocell volant: penjat el 13 d'Abril.

Per últim, restarà una gran feina de muntatge i animació d’algunes imatges amb la unió de la gravació dels personatges del Pot Petit i alguna col·laboració de la nostra deliciosa banda, la Melmelada Band.

QUINES CANÇONS?

Les cançons que podreu veure seran:

1- Puja al meu coet

2- El Drac Rac

3- La gallina Tica

4- Les joguines

5- El lleó vergonyós

6- Els Pirates

7- Viatjant per tot el món

8- Animals de la Sabana

9- El Rock de la Formiga

10- Colors de l’Arc de Sant Martí

Com a “bonus track” en el DVD que us oferim com a recompensa s’hi inclouran també els videoclips que ja tenim gravats de “El rap familiar”, “La rumba de les castanyes” i “The fearful worm”.

El Pot Petit creiem en aquest suport visual, alhora indefugible en la societat actual, immersa en la tecnologia i la imatge, però també creiem que és indispensable promoure un consum moderat del temps en què els infants estan a davant les pantalles d’ordinadors, tauletes, TV, etc. Així doncs fem aquests vídeos amb la intenció que els pares, mares, avis, àvies, tietes, etc. acompanyin als infants a fer-ne un ús responsable i moderat.

El Pot Petit disposa de la meitat del pressupost per realitzar el projecte, i ens falta finançament per la part audiovisual (gravació, lloguer de càmera, plató, animació, etc.), attrezzo, vestuari i còpies dels DVD.

A més a més, s’ha de comptar amb les despeses de fer els enviaments, pòsters, samarretes, comissió de verkami i de les entitats financeres.

Calendari

El 28 de maig presentarem el nostre espectacle “RIALLADES” dins el marc del festival de música en família, el FESTIVALOT de Girona, on organitzarem una primera entrega de les recompenses.

Les recompenses que no es recullin aquell dia o en les següents actuacions, les enviarem durant les setmanes següents a tots els mecenes (exceptuant els pòsters que només es podran recollir en directe).

(Atenció! Els enviaments només estan contemplats a la península, si és fora poseu-vos en contacte amb nosaltres i buscarem una manera de fer-ho!).

Pel que fa als vídeos personalitzats, us passarem un petit qüestionari perquè ens digueu a qui voleu que dediquem el vídeo i alguna coseta més que us agradaria que li diguéssim (felicitació o el que convingui).

La imatge de la portada del DVD de les recompenses, i la postal, no són les definitives, encara estem treballant amb el disseny, anirem informant.

Pots trobar-nos també a...
Facebook
Twitter
Web oficial

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

#07 / ENVIAMENTS FETS! :)

Estimats mecenes,

quina il·lusió enviar-vos aquest missatge per dir-vos que a dia d'avui ja HEM REALITZAT TOTS ELS ENVIAMENTS! Esperem que pugueu gaudir de la vostra recompensa ben aviat o ja l'estigueu gaudint!

Ha estat un procés llarg amb molts alts i baixos, però estem molt contents amb el resultat i amb els comentaris que ens aneu fent!

Ens agradaria agrair, un cop més, que hagueu confiat amb nosaltres per poder fer aquest projecte realitat, ens repetim però és veritat, sense vosaltres no hagués estat possible, així que GRÀCIES!

Pel fet de ser mecenes heu pogut gaudir dels vídeos abans que ningú i tenir-los a casa. Ara mica en mica, els anirem penjant a la xarxa perquè siguin accessibles a tothom i perquè el que ens agradaria és que aquestes cançons arribin el més lluny possible.

Ens encanten les imatges que ens heu fet arribar amb la il·lusió de rebre la vostre recompensa!

Imatge del facebook de La Juditteixi Rovira :)
Imatge del facebook de La Juditteixi Rovira :)

read more

#06 / ARA SÍ... VÍDEOS ACABATS i SORPRESA PELS MECENES!

Estimats mecenes ARA SÍ, us podem anunciar amb molta felicitat que JA HEM ACABAT els vídeos! El DVD ja està a fàbrica i n'estem fent les còpies :)

Estem molt contents i emocionats per tot plegat! Per tot això us volem anunciar les actuacions on podreu recollir les vostres recompenses:

  • 25/06 MATARÓ (Carrer Sant Joan) 18:30h

  • 26/06 PALAMÓS (Parc del Convent dels Agustins) 19h

  • 27/06 CAMBRILS (Passeig de les Palmeres) 19h

  • 28/06 SANT FRUITÓS DEL BAGES (Cobert Màquina de Batre) 18:30h

  • 29/06 BIGUES I RIELLS (Plaça del Mercat) 18:30h

  • 1/07 MOIÀ (XICS FESTIVAL) 17h

  • 9/07 QUART 18:30h

En cas de no poder assistir a cap d'aquestes actuacions, no patiu! A partir del dia 10 de juliol farem tots els enviaments dels que no hagueu recollit les recompenses (però ens fareu un favor si la podeu recollir en algun d'aquests llocs...:) ) També a partir del dia 10 enviarem als mecenes que tenen la recompensa del vídeo personalitzat, el vídeo per email.

read more

#05 / Tanquem formularis, ja gairebé ho tenim!

Estimadíssims mecenes!

Ai quins nervis... sabeu que això gairebé està enllestit!? AVUI acabem de muntar l'últim vídeo!!!!! Encara no volem dir data, perquè dilluns s'ha de revisar tot i donar-ho per bo i llavors fer una cosa que es diu renderitzar (sí, nosaltres tampoc havíem sentit mai aquesta paraula però es veu que és una cosa que porta moooltes hores!).

Nosaltres estem en el disseny del DVD perquè sigui ben bonic i un bon record d'haver participat en aquesta campanya! Mare meva... tot plegat és una feinada tan gran, però que tenim tantes ganes que veieu el resultat...! Nosaltres cada vegada que veiem alguna cosa ens emocionem, el resultat ens agrada i molt!!

Bé, tot això és per dir-vos que encara quedeu alguns de vosaltres per contestar el formulari que us hem enviat, AVUI ho tanquem... així que si no ho heu fet, contesteu-lo (són 2 minuts) perquè sinó no podreu triar què posem als agraïments, o talla samarreta, etc...!

read more

#04 / Informació d'última hora!

Estimats mecenes!

Us escrivim per informar-vos de la situació de tot plegat! Com sabeu, la idea era que la setmana que ve poguéssim entregar les recompenses als que us acostéssiu al Festivalot de Girona...

Doncs bé... sentint-ho molt, això NO podrà ser.

Per una banda ens sap molt greu, però per l'altre aquest endarreriment suposa una millora en la qualitat del projecte que per nosaltres és fonamental. El llistó del primer vídeo que vam muntar es va posar molt alt, i això ha fet que a l'hora de muntar tots els vídeos estiguem tardant més del que en un inici ens havíem imaginat.

A més, hem afegit el llenguatge de signes i un vídeo més... Això ha fet que tot plegat sigui impossible d'acabar pel 28 de maig.

Això sí, la cosa no anirà molt més enllà... ara mateix ens fa molta por dir una data exacta... però us la direm aviat! El que sí que us… read more

#03 / VERKAMI ACONSEGUIT! :)

Estimats mecenes!

Moltíssimes gràcies per creure en el projecte, i no només fer-lo realitat, sinó que a més a més, hem pogut ampliar-lo i podrem gravar TOTS els vídeos amb llengua de signes i la gravació d'una cançó més!

Això és molt més del que ens esperàvem...! Realment tot el tema audiovisual és molt complex i costós i feia molt temps que intentavem fer realitat aquests vídeos tal com els havíem imaginat, amb unes il·lustracions xulíssimes, personatges animats, nosaltres interactuant amb aquests personatges...!

Ara gràcies a vosaltres tot això serà una REALITAT!

Ens queda molta feina per fer... molta! I més després d'haver ampliat el projecte i d'haver marcat una línia de qualitat molt alta que ens està portant molta més feina de la prevista inicialment. És per això que no sabem si podrem complir la data d'entrega de recompenses (el… read more

#02 / Visca els mecenes del Pot Petit! :)

Famílies!

Moltes, moltes, moltíssimes gràcies per confiar en el projecte i ajudar-nos a fer-lo realitat! Aquest és un projecte que feia molt temps que volíem realitzar i la veritat és que no trobàvem la manera... fins que vam veure la llum amb el verkami i amb l'equipàs "tremendu" amb el que ens hem unit!

Encara no està fet del tot..., però confiem que amb aquests 24 dies hi haurà més famílies que confiaran en nosaltres i ens ajudaran!

De moment us anunciem que per ser mecenes, hem afegit una novetat...!!! El dia 28 de maig que actuem al FESTIVALOT de Girona en Guillem Moner (l'il·lustrador), vindrà a pintar en directe i sortejarem el seu quadre que pintarà mentre fem el concert! :) En Guillem és un artista i estem segurs que us encantarà el que fa! Així que per ordre d'aportació us assignarem un número a cadascú i farem un sorteig!

read more

#01 / Explicación del proyecto en castellano.

Después de una muy buena acogida de nuestro segundo disco "Ritmes i Rialles" y de una demanda reiterada de las familias, hemos decidido adentrarse en la aventura audiovisual de crear 10 vídeos de 10 de nuestras canciones de nuestro último disco!

Cada canción de nuestro disco tiene una pequeña historia que hace que sea muy fácil imaginarse con vídeo y de todas ellas hemos escogido diez que tendrán vida en soporte audiovisual. También teníamos muy claro que no queríamos videoclips convencionales, así que este proyecto será a tres bandas: contando con las ilustraciones de Guillem Moner, la producción y animación audiovisual de DDM VISUAL y nosotros mismos , El Pot Petit, impulsores de este proyecto.

QUERÉIS SABER ALGO MÁS DE NOSOTROS?


     El Pot Petit nace en 2009 de una inquietud, de una ilusión, de unas ganas de hacer y… read more

We use essential cookies to provide our service and third-party cookies to track the usage of the page. Cookie Policy