❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Soulnanda – primer disc: “Ananda”

Primer projecte discogràfic. Un CD de mantres i cants kirtan molt especial!

Soulnanda

A project of

Category

Created in

0
seconds
122
Pledges
2.339€
From 1.700€
Contribute to the project

Choose your reward

Or support it with a donation

Contribute without a reward
Donate to the project because you simply want to help make it happen:

Objectiu assolit!!! SEGÜENT REPTE: 2.300€

Hem aconseguit cobrir el nostre objectiu i encara ens queden 13 dies per seguir recaptant!!! Us volem seguir animant i plantegem un ‘Segon Objectiu’ per a millorar els resultats del nostre projecte.

Primer de tot ho destinarem a recompensar el nostre baixista, també productor musical, Joan Barrientos, que desinteressadament s’ha implicat i ho està fet possible. Després intentarem cobrir les despeses del nostre estimat tablista, Jaume Catà, perquè pugui venir als concerts de presentació, i així fer-vos gaudir d’un millor directe ..I si encara dona per més, invertirem en alguns suplements pel nostre equip de so dels directes (loop station i pals de micro).

Acceptem suggerencies! ;)

Descripció del projecte

Després de les vostres peticions i tants ànims, ja el tenim aquí!!!

Però necessitem la teva ajuda per a poder materialitzar-lo. Sense tu no és possible! Sigui quina sigui, apreciem amb immensa gratitud la teva aportació. MOLTÍSSIMES GRÀCIES!

Aquest primer àlbum s’enregistrarà, produirà i mesclarà a l’estudi Caballo Grande (a Barcelona) en molt bones condicions tècniques i gran suport professional. Percussió i tables amb Jaume Catà; baix amb Joan Barrientos; tempura, harmònium, violí i altres moltes sorpreses... Disposem de moltíssima ajuda desinteressada que ens està facilitant el projecte.

Les impressions, si no hi ha canvis d’última hora, s’encarregaran a la impremta La Cúpula Music en un bonic format digipack de cartó de dos cossos amb llibret.

El repertori previst, subjecte a canvis, és el següent:

1) Loka samastha

2) Om namah shivaya

3) Jai shri ma

4) Shiva shambo

5) Maha mantra

6) Basho radhe krishna

7) Om mani padme hum

Qui som:

Som un grup de Girona, creat des de fa relativament poc, amb la única pretensió de fluir i gaudir. Ens reunim en la màgia de la vida per a celebrar el nostre amor per la música, a través dels mantres i cants kirtan. Volem expressar amb alegria la connexió que sentim amb lo diví. Ens agrada que cantis amb nosaltres i convidar-te a submergir-te en l’alegria de l’ànima. Cantar mantres en grup és una experiència única, ens uneix i ens porta més enllà de la nostra ment agitada. Una forma fàcil i agradable d’allunyar-te del soroll exterior i reconnectar amb la teva essència.

Videos:

El nostre canal de youtube

A què destinarem les vostres aportacions:

Les vostres aportacions aniran destinades a finançar la producció, gravació i mescla (per uns 1.000€, molt ben amortitzats!), les despeses d’alguns músics professionals, i 1.000 còpies del CD (que surten per uns 1.050€); sumant les despeses que puguin sorgir de gestionar i enviar les vostres recompenses i la gestió de verkami; comptant que tenim alguns estalvis d’antics concerts.

Si s’aconsegueix un import major del objectiu es destinarà a recompensar aquelles amistats que desinteressadament s’ha implicat i també ho han fet possible. I si encara dona per més, invertirem en alguns suplements pel nostre equip de so dels directes (loop station, pals de micro...)

Calendari previst:

Segons els nostres càlculs acabarem de fer la gravació i mescla a finals d’abril o principis de maig. Llavors ho portarem a la impremta... I poc després, un cop tinguem les còpies a les nostres mans, contactarem amb tots vosaltres i us informarem d’on podeu passar a buscar la vostra còpia.

En cas de no poder venir a recollir la teva còpia, te la farem arribar per correu ;)

Pots trobar informació i actualitzacions del que anem fent a: facebook/soulnanda

Dates dels concerts de presentació del disc

Pels que escolliu opció amb entrada/es ja podeu anar pensant i decidint a quin/s concerts/s voleu anar:

Diumenge, 29 de maig a Inici (Granollers) a les 18h

Diumenge, 12 de juny a Happyyoga Girona a les 18:30h

Diumenge, 26 de juny a OmShanti Girona a les 19h

Recordem que: si tens 2 entrades, tant pots triar dues entrades pel mateix concert com una per a dos concerts diferents; i si tens 3 entrades pots escollir tres pel mateix concert o combinant la opció que més et convingui.

Si ja ho tens clar i ens vols confirmar a quin/s concert/s vols assistir escriu-nos a [email protected]; així podrem anar gestionant més ràpidament les places ;)


Si no et va bé pagar amb targeta, escriu-nos a [email protected] i ho podem fer d’altra manera.

Igualment, si existeix alguna combinació de recompenses i aportació que no està proposada, si us plau contacta’ns i la podem incloure!

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

#06 / Temes pendents!!!

Bon dia estimats mecenes,

després d’aquests mesos de retir i repòs tornem amb les piles carregades!!!

Continuem polint, creant i gaudint...

Sentim les molèsties i demanem, a aquells que encara no els ha arribat la seva recompensa, que ens ho facin saber si us plau!

Farem tot el possible per solucionar-ho el més aviat possible!

Estem planificant una segona ronda de concerts per aquesta primavera, estiu ;) ..Aviat rebreu informació detallada!

Qualsevol dubte o pregunta, escriu-nos a [email protected].

Moles gràcies!!!

Abraçades,

#05 / Ja el tenim a la impremta!!!

Bon dia estimats mecenes,

després de tant polir i de tota la vostra ajuda, ja està!!! Ja el tenim a la impremta!!! ..Esperem la seva arribada just pel primer concert de presentació, el 12 de juny (al Happyyoga Girona). ♪♫•¨•.¸¸♡

Us arribarà seguit amb aquest correu un Formulari a respondre per a poder-te fer arribar la recompensa el més aviat possible.

En cas d’haver demanat el CD digital, et farem arribar de seguida un link a aquest mateix correu electrònic perquè te’l puguis descarregar.

I si ets un dels nostres centre mecenes (que el teu logo constà al llibret del CD) ens posarem en contacte personalment.

Us recordem les dates dels Concerts de presentació del nou disc ‘Ananda’, ja que hi ha hagut alguns canvis:

. Diumenge, 12 de juny a Happyyoga Girona a les 18:30h
. Dissabte, 25 de juny a Inici (Granollers) a les 19:00h
. Diumenge, 26 de juny a OmShanti Girona a les 19:00h

read more

#04 / Moltes gràcies!!! Vosaltres ho heu fet possible ♡

Estimats mecenes,

s’ha acabat la campanya i hem aconseguit 2.339 €!!! xD

Hem superat amb escreix el nostre objectiu! Ens sentim molt agraïts i feliços.

Podrem gaudir de la presència del nostre estimat tablista, Jaume Catà, als concerts de presentació de Girona i d’algun altre bon percussionista pel concert de Granollers ;)

MOLTÍSSIMES GRACIES!!! Vosaltres ho heu fet possible ♡

Aquesta propera setmana anirem a fer els últims retocs a l’estudi, i ben aviat podrem portar el CD a la impremta. En breu us informarem de quan i on podreu anar a buscar el vostre CD ;)

Necessitaríem si us plau aquesta setmana que, els que teniu opció amb entrada/es i encara no ens heu fet arribar les vostres preferències, ens aneu confirmant a quin/s concerts/s voleu anar, així podrem anar gestionant les places.
. Diumenge, 29 de maig a Inici (Granollers) a les 18h
. Diumenge, 12 de juny a Happyyoga Girona a les 18:30h
. Diumenge, 26 de juny a OmShanti Girona a les 19h

read more

#03 / Confirmeu les vostres preferències pels concerts de presentació si us plau

Estimats mecenes,

ja en els últims dies de campanya estem molt contents buscant fotos de portada i un bon disseny pel nostre disc ♡

Pels que teniu opció amb entrada/es, i encara no ens heu fet arribar les vostres preferències, us agraïm que ens aneu confirmant a quin/s concerts/s voleu anar, així podrem anar gestionant les places.

Escriu-nos per correu a [email protected] o deixa un comentari sota aquest missatge en el nostre blog.

Les dates pels concerts de presentació del disc són:
. Diumenge, 29 de maig a Inici (Granollers) a les 18h
. Diumenge, 12 de juny a Happyyoga Girona a les 18:30h
. Diumenge, 26 de juny a OmShanti Girona a les 19h

Recordem que: si tens 2 entrades, tant pots triar dues entrades pel mateix concert com una per a dos concerts diferents; i si tens 3 entrades pots escollir tres pel mateix concert o combinant la opció que més et convingui.

Informem que prioritzarem les vostres preferències per ordre de les vostres aportacionsread more

#02 / Objectiu assolit!!! i dates dels concerts de presentació del disc

Estimats mecenes,

moltes gracies a tots!

Hem aconseguit cobrir el nostre objectiu i encara ens queden 13 dies per seguir recaptant!!! Us volem seguir animant i plantegem un ‘Segon Objectiu’ per a millorar els resultats del nostre projecte.

Primer de tot ho destinarem a recompensar el nostre baixista, també productor musical, Joan Barrientos, que desinteressadament s’ha implicat i ho està fet possible. Després intentarem cobrir les despeses del nostre estimat tablista, Jaume Catà, perquè pugui venir als concerts de presentació, i així fer-vos gaudir d’un millor directe ;) ..I si encara dona per més, invertirem en alguns suplements pel nostre equip de so dels directes (loop station i pals de micro).

Acceptem suggereixes i us donem les gracies per les vostres aportacions!

Us informem que ja tenim dates pels concerts de presentació del disc.

Pels que hàgiu escollit opció amb entrada/es ja podeu anar pensant i decidint a quin/s concerts/s voleu anar:

Diumenge, 29 de maig a Iniciread more

#01 / Aviat comencem amb la gravació

Estimats mecenes moltíssimes gràcies ♡

La campanya rutlla a molt bon ritme gracies a tots vosaltres!

Ja ens queda molt poquet per aconseguir-ho!!!

Dilluns 21 ja ens en anem cap a Barcelona per a començar a gravar;

segurs de poder assolir el nostre objectiu gracies a tots vosaltres.

Estarem tres dies intensius a l’estudi de Caballo Grande amb grans professionals, músics, tècnics.. i la inspiració de tots vosaltres bategant dins nostre ;)

Us portem amb nosaltres!!!

En contacte i fins ben aviat!

Abraçades,

Soulnanda

We use essential cookies to provide our service and third-party cookies to track the usage of the page. Cookie Policy