❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Les cançons d'Ulisses

El projecte pel CD "Les cançons d’Ulisses” consisteix en l’enregistrament de les cançons que il·lustren musicalment l’espectacle de teatre musical “Ulisses” creat pel Cor País Meu, enriquides amb l'acompanyament d'un grup instrumental.

Cor País Meu

A project of

Category

Created in

0
seconds
83
Patron
2.117€
From 6.000€
Contribute to the project

El nostre projecte

Volem fer l'enregistrament en un CD d’àudio, de les cançons que conformen el nostre espectacle de teatre musical "Ulisses", afegint als arranjaments vocals un acompanyament instrumental, pensat i dirigit per en Ferran Martínez Palou que, sense treure protagonisme al cant col·lectiu, doni un major confort als cantaires i proporcioni una atmosfera encara més “mediterrània” a la interpretació.

El repertori -cançons d’autor de Jaume Arnella, Ovidi Montllor i Lluís Llach, algunes havaneres catalanes (Temps perdut, Peix enamorat...) i una mostra interessant de tonades orientals, d’origen grec i turc- configura un autèntic mosaic poètic i musical ple de sensualitat i pensament d’essències mediterrànies. L’objectiu d‘aquest projecte és mostrar l’interès que aquestes cançons tenen per sí mateixes i per com són interpretades, al marge del paper de banda sonora que compleixen en el si de l’espectacle.

El cant col·lectiu a veus, entès com a cant eminentment popular, tal com habitualment el practica el Cor País Meu, és el mitjà d’expressió artístic que dóna cara, ulls i ànima a una producció a la qual uns arranjaments de plena inspiració mediterrània acabaran de donar-hi forma.

L'obra teatral d'Ulisses

L’enyorança de la pàtria, l’anhelat amor absent, el llarg i angoixós viatge de retorn a Ítaca i el restabliment de la pau a casa, en un musical coral i poètic

Ulisses, en aquesta versió del Cor País Meu, és una adaptació per l’escena de l’Odissea d’Homer. Es tracta d’un espectacle pluridisciplinari amb una dramatúrgia que contempla el cant polifònic, la narració pròpiament dita, monòlegs i diàlegs teatrals i certes coreografies que reforcen plàsticament el cant i el text. Emmarcada en el repertori musical escollit, l’acció queda envoltada de les diferents atmosferes emotives que cada cançó va produint.

Aquest espectacle fou estrenat a Salt el 24 de gener del 2015, i representat posteriorment en diferents escenaris de Catalunya.

A què destinarem les vostres aportacions?

Doncs a la preparació de bases de l'enregistrament, lloguer de l'estudi, dietes i desplaçaments de cantaires i músics acompanyants, així com tot el cost de producció, mescles, i edició completa, amb disseny, impremta, i còpies.

Sobre les recompenses

Per aquest micromecenatge hem pensat en tot un seguit de possibles recompenses, que es podrien aplegar en dos grans grups: el que agrupa material d'àudio i vídeo, començant pel mateix CD en proposta i amb la inclusió d'altres corresponents a anteriors muntatges de la nostra producció, com ara "Exili - Cançons en escena" o "Muret 1213 - Càtars!!!" i acabant amb la possibilitat d'oferir concerts en petit o gran format.

Mireu-vos-ho amb calma i decidiu quina us agrada més!!!

Calendari previst

En principi tants els treballs previs com l'enregistrament els voldríem poder fer abans de l'estiu, per tal que cap a finals de juliol poguéssim tenir-ho tot a punt per a l'edició. Si aquests terminis es compleixen, les recompenses es podrien trametre abans d'acabar aquest període estival.
De cara a la possibilitat d'oferir els concerts, caldria harmonitzar les agendes respectives, però segur que no hi hauria cap problema per posar-nos d'acord.

Més informació
Si voleu saber més coses sobre nosaltres, només cal que visiteu el nostre web o la nostra pàgina del Facebook.

Web del Cor País Meu
Facebook

I per qualsevol altre dubte, podeu escriure directament a:
corpaismeu@gmail.com

Va, animeu-vos i... moltes gràcies!!!

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

4 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Cor País Meu

  Cor País Meu
  Author

  over 3 years

  I tant! El nom del col·laborador pot ser el que tu vulguis, malgrat el càrrec al compte sigui al teu. Si és dedicat, a l'hora de demanar-vos-ho, també ens podeu dir quina dedicatòria voleu posar-hi.
  Moltes gràcies per la teva col·laboració. Una abraçada!!!

 • Ció Duch

  Ció Duch

  over 3 years

  Si vull regalar algun CD, es pot posar el nom de la persona a qui el vols donar? Gràcies

 • Cor País Meu

  Cor País Meu
  Author

  over 3 years

  El vestuari va partir, com tantes altres coses, d'una idea inicial d'en Ramon Manent, tot i que després es va desenvolupar amb intervenció de moltes persones, sobretot les dones i amb especial incidència de la sensibilitat creativa de l'Anna Riera.

 • AnnaFerran

  AnnaFerran

  over 3 years

  Esteu molt guapos, qui us ha triat el vestuari? tinc moltes ganes de veure l'espectacle, ja he fet l'aportació. Abraçades

10€
10 backers

1 CD Cançons Ulisses, amb el vostre nom a la pàgina d'agraïments.

12€
11 backers

1 CD Cançons Ulisses, amb el vostre nom a la pàgina d'agraïments i dedicat personalment.

15€
11 backers

1 CD Cançons Ulisses amb el vostre nom a la pàgina d'agraïments + 1 CD Cançons Muret.

20€
25 backers

2 entrades per a alguna de les nostres representacions + 1 CD Cançons Ulisses amb el vostre nom a la pàgina d'agraïments..

30€
9 backers

1 DVD Ulisses + 1 DVD Muret + 1 DVD Exili + 1 CD cançons Ulisses amb el vostre nom a la pàgina d'agraïments.

50€
16 backers

2 entrades per a alguna de les nostres representacions + 1 CD Cançons Ulisses amb el vostre nom a la pàgina d'agraïments + 1 DVD Ulisses + 1 DVD Muret + 1 DVD Exili.

150€
1 backer

1 concert particular de 45 minuts de durada, a casa vostra, a càrrec d’un mínim de 5 cantaires del Cor País Meu + 3 CD’s Cançons Ulisses amb el vostre nom a la pàgina d'agraïments.

350€
0 backers

1 concert en un espai adient, d’una hora de durada, a càrrec d’un mínim de 12 cantaires del Cor País Meu + 5 CD’s Cançons Ulisses amb el vostre nom a la pàgina d'agraïments.

500€
0 backers

1 concert en un espai adient, d’una hora de durada, a càrrec d’un mínim de 16 cantaires del Cor País Meu + 8 CD’s Cançons Ulisses amb el vostre nom a la pàgina d'agraïments.

700€
0 backers

1 representació en un escenari adient, de l’espectacle Exili - Cançons en escena + 10 CD’s Cançons Ulisses amb el vostre nom a la pàgina d'agraïments.

800€
0 backers

1 representació en un escenari adient, de l’espectacle Ulisses + 10 CD’s Cançons ULISSES amb el vostre nom a la pàgina d'agraïments.

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.