❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

En Acabar, La Pel·lícula.

Aquesta pel·lícula retratarà una visió subjectiva del que són les verbenes pels joves mallorquins i el que representen. La verbena com a metàfora dels conflictes i dilemes dels joves recent graduats que cerquen un lloc a una societat que no els necessita.

Category

Created in

0
seconds
147
Pledges
6.375€
From 5.400€
Contribute to the project
View project in Castellano

Choose your reward

Or support it with a donation

Contribute without a reward
Donate to the project without receiving any reward:

A vegades tornar gran no només significa deixar passar els anys, sinó deixar algunes coses endarrere.

Aquesta pel·lícula retratarà una visió subjectiva del que són les verbenes pels joves mallorquins i el que representen. La verbena com a metàfora dels conflictes i dilemes dels joves recent graduats que cerquen un lloc a una societat que no els necessita.

Dins aquests context, en GORI (Marc Joy), junt amb els seus amics, anirà saltant de verbena en verbena per cercar l’al·lota que el té enamorat. Mentre cerca l’al·lota, s’haurà d’enfrontar al deteriorament de les seves amistats i les temptacions de la seva ex al·lota.

La història...

En Gori, un jove idealista que ha acabat els seus estudis, passa els darrers dies de vacances al seu poble de Mallorca. Convenç als seus amics Gerard, Xim i a la seva ex-novia Júlia per anar de verbena per darrera vegada abans de tornar cap a Barcelona. El que els amics no saben és que en Gori no té cap interès en trobar la millor verbena de l'estiu, sinó que els està utilitzant perquè l’ajudin a trobar a na Iruri, una al·lota que només ha intercanviat 3 paraules però que foren suficients perquè quedes profundament enamorat.

VISITA LA NOSTRA WEB

Què és 'En acabar'?

És una història sense artificis. La clau resideix en l'autenticitat i la desmitificació. L’humor estarà present en cada seqüència tot i que no és el gènere predominant. El film guarda certs paral•lelismes de to amb “Little Miss Sunshine” de Jonathan Dayton i Valerie Faris. Una comèdia dramàtica que hibrida els dos gèneres en parts iguals. També comparteix característiques amb “Broken Flowers” de Jim Jarmusch: un infinit recorregut cercant allò que no es té i promet la felicitat. Un final satisfactori però no feliç.

El llenguatge serà naturalista. El punt de vista estrictament focalitzant al protagonista. Els plans curts amb poca profunditat de camp. Seguint aquestes regles, les seqüències del cotxe seran gravades íntegrament des de dins. La música, per tant, sempre serà diegètica.

L’aparició de la cultura mallorquina al cinema o a la televisió és pràcticament nul•la i quan pareix, es retrata de forma superficial i premeditadament edulcorada. Això no només provoca productes de mala qualitat, sinó que ridiculitza la nostre cultura. Estem cansats d’anuncis de cervesa on l’alcohol no té efecte, totes les persones són guapes i cada instant que viuen pareix inoblidable. És necessari mostrar la nostra idiosincràsia per reeducar el pensament extern sobre l’illa.

Repartiment

Marc Joy: Format a l’ESADIB (Escola d’Art Dramàtic de les Illes Balears) i al Teatre Sans. Actualment cursa quart d’interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona. He treballat a la sèrie Mossèn Capellà i Laberint de Passions, ambdues emeses per IB3. També ha participat en diversos curtmetratges i spots. Dins el teatre ha treballat a Els Pastorets Tricicle, versió gamberra dels tradicionals Pastorets, dirigida i escrita per Paco Mir, membre de Tricicle, i representada al Teatre Poliorama de Barcelona.

Montse Amer: Formada a l’ESADIB (Escola d’Art Dramàtic de les Illes Balears). Guanyà al premi a la millor actriu de les Balears al 2008. Ha estat directora en la mostra de teatre escolar de manacor. També ha representat numeroses obres de teatre com: “L’enemic” al teatre principal de Palma i formà part del Grup Excepte amb els qui ha represetat obres com “Malalt imaginari” o “La mentida més gran de la història mai no contada“.

Guillem Juaneda: Format a l’ESADIB (Escola d’Art Dramàtic de les Illes Balears). Guanyà el premi al millor actor de les Illes Balears l’any 2011 amb l’obra “Talem“, dirigida per Pere Mascaró. Ha treballat com a secundari durant les 4 temporades de “Llàgrima de Sang“, serie emesa per IB3 Televisió, ha intepretat a Toni a la serie “Un Golpe De Suerte” emesa per Telecinco. També ha co protagonitzat el primer llargmetratge de Toni Bestard: “Perfecto desconocido“.

Equip tècnic

Guillem Miró, director i guionista: nascut al 1991 a Sóller. Estudià a Barcelona direcció i guió al CECC (Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya). Ha escrit i dirigit diversos curtmetratges entre els quals cal destacar “El Guiador d’Ànimes” 2014. També és cocreador de la sèrie d’animació BiAnimales i Històries Histriòniques. Actualment està cursant el màster de guió de ficció per cinema i televisió a l’ECIB (Escola de CInema de Barcelona) i perfecciona els coneixements com a guionista a la procutora TEIDEE.

Thor Echevarría, director i guionista: Estudià a Barcelona direcció i guió al CECC (Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya). Ha escrit i dirigit diversos curtmetratges entre els quals cal destacar “¡El muerto esta caliente!” 2012. també ha estat ajudant de direcció en nombrosos curtmetratges, alguns d’ells en 35mm. Actualment viu a Mallorca i treballa com a professor de música.

Ivan F. Requena, ajudant de direcció: Estudià a Barcelona direcció i guió al CECC (Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya). Ha escrit i dirigit el curtmetratge “Off”. Durant la seva etapa acadèmica es va centrar en treballar com a secretari, auxiliar i cap de producció en diversos curtmetratges. Per altre banda, va ser auxiliar d’art en la sèrie de televisió “Pop Ràpid” de TV3/Canal 33.

Jordi A. Corrales, director de fotografia: Estudià a ITES, posteriorment seguí els estudis a CECC (Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya) on es llincencià en direcció de Fotografia. Ha treballat en diversos curtmetratges com “Vinil” de Sergi Puig o “One man dog” de Alan Alcalde i “El guiador d’ànimes” de Guillem Miró. També ha fotografiat videoclips i spots. Actualment treballa dins el món de la publicitat i ocasionalment del cinema.

Antònia Maria Miró, disseny de producció i direcció artística: gestora cultural i llicenciada en Història de l’Art per la UIB, treballa des de fa anys a la Fundació Tren de l'Art com a Cap de Relacions públiques i Coordinadora d’exposicions. Compagina la seva feina amb la producció i distribució d’obres audiovisuals.

Beñat Revuelta, banda sonora: Estudià al CECC (Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya) on es llicencià en direcció cinematogràfica. Es cantant del grup “Pezpsiquiatra“, guanyador del premi del public al Sonar9. Ha format part de l’obra de teatre “Si ríes es tu problema” on actuava, posava música i veu. Actualment seguiex amb el seu grup i paral·lelament prepara el seu primer disc en soltari.

Perquè necessitam els doblers

Sabem que tirar una pel·lícula endavant amb pocs recursos és molt difícil però som un equip professional i tots treballarem de franc per que creiem en el projecte. Tot i això hi ha una sèrie de despeses que no podem suplir amb el nostre temps, i per la qual cosa necessitem finançament.

Som conscients que demanem una quantitat important, però és que encara que "En Acabar" sigui una pel·lícula de molt baix pressupost, no vol dir que no vulguem que estigui cuidada. Necessitam un mínim de capital per poder tenir un acabat professional i sense fissures.

Els 5.400€ s'empraran en els aspectes propis d'un llargmetratge: il·luminació, atrezzo, lloguer de transports, lloguer de localitzacions, permisos de rodatge, etc.

Vosaltres podeu fer que aquesta historia es faci realitat, invertint el diners que pugui cada un. Us oferim, a canvi, diferents tipus de recompenses que esperam que siguin del vostre gust i a més us estarem eternament agraïts, doncs gràcies a vosaltres haurem complert aquest somni que ronda dins el nostre cap des de fa un temps.

Lloguer de material:

Black magic. Inclou òptiques, bateries i disc durs.

Focos, generadors, palios, reflectants.

Emmagatzament: disc durs, aproximadament uns 17 TB.

Atrezzo, muntatge d'escenaris, recreació de verbena étc.

Fungibles:

Benzina.

Manutenció de l'equip.

Recompenses

Tot mecenes tindrà la seva recompensa! Sigui quina sigui la vostra aportació totes són igual de benvingudes!!

10€

Agraïments a la pàgina web, facebook i crèdits.

Per només 10 euros sortireu als agraïments del facebook, de la pàgina web i de la pròpia pel·lícula i a més, podreu visualitzar la pel·lícula tantes vegades com volgueu!

15€

Descàrrega HD de la pel·lícula + 2 Invitacions projecció privada +

Agraïments a la pàgina web, facebook i crèdits.

En acabar "En acabar", serà projectada en exclusiva per tots els membres de l'equip, actors i mecenes. Serà projectada al Cine Ciutat. Amb aquesta aportació tendràs dues entrades per disfrutar de la premier amb els actors, i tot l'equip!

També tenim pensat fer una projecció als cinemes de Barcelona, però encara no tenim el lloc assegurat.

A més a més, també podreu descarregar la pel·lícula en HD per poder-la veure tantes vegades com volgueu a casa vostre.

20€

Entrades VIP festa pre rodatge +

Tassó "EnAcabar" +

Descàrrega HD de la pel·lícula +

2 Invitacions projecció privada +

Agraïments a la pàgina web, facebook i crèdits.

Com es sabut, a principis de Juliol, per celebrar l'inici de rodatge es farà una gran festa a "Sa Possessió". Serà una festa oberta a tothom amb música i begudes a preus populars. Amb aquesta apotació obtindràs una entrada VIP amb dret a 2 consumicions!

També rebràs aquest fantàstic tassó de verbena serigrafiat especialment per la pel·lícula.

30€

CD de la banda sonora firmat pel propi cantautor basc Beñat Revuelta. + Entrades VIP festa pre rodatge +

Tassó "EnAcabar" +

Descàrrega HD de la pel·lícula +

2 Invitacions projecció privada +

Agraïments a la pàgina web, facebook i crèdits.

A part de totes les recompences anteriors, també rebràs a casa teva el disc del cantautor Beñat Revuelta, encarregat de la banda sonora de la pel·lícula. El Disc tendrá unes 10 cançons més uns bonus track de la banda sonora. El disc vendrà firmat i dedicat pel propi cantant.

50€

Possibilitat d'assistir al rodatge i sortir d'extra +

Entrada festa postrodatge amb l'equip tècnic i repartiment +

CD de la banda sonora firmat pel propi cantautor basc Beñat Revuelta. + Entrades VIP festa pre rodatge +

tassó "EnAcabar" +

Descàrrega HD de la pel·lícula +

2 Invitacions projecció privada +

Agraïments a la pàgina web, facebook i crèdits.

Podràs assistir al rodatge i veure de ben aprop que es du a terme la filmació. Pels més atrevits, també podran sortir d'extra. A més d'això, estaran convidats al sopar privat de final de rodatge amb tot l'equip.

100€

Pòster, guió original i fotografies del rodatge firmades per l'equip tècnic i repartiment +

Possibilitat d'assistir al rodatge i sortir d'extra +

Entrada festa postrodatge amb l'equip tècnic i repartiment +

CD de la banda sonora firmat pel propi cantautor basc Beñat Revuelta. + Entrades VIP festa pre rodatge +

tassó "EnAcabar" +

Descàrrega HD de la pel·lícula +

2 Invitacions projecció privada +

Agraïments a la pàgina web, facebook i crèdits.

La màxima compensació a la màxima apotació! Amb aquesta aportació rebràs el maquing of de la pel·lícula que conté: poster a tamany real, el guió original, les fotografies del pre rodatge i durant el rodatge, el guió tècnic, story board, els assajos amb els actors i molt més!

500€

Per empreses: aparició de la marca en pantalla. Per més informació contactau amb: [email protected]

Destinat a empreses de tot tipus, on puguem posar algun dels seus productes a mode d'atrezzo però que resulti molt clara la seva marca.

1000€

Per empreses: aparició de la marca en la pantalla amb intervenció directe amb ella. Per més informació contactau amb: [email protected]

Un exemple clar seria que un dels protagonistes portés una camiseta de la marca en qüestió.

*Les recompenses es distribuiran depenent del tipus d'aportació que s'hagi realitzat, ja que inclouen diferents tempos dins tot el procés de rodatge. Totes les despeses d'enviament, ens farem càrreg nosatres. *

PER MÉS INFORMACIÓ
La nostra pàgina web
Facebook
Twitter

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

We use essential cookies to provide our service and third-party cookies to track the usage of the page. Cookie Policy