2015 — VERKAMI: 5 anys fent història del crowdfunding
×

Descripció del projecte

I perquè això de "Música d'Amor i Silenci"?

La resposta es diu "Recital d'Amor i Silenci".

Vegeu i llegiu la descripció del recital, i és amb tot això que entendreu el perquè de fer-ne el cd amb música:

Marc Freixas és un poeta de carrer. Albert Gàmez és una veu amb piano.
La química poètica i musical pren una força extraordinària just quan la paraula es converteix en un vers lliure, i és llavors que tot agafa una dimensió màgica, és quan tot es diu amb aquella necessitat de fer saber que si volem podem esdevenir puresa poètica, puresa vital i realitat del nostre temps. Perquè tot es pot fer acompanyar de piano: per moments només amb una veu de carrer, puntualment el poema es fa cançó i la veu es converteix en piano.

Tot això i alguna cosa més ho trobareu al Recital d’Amor i Silenci, un recital basat en bona part en el poemari “Amor i Silenci” de Marc Freixas, on també s’hi pot deixar caure algun poema inèdit, es comenta alguna referència poètica obligada i es fan algunes cançons que són els poemes del llibre musicats per l’Albert Gàmez amb el seu piano.

Intimitat i bellesa es barregen de crítica i reivindicació en un recital que vol ser un batec constant ple de vida i llibertat per tots aquells que desitgin gaudir-lo i escoltar-lo. Perquè creiem que la sensibilitat i la tendresa també es poden alimentar de paraules clares i contundents a la vegada.

Ja ho veieu, és per tot això que ens ve molt de gust de fer-vos vibrar amb la màgia de les paraules, de convertir les paraules en versos, de fer dels versos poemes i acabar finalment en cançó, en música, en tot allò que fa volar els vostres cossos fins a fer-vos sentir plenament les emocions amb unes quantes melodies. Desitgem amb tota la nostra ànima, que aquestes melodies, us facin el camí vital dels dies més amable i tendre, us esperonin a continuar el trajecte sense defallir, buscant la felicitat en la bellesa, buscant i trobant el moment de calma necessària per tal de poder gaudir infinitament de la Música d'Amor i Silenci.

Si ens ajudeu a fer possible l'enregistrament del cd, nosaltres n'estarem del tot encantats. Sou l'autèntica força d'aquest projecte, i heu de saber que si arribem a l'objectiu que ens hem marcat, serà llavors que podrem gravar les cançons als Estudis Aviram de Manresa, on ja hi hem tingut una agradable experiència, la de fer possible el primer poema musicat "Seria just i necessari".

A qué destinarem les vostres aportacions?

Les vostres aportacions ens ajuden no només en la gravació del cd, ja que també, gràcies a tots vosaltres, podrem fer front a les despeses que genera el videoclip que hem pogut realitzar, i també a tots els detalls haguts i per haver en tot el què representa un projecte d'aquestes característiques.

Per cert, aquesta foto és de la samarreta d'Amor i Silenci:

El projecte consisteix en la gravació de l'enregistrament d'un cd àudio del poemari AMOR I SILENCI, basat en els poemes musicats del llibre del poeta Marc Freixas; on el músic Albert Gàmez posa veu i piano a alguns dels poemes del llibre. És un cd amb 10 poemes de Marc Freixas musicats per la veu i el piano del músic Albert Gàmez.

Podeu seguir el projecte a través del facebook en aquest enllaç:

Facebook de Marc Freixas i Albert Gàmez

 

Comparteix el projecte amb els teus amics

Publica el widget del projecte
Selecciona el widget que millor encaixi a la teva pàgina web. Només has de copiar i enganxar!


Preguntes i respostes(2)

 • D'acord!! Ho acabo de llegir...i em sembla molt be. Pero encara no se com col.laborar(soc jo que em costa entendre..)per fer-ho on haig de donar el num.de conte?? Moltes gracies per endavant i sobretot per la paciència...

  feta per ma carme

  Hola Mari Carme!! no pateixis!!! mira, si vols col·laborar, ho has de fer a través de la targeta. En primer lloc, tries el tipus d'aportació amb la recompensa corresponent que vols fer, després et demanarà que posis el número de la teva targeta, i diria que com totes les targetes, el número és a la part del davant, llavors has de posar els setze números que hi trobis, després et demana la caducitat, que també, en principi, la trobaràs a la part del davant, i finalment has de posar per últim tres números que es troben al darrera de la targeta, sobretot només has de posar aquells tres últims números i no pas tots els que puguis trobar, eh!---i crec que amb això, si et fa il·lusió col·laborar en el projecte, doncs no hauries de tenir cap problema----espero haver-te respost bé als dubtes que tenies, però, en tot cas, repeteixo, no t'hi capfiquis si no t'en surts!---una forta abraçada Mari Carme!! ---i moltes gràcies per seguir-nos!!!

 • Els que la seva aportació sigui menys de 40€. Tindrem la oportunitat de comprar mès endavant les camisetes ? Os vaig veure en directe al Voilà,tinc el llibre signat i vaig preguntar-vvos si no venieu samarretes i cd,de la samarreta estic enamorad

  feta per Mari Carme Orrit Pires

  Hola Mari Carme!! Si, no pateixis, més endavant tindrem aquestes samarretes, però ara ho hem fet amb la de 40 euros perquè vam pernsar que seria una bona recompensa oferir el cd, el llibre, la samarreta i posar el teu nom als crèdits del cd...---si més no, ara per ara, és en aquesta recompensa on hi ha la possibilitat cent per cent segura de tenir la samarreta---Has de saber, que en el cas que vulguis col·laborar, doncs que no se't cobra res fins el dia que finalitza el nostre Verkami, que és el sis de desembre, i seria llavors que només en cas d'aconseguir-ho es faria el càrrec al teu compte. Per tant, això vol dir que quan s'acabi el nostre verkami si hem aconseguit l'objectiu, seria llavors que es faria efectiu el cobrament-----------espero haver-me explicat bé----------una forta abraçada Mari Carme!!!

Si en vols saber més Fes la teva pregunta

Música d'Amor i Silenci

Aconseguits 1.640€
de 1.500€
100% aconseguit Conseguido!
Consisteix en la gravació de l'enregistrament d'un cd àudio del poemari "Amor i Silenci", basat en els poemes del poeta Marc Freixas. El músic Albert Gàmez posa veu i piano a alguns dels poemes del llibre. És un cd amb 10 poemes de Marc Freixas musicats per Albert Gàmez.
Creat a: Igualada

Gràcies! Aquesta campanya de crowdfunding va acabar el 6 de Desembre de 2014.

 
 • Aportant 5€
  9 Mecenes

  Una postal amb un dibuix personalitzat d'Albert Gàmez i un poema del llibre de Marc Freixas dedicat personalment pels dos artistes a la part posterior.

 • Aportant 15€
  38 Mecenes

  CD dels poemes musicats del Recital d'Amor i Silenci. Signatura del Cd per part dels dos artistes, Marc Freixas (poeta) i Albert Gàmez (músic)
  + El teu nom sortirà als crèdits del CD.

 • Aportant 25€
  9 Mecenes

  CD dels poemes musicats del Recital d'Amor i Silenci. Signatura del Cd per part dels dos artistes, Marc Freixas (poeta) i Albert Gàmez (músic)
  + El teu nom sortirà als crèdits del CD
  + Un exemplar del llibre de poesia, titulat "Amor i Silenci", del poeta Marc Freixas

 • Aportant 40€
  12 Mecenes

  CD àudio dels poemes i cançons del Recital d'Amor i Silenci. Signatura del Cd per part dels dos artistes, Marc Freixas (poeta) i Albert Gàmez (músic)
  + El teu nom sortirà als crèdits del CD
  + Un exemplar del llibre de poesia, titulat "Amor i Silenci", del poeta Marc Freixas
  + Una samarreta promocional del Recital d'Amor i Silenci. (Es pot escollir talla i model home/dona).

 • Aportant 80€
  4 Mecenes

  CD àudio dels poemes musicats del Recital d'Amor i Silenci. Signatura del Cd per part dels dos artistes, Marc Freixas (poeta) i Albert Gàmez (músic)
  + El teu nom sortirà als crèdits del CD
  + Recital d'Amor i Silenci a casa teva (zona comarca de l'Anoia)

 • Aportant 150€
  QUEDEN 4 RECOMPENSES (DE 4)

  10 exemplars del CD dels poemes musicats del Recital d'Amor i Silenci. Signatura del Cd per part dels dos artistes, Marc Freixas (poeta) i Albert Gàmez (músic)
  + El teu nom sortirà als crèdits del CD
  + 5 samarretes promocionals del Recital d'Amor i Silenci
  + 10 entrades al Recital d'Amor i Silenci a l'espai íntim dels artistes

 • Aportant 300€
  QUEDEN 5 RECOMPENSES (DE 5)

  10 exemplars del CD àudio dels poemes musicats del Recital d'Amor i Silenci. Signatura del Cd per part dels dos artistes, Marc Freixas (poeta) i Albert Gàmez (músic)
  + El teu nom sortirà als crèdits del CD
  + 5 samarretes promocionals del Recital d'Amor i Silenci
  + Recital d'Amor i Silenci a casa teva (zona província BCN)

 • Aportant 500€
  QUEDEN 7 RECOMPENSES (DE 7)

  10 exemplars del CD àudio dels poemes musicats del Recital d'Amor i Silenci. Signatura del Cd per part dels dos artistes, Marc Freixas (poeta) i Albert Gàmez (músic)
  + El teu nom sortirà als crèdits del CD
  + 10 samarretes promocionals del Recital d'Amor i Silenci
  + Recital d'Amor i Silenci a casa teva (zona Països Catalans), que inclou el Principat, la Catalunya Nord, el País Valencià, les Illes Balears i l'Alguer.

Gràcies! Aquesta campanya de crowdfunding va acabar el 6 de Desembre de 2014.

 

Blog del projecte (4)

4 actualitzacions més veure-les totes

Autor/a del projecte

Foto de Marc Freixas & Albert Gàmez
Marc Freixas & Albert Gàmez
Marc Freixas és un poeta de carrer. Albert Gàmez és una veu amb piano. La química poètica i musical pren una força extraordinària just quan la paraula es converteix en un vers lliure, i és llavors que tot agafa una di... segueix llegint
Marc Freixas & Albert Gàmez té 0 projectes més a Verkami. Pots trobar més informació a http://Facebook: Marc Freixas & Albert Gàmez