❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

EXILIS. Edició del llibre/catàleg.

En el 75 aniversari de l'Exili Republicà (1939-2014) l'Associació Cultural POPULART organitza una exposició de llibres d'artista sobre el tema: "EXILIS". Hi participen 25 artistes. Un grup d'intel·lectuals de prestigi han redactat textos per al llibre/catàleg. Volem publicar aquest catàleg!

Categoria

Creat a

0
segons
50
Aportacions
2.140€
De 2.066€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

No podem renunciar a aquest llibre/catàleg. Serà la culminació i el reconeixement de l'esforç de tots per a fer possible aquesta exposició, i el seu testimoniatge i record intemporal. Però, el més important és que serà una eina que ajudarà a continuar i aprofundir la reflexió i el gaudi inherents a la visita a l'exposició.

Han confirmat la seva participació aquests artistes: Jaume Aldabó, Imma Alonso, Ernest Altés, Mònica Armengol, Úrsula Borja, Lluís Bosch Martí, Dolors Bosch; Lluís Bruguera, Francesc Carbonell, José Luis Castaño, Eduard Comellas i Àlex Moldes, Núria Efe, Josep Fernández, Javier Garcés, Jordi Gispert, José María Guerrero Medina, Vicenç Huedo, Bep Marquès, Assumpció Mateu, Miquel Planas, Mercè Riba, Mercè Ribera, Edu Sívori, Gonzalo Tabuenca, Dani Torrent, i Marta Vergonyós. Tots compten amb una trajectòria artística remarcable.

Com hem dit, l'objecte principal d'aquesta campanya és l'edició i publicació del llibre/catàleg d'aquesta exposició. Comptarà amb textos, sobre la seva particular visió del tema, d'una dotzena de literats, intel·lectuals i professors d'universitats com la UB, la URV, la UdG o La Sorbonne,.

Amb un format de 21 x 21 cm. i al voltant de cent pàgines en total, el llibre/catàleg dedicarà una doble pàgina d'imatges per a l'obra de cada artista i inclourà els textos esmentats.

La primera exposició s'inaugurarà el 31 de maig a la galeria de l'Associació Cultural POPULART a Capmany (Alt Empordà) i està previst que posteriorment s'exposi en altres poblacions.

Hem fet una web específica per a aquesta campanya de microfinançament, on trobareu informació actualitzada, imatges dels llibres, fragments dels textos d'autor... per animar-vos a participar en aquest projecte i tenir-vos al dia de la seva evolució. Us recomanem visitar-la clicant aquí: www.exilis.plisweb.com. Us agradarà!

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Totes les aportacions es dedicaran íntegrament a aquest projecte.

En el cas que la suma de les aportacions superi l'objectiu que ens hem fixat, augmentarem el tiratge previst i editarem material complementari (cartells, tríptics...).

L'Associació Cultural POPULART és una institució sense afany de lucre. Dediquem tots els recursos (quotes d'associats, donacions i altres aportacions) a divulgar l'obra dels artistes i a fomentar els valors ètics i estètics inherents a les arts plàstiques.

Dit amb altres paraules: volem ajudar a fer créixer la passió per l'art!

CALENDARI

El calendari està condicionat per la data d'inauguració de la primera exposició, que es durà a terme el 31 de maig de 2014, a la seu de l'Associació Cultural POPULART, a Capmany (Alt Empordà).

El mateix dia de la inauguració, es lliuraran les recompenses als assistents. Entre l'1 i el 15 de juny, s'enviaran per correu la resta de recompenses.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

#03 / GUERRERO MEDINA REGALA UNA SERIGRAFIA!

El projecte de microfinançament del llibre/catàleg de l'exposició "EXILIS. Llibres d'artista" ha rebut avui, Dia Internacional de l'Art, aquesta serigrafia de 30,5 x 81 cm. numerada i signada per l'autor:

​Incorporem, doncs, al projecte​ una nova "recompensa": PACK VIP II que inclou aquesta magnífica serigrafia i agraïm a l'artista la seva generositat.

Aquesta obra forma part de les dues exposicions simultànies que encara sou a temps de veure al Museu de l'Exili (MUME) de La Jonquera i a la seu de l'Associació POPULART a Capmany.

Per a més informació:
[http://www.populartinfo.com/9/j-m-guerrero-medina]

#02 / Novetats a la web d'EXILIS

Amigues i amics,

Els artistes van acabant ja els seus llibres. A POPULART hem començat a rebre'n (de moment ja n'hem rebut quatre, i la veritat és que fan molt goig!), i també ens van arribant noves fotografies i imatges del seu treball.

Us convidem a descobrir-les a la web del projecte clicant aquí: [http://exilis.plisweb.com/]

La campanya de microfinançament va avançant a un ritme tranquil però constant. Agraïm el vostre suport en la difusió.

Seguim en contacte!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies