❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Edició del DVD de la pel·lícula 'A film about Kids and Music'.

Fa molt temps que rebem peticions de gent que vol veure o tenir la pel·lícula. Amb la vostra col·laboració volem fer una edició especial i una edició senzilla en DVD de KIDS AND MUSIC i poder compensar el pagament de drets musicals.

Setmàgic Audivisual

Un projecte de

Categoria

0
segons
182
Aportacions
12.730€
De 10.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano i English

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

¡¡¡GRÀCIES!!!

Gràcies per haver-nos ajudat a assolir l'objectiu d'una manera tan ràpida. Estem emocionats i mooolt contents.

¡Però seguim!, volem seguir sumant per millorar l'edició del DVD y augmentar el número de còpies, volem seguir sumant per ampliar aquesta gran familia de gent que creu i dona sentit al projecte de la Sant Andreu Jazz Band.

Tenim encara fins el 7 de juliol, per fer que aquesta edició de DVD sigui de luxe y fer-la arribar a tots els racons del món.


La industria del cinema, és estranya i imprevisible. Després d'haver fet una pel·lícula amb l'acollida que ha tingut A film about Kids and music, necessitem encara el suport econòmic de tots aquells que sabem que esperen veure i tenir-la, per poder-ne fer una edició en DVD i amortitzar l'esforç econòmic que hem hagut de fer, per pagar els drets musicals de les cançons que conté el metratge, a les editorials propietaries..

Kids and music es va poder fer gràcies a una donació privada que va permetre realitzar i pagar les despeses del rodatge. Però gran part de la postproducció s'ha dut a terme mitjançant un sistema de treball cooperatiu, o sigui, que l'equip de producció i postproducció ha acceptat treballar sense cobrar, a canvi de convertir-se en productors de la pel·lícula.

En aquest any d'exhibició, Kids and music ha donat molts tombs pel món, exportant aquesta fantàstica història arreu i, ha generat ingressos tant de taquilla com de venda de drets televisius. Aquests ingressos els hem destinat tots ells a la difusió i presència a festivals i sobretot, al pagament dels drets musicals a les editorials propietàries de les cançons que apareixen al film.

Així que, encara que costi de creure, encara cap dels membres de l'equip de postproducció, ha cobrat un cèntim pel seu treball.

Ens proposem doncs, a través d'aquesta acció, poder pagar el cost de l'edició de 2.000 DVD d'una edició senzilla i 500 DVD més d'una edició especial i amb això, poder generar alguns ingressos perquè l'equip de divinoconcepto pugui seguir somiant en fer noves i bones pel·lícules.

SINOPSIS

A Film About Kids and Music és un documental sobre la Sant Andreu Jazz Band. La jove orquestra, dirigida per Joan Chamorro, reuneix a nens i nenes d'entre 6 i 18 anys al voltant d'un repertori de jazz clàssic que omple els auditoris més importants del país.

La pel·lícula és un viatge guiat pel director de l'orquestra, que ens submergeix en el seu mètode d’ensenyament, tant singular com els resultats que genera. Una història que ens farà vibrar amb la posada en escena del talent d’aquests nens i nenes i ens emocionarà a través de totes les sensacions que són capaços de despertar.

En aquest viatge els acompanyen Jesse Davis, Terell Stafford i Wycliffe Gordon, músics nord-americans admirats per tots els amants del jazz que alimenten l’esperit musical de trajectòries tan precoces com la de l’Elsa, que amb només 6 anys toca la trompeta com un àngel.

PREMIS DE LA PEL·LÍCULA

Kids and music entre el 2013 y el 2014 ha viatjat a 36 festivals de tot el món i ha obtingut 14 premis. Tot un somni fet realitat.

NASHVILLE FILM FESTIVAL (United States)

Premi del public al millor documental internaconal

WORLDFEST HOUSTON (United States)

Remi Platinum al millor documental

NAPA SONOMA WINE COUNTRY FILM FESTIVAL (United States)

Millor pel·lícula musical

EDMONTON INTERNATIONAL FILM FESTIVAL (Canada)

Premi al millor documental Independent

FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINE DOCUMENTAL MUSICAL IN-EDIT.BEEFEATER (Spain)

Millor documental musical espanyol

LIGHTS. CAMERA. HELP. FILM FESTIVAL (United States)

Millor pel·lícula

INTERNATIONAL FILM FESTIVAL DOCUMENT.ARTS (Romania)

Millor documental sobre art

FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINE EDUCATIVO Y ESPIRITUAL (Spain)

Millor pel·lícula

Premi del públic

Premi Signis als valors

Millor so

FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINE PARA NIÑOS (...Y NOTAN NIÑOS) (Mexico)

Menció especial a la millor pel·lícula

CERTAMEN DE CINE DE VIAJES DEL OCEJÓN (Spain)

Millor pel·lícula

INTERNATIONAL SAMBOR FILM MUSIC FESTIVAL (Croatia)

Nominada a la millor banda sonora documental del 2013

Trobareu més informació de la pel·lícula a la web de kids and music, o be podeu seguir-nos des del Facebook.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Les vostres aportacions seran destinades a pagar part dels drets musicals de la pel·lícula i a l'autoedició en format DVD d'A film about kids and music.

Volem editar 500 DVD d'una edició especial, pels fans de la banda i mecenes de Verkami, i fer 2.000 còpies d'una edició senzilla. A més, podrem amortitzar el pagament de drets musicals a les editorials propietàries.

RECOMPENSES

Hi ha recompenses que per la seva naturalesa requereixen especificacions tècniques, de logística o d'agenda. Si necessiteu ajuda, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres i us aclarirem qualsevol dubte a [email protected].

CALENDARI

En cas d'aconseguir el finançament pel DVD, es farà entrega de les recompenses durant el mes posterior a la finalització de la campanya de Verkami, amb l'excepció de les següents:

  • Els CD/DVD Jazzing vol. 4 i 5, que s'enviaran quan s'acabi l'edició, previst per finals d'any.

  • La MASTER CLASS, d'en Joan Chamorro, s'haurà d'acordar segons agenda durant aquest 2014 i el primer semestre de 2015.

  • El sopar amb en Joan Chamorro i el director de la pel·lícula, s'haurà d'acordar segons agenda durant aquest 2014 i el primer semestre de 2015.

  • CONCERT PRIVAT de la SJB, s'haurà d'acordar segons agenda durant aquest 2014 i el primer semestre de 2015.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

46 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Setmàgic Audivisual

    Setmàgic Audivisual
    Autor/a

    más de 9 años

    ;)

  • kamiver

    kamiver

    más de 9 años

    Dicho y hecho. Pregunté ayer y me ha llegado esta mañana. Ya lo estamos disfrutando la familia entera. ¡Magnífico!. ¡Muchas gracias por esta pelicula!

  • Setmàgic Audivisual

    Setmàgic Audivisual
    Autor/a

    más de 9 años

    Hola Kamiver,

    Desde el viernes pasado se están haciendo los envíos. Todas las recompensas están ya en circulación, así que seguro que esta misma semana lo recibes.

    Gracias por la paciencia!

  • kamiver

    kamiver

    más de 9 años

    Hola. ¿Cuándo vais a empezar a hacer los envíos a los que apoyamos el proyecto?. Yo ya estoy impaciente y he leido que se puede comprar, pero a mí no me ha llegado. Gracias.

  • Setmàgic Audivisual

    Setmàgic Audivisual
    Autor/a

    más de 9 años

    Hi Eric,

    Next week we send you the online screener with english subtitles!

    Yours sincerely

  • Eric

    Eric

    más de 9 años

    Hi, is the link for the online version already available ? Thx

  • Diego Pastrana Huguet

    Diego Pastrana Huguet

    más de 9 años

    Hola, recibí un correo vuestro indicándome que debía pasar mis datos para aparecer en los títulos de crédito, me dí cuenta del correo pasados un par de días del día límite, os contesté en dos ocasiones pero todavía no me habeis contestado...

  • Setmàgic Audivisual

    Setmàgic Audivisual
    Autor/a

    más de 9 años

    Hola Olvido,

    Ya está disponible la edición en DVD. Puedes comprarla a través de www.jazztojazz.com

    ¡Muchas gracias por tu interés!

  • Olvido A.

    Olvido A.

    más de 9 años

    Hola. Estoy muy interesada en adquirir esta película en DVD, ¿cuándo se podrá adquirir el DVD edición especial? MIL GRACIAS

  • Setmàgic Audivisual

    Setmàgic Audivisual
    Autor/a

    más de 9 años

    Hola Luis Enrique,

    Estamos en pleno proceso de duplicación. Si quieres un DVD pásanos tu dirección y te lo hacemos llegar a partir del 20 de septiembre.

    Puedes mandarnos un e-mail a [email protected]

    Gracias por tu interés.

#01 / Andrea Motis Film!

Benvolgut verkamista de kids & Music

Tornem a contactar amb tu, per donar-te notícies fresques ... El director del documental de la Sant Andreu Jazz Band, torna a sorprendre'ns amb una nova pel·lícula "Andrea Motis, The quiet Trumpet". Ara el director de 'Kids and Music' va un pas més enllà, volent mostrar els resultats del miracle de Joan Chamorro, en la figura d'Andrea Motis.

Així que ja saps! Si et va agradar Kids & Music, si t'agrada Andrea Motis o simplement, si t'encanta el jazz, et convidem que ens acompanyis de nou i que ens ajudis a tirar endavant, aquesta història íntima de creixement personal, carregada d'emocions, dubtes, pors , contradiccions i jazz, molt jazz.

Estimado verkamista de kids & Music

Volvemos a contactar contigo, para darte noticias frescas…

El director del documental… seguir llegint

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies