❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

#ElReloaded, un nou diari, una nova web. ¡Amplia En lluita!

No només informar, sinó transformar. En lluita és un diari autogestionat, sense subvencions i sense publicitat que es manté sobre la base del suport econòmic que aconsegueix dia a dia al carrer i als moviments. Ajuda'ns a millorar i estendre aquest projecte de premsa feta per i per a les de baix!

0
segons
166
Aportacions
6.335€
De 6.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano i English

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

QUI SOM?

El diari En lluita és un projecte de premsa revolucionària que vam iniciar en 1998 amb la intenció de donar veu a les lluites socials i laborals del nostre entorn, a nivell estatal i internacional. Durant aquests anys, hem volgut construir una premsa revolucionària que informi, però que també aporti idees i estratègies, i sobretot que aporti debat per fer avançar les lluites i aprendre d'elles. Som de l'opinió que la premsa revolucionària ha de participar de les lluites, però també ha d'aprendre d'aquestes.

En lluita és un diari autogestionat: sense subvencions i sense publicitat, la producció i distribució del nostre projecte és possible gràcies a l'esforç militant, voluntari i no remunerat d'un col·lectiu de persones amb ganes d'informar i de transformar el món, així com al suport econòmic que aconsegueix dia a dia al carrer i als moviments i també a través de les subscripcions de moltes persones conscienciades i solidàries com tu.

En general, podem dir que portem 15 anys construint aquest projecte, transformant-nos, aprenent dels errors i millorant. I ara ha arribat el moment de plantejar-nos un nou repte.

RENOVANT I AMPLIANT EN LLUITA

La premsa, en general, ha canviat molt en aquests anys. Entre els canvis, potser el més important és la relació entre el paper i el contingut digital, incloses les diverses xarxes socials. La premsa revolucionària no és una excepció en tot això.

Per aquesta raó, i també per poder adaptar-nos millor a la situació social i política actual, hem decidit transformar el diari En lluita amb un nou disseny a tot color, més clar i funcional, i una reestructuració dels temes i les seccions per obrir-ho més als diferents moviments.

Tot això no pot anar separat del suport digital i les xarxes socials. Per això, també anem a comptar amb una nova web molt més funcional i molt més integrada a les xarxes socials. Una nova web que també ens servirà per aprofitar millor el nou diari i estendre el debat i les idees revolucionàries per la xarxa alhora que pels carrers.

OBJECTIU DE FINANÇAMENT

Per poder dur a terme la renovació d'aquest projecte i mantenir la seva producció, així com millorar i estendre la seva xarxa de distribució, hem calculat que necessitem 6000€, xifra que volem distribuir de la següent manera:

Assegurar la impressió del diari: Els costos d'impressió d'un diari a tot color de 12 pàgines no són menyspreables, especialment per a tiratges humils com la nostra. Per assegurar el llançament d'11 exemplars l'any en les dues versions, castellà i català, necessitem 3300€.

Finançament de la nova web: inclou el disseny i la creació del nou portal enlucha.org / enlluita.org, així com les despeses associades (allotjament, etc.). Sol·licitem 800€.

Millora i extensió de la xarxa de difusió i distribució del diari: volem augmentar la presència i la implantació territorial del diari En lluita en les seves dues versions per tota la Península Ibèrica. Per això volem invertir 1200€ en la millora de la nostra xarxa de distribució del diari (enviaments a individus i col·lectius, subscripcions, distribució local en biblioteques, centres de barris, espais alternatius...) i en les fonts de difusió del propi diari.

Millora de la infraestructura: produir un diari al segle XXI significa disposar de la tecnologia necessària, des de càmera digital per realitzar entrevistes o captar la notícia, fins a ordinadors per escriure i dissenyar les pàgines del diari i de la web. Creiem que 900€ poden servir-nos per millorar aquesta qüestió.

CALENDARI

A nivell de producció, el disseny del nou diari està ja realitzat i acabem de llençar la nova web, però volem continuar millorant tant el diari com la web de la millor manera possible alhora que som capaces de fer-ho arribar a més gent.

Les recompenses es lliuraran en un termini màxim de 45 dies després de la finalització de la campanya de crowdfunding (despeses d'enviament a la Península Ibèrica i Illes Balears incloses a la recompensa).

HE COL·LABORAT, I ARA QUÈ?

Tant si has pogut col·laborar en aquesta campanya (gràcies per ajudar-nos!) com si la crisi no t'ha deixat fer-ho, pots seguir recolzant el diari En lluita:

  • si t'has subscrit, a través de la renovació de la teva subscripció. Tenir una base econòmica estable facilita la construcció del projecte.

  • si a més vols distribuir-ho pel teu entorn, coneguts/des, companys/es de treball, espais que freqüentes, etc. pots posar-te en contacte amb nosaltres i convertir-te en un altre node més de distribució del diari En lluita.

  • i, per descomptat, si vols informar-nos dels conflictes al teu barri, d'una vaga en el teu centre de treball, o de la lluita contra les retallades al teu institut o facultat, posa't en contacte amb nosotres!

CONTACTE

Pots contactar-nos a enlluita @ enlluita.org o a través de la nostra pàgina en Facebook o el nostre perfil en Twitter.

MOLTES GRÀCIES!

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

10 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • new Sharks uniforms

    new Sharks uniforms

    más de 9 años

    Buy Safe Oilers jerseys cheap Center Reviews

    new Sharks uniforms http://teamcharlottelax.com/video/jhbfq21.html

  • Grizzlies 2014 jerseys

    Grizzlies 2014 jerseys

    casi 10 años

    Buy Safe cheap chinese Cavaliers jerseys Center Reviews

    Grizzlies 2014 jerseys http://gogogumbo.com/gallery/rus.htm

  • Matteo Vitiello

    Matteo Vitiello

    10 años

    This is a great project! Congratulations! I'm a journalist and I wonder if you'd think about publishing reportages and contents of interest in other languages. Thank u

  • Bernat Julià

    @_BerNius

    10 años

    Com puc canviar la meva aportació de 25 per la de 40? merci

  • Periódico En lucha

    Periódico En lucha
    Autor/a

    10 años

    Hola! És la primera que dius, el dels atletes amb el puny alçat als Jocs Olímpics! tamany una mica més gran que un A2. En breu ficarem imatges de totes les recompenses. Gràcies per col·laborar!

  • Josep Comajoan

    jcomajoan

    más de 10 años

    Un dubte: el pòster de les Panteres Negres és el dels atletes amb el puny alçat als Jocs Olímpics? És la foto que es fa córrer en la promoció del Verkami? Sigui la que sigui m'està bé, però és per saber exactament quin pòster és. Gràcies i endavant!

  • Periódico En lucha

    Periódico En lucha
    Autor/a

    más de 10 años

    Hola! En uns dies tindrem el disseny preparat i ho penjarem aquí, tant bon punt estigui avisarem! Anticipem que està molt xula :)

    i sobre tot gràcies a tu per participar!

  • Alfred

    Alfred

    más de 10 años

    Hola,

    m'agradaria saber si teniu alguna foto de la samarreta que oferiu amb l'aportació de 40 euros.

    Gracias i endavant amb el verkami!

  • Periódico En lucha

    Periódico En lucha
    Autor/a

    más de 10 años

    Ja està penjat el disseny de la samarreta! Esperem que us agradi! :)

  • Alfred

    Alfred

    más de 10 años

    Hola,

    volia preguntar-vos com és la samarreta, si teniu alguna foto per ensenyar.

    Gràcies i que vagi bé el verkami!

#03 / ¡No te quedes sin la nueva camiseta! / No et quedis sense la nova samarreta!

Esta la camiseta que te llevas si colaboras con nosotros a partir de 40€!

Está disponible en castellano y en catalán, en dos modelos y colores diferentes.

Colabora y llévatela!

Modelo largo, Verde castellano (tallas S, M, L, XL y XLL):

Modelo estrecho, Lila, castellano (tallas S, M, L, XL):

Model llarg, verd, català (talles S, M, L, XL i XLL):

Model estret, lila, català (talles S, M, L i XL):

#02 / ¡Este es el póster que te puedes llevar! / Aquest és el pòster que et pots emportar!

Hola!

Aquí os dejamos el diseño del póster de las Panteras Negras. Para quienes nos han preguntado cómo era el póster que ofrecemos con las recompensas, y para todas aquellas personas que todavía no han colaborado y que se lo están pensando, a ver si esto os anima a dar el paso!


Aquí us deixem el diseny del pòster de les Panteres Negres. Per aquelles persones que ens han preguntat com és el pòster que oferim amb les recompenses, i per a totes aquelles persones que encara no han col·laborat i que s'ho estan pensant, a veure si això us agrada i us anima!

#01 / ¿Nos ayudas con la difusión? / Ens ajudes amb la difusió?

En primer lugar, muchas gracias por haber colaborado o por estar pensando en hacerlo. Pero como en En lucha se construye entre todos y todas, te queremos pedir un segundo favor: ¿nos ayudas a que este proyecto y el crowdfunding llegue al máximo de gente?

Es muy fácil:

seguir llegint

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies