Per poder interactuar i obtenir el millor funcionament possible del nostre lloc web,         et recomanem que actualitzis el teu navegador a una versió més recent o utilitzis un altre com Chrome o Firefox.

Descobreix els 10 Verkamis que van marcar el 2017!

Nou disc de Raydibaum

Raydibaum preparem el nostre 4rt disc i per fer-ho hem decidit comptar amb vosaltres a través de Verkami! Aquest disc és un canvi a tots nivells, per aquest motiu hem decidit anar per nous camins desde l'arrel, regirant les estructures sota terra

Raydibaum

Un projecte de

Categoria

Pop / Rock

Creat a

0
segons
209
Mecenes
6.406€
De 5.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

“Estructures sota terra”, un disc molt personal, lliure de convencionalismes que marca un punt d’inflexió en la trajectòria del grup i que deixa clara la seva inquietud musical. No cal que el pop/rock sigui explícitament reivindicatiu o compromès per evidenciar la seva connexió amb la realitat: de la mateixa manera que la pluja mulla el bosc i l’aigua s’escola sota terra per acabar creant corrents subterranis, tota manifestació artística beu directament del seu entorn i acaba emergent.

En aquest treball Raydibaum ha buidat tota la tensió i la visceralitat del moment present per transformar-la en cançons enèrgiques, intenses i fosques. “Estructures sota terra” és un esforç per crear bellesa des de la penombra, des del més profund de les entranyes. Raydibaum fa un gir estètic i salta al buit sense mirar enrere, però mantenint la coherència de la seva trajectòria i un so innegablement propi.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS
Les vostres aportacions les destinarem al master del disc, edició, fabricació, artwork/disseny i per al videoclip del primer single

CALENDARI
Tenim previst que la sortida de disc sigui el 10 març, i voldriem començar a repartir les recompenses a partir de l'1 de març. Farem una festa per a donar en mà les recompenses a la gent de Barcelona i rodalies. Per aquells que no pogueu venir, no heu de patir ja que us ho enviarem a casa.

Ens podeu coneixer més a Facebook i Twitter

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

9 comentaris

Si ja ets mecenes, iniciar sessió per comentar.

 • Nil Llorach

  Nil Llorach

  más de 4 años

  La presentació és el dia 9 però a quina hora? I com va el tema entrades, jo he fet una aportació però hi pot vindre més gent? Meeerci

 • ELIANA LE DONNE

  ELIANA LE DONNE

  más de 4 años

  Porfi traduzcan alguna de las canciones así las podemos cantar con ustedes....!!Gracias.....

 • Raydibaum

  Raydibaum
  Autor/a

  más de 4 años

  Hola. En principi i si res no canvia, la festa per donar les recompenses serà el Doumenge 9 de Març al Koitton Club de Sants (Barcelona C/Rossend Arús, nº 9). Anyways, anirem informant-vos de totes les novetats.

  Salutacions.

 • mmasipv

  mmasipv

  casi 5 años

  eis! Quan és la festa? (lloc, hora. etc)

 • Ivan Almazan

  Ivan Almazan

  casi 5 años

  Aquest finde faras hores extras!!! De res crack!!!

 • Raydibaum

  Raydibaum
  Autor/a

  casi 5 años

  Eo Ivan!! Ahora miro como lo soluciono. Gracias companyero.

 • Ivan Almazan

  Ivan Almazan

  casi 5 años

  He fet dos aportaciones per error m'agradaria que participar com una sola aportació de 50€ PACK FAN DÚO COMPLERT! merci!!!

 • Raydibaum

  Raydibaum
  Autor/a

  casi 5 años

  Merci ; Bibi !!

 • bibi

  bibi

  casi 5 años

  no és una pregunta... és una afirmació! ES UN DISCAZO!!!!!!

8€
2 mecenes

Agraïments al disc però només us vull ajudar en el vostre projecte.

10€
13 mecenes

DESCÀRREGA EN PRIMÍCIA

Agraïment al disc + Descàrrega directe del disc 2 setmanes abans de la sortida + Descàrrega de la portada i lletres

15€
84 mecenes

PACK CD BÀSIC

Agraïment al disc + CD en format físic (te l’enviem a casa o te’l donem el dia de la festa d’entrega de recompenses)

20€
28 mecenes

PACK CD+

Agraïment al disc + CD en format físic (te l’enviem a casa o te’l donem el dia de la festa d’entrega de recompenses) + Descàrrega directe 2 setmanes abans de la sortida del disc. + Descàrrega de la portada i lletres

30€
Queden 89 (de 100)

PACK FAN BÀSIC

Agraïment al disc + CD dedicat en format físic 1 setmana abans de la sortida (te l’enviem a casa o te’l donem el dia de la festa d’entrega de recompenses) + Descàrrega directe 2 setmanes abans de la sortida del disc. + Descàrrega de la portada i lletres + Entrada al concert de presentació (A la teva comarca)

35€
Queden 32 (de 50)

PACK FAN DUO BÀSIC

Agraïment al disc + CD dedicat en format físic 1 setmana abans de la sortida (te l’enviem a casa o te’l donem el dia de la festa d’entrega de recompenses) + Descàrrega directe 2 setmanes abans de la sortida del disc. + Descàrrega de la portada i lletres + 2 Entrades al concert de presentació (A la teva comarca)

40€
Queden 39 (de 50)

PACK FAN COMPLET

Agraïment al disc + CD dedicat en format físic 1 setmana abans de la sortida (te l’enviem a casa o te’l donem el dia de la festa d’entrega de recompenses) + Descàrrega directe 2 setmanes abans de la sortida del disc. + Descàrrega de la portada i lletres + Entrada al concert de presentació (A la teva comarca) + Nova Samarreta de la Gira

50€
Queden 57 (de 75)

PACK FAN DUO COMPLET

Agraïment al disc + 2CD dedicat en format físic 1 setmana abans de la sortida (te l’enviem a casa o te’l donem el dia de la festa d’entrega de recompenses) +2 Descàrrega directe 2 setmanes abans de la sortida del disc + Descàrrega de la portada i lletres + 2 Entrades al concert de presentació (A la teva comarca) + 2 Noves samarretes de la Gira

60€
Queden 31 (de 40)

PACK FAN TOTAL

Agraïment al disc + CD dedicat en format físic 1 setmana abans de la sortida (te l’enviem a casa o te’l donem el dia de la festa d’entrega de recompenses) + Descàrrega directe de 3 temes inèdits especials per el Verkami + 1 Entrada al concert de presentació (A la teva comarca) + Concert acústic al nostre local d’assaig (els assaigs són els dilluns a les 19:00 i es faran grups de màxim 6 persones) + Nova Samarreta de la Gira.

75€
Queden 26 (de 30)

PACK FAN TOUR

Agraïment al disc + CD dedicat en format físic 1 setmana abans de la sortida (te l’enviem a casa o te’l donem el dia de la festa d’entrega de recompenses) + Descàrrega directe de 3 temes inèdits especials per els mecenes del Verkami + 2 Entrada al concert de presentació (A la teva comarca) + 2 entrades al concert especial 10 anys de Raydibaum + 2 Noves Samarretes de la Gira

100€
Queden 10 (de 20)

PACK FAN DUO ESPECIAL AMB REPRODUCCIÓ PORTADES

Agraïment al disc + 2 CDs dedicats en format fisic 1 setmana abans de la sortida (te l’enviem a casa o te’l donem el dia de la festa d’entrega de recompenses) + Descàrrega directe de 3 temes inèdits especials per als mecenes del Verkami + 2 Entrades al concert de presentació (A la teva comarca) + 2 entrades al concert especial 10 anys de Raydibaum + 2 Noves Samarreta Raydibaum + Postals Especials de totes les portades dels discs dissenyades per Liliana Fortuny. (20x20)

300€
Queden 4 (de 5)

CONCERT ACÚSTIC A CASA TEVA (Despeses de viatge no incloses, concerts a Catalunya) + Agraïments al disc + 2 Packs de (Nou disc + Nova samarreta de la gira + entrada al concert de presentació a la teva comarca)

2.500€
Queden 1 (de 1)

GOLDEN MECENES!

"Raydibaum és el grup de la meva vida. Vull que recordin sempre tot el que signifiquen per mi." Aquesta persona especial, no només tindrà entrada lliure a TOTS els concerts de Raydibaum fins a la fi dels temps, si no que ademés el seu nom serà mencionat en tots els concerts i entrevistes de la nova gira, remarcant que sense la seva ajuda aquest nou projecte no hauria estat possible.

Les cookies ens ajuden a oferir els nostres serveis. Al continuar navegant n'acceptes el seu ús.