❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

SIMFONIA de la SAGRADA INTIMITAT (nova campanya)

Canvi d’estratègia del projecte. Rebaixem l’objectiu econòmic però augmentem el desplegament. El gravarem a un “home studio” i a més farem presentació en viu. Si vols reservar CD i entrada per una obra especial propera al rock simfònic, que vol tornar el lloc sagrat al sexe, ja pots fer l'aportació.

Lua Català

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
30
Aportacions
1.100€
De 1.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

OBJECTIU ACONSEGUIT!! ARA UN ALTRE O ALTRES...

Com ja hem aconseguit l'objectiu de 1000€, i com queden encara 11 díes, ens plantegem un segon i tercer objectiu:

Si arribem a 1300 €:

Cada mecenas (els que ja ho són i els nous) tindrà el seu minut poetico-musical personalitzat de la Simfonia. Un mp3 de 1 minut aproximadament, que tindrà com a base un fragment del tema Llavor de Diamant amb un petit poema amb el seu nom.

Si arribem a 1700€:

Cada mecenes, si arribem a aquesta xifra, tindrà un minitapís de feltre amb un motiu relacionat amb la Sagrada Intimitat, fet artesanalment. Cada un serà una obra original i limitada.

Així que ja ho saps, pots contribuir a la consecució d'aquests objectius si aportes més o fas difusió de l'obra i els pròxims objectius entre amics o contactes a que els pugui interessar.

Els diners de més es destinaran a disseny i còpies dels Cd i entrades i als concerts (local, piano, músics, so...) Conceptes per gastar-los en sobren.

I a l'elaboració de la recompensa en forma de miniobra artística.

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

Aquest projecte musical s’enllaça amb la idea de retornar al sexe el seu lloc sagrat i prendre'l com a font de consciència, amor incondicional i poder personal i aquest és el fil conductor dels temes musicals i les lletres.

Encara que mai he estat una música rockera, em va commoure especialment el rock simfònic i per això, també, li he volgut fer el meu petit homenatge en aquest projecte, que encara que beu d'estils musicals diferents, evoca, en essència, al rock simfònic.

PERQUÈ UNA NOVA CAMPANYA?

Adaptar-se o morir.

En la primera campanya tenia unes expectatives de com gravar un CD. El camí a recórrer era el clàssic, el més conegut i trillat, però també més costós: anar a un estudi professional de gravació. Però no es va aconseguir la xifra demanada.

La vida, però, sempre ens posa obstacles per a que aprenguem i que ens arrisquem a experimentar coses noves, per a que sortim de la nostra “zona de confort”. I sempre ens dona un altra oportunitat.

Així que aquesta “no consecució” del objectiu econòmic a través del Verkami és un nou repte. Per això fem la segona campanya amb un objectiu econòmic inferior però suficient per a adquirir algun material i completar el home-studio actual i gravar-lo a casa.

PERQUÈ NECESSITO LES VOSTRES APORTACIONS?

Amb aquest sistema de micromecenatge veuràs que ser mecenes no és donar diners a un artista perquè sí. És tenir el privilegi de posar el teu gra o duna de sorra i donar la teva confiança per ajudar a fer possible el projecte, a canvi d'una recompensa o producte, proporcional a l'aportació. És com comprar per avançat. I és la manera que tenim els artistes que no disposem de fons, de finançar-nos i poder tirar-ho endavant. És rebre la vostra confiança que ens fa créixer, a més de ser lliures i no dependre d'un sol "amo".

Només hi ha 40 dies per aconseguir la xifra necessària, si no s'arriba a la xifra desitjada, (que en aquest cas està pràcticament garantida) no es fan els càrrecs a les targetes dels mecenes. El que feu ara són només "compromisos d'aportació" que només es fan efectius quan acaba el termini de recaptació i només si el projecte aconsegueix l'objectiu. Per això és tan important que ho difongueu entre els contactes que penseu que poden estar interessats. Us ho agraeixo.

Gràcies a tots els que heu confiat en mi i en aquest projecte, a la campanya anterior de Verkami he aconseguit quasi 1000 euros i sento que no puc malgastar tot aquest capital econòmic, però sobretot d’il·lusió i confiança, que m’heu donat. Per tant ni us defraudaré claudicant, ni em defraudaré a mi mateixa, reconeixent, això si, que he passat per moments de dubte.

COM S’UTILITZARAN ELS DINERS?

Per tant, què i com ho farem a partir d’ara?

Farem una segona campanya de micromecenatge a Verkami amb un objectiu econòmic fàcilment assolible ( ja assolit, la majoria m’heu confirmat que tornareu a aportar) 1000 €.

Això assegurarà que es pugui realitzar. Es important saber que es pot continuar aportant un cop superada la xifra, de manera que com més aportacions aconsegueixi més fàcil serà tot i més us podrem oferir.

Al buscar solucions de “com” fer-ho, ha sorgit la idea de fer-lo a casa.

Avui en dia està molt estés el concepte de “home-studio” i molta gent està desenvolupant així els seus projectes musicals. Aquest “home-studio”(estudi casolà), ja el faig servir ara per a fer aquestes gravacions que us he anat oferint, però és, encara, precari.

Els diners aconseguits seran per adquirir algunes peces claus per assolir un bon so final (interface d'audio, micro de qualitat per veu, micros per piano acústic i algunes coses més).

Entre el meu fill Bruno Franquet, que te una gran capacitat en la producció musical i un talent especial i innat en la música, i jo, ja manegem actualment un programa de producció musical i ell sobretot, està agafant experiència en mescles i masterització de manera autodidacta (son aquests nous joves...).

Així doncs, quan aconseguim el material (que ja ens servirà per altres produccions), aquest capital humà que farà anar el home-studio, ens posarem a treballar per a fer el CD, ben assessorats, a més, per algun músic de gran experiència.

Però a més, tot això ha desencadenat la necessitat d’expandir més el projecte i per tant, hi haurà actuacions on podreu escoltar la Simfonia i segurament una petita (o gran) gira i evidentment els mecenes tindreu entrades depenent de la vostra aportació. Així que si voleu adquirir CD’s o entrades pel concert, ja podeu començar les vostres aportacions.

CALENDARI PREVIST

Creiem que cap al mes de Març podem tenir el CD i el primer concert.

Els músics ja estan mes o menys definits i segur que entre tots aconseguim un gran èxit.

PARTICIPACIÓ AMB MONEDA SOCIAL

Les adquisicions de CD’s o entrades pels concerts (excepte les aportacions al Verkami) podran fer-se parcialment amb moneda social ja que aquest projecte formarà part de l’Ecoxarxa de Girona.

Es molt important per a mi que comencem a funcionar “de veritat” amb moneda social i que aquesta adquireixi un valor en els nostres esquemes mentals.

REFELXIONS I APRENENTATGES

Una vegada un amic em va fer aquest resum sobre el meu horòscop maya: 'Semilla', que actua com una 'Mano' i que té el poder de la visió de l''Águila'.
I avui he comprès en profunditat això. Tinc configuració de Llavor, i no deu ser casual que el tema central de la Simfonia es digui Llavor de Diamant (que expressa el procés alquímic, en aquest cas mitjançant el sexe, que transforma una llavor o potencialitat, en una joia com el diamant).

Aquesta capacitat Llavor d’obrir camins i processos, també ha d’activar la Mano, que ara està posant en marxa tota aquesta maquinaria però sense perdre mai la visió d’Aguila, sense deixar-me caure en la petitesa i mesquinesa d’allò que es fa des de l’ego alterat i velant sempre per la impecabilitat i el bé comú.

Senyores i senyors, que comenci el joc!

Aquí dos de les cançons:

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

#14 / álbum y video

Para celebrar que ya tenemos aquí el disco como una realidad del mundo físico os pongo esta foto. Ya estoy haciendo envios. Importante que me digais el número de cd's o entradas que quereis según sea vuestra recompensa. Ya sea para enviaros o para organizar el dia del concierto.

Y tambien quiero compartir con todos vosotros este video de la canción Un cel quadriculat

Abrazos

Lua

#12 / La teranyina que entre tots teixim ha fet possible aquest disc (bilingüe)

            30 Març 2014  Mas Vinyets (Girona) 

Avui he plorat. He plorat d’alegria i agraïment.

Asseguda a la cuina prenent un te i veient per la finestra aquesta pluja dolça, els arbres, les muntanyes al fons i un cel gris, he sentit per dins com sobreeixia l’emoció i després, les llàgrimes.

Ahir vam acabar la masterització del disc. Desprès d’una llarguíssima i maratoniana sessió de 11 hores on el Manel Vega, un músic polièdric que a més de ser un excel•lent contrabaixista, també ha estat un suport imprescindible en el tema tècnic que domina amb la seva intel•ligència ràpida i generosa. Aquesta era la segona sessió amb ell, mentre pel mig jo feia els meus pinitos masteritzadors d’aprenent.

I com ell, han anat sorgint pel camí persones sempre disposades a col•laborar amb ganes il•lusió i responsabilitat.

Anthony Meenaghanseguir llegint

#11 / Entrevista sobre la Simfonia

En la televisión de Anglès, ATV.cat, mi amigo y colaborador Anthony Meenaghan me hizo el otro dia esta entrevista que os pongo aquí.

Para los que no habláis catalán, espero poder subtitularla pronto, si tengo tiempo entre grabación, mezclas, promoción, diseño del cd, maquetación. Veremos.....

Esto ya va adelante, como explico en el vídeo, es y habrá sido una experiencia muy interesante, donde hay que tocar muchas teclas diferentes y confiar en que el universo te ayude.

Queridos mecenas, ya falta menos....

Lua

#10 / Seguimos Simfoniando

Queridos mecenas:

un texto cortito para informaros que estamos trabajando con el disco. Ya tenemos 4 temas casi acabados, el próximo sábado volvemos con una sesión de todo el dia para grabar las bases de los 4 que quedan, ya veremos si alguno más....

Contamos con la colaboración inestimable de Manel Vega bajista, contrabajista y experto músico que nos aporta seguridad, experiencia y humanidad.

De momento, Manel, Bruno y yo estamos poniendo las raices musicales, luego vendrán Andrea con su cello, Martí con la guitarra eléctrica, Raquel en el saxo...y ya veremos quien más.

El material de estudio lo recibimos a final de año y hubo que hacer cambio de dos productos, uno defectuoso (el micro de voz!!!) y otro mal escogido y no nos gustó (los monitores o altavoces).

Con todo ello, hace unos 15 dias hemos empezado en serio, aunque ya había ido avanzando algun tema.

Pero ahora la cosa ya está muuuy en marcha.

Hay que tocar tantas teclas! (además de las del piano,,,jaja).

seguir llegint

#09 / Nueva WEB

Queridos mecenas,

tal vez ya os ha llegado por otra via pero lo publico también aquí, en el blog Verkami de la Simfonia.

Empiezo el año con una energia especial que ha derivado hacia la elaboración de una nueva web musical.
Aquí la teneis, espero que os guste y que podais ver claray fácil toda la información.

Vamos trabajando en la Simfonia....

Abrazos

#08 / Home Studio ya en marcha

Avui ha arribat tot el material per al Home Studio, aquí el teniu, quasi tots els diners invertits en això. Ara a fer-lo funcionar.

Hoy ha llegado todo el material para el Home Studio, aquí lo teneis, casi todo el dinero invertido en esto. Ahora a hacerlo funcionar.

#07 / ya viene

Queridos:

el material para el home studio ya está encargado y viene para aquí. El sueño sigue tomando realidad.

Esto que veis es el espacio con algunos de los instrumentos que ya tenemos. Aquí se producirá el cd, se ensayará y se disfrutará.

La semana que viene empezamos

Abrazos

#05 / A PEL SEGON I TERCER OBJECTIUS (bilingüe)

Bon dia!

Com ja et deia ahir en el mail, aconseguit l'objectiu de 1000€, i com queden encara 11 díes, ens plantegem un segon i tercer objectiu:

  • Si arribem a 1300€:

Cada mecenas (els que ja ho són i els nous) tindrà el seu minut poetico-musical personalitzat de la Simfonia. Un mp3 de 1 minut aproximadament, que tindrà com a base un fragment del tema Llavor de Diamant amb un petit poema amb el teu nom.

  • Si arribem a 1700€:

Ens estem plantejant alguna altra miniobra artística que ja us confirmarem.

Misteri....!

Així que ja ho saps, pots contribuir a la consecució d'aquests objectius si aportes més o fas difusió de l'obra i els pròxims objectius entre amics o contactes a que elspugui interessar.

Buenos días!

Cómo ya te decía ayer en el mail, conseguido el objetivo de 1000€, y cómo quedan todavía 11 días, nos planteamos un segundo y tercer objetivo:

  • Si llegamos a 1300€:

Cada mecenas (los que ya lo son y los nuevos) tendrá su seguir llegint

#04 / Ayer a medianoche.....

Anoche hice un miniconcierto de presentación de la Simfonia y el Verkami, para promocionar y darla a conocer.

Fué en un bar muy, muy bonito, entrañable, Ca l'Amadeu en la Cellera de Ter.

Sus dueños Montse i Xavi son los causantes de este clima tan agradable.

Un piano acústico, antiguo pero con una sonoridad y un tacto absolutamente inspiradores. Las notas fluian solas.

Un suelo de baldosas negras y blancas en tablero de ajedrez, que según he leido tiene algún significado en la simbología hermética y personalmente me gusta mucho. Detalles y más detalles de buen gusto.

Toqué 4 temas de la Simfonia en versión voz y piano y luego tres más de mi cd Dansa Quàntica y la mágia sucedió cuando cantando la última canción, Safo, salía de mi garganta la frase: "es mitjanit" (es medianoche) y justo en este momento tocaban las campanas de las 12 en el campanario de la plaza donde está el bar.

seguir llegint

#03 / DONA COMPOSITORA: MÚSIC, MÚSICA O MUSIQUESSA? (bilingüe)

Estimats mecenes, aquesta segona campanya us tinc més abandonats a través d'aquest blog.

S'ha de dir que tot el procès que estic vivint (que mig ensumareu en l'escrit que penjo) és el que em té més callada, estic fent el procès en el silenci de la meva ànima.

Però avui he tingut ganes d'escriure i ho he fet i aquí va, espero que us agradi ser també còmplices de com es va desenvolupant dins meu tota aquesta aventura i per això ho comparteixo.

DONA COMPOSITORA: MÚSIC, MÚSICA O MUSIQUESSA?

Les idees em van arribant en pluja i caòticament: no creuen en mi... no crec en mi... no puc tirar endavant per falta de credibilitat del món.... les meves composicions musicals... això els hi és més fàcil als homes.

Se’m confronta amb això i s’insinua que la meva música no és prou bona i que ni jo mateixa crec, tampoc, que ho sigui. Que si la gent no s’implica prou és perquè no creu en el projecte = la meva música.

seguir llegint

#02 / Pas de l'equador

Gràcies amics:

ja hem passat l'equador i encara falten 35 dies.

Estic contenta perquè sé que ara Sí que el projecte sortirà a la llum. I com més aportacions aconseguim, més coses podrem fer. Per exemple, fer més d'un concert de presentació en diferents ciutats per a facilitar-vos l'assistència..

El món és obert i espera la Simfonia.

Gracias amigos:

*ya hemos pasado el ecuador y todavía faltan 35 días.

Estoy contenta porque sé que ahora Sí que el proyecto saldrá a la luz. Y cuantas más aportaciones consigamos, más cosas podremos hacer. Por ejemplo, hacer más de un concierto de presentación en diferentes ciudades para facilitaros la asistencia*.

El mundo está abierto y espera la Simfonía.

LuA

#01 / La palabra Simfonia

Relanzando la SIMFONIA en Verkami, algunas reflexiones de la palabra:

Simfonia (o sinfonia en castellano) significa una serie de sonidos que suenan a la vez de manera armónica.

Simfonia nos evoca la música clásica que utiliza orquesta y que tiene unos requisitos formales concretos.
.

Simfonia, se utilizó para fusionar la música clásica u orquestal con el rock (en el sentido de música moderna que usa instrumentos como la batería, bajo, guitarras y teclados eléctricos) y lo bautizaron como "rock sinfónico". Esta fusión de lo eléctrico (fuego), con la cuerda y metales (aire) es explosiva por momentos o muy ligera y profunda en otros.

Simfonia como analogia si pensamos en las personas, sería que cada uno de nosotros (como instrumento), sonara (vibrara) junto a los otros en armonía. En colaboración y no en competición, crearemos una bella Simfonia.

Simfonia es la energia que crean los amantes en el sexo cuando vibran en armonia.

seguir llegint

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies