❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Xiqüelos i Xiqüeles del Delta

El blanc no està malament, quedem afavorits. Però a la gent d'estes terres sempre li ha quedat millor el blau: un blau que ens va unir a tots per a treballar junts i assolir un front comú, igual que l'esperit del món casteller. Per això tenim ganes de lluir-lo.Volem batejar-nos de Blau Delta.

Albert Delta

Un projecte de

Creat a

0
segons
130
Aportacions
4.105€
De 3.000€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

La Colla Castellera Xiqüelos i Xiqüeles del Delta, nascuts el desembre del 2012 i fundats l'1 de març del 2013, intentem difondre esta expressió de la cultura popular a unes terres on avui en dia no existeix res semblant: el delta de l'Ebre.

Després d'uns mesos funcionant i fent les primeres actuacions, ara el següent pas és batejar-nos amb l'ajut de les nostres colles padrines: els Castellers de la Sagrada Família i els Nens del Vendrell.

El nostre projecte consisteix en que el cap de setmana del bateig puguem oferir al territori no només l'actuació sinó també concerts, sopars populars i més actes de cultura popular.

Samarreta Commemorativa del Bateig, (col·laboracions de 25€ i 100€)

Xapes, motxilles i resta de regals oferts amb les aportacions

Els fons recaptats en el projecte es destinaran a:

-pagar el sopar popular a tothom qui col·labora amb la diada Castellera, siguen amics de les diferents colles o propis castellers.

Foto de Colla, 21 de juliol del 2013, la Ràpita

  • ajudar les nostres colles padrines amb el seu transport, ja que fan l'esforç de venir des de molt lluny desinteressadament, cosa que els hi hem d'agraïr.

  • poder muntar bé la jornada festiva, que serà oberta (igual que la diada) a tota persona externa als castells que tingue ganes de gaudir de la festa, que serà oberta i gratuïta.

Les recompenses s'entregaran el dia del bateig (5 d'octubre). Si no t'és possible allargar-te fins a Amposta este dia podries vindre a buscar-ho a un assaig o t'ho faríem arribar per correu

Dinar de germanor

Primer 4d6, 21 de juliol del 2013, Plaça del Coc, la Ràpita

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

#01 / Ho hem aconseguit!!!

Ho hem aconseguit i ho hem passat!!!

Agrair a tots aquells que han compartit i col·laborat només motivats per fer feliç a un grup de gent molt il·lusionat, fomentar la cultura castellera al Delta i pujar amunt una nova colla.

Gràcies, gràcies i mil gràcies!!

Ara resulta que ens hem passat i tot!! Però no patiu, res es quedarà a la butxaca i tot el que ens vagi arribant aquests 4 dies finals que ens queden serà íntegrament invertit a la diada del bateig, oferint millors espectacles i serveis!!

1000 gràcies a tothom una vegada més!! Tan aviat s'esgotin els dies ens posarem en contacte amb tots vosaltres per a obsequiar-vos amb tot el promès.

Salut i Castells!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies