2015 — VERKAMI: 5 anys fent història del crowdfunding
×

Descripció del projecte

(Summary in English below)

EL PROJECTE
El català és una llengua parlada per uns 10 milions de persones. Això la fa la catorzena llengua més parlada de la Unió Europea i dins de les 100 llengües més parlades de les 6000 i escaig que hi ha al món. Per tant, en qüestió de nombres, és sens dubte una de les llengües més parlades del món. És una llengua mitjana, equiparable en nombre de parlants a llengües com el txec, el suec, el búlgar, i té més parlants que el danès, l’estonià, etc.

Tot i aquests fets objectius, què passa amb la nostra llengua que no passa amb aquestes altres? Per què el valencià no es troba en una situació similar a les altres llengües comparables en nombre de parlants en països democràtics? Per què el seu ús no està normalitzat? Per què es prenen com a normals comportaments que no ho són? Per què sovint s’abandona la llengua? Com són els usos reals del valencià? Quines dificultats hi trobem?


Rodatge de la primera part: "són bojos, aquests catalans!?"

L'Alina, una noia alemanya que no parla castellà, vol comprovar-ho sobre el terreny. Ella ja ha viatjat per tot Catalunya, la Franja i Andorra fent la prova i ara vol anar cap al sud.

És per això que volem anar a fer un tomb pel país, però no un tomb qualsevol, sinó que serà un viatge afegint-hi un element transgressor dels costums lingüístics establerts i heretats, encara ara, del temps de la repressió.

Com reaccionarà la societat valenciana davant d’aquest element? Què pot passar quan tenim un element que va en contra d’allò establert? Es pot viure en valencià al País Valencià? Es compleixen les lleis que tenim en favor del valencià, si és que n’hi ha? Hi ha o no hi ha conflicte lingüístic? Al País Valencià hi ha una societat realment bilingüe?

Totes aquestes preguntes i moltes més, obtindran resposta al documentari de “Què ens passa, valencians!?”


L'Alina a la recerca de llocs on es parla el català


Disseny provisional de la samarreta. Pot ser que es modifiqui.

QUI SOM?
David Valls, diplomat en producció de cinema i televisió, graduat en lingüística i autor de la idea original, així com autor de "són bojos, aquests catalans!?". Amb la realització de Zeba Produccions.

El projecte és apadrinat per Tallers per la Llengua.

A més, el documentari compta amb l’assessorament científic del del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València, del Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades (GELA) i del Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació (CUSC), tots dos de la Universitat de Barcelona.

També comptem amb el suport actiu d'**Acció Cultural del País Valencià**, El Tempir, Escola Valenciana, el Micalet, La Veu del País Valencià i el programa "Estira la llengua" de Ràdio iTelevisió d'Andorra.

PER QUÈ HO VOLEM FER?
L’objectiu d’aquest documentari és respondre totes aquestes preguntes i saber quin és l’estat dels comportaments i usos lingüístics al País Valencià.

Sabem el que ens diuen els informes, les notícies o les enquestes, però volem saber les respostes en primera persona, volem viure en valencià i volem saber fins a quin punt és possible.

Volem respostes directes dels agents implicats, i, sobretot, volem transmetre totes aquestes respostes al màxim de gent i d’espectadors possibles.

Volem demostrar que el català és una llengua útil amb una gran vitalitat, però que al mateix temps hi ha un sèrie de greus contradiccions, com també hi ha una sèrie d’elements (entre els quals hi ha el govern espanyol i el valencià), que imposen una gran pressió per minorar el valencià. Per tot això i més volem fer aquest documentari.

CAL UN DOCUMENTARI?
Sí, sí que cal. Si bé qualsevol estudi és necessari per copsar la realitat lingüística nacional per tal de poder-la analitzar i així poder respondre i actuar amb conseqüència, el format del documentari ens permet obtenir resultats diferents.

D’entrada cal no obviar que gràcies a Internet i a les xarxes socials s’ha democratitzat la distribució de la informació. Això, amb la combinació de l’elaboració d’un producte de consum massiu, com és l’audiovisual, permetrà que el missatge arribi a moltíssimes persones; gent interessada, gent compromesa, però també gent que ni tant sols es plantegen aquestes qüestions o que tenen una idea esbiaixada o errònia de la situació.

Un documentari és un format atractiu, que a més de dades, gràfics o conclusions d’estudi ens permet copsar la realitat tal i com és: gravarem situacions per tal de poder veure in situ l’estat de la llengua a certs sectors, parlarem amb els responsables i els exigirem explicacions… tot amb l’objectiu de respondre totes les preguntes anteriors.

COM HO FAREM?
Seguirem el format de la primera part, del "són bojos, aquests catalans!?", amb un format entre roadmovie, documentari d’investigació i el punt crític propi dels documentaris de Michael Moore.

Trepitjarem part del país per conèixer en primera persona totes aquestes situacions, buscant els possibles conflictes, problemes, dubtes… i l'Alina es preguntarà si tot plegat és normal o no, bo i comparant-ho amb Alemanya.

Per poder aconseguir informació, elaborar el guió, o gestionar situacions quotidianes, comptem amb l’assessorament de totes les entitats que ja hem anomenat més amunt.

QUINA PART DEL PAÍS FAREM?
Ja hem fet Catalunya, Catalunya del Nord, Andorra i la Franja de Ponent, ara farem tot el País Valencià. Hi haurà una 3a part amb les Illes Balears i l'Alguer.

CINE FÒRUM
Un cop estigui fet, hi haurà una presentació i projecció oficial del documentari en una sala del País Valencià ,encara per concretar. La projecció serà oberta als mecenes. En acabat de la projecció hi haurà un debat amb el director i membres de les entitats participants en el projecte. El públic hi podrà intervenir.

COM I EN QUÈ INVESTIREM ELS DINERS?
El pressupost per fer aquest documentari està comptabilitzat en 13.500 euros, que és la xifra que demanem i que volem assolir. Aquesta xifra comporta tot el procés per la gestació i realització del documentari:

 • Recerca de documentació, estudis i qualsevol element necessari per elaborar el guió.
 • Treball en equip amb totes les parts implicades ja esmentades.
 • Enregistrament del documentari, amb equipament audiovisual d’alta definició.
 • Refer el guió i edició del vídeo.
 • Postproducció tant d’àudio com de vídeo.
 • Equip personal necessari: un director, un realitzador, un presentador, quatre operadors de càmeres i dos auxiliars, dos tècnics de so, un productor.
 • Desplaçaments i dietes.

ENLLAÇOS DIRECTES DELS COL·LABORADORS I CREADORS
David Valls;
Zeba Produccions;
Tallers per la Llengua;
Servei de Política Lingüística de la Universitat de València;
Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades de la Universitat de Barcelona GELA;
Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació de la UB;
El Tempir;
El Micalet;
Acció Cultural del País Valencià;
Escola Valenciana
La Veu del País Valencià;
Projecte de "són bojos, aquests catalans!?"
Estira la llengua de Ràdio i Televisió d'Andorra

CALENDARI
L'estrena està prevista el 2014 i les recompenses es començaran a lliurar un cop s'hagi estrenat.

Summary in English

THE PROJECT

Catalan is spoken by about 10 million people. This makes it the fourteenth most spoken language in the European Union and within the 100 most widely spoken of the 6000 or so in the world. So, in a matter of numbers, it is certainly one of the most spoken languages ​​in the world. It is a medium language comparable in number of speakers to languages ​​such as Czech, Swedish, Bulgarian, and has more speakers than Danish, Estonian, etc.

Despite these objective facts, what happens to the Catalan language that does not happen with these others languages? Why is Catalan not in a situation similar to other comparable languages ​​widely spoken in democratic countries? Why its use is not normal? Why do they take as normal behaviors that are not? Why often people give up the language? What are the real uses of Catalan? What difficulties are there?

Alina, a German woman who speaks Catalan, but no Spanish, wants to check it out on the ground. She has traveled all over Catalonia, North Catalonia, Andorra and the Franja de Ponent (West Side), and now she wants to go south, to the old Kingdom of Valencia.

That's why we go for a walk over the country, but not just a simple walk, but a trip with an element of transgression to the established customs and the linguistic legacy still inherited by Franco’s era.

 

Comparteix el projecte amb els teus amics

Publica el widget del projecte
Selecciona el widget que millor encaixi a la teva pàgina web. Només has de copiar i enganxar!


Preguntes i respostes(25)

 • Hola, m'han agradat molt "que ens passa, valencians". Quan es realitzarà l'episodi que té lloc en les Illes Balears?

  feta per James

  Hola,

  Quan tinguem els diners i va per llarg... les entitats de les IB no es mostren gaire entusiasmades, algunes ni responen...

  Agraït,

 • Hola, han passat 4 mesos des de que em vau dir que anàveu a fer-me entrega del CD i encara no se res!! Hi ha hagut algun error???

  feta per Jerukiti

  Hola,

  A tothom ja se li han enviat fa temps les recompenses. A més, s'han enviat diversos correus per corroborar-ho. Si encara no ho has rebut escriu-nos a queenspassa@gmail.com amb el teu nom i mirarem que ha passat.

 • Vos vaig emplenar la fulla per a rebre el que em pertoca, i com vau dir fa temps que ja estàveu enviant les coses, era per saber si tardarà molt en arribar.

  feta per kalws

  Hola,

  Sí, hem fet una remesa de paquets i ara n'hem començat a fer una altra que és el gruix dels mecenes on segurament hi ets tu. Gràcies per la paciència ;-)

 • Hola. Quan rebrem els mecenes per l'aportació realitzada? Tinc moltes ganes ja que te molt bona pinta.

  feta per pakalin

  Hola! doncs aquesta setmana ja hem començat a sortir els paquets. Fins ara no ho teníem tot complet.

  Gràcies!

 • Hola, sóc d'Anglaterra. La meua pregunta és: El segon capítol serà disponible en youtube també, com la primera? O cal comprar el DVD? (en aquest cas, on es pot comprar el DVD des d'Anglaterra?) Moltes gràcies!

  feta per James

  Hola!

  pots comprar el DVD a queenspassa@gmail.com i te l'enviem. Sobre el youtube, d'aquí un temps potser li posarem.

  Gràcies!

 • Hola gent! Sóc d'un col·lectiu cultural de Benigànim i estem interessats en presentar el vostre documental al nostre poble. Com puc posar-me en contacte amb vosaltres?? Gràcies!

  feta per Vicent

  Hola! escriu-nos a queenspassa@gmail.com

  agraïts!

 • Hola! He vist pel facebook que hui es fa la presentació del reportatge, la qual cosa m'alegra molt! Quan podrem tindre'l els mecenes? Gràcies!

  feta per Eduardo

  Hola! Eduardo! no et puc concretar una data, els dvd s'estan fent, però serà ben aviat. En uns quinze dies, aproximadament.

  Gràcies!

 • Se sap alguna cosa de l'estat del projecte?? Simplement sabem que s'ha aconseguit la xifra i que ja ha finalitzat... i ara què? Ens podeu donar un poc d'informació? Gràcies!

  feta per Eduardo

  Bon dia Eduardo,

  La informació és la següent:

  Ara mateix estem preparant el guió. El febrer rodatge Febrer-març edició i postproducció. Estrena cap l'abril (data sense confirmar, ja ho farem)

  Gràcies pel teu interès i perdona pel nostre silenci.

  Cordialment, David

 • Hola :) Sóc una jove periodista valenciana i m'agradaria contactar amb vosaltres per conèixer de més a prop el vostre projecte i publicar una entrada al meu blog. Podeu escriurem al meu correu i així estem en contacte:) Mil gràcies i enhorabona!

  feta per Mónica
 • Només comentar-te: València capital no pinta res al País Valencià. De fet, seria l'últim lloc on anar per fer una radiografia de la identitat valenciana. Passa per les comarques, una a una; visita els pobles.

  feta per Francesc
 • Soy vecino de Esplugues ¿ Cómo puede ser que esta entrevistadora - que dice ser Alemana - pueda decir que muchos anuncios de TV3 están llenos de Castellanismos,cuando ella misma confiesa que no sabe el Castellano? Es alucinante o nos tratan de tontos

  feta per Antonio

  Antonio,

  l'Alina, que efectivament és alemanya encara que no t'ho creguis, en cap moment diu que els anuncis de TV3 estiguin plens de castellanismes. En tot cas, diu que les sèries de TV3 i molts comentaristes diuen castellanismes. D'altra banda, tu mateix et contestes, no? l'Alina tampoc és ximpleta, i sap reconèixer quan una paraula pertany al català o no hi pertany, per la forma de la paraula o bé perquè no l'ha apresa i/o no l'entèn. Tu saps parlar japonès? i saps reconèixer paraules que en castellà es diuen cada dia com: karaoke, kamikaze, ninja, judo, tsunami, etc.?

  Cordialment, l'equip de "són bojos"

 • Prepareu-se els blavers q heu llegit ací és soles el principi, quan baixeu ací voreu, però penseu q cada vegada som més els que creiem en els PPCC al PV, enrecordeu-vos d'acò quan vos toque parlar amb estos espanyolistes que no tenen RES d valencians

  feta per Anònim

  gràcies pel consell!

 • Sóc professor de català d'un poble al nord del País Valencià. Ací el català té un ús social rellevant. Em preocupa, però, l'ús del català entre la joventut. Espero que el reportatge siga una proposta engrescadora per forjar identitat entre els jóvens

  feta per Pere Ferrer

  Benvolgut Pere,

  Mirarem de reflectir les realitats que ens anirem trobant pel camí, sense filtres. Entenem que al PV hi ha moltes realitats i fins i tot dintre d'un mateix poble com tu mateix dius: per un cantó el català té un ús rellevant i per un altre et preocupa l'ús que en fan els jóvens.

  Gràcies pel teu comentari!

 • Formeu part de l'entramat ACPV-Escola valenciana-Editorial Bromera? En pareix de puta mare aquest proyecte pero no el tufo a pancatalanisme y a la resta del pv igual....

  feta per don joanot d'austria

  Hola!

  No formem part de ningú. Hi ha una sèrie d'entitats que ens donen suport a l'hora de fer-ne difusió i això és tot. Som totalment independents i no hem rebut ni rebrem cap subvenció de ningú, ni ganes tampoc. Creiem que l'únic pancatalanisme que hi ha hagut mai va començar i va acabar amb Jaume I. Llàstima que ningú es queixi del panespanyolisme i pancastellanisme...

  T'animem a participar en el projecte. Cordialment,

 • Perquè no és fa polèmica si l'extremeny o l'argentí o l 'ecuatoria no perteneixen a A la llengua castellana cuan les seues diferències són tan evidents i grans c om l'oceà ???

  feta per joan benimeli

  Molt bona apreciació Joan. Nosaltres ens preguntem el mateix.

  Cordialment, L'equip de "què ens passa, valencians!?"

 • Açí no es parla catalá tenim l'idioma valencià que es molt paregut i llengua germana como el noruec i el danès. Barcelona ha fet tant o més mal que Madrid en la situació de la llengua valenciana, Per que no lleveu les vostres mans dels valencians?

  feta per Joanot

  Benvolgut Joanot,

  No sabem en quina llengua t'hem de contestat, com tampoc sabem en quina llengua ens escrius. Potser t'hauríem d'esciure en anglès? així ens entendríem millor? és clar, que tampoc sabem si saps anglès i si saps anglès, quin anglès saps, el d'Anglaterra, el dels Estats Units o el d'Austràlia? llavors potser tampoc ens entendríem. En tot cas, et pots mirar què hi diuen a Madrid sobre la qüestió: http://lema.rae.es/drae/?val=valenciano o també què en diuen els propis valencians a través de l'AVL: http://www.avl.gva.es/va/acords-AVL/main/03/document/NOMENTITAT.pdf

  on de pas t'aconselleríem que miressis el seu diccionari ortogràfic per aprendre a escriure correctament paraules com: ací, català, com o el què de Per què. Quan en sàpigues, podrem començar a discutir sobre alguna cosa.

  Mentrestant t'animem a què participis en el nostre projecte i ens ajudis a comprovar sobre el terreny la salut del valencià, aquesta llengua que sembla ser que tu t'estimes tant. Recorda que el mal ve d'Almansa i no de Barcelona. Cordialment,

 • Enhorabona. Som una associació que intentem que el valencià siga una llengua normal entre nens i joves. Pensem estaria bé reflectir la situació dels xiquets i xiquetes de les linies en valencià a ciutats grans del Sud.

  feta per Xiquets d'Elx

  moltes gràcies! ho tindrem molt en compte. Ara ens cal aconseguir els diners.

  Cordialment,

 • Perquè li anomenes català, si realment el que tu parles s'anomena Valencià?

  feta per Xavi

  Benvolgut Xavi,

  Quan dius tu, a qui et refereixes?

  Aquest projecte el duem a terme centenars de persones de tot el territori lingüístic que tenim clara la unitat de la llengua i que tant li diem "català" com "valencià".

  No discutim la unitat de la llengua i català i valencià són paraules sinònimes que fan referència a la mateixa llengua. És com espanyol i castellà.

  Per acabar, no pensem entrar -des d'aquí- en discussions sobre un qüestió que internacionalment no presenta cap problema. Els més de 300 que han aportat recursos fins ara són valencians però també hi ha molts catalans i balears.

  T'animem a que ho faces tu també.

  Cordialment, L'equip de "què ens passa, valencians!?"

  Com deia Enric Valor: "valencià, el català de tots"

 • Sóc professor de valencià de persones adultes en la zona sud-oest fronterera amb Albacete (Castella-La Manxa), en els darrers pobles valencianoparlants (Moixent i la Font de la Figuera). Voldria participar en el documentari i oferir la nostra visió.

  feta per Simó Colomer
 • Pense que és molt important aquest projecte On tinc que ingressar els diners?

  feta per Joan Benimeli

  Joan,

  has de clicar sobre de l'import que vols aportar i seguir les instruccions que se't donen. Qualsevol problema ens pots escriure a queenspassa@gmail.com

  cordialment, David

 • Perquè a València capital, no es parla el Valencià? em vaig quedar sorpresa, semblava que estava a Madrid!! qué és el que passa??

  feta per olga marín Castellví

  Benvolguda amiga, La meua experiència és molt diferent. Visc a València, m'expresse sistemàticament en valencià i trobe molta gent que em respon en la mateixa llengua. Més encara, ho fan també persones a qui es nota que els hi costa. Crec que depén molt de la llengua en què tu mateixa t'hi adreces. Ben cordialment,

  Ferran Suay Tallers per la Llengua

 • Vos deixe aci un docu que es va fer l'any passat per si voleu pegar-li una miraeta. Salut i molt bon treball. http://www.youtube.com/watch?v=KWh1vnm_AKI

  feta per Òskar

  Hola Òskar!

  moltes gràcies! ja l'havia vist! molt bo!

  Salutacions, David Valls

 • Crec que devieu,a mes a mes,utilitzar i fer mes redible A.C.P.V.,que sobint ens preguntem ,si realment fan tot el que deuen fer i poden fer.En sóc soci.

  feta per josep ortiz

  Benvolgut Josep,

  tothom fa una mica el que pot, però estic molt d'acord amb tu, alguns a voltes, van una mica distrets ;-) ... els haurem d'empentar un poquet més per vuere si fan la faena...

  Cordialment, David

 • El visionat en línia del documental, vol dir que nomes es potdrá veure una vegada?

  feta per Rosa Roig Vives

  Rosa,

  voldrà dir que tindràs una contrasenya amb accés privat perquè el vegis tantes vegades com vulguis, fins que l'avorreixis!

  Moltes gràcies pel teu interès! Cordialment, David Valls

 • Enhorabona pel projecte. Anirà endavant i serà un èxit. M'agradaria fer-vos un suggeriment. On us puc escriure? Moltes gràcies

  feta per anònima

  moltes gràcies! ens pots escriure aquí mateix o si vols fer-ho per un canal privat a queenspassa@gmail.com

Si en vols saber més Fes la teva pregunta

Què ens passa, valencians!?

Aconseguits 14.515€
de 13.500€
100% aconseguit Conseguido!
L'Alina torna! Aquesta és la 2a part del documentari "són bojos, aquests catalans!?". Després de voltar per Catalunya, Catalunya del Nord, Andorra i la Franja, ara l'Alina, la protagonista, se'n va cap al sud, al País Valencià. Com se'n sortirà només en català?
Creat a: Olot

Gràcies! Aquesta campanya de crowdfunding va acabar el 8 de Octubre de 2013.

 
 • Aportant 5€
  16 Mecenes

  Aportació altruista. Perquè els diners són açò, diners.

 • Aportant 10€
  110 Mecenes

  Posem el teu nom als crèdits + Visionat en línia del documentari

 • Aportant 25€
  124 Mecenes

  Posem el teu nom als crèdits + DVD

 • Aportant 35€
  66 Mecenes

  Posem el teu nom als crèdits + DVD + Samarreta del documentari "què ens passa, valencians!?"

 • Aportant 50€
  70 Mecenes

  Posem el teu nom als crèdits + Pack DVD (què ens passa, valencians + són bojos, aquests catalans?!) + Samarreta del documentari "què ens passa, valencians!?"

 • Aportant 75€
  5 Mecenes

  Posem el teu nom als crèdits + Pack DVD (què ens passa, valencians + són bojos, aquests catalans?!) + Samarreta del documentari "què ens passa, valencians!?" + 1 llibre de lingüística ofert pel GELA

 • Aportant 100€
  10 Mecenes

  Posem el teu nom als crèdits + Pack DVD (què ens passa, valencians + són bojos, aquests catalans?!) + Samarreta del documentari "què ens passa, valencians!?" + 1 llibre de lingüística ofert pel GELA + 1 llibre "Gramàtica zero" de la UV

 • Aportant 150€
  3 Mecenes

  Posem el teu nom als crèdits + Pack DVD (què ens passa, valencians + són bojos, aquests catalans?!) + Samarreta del documentari "què ens passa, valencians!?" + 1 llibre de lingüística ofert pel GELA + 1 llibre "Gramàtica zero" de la UV + 1 any d'amic d'Escola Valenciana

 • Aportant 200€
  0 Mecenes

  Posem el teu nom als crèdits + Pack DVD (què ens passa, valencians + són bojos, aquests catalans?!) + Samarreta del documentari "què ens passa, valencians!?" + 1 llibre de lingüística ofert pel GELA + 1 llibre "Gramàtica zero" de la UV+ 1 any d'amic d'Escola Valenciana + 1 any de soci a ACPV

 • Aportant 300€
  2 Mecenes

  Posem el teu nom als crèdits + Pack DVD (què ens passa, valencians + són bojos, aquests catalans?!) + Samarreta del documentari "què ens passa, valencians!?" + 1 llibre de lingüística ofert pel GELA + 1 llibre "Gramàtica zero" de la UV + 1 any d'amic d'Escola Valenciana + 1 any de soci a ACPV + Visita guiada a Elx i rodalia amb dinar inclòs ofert per El Tempir

 • Aportant 500€
  2 Mecenes

  APORTACIÓ PER A ENTITATS

  Us posem el nom als crèdits de forma destacada + un pack de DVD (què ens passa, valencians!? + són bojos, aquests catalans?!) + us venim a projectar el documentari amb col·loqui/debat amb l'autor i la protagonista*

  *Caldrà acordar les dates i les disponibilitats. La recompensa no inclou les despeses de desplaçament ni l'allotjament, si aquest últim fos necessari.

 • Aportant 500€
  0 Mecenes

  Posem el teu nom als crèdits + Pack DVD (què ens passa, valencians + són bojos, aquests catalans?!) + Samarreta del documentari "què ens passa, valencians!?" + 1 llibre de lingüística ofert pel GELA + 1 llibre "Gramàtica zero" de la UV + 1 any d'amic d'Escola Valenciana + 1 any de soci a ACPV + Visita guiada a Elx i rodalia amb dinar inclòs ofert per El Tempir (el desplaçament a càrrec del mecenes) + Assistència a actuacions de la Coral Giner de El Micalet (el desplaçament a càrrec del mecenes)

 • Aportant 750€
  0 Mecenes

  Posem el teu nom als crèdits + Pack DVD (què ens passa, valencians + són bojos, aquests catalans?!) + Samarreta del documentari "què ens passa, valencians!?" +1 llibre de lingüística ofert pel GELA + 1 llibre "Gramàtica zero" de la UV + 1 any d'amic d'Escola Valenciana + 1 any de soci a ACPV + Visita guiada a Elx i rodalia amb dinar inclòs ofert per El Tempir (el desplaçament a càrrec del mecenes) + Assistència a actuacions de la Coral Giner de El Micalet (el desplaçament a càrrec del mecenes) + Oportunitat de conèixer a l'equip del documentari amb la protagonista inclosa!

 • Aportant 1.000€
  1 Mecenes

  Posem el teu nom als crèdits + Pack DVD (què ens passa, valencians + són bojos, aquests catalans?!) + Samarreta del documentari "què ens passa, valencians!?" + 1 llibre de lingüística ofert pel GELA + 1 llibre "Gramàtica zero" de la UV + 1 any d'amic d'Escola Valenciana + 1 any de soci a ACPV + Visita guiada a Elx i rodalia amb dinar inclòs ofert per El Tempir (el desplaçament a càrrec del mecenes) + Assistència a actuacions de la Coral Giner de El Micalet (el desplaçament a càrrec del mecenes) + Oportunitat de conèixer a l'equip del documentari amb la protagonista inclosa! + Oportunitat d'assistir a un dia de rodatge i de col·laborar amb el guió.

Gràcies! Aquesta campanya de crowdfunding va acabar el 8 de Octubre de 2013.

 

Autor/a del projecte

Foto de Tallers per la Llengua
Tallers per la Llengua
Tallers per la Llengua és una entitat sense ànim de lucre que es dedica a elaborar i impartir tallers adreçats a fomentar la sensibilitat envers la diversitat lingüística, la plena consciència de la situació actual de... segueix llegint
Tallers per la Llengua té 0 projectes més a Verkami. Pots trobar més informació a http://www.tallers.cat