❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

La Rufa necessita un tractor!

El nostre motocultor ja no dona a l'abast. Per això necessitem un tractor petit, per poder aprofitar totes les possibilitats que ens ofereix la terra. Vols col•laborar a tirar endavant un projecte d'agricultura ecològica amb gran valor social, paisatgístic i familiar?

La Rufa Horta Ecològica

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
66
Aportacions
4.100€
De 4.000€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Som el Ferran i la Mireia, i fa 3 anys vam iniciar La Rufa: un projecte familiar dedicat al cultiu i la venda de verdures i fruites ecològiques. Un projecte de la terra empordanesa, compromès amb el paisatge i amb les persones de la nostra comarca.

Vam començar amb una hectàrea de terra salvatjada, inundada de vegetació. Des del principi, en Ferran es va enfrontar tot sol a la dura feina del camp, només amb l'ajuda d'una “arada de roda” i un petit motocultor. Va preparar i cuidar la terra amb tot el seu amor, com si es tractés del jardí de casa, i de seguida vam ser recompensats amb verdures de qualitat excel•lent.

Al llarg de tres anys, el Ferran ha seguit invertint tot el seu esforç als camps de la Rufa, i no hem perdut ni una engruna d'entusiasme. Hem fet grans esforços per treballar la terra amb criteris ecològics, cuidant el medi ambient i la salut dels que consumeixen els seus fruits.

Fa uns mesos vam aconseguir la custòdia del camp del costat, amb una hectàrea més de terra per llaurar, i ens vam adonar que el nostre motocultor ja no donava a l'abast.

Per això necessitem un tractor petit (tipus vinya), per poder fer millor la nostra feina, aconseguir més eficàcia, i aprofitar totes les possibilitats que ens ofereix la terra.

Sempre fem un gran esforç per mantenir uns preus ajustats a les butxaques dels consumidors, perquè creiem que els productes ecològics han de poder ser accessibles per a tothom. Per això el guany econòmic que obtenim després de restar totes les despeses és molt petit. No podem fer front a aquesta despesa i per això engeguem aquesta campanya de micromecenatge. Animeu-vos a participar-hi!

Vols ser el nostre mecenes?

Vols col·laborar a tirar endavant un projecte d'agricultura ecològica amb gran valor social, paisatgístic i familiar?

Necessitem 4000€ per poder arribar als 7000€ que val un tractoret de segona mà (la meitat de si fos nou). De seguida que tinguem el tractor (esperem que aquest estiu), us farem arribar les fotos!

Les recompenses les farem durant els mesos d'estiu.

Moltes gràcies per endavant!

Ferran i Mireia
www.larufa.cat

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

1 comentari

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • ebeni01

    ebeni01

    más de 9 años

    Bona tarda, varem col.laborar amb vosaltres per la compra del tractor i passat el temps veiem que no es poseu en contacte amb nosaltres per el tema de les recompenses, ens podeu dir que passa. Salutacions

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies