❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

🎉 Celebrem una dècada de Crowdfunding! Descobreix-la en 10 Dades increïbles

2a edició del llibre de poemes "Del blanc dels ulls"

L'any 2006 es va publicar el recull de poemes "Del blanc dels ulls", una edició limitada amb un tiratge d'uns 200 exemplars. Ara voldria reeditar-lo com a motivació per a seguir escrivint. El poemari consta d'uns 50 poemes i aquesta vegada la portada del llibre la il·lustrarà la Paula Bonet.

David Farigola

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
90
Aportacions
2.530€
De 2.400€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

PER QUÈ UNA SEGONA EDICIÓ?

L'any 2006 vaig publicar el recull de poemes Del blanc dels ulls amb un tiratge d'uns 200 exemplars; ara voldria reeditar-lo, fer-ne una segona edició revisada. L'editorial que el va publicar en el seu moment (Editorial Emboscall) ha plegat fruit de la crisi actual i el llibre està exhaurit. Editar aquest llibre de nou seria una motivació per poder escriure el següent recull i una manera de potenciar l'edició i la lectura de poesia en llengua catalana.

          He après a comprendre
          per què la solitud
          dels teus ulls càlids
          fou, en un temps,
          presa en la dels meus,
          i per què, anys ençà,
          m’entossudeixo en
          reflectir-hi la mirada.

                    DF

QUI IL·LUSTRARÀ LA PORTADA?

La portada d'aquesta segona edició del llibre anirà a càrrec de la il·lustradora Paula Bonet

Llicenciada en Belles Arts per la Universistat Politècnica de València, completa la seva formació en la NYU de Nova York, en la UPC de Santiago de Xile i en Dedalo Arte, Itàlia. Fins fa relativament poc el seu estil era l’oli, un treball pictòric que combinava amb tècniques de gravat. Va treballar la xilografia, la litografia i la calcografia al Taller 99 de Santiago de Xile, així com a Urbino, Itàlia. Però el seu caràcter impulsiu i les esperes i la paciència a les que obliguen aquestes tècniques degut als temps de secat, unit a la dificultat d’integrar amb les imatges parts de text que segons el seu criteri era necessari que convisquessin amb la imatge en sí, li van fer canviar els olis, el coure, la fusta i les gúbies pel bolígraf, el grafit, l’aquarel.la i la tinta xinesa.

QUI EDITARÀ EL LLIBRE?

L'edició del llibre anirà a càrrec de Mínima Llibres de Curbet Edicions

MÍNIMA LLIBRES és un segell editorial especialitzat en l'edició de llibres sobre demanda. Un projecte nascut de Curbet Comunicació Gràfica, empresa dedicada des de fa més de deu anys al món editorial. MÍNIMA LLIBRES ofereix la possibilitat, a l'abast de tothom, de poder editar el seu llibre amb un sistema digital que permet imprimir-ne la quantitat que es desitgi.

A QUÈ DESTINAREM ELS TEUS DINERS?
– Edició del llibre (impressió, maquetació, distribució, etc.)
– Il·lustració de la portada a càrrec de Paula Bonet
Prints de la il·lustració del llibre
– Enviament de les recompenses per correu postal
– Comissió del 5% de l’import per a Verkami

QUAN OBTINDRÉ LA MEVA RECOMPESA?

Una vegada tancat el projecte necessitem un mes per a la impressió del llibre i de les prints de la portada. Quan tinguem el llibre editat, et farem arribar per correu postal la teva recompensa.

Com a mecenes apareixerà el teu nom en el llibre en una pàgina d'agraïments.

Recorda que podràs seguir l'evolució del projecte a través del blog.

Moltes gràcies!

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

8 comentaris

Si ja ets mecenes, iniciar sessió per comentar.

 • David Farigola

  David Farigola
  Autor/a

  8 años

  Hola Rosa, el procés a Verkami ja ha finalitzat. El llibre ja s'està maquetant i en breu estarà editat. Gràcies per l'interès!

 • Rosa Griñó

  Rosa Griñó

  8 años

  Què he de fer pe rajudar-te a publicar el llibre?

 • David Farigola

  David Farigola
  Autor/a

  8 años

  Pots enviar-me la teva adreça postal a david.farigola2gmail.com per tal que quan el llibre estigui editat el puguis rebre a casa. Moltes gràcies!

 • ester larrosa

  ester larrosa

  8 años

  Hola David, felicitats primer de tot ! he perdut el correu on ens demanaves algunes dades per a poder rebre la recompensa. M'ho podries recordar si us plau ? el teu mail i la informació ue necessites. Ja tinc ganes de tenir el llibre fisic i el print

 • David Farigola

  David Farigola
  Autor/a

  8 años

  Si vols aconseguir un exemplar del llibre i/o una print de la nova portada del llibre il·lustrada per la Paula Bonet només cal que decideixis els diners que vols nvertir en funció de la recompensa que vols obtenir. Malauradament si no arribem a la quantitat indicada durant aquests 25 dies que falten el projecte no es portarà a terme. Moltes gràcies pel teu interès!

 • Joan

  Joan

  8 años

  Com ho he de fer per aconseguir el llibre? Si no s'arriba a la quantitat indicada el llibre de poemes no s'editarà??

 • David Farigola

  David Farigola
  Autor/a

  8 años

  Es tracta d'una print de la portada del llibre que farà la Paula Bonet! Encara no et puc dir com serà... T'animo a que hi participis! Gràcies

 • Carme Solà

  Carme Solà

  8 años

  Bon dia. Què vol dir un Print de la Paula "sobre el llibre"? És el print de la portada? Va a part dels llibres?

  Gràcies!

Utilitzem cookies pròpies per poder oferir el nostre servei i de tercers per finalitats analítiques i mostrar-te publicitat personalitzada a partir dels teus hàbits de navegació. Accepta totes les cookies punxant “Acceptar” o més informació i configura les teves preferències aquí.