❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

"Relats del Montseny"

Primer projecte del Grup d'Escriptors del Montseny: l'edició de "Relats del Montseny", un llibre d'ambientació montsenyenca -amb il·lustracions-, obra de creadores i creadors vinculats a la contrada.

0
segons
65
Aportacions
1.640€
De 1.600€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

PODEM SUPERAR L'OBJECTIU DE FINANÇAMENT I SEGUIR REBENT APORTACIONS FINS QUE ESGOTEM ELS QUARANTA DIES.

Projectem, si pot ser per a l’abril de 2013, l’edició de 500 exemplars de "Relats del Montseny", un llibre il·lustrat que contindrà 16 relats ambientats al massís del Montseny o a la comarca natural del Baix Montseny. El llibre és el resultat de la col·laboració tant d’autors i il·lustradors amb obra coneguda i valorada com d’escriptores i escriptors inèdits. Tots compartim un vincle amb el mateix entorn. Les il·lustracions de l’interior del llibre apareixeran en blanc i negre per reduir costos d’edició.

OBJECTIU DE FINANÇAMENT

Ens proposem aconseguir, com a mínim, 1600 € a través de Verkami -el pressupost és força més elevat- que es destinaran íntegrament a les despeses d’edició dels 500 exemplars amb 20 il·lustracións en blanc i negre (IVA i impostos, servei de Verkami i comissió bancària inclosos). La resta del pressupost es preveu que es cobreixi amb altres aportacions procedents d’empreses i entitats de la comarca. Cada una d’aquestes darreres aportacions donarà dret a “apadrinar” un dels relats, cosa que es farà constar en el llibre. Els possibles beneficis que s’obtinguin de la venda del llibre serviran per tirar endavant un segon projecte editorial del Grup d’Escriptors del Montseny.

ESPECIFICACIONS DE LES RECOMPENSES

Tots els llibres adquirits a través de Verkami aniran dedicats i signats per algun dels autors de l'obra (sempre que no es demani el contrari). Ara bé, els llibres amb dret a enviament per correu duran la signatura de tots els autors de l'obra. A més, els mecenes, sigui per l'import que sigui, seran convidats a la presentació (o presentacions) del llibre i podran conèixer els autors personalment.

TERMINIS

La hipòtesi inicial consistiria a lliurar els originals a una empresa editora, amb la qual s’ha contactat, la primera quinzena de febrer de 2013 perquè el llibre sigui als punts de distribució el 23 d'abril de 2013, Diada de Sant Jordi.

COMPONENTS DEL GEM

Els membres de l’equip amb més experiència en aquest camp són Ramon Gasch, coautor de “Bon cop de falç”, qui ja s’ha autoeditat llibres anteriorment, i Eduard Claver, editor de la revista “Bagant”, portaveu de l’associació cultural Frederica Montseny (Santa Maria de Palautordera), publicada mitjançant subvencions i el petit mecenatge, combinat amb la susbscripció dels lectors.

Els altres escriptors del GEM són:

Eloi Vila, Martí Pey, Glòria Berbel, Jordi Pascual, Marta Tàpias, Cristina Gutiérrez, Marisol García, Toni Broncano, Eva Martínez, Josep Ontañón, Manel Tobías, Jordi Plens i Josep Maria Panareda.

Il·lustradors: Núria Rossell, Martí Pey, Ramon Gasch, Armand Grau...

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

4 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Llegeix la resposta a la següent pregunta, si et plau.

  • menut

    menut

    11 años

    Hola! M'agradaria una mica més d'informació del Grup d'escriptors del Montseny (jo també sóc un escriptor del Montseny!), on/a qui em puc adreçar? Gràcies!

  • Hola, menut, et respondré de seguida a través del correu per a mecenes!

  • menut

    menut

    11 años

    Hola! Acabo de fer una aportació que implica enviament per correus. Sóc de Sant Celoni, així que podem quedar, em'l doneu en mà i us estalvieu el cost de correus!

#07 / Visca el Montseny!

Hi hem arribat abans d'exhaurir el termini. Gràcies a tots vosaltres per fer-ho possible! Ara podem seguir rebent aportacions fins que s'acabin els 40 dies.

#06 / Ja només ens en falten 75!

Sembla que arribarem al venciment del termini de 40 dies havent aconseguit els 1600€ necessaris per tirar endavant l'edició del llibre. Si hi arribem abans, fins i tot podrem superar la xifra que ens havíem proposat assolir!

#04 / Aviat arribarem als 1000!

Ja hem passat de la meitat de l'objectiu de finançament en cinc dies! Si un projecte arriba al seu objectiu de finançament abans dels 40 dies, pot continuar rebent aportacions fins al final del termini.

Gràcies a tothom.

#03 / Gairebé 600€!

Gràcies a tothom! Ja hem passat dels 500€ en només 4 dies! Esperem que aviat arribarem a la meitat de l'objectiu de finançament: 800€.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies