❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Nou Disc d'Aspencat

Ara mateix hi ha moltes coses que volem dir i és per això que ha arribat el moment d'editar un nou treball. Volem continuar experimentant amb els ritmes de reggae–fussió, els sintetitzadors, els greus, el llaüt….., per posar-li música a la crua i descarnada realitat que ens envolta!

Aspencat

Un projecte de

Creat a

0
segons
299
Aportacions
8.245€
De 6.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Família!!! Ha arribat l’hora d’anunciar-vos que volem llançar nou disc al 2013 i ens agradaria molt que tots/es vosaltres formàreu part d’aquest nou projecte!

QUÈ PRETENEM?

Des dels nostres inicis, sempre hem intentat que les nostres cançons foren una crida contra les injustícies, les desigualtats i els abusos de poder arreu del món i a casa nostra. Ara mateix hi ha moltes coses que volem dir i és per això que ha arribat el moment d'editar un nou treball.

Volem continuar experimentant amb els ritmes de reggae–fussió, els sintetitzadors, els greus, el llaüt….., per posar-li música a la crua i descarnada realitat que ens envolta i buscar tots plegats alternatives que ens facen més forts i fortes cada dia que passa!

Amb aquest quart treball volem donar una empenta més forta a aquesta història, per continuar amb pas ferm el camí que hem recorregut junts des del 2005! Per fer-ho possible hem decidit obrir el projecte a vosaltres que ens heu seguit durant tots aquests anys i és ací on entra en joc el Crowdfunding!

Amb la vostra ajuda pretenem finançar una part de l’enregistrament i l'edició del nou treball musical i un videoclip d’una de les cançons incloses en el mateix.

L'edició física del projecte serà una memòria usb exclusiva amb la forma del nou disseny del logotip del grup! Dins hi trobareu les cançons, les lletres i un fullet amb tota la info. A més, com que l'USB té una capacitat de 2gb, tindreu memòria lliure per guardar el que vos done la gana!

Pel que fa al videoclip, aquest serà d’una de les cançons del nou disc. Volem fer una història molt gran i pretenem que participe el màxim de gent possible, per això oferim una recompensa que s’anomena Pack Videoclip.

Com hem fet sempre, publicarem el disc sota llicència de Creative Commons. El nou treball estarà disponible amb descàrrega directa i gratuïta des de la nostra pàgina web tal i com hem fet als anteriors treballs.

PORTES I FINESTRES OBERTES!

Durant la gravació, publicarem al blog del projecte, un video resum setmanal de tot el que ha ocorregut al llarg dels 7 dies anteriors. Amb aquesta iniciativa pretenem obrir una finestra a l’estudi de gravació a través de la qual pugueu assomar-vos i veure tot el procediment!.

Com a traca final, oferirem un dia de portes obertes a l’estudi on els mecenes podreu escoltar en primícia, com ha quedat el nou treball, compartir taula amb la banda per parlar-ne de què vos ha semblat i per acabar la jornada, dedicar unes paraules al video del “making off” que publicarem una vegada editat el treball.

VOLEM SER EL VOSTRE ALTAVEU! VOLEM SER EL VOSTRE CRIT!

Convidem a tots els mecenes a que ens envieu un vídeo per correu electrònic amb el vostre crit contra la gran estafa de la crisi que estem vivint, els abusos del poder, les desigualtats socials, les retallades…., volem que ens envieu un crit que continga tota la vostra ràbia i els vostres anhels! Amb tots els vostres crits realitzarem un vídeo que contindrà una cançó inèdita. És important! Volem ser el vostre crit! Volem ser el vostre altaveu!

COM ENS GASTAREM ELS DINERS?
- 7000€ gravació, mescla i masterització.
- 1500€ gravació del videoclip
- 1500€ edició física
- 1000€ disseny
- 2000€ concerts de presentació
+ despesses finals de la resta de recompenses.

La gravació a l’estudi està programada per a gener i febrer del 2013. L’edició física estarà disponible en Març/Abril del 2013.

COM ACONSEGUIR LES RECOMPENSES?

La forma més ràpida d’aconseguir les vostres recompenses físiques serà assistint a un dels concerts de presentació. Molt prompte publicarem dates i llocs. També les podreu arreplegar als punts de València i Barcelona que també anunciarem més endavant. Si no podeu apropar-vos ni a València ni a Barcelona teniu l’opció de participar de la recompenses "a domicili" i vos ho enviarem tot calentet a casa!

RECOMPENSES

Edició física en edició limitada

L'edició física del projecte serà una memòria usb exclusiva amb la forma del nou disseny del logotip del grup! Dins hi trobareu les cançons, les lletres i un fullet amb tota la info. A més, com que l'USB té una capacitat de 2gb, tindreu memòria lliure per guardar el que vos done la gana!. Junt amb l’USB també rebràs les xapes del nou disc i de l’Inèdit

Samarreta

Encara no ha començat el fred i ja vols que torne l’estiu i els concerts? Amb la samarreta exclusiva “Edició especial Verkami” seràs el més preparat/a per quan torne la calor i comence la bogeria!

Naixen Primaveres

La primavera no ha fet més que començar! Si no tens l’edició física del Naixen Primaveres (2011) en format digipack encara estàs a temps!. Amb les recompenses que incloguen el Naixen Primaveres rebràs també una xapa de regal.

Dessuadora

T’agrada estar calentet/a? Amb la nova dessuadora podràs lluir tipet però sense passar fred! Nou disseny esclusiu “Edició especial Verkami”.

Gorra i Motxilla

Ho voleu tot? La gorra i la motxilla d’Aspencat també estan a la vostra disposició! La recompensa de 80€ és la vostra opció!

Entrada “especial” al concert de presentació

Vols coneixer que es cou darrere l’escenari d’un concert d’Aspencat?

Amb aquesta recompensa tindràs accés exclusiu al “backstage” del concert de presentació i soparàs amb nosaltres el mateix dia. Una vegada editat el disc concretarem data i lloc del concert perquè no falteu!

Aparició al videoclip

T’agradaria apareixer al nou videoclip d’Aspencat? Volem montar-ne una molt grossa!

Amb aquesta recompensa rebràs el nou treball en format memòria USB i una samarreta “Edició especial Verkami” que podràs lluir al nostre videoclip!

Preescolta del CD en exclusiva a l’estudi de gravació i participació en el video “making off”!

Has estat mai en un estudi de gravació? Vols ser de les primeres persones en escoltar el nou treball d’Aspencat?. Et donem la possibilitat de vindre a l’estudi i tastar el nou treball en primícia i en companyia dels membres del grup! A més compartiràs taula amb nosaltres i podràs dir que t’ha paregut l’experiència en el vídeo que enregistrarem per a l’ocasió!

SOUND SYSTEM AL PAÍS VALENCIÀ

Voleu que la liem molt grossa? Vos oferim la possibilitat de fer un concert “familiar” en format Sound System (màxim 40 persones) bona gent, bon rotllo i sessió de Pasqu Selector per tancar! La cassalla la paguem nosaltres! Per fer-ho més dolç vos donarem entrades per al concert de presentació i descàrrega anticipada de 3 temes!

SOUND SYSTEM FORA DEL PAIS VALENCIÀ

Voleu que la liem igualment grossa? Vos oferim la possibilitat de fer un concert “familiar” en format Sound System (màxim 40 persones) amb sessió de Pasqu Selector inclosa! La cassalla la paguem nosaltres! Per fer-ho més dolç vos donarem entrades per al concert de presentació i descàrrega anticipada de 3 temes!

VOLS REGALAR ASPENCAT?

Posem a la vostra disposició unes targetes regal que seran intercanviables per la recompensa corresponent. Només haureu d'enviar-nos un correu electrònic sol·licitant la targeta regal, una vegada feta la vostra col·laboració, i la rebreu el més breu possible perquè li la pugueu donar a la persona afortunada!

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

51 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Ximo Gil

    Ximo Gil

    más de 10 años

    Em podeu dir horaris i localizació del Terra de València, no trove informació i no mes queden uns dies per recollir la meua recompensa.

    Gracies.

  • vicent trescoli serrano

    vicent trescoli serrano

    casi 11 años

    Sóc Vicent Trescoli una altra vegada, ahir vos escriguí per preguntar per la meua recompensa, però ja m'ha arribat. Ha tardat per un problema de correus. Gràcies

  • vicent trescoli serrano

    vicent trescoli serrano

    casi 11 años

    Hola, m'agradaria saber quan començareu a enviar les recompenses. Fins ara encara no he rebut res.Gràcies. El meu nom és Vicent Trescoli

  • Pere Altea

    Pere Altea

    casi 11 años

    Que ha sigut dels 3 temes que es podrien descarregar anticipadament?? Supose que ja no els traureu...

  • FanDeAspencaaaaat :D

    FanDeAspencaaaaat :D

    11 años

    No podia la pàgina estar en valencia? :O

    Pd: Ivaaaaaaan, t'estimeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)

  • Gemma

    Gemma

    11 años

    Hola nois, quan us posareu en contacte amb la gent que vam demanar l'enviament a domicili?

  • LAIO.

    LAIO.

    11 años

    Les recompenses ja les heu donat? Es que a mi no m'ha arribat res

  • NestMB

    NestMB

    11 años

    fins quan podem enviarvos el video grabat per nosaltres amb els crits? ara mateix estic fora dEspanya, i magradaria grabarne un amb un amic, ja que hi vam participar conjuntament. Moltes gracies pel que feu, una abraçada!

  • IreneGinestarVizuete

    IreneGinestarVizuete

    más de 11 años

    I a més ens informareu per correu electrònic tot el procediment quan està al punt on el tenim que arreplegar i tot? O com?

  • IreneGinestarVizuete

    IreneGinestarVizuete

    más de 11 años

    He aportat on ho puc recollir que estiga prop de Ondara?

#01 / ESCALFANT MOTORS!!!

Família! Ja hem començat a preproduir el nou treball a l'Atomic Estudi! Les noves cançons van prenent forma i tenim moltes ganes de començar a enregistrar-les!

En breu anunciarem la data d'inici de la gravació i volem recordar-vos que setmanalment publicarem un video resum de la feina feta a l'estudi perquè tingueu una finestra oberta i pugueu veure què es cou allà dins!

Si encara no heu col·laborat amb nosaltres ara és el moment! Aporteu el vostre granet d'arena i obtindreu les recompenses més sucoses! Aquestes festes posem a la vostra disposició les targetes regal per fer somriure la persona/es que estimeu!!!

Recordar-vos que esperem els vostres crits de ràbia contra la gran estafa que estem vivint! Podeu enviar-nos els vostres videos a: [email protected]. Volem ser el vostre altaveu! Volem ser el vostre crit!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies