❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Enregistrament del CD "Àngels del zel"d'Àngels Ortiz

Es tracta de l'enregistrament per promocionar el meu nou treball "Àngels del zel". Consta de 10 cançons en català en format de banda de rock. La gravació és farà als Estudis Soundclub (Gironès) i el CD és publicarà el mes d'Abril. Farem un concert de presentació de la banda i una gira de presentació

Àngels Ortiz

Un projecte de

Categoria

Pop / Rock

Creat a

0
segons
40
Aportacions
3.200€
De 3.200€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

Vull finançar l'enregistrament d'un CD que porta per títol "Àngels del zel". El projecte és farà, un cop recollits els diners, durant l'any 2013, als estudis Soundclub (Gironès) i és publicarà a l'Abril. Durant aquest temps farem actuacions de presentació de la banda i després la gira de presentació del disc.

Tinc dos treballs editats: "Hores Velles" (any 1997) i "La pell del violí" (any 2005), compost conjuntament amb Carles Garcia.. El finançament va estar a càrrec meu i de diferents aportacions i subvencions (Ajuntament de Roses, Diputació de Girona, Consell Comarcal de l'Alt Empordà).

COM SERÀ EL NOU TREBALL "ÀNGELS DEL ZEL"?

La posada en escena de les meves cançons enregistrades en el CD "Àngels del zel", inclou també dansa contemporània, altres temes meus que seran per a un altre CD i també algunes versions. Compto amb músics professionals i veterans. El grup som: Àngels Ortiz (veu, guitarra i dansa contemporània), Carles Garcia (guitarra i productor), Miguel Alcón (bateria) i Àngel Blàzquez (baix), tots tres ex-Locura de Amor.

LES RECOMPENSES
És farà un repartiment dels CDs i les entrades en una convocatòria a l'Alt Empordà (probablement en un concert nostre) i pels que no puguin venir se us enviaran els CDs i les entrades a casa vostra.

+ INFO
Facebook / Myspace

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

0 comentaris

Si ja ets mecenes, iniciar sessió per comentar.

Utilitzem cookies pròpies per poder oferir el nostre servei i de tercers per finalitats analítiques i mostrar-te publicitat personalitzada a partir dels teus hàbits de navegació. Accepta totes les cookies punxant “Acceptar” o més informació i configura les teves preferències aquí.