❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Llibre “Les Normes Europees d'Informació sobre Sostenibilitat (NEIS-ESRS)”

Publicació molt útil per conèixer les normes de preparació i divulgació de la informació de sostenibilitat, en vigor des de l'01.01.2024

ACCID

Un projecte de

Categoria

Creat a

102%
2
dies
17
Aportacions
3.576€
De 3.500€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

Des de l'ACCID volem fer partícips de l'edició, producció i publicació del llibre "Les normes Europees d'informació sobre Sostenibilitat (NEIS-ESRS)" al major nombre de persones i empreses perquè per nosaltres és una publicació molt útil per conèixer les normes europees de preparació i divulgació de la informació de sostenibilitat, que entraran en vigor a partir de l’1 de gener de 2024 i per a moltes organitzacions, els servirà per a la presa de decisions informada i facilitar la transició a una economia sostenible.

El nou marc europeu de presentació dels informes de sostenibilitat per a les empreses de la UE, aprovat al juliol de 2023, requereix prèviament per a les companyies dotar-se de nous coneixements i disposar d'informació per a fer efectiu el seu compliment.

Les noves disposicions completen l'esforç de la UE per a ser líder en informació de sostenibilitat i en transició ecològica en el món, anant cap al FitFor55 en 2030 i la neutralitat de carboni de 2050.

Els informes de sostenibilitat han sorgit com un component crític en l'estratègia de les organitzacions per a abordar problemes apressants de l'agenda global, en particular els relacionats amb el canvi climàtic i altres aspectes mediambientals, els vinculats amb la cohesió social i els que es relacionen amb la conducta de negocis i la qualitat del govern de les organitzacions. Aquesta manera d'informar implica la documentació i divulgació sistemàtiques dels resultats ambientals, socials i de governança (ESG en anglès, o ASG en castellà) d'una organització a fi de donar testimoniatge del seu compromís amb el desenvolupament sostenible.

Aquesta publicació concreta la informació per a les empreses obligades, aquelles empreses voluntàries conscienciades i aquelles indirectament obligades pels seus clients.

També per a esclarir aquelles informacions que són rellevants revelar si és el cas, s'elabora aquest llibre que tracta a partir del Reglament Delegat de la Comissió Europea, de les normes transversals, de les normes en matèria de clima, de les normes en matèria social i també en matèria de governança, i fer un recorregut pels diferents blocs de les normes: requisits generals, informacions necessàries, canvi climàtic, pol·lució, aigua i recursos marins, biodiversitat i ecosistemes, ús dels recursos i economia circular, persones treballadores de l'empresa, persones treballadores de la cadena de valor, comunitats afectades, consumidors i usuaris finals, conducta en els negocis i verificació de la informació.

És un llibre que es publicarà en versió castellana i un fet DIFERENCIAL és que també es publicarà en CATALÀ, que fins al moment no s'ha editat cap llibre sobre aquesta temàtica en català.

Índex del contingut

Aconsegueix recompenses exclusives

 • Nom del mecenes a les pàgines finals del llibre com agraïment de la seva aportació.

 • Logo de l'empresa o institució mecenes a la coberta del llibre com promoció, difusió i reconeixemnt de la seva aportació.

 • Celebració d'una roda de presentació del llibre a la seu mecenes per arribar a més públic que pot ser del seu interés.

Qui som

L'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID) neix al 2002 amb l'ànim de convertir-se en un nexe d'unió per als professionals i acadèmics en l'àmbit de la comptabilitat.

Som una entitat sense ànim de lucre, que té com a objectiu complementar les tasques realitzades pels col·legis i associacions, mitjançant:
• La millora de la transparència i la promoció de les millors pràctiques en la difusió de la informació financera i no financera.
• La potenciació de la recerca i presentació de nous desenvolupaments i l'existència d'una plataforma d'opinió i debat en temes d'actualitat comptable i de direcció.
• L'edició de publicacions.
• L'organització de conferències, congressos i jornades

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions aniran destinades al finançament de l'edició i producció (maquetació i impressió d'exemplars), així com per la distribució del llibre sobre "Les Normes Europees d'Informació sobre Sostenibilitat (NEIS-ESRS)", tant per la seva edició en castellà com per la catalana, amb l'objectiu que sigui una publicació molt útil per conèixer les normes europees de preparació i divulgació de la informació de sostenibilitat, que entraran en vigor a partir de l’1 de gener de 2024 i per a moltes organitzacions, els servirà per a la presa de decisions informada i facilitar la transició a una economia sostenible.

Calendari previst

La previsió de l'edició i producció es va portar a terme a finals del mes de desembre de 2023.

I les recompenses es començaran a gestionar al març de 2024.

+ Info

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

2 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

 • ACCID

  ACCID
  Autor/a

  8 dies

  Ho tindrem en compte Oriol, gràcies pel teu suport

 • oriol amat

  oriol amat

  8 dies

  Joan Amat i Soler

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies