❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Developments, el nou CD de KamBrass Quintet

Després de 6 anys de música, evolució i aprenentatge, KamBrass fa el següent pas per treure el seu primer CD.

KamBrass Quintet

Un projecte de

Categoria

Creat a

81%
32
dies
100
Aportacions
4.701€
De 5.800€
Aporta al projecte
Veure projecte en Deutsch, English i Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

Velázquez i “Las Meninas”, Picasso i “Guernica”, Da Vinci i “La Mona Lisa”, KamBrass i “Developments”. Ni nosaltres som pintors, ni “Developments” és un quadre, però si que és la nostra Opera Prima.

Som KamBrass Quintet i estem a pocs metres de fer possible el nostre primer CD Developments. Amb la teva col·laboració serà més fàcil fer-ho possible!

Després de sis anys de la creació del nostre quintet, de donar-hi mil voltes, hem trobat el moment adequat perquè aquest projecte discogràfic vegi la llum.

Si haguéssim de definir amb una paraula aquests anys, seria desenvolupament. Desenvolupament tant a nivell musical com personal. Com la interpretació d’una mateixa obra l’hem anat canviant durant el temps. Com érem i com som ara. Tot això ho reflectim en aquest CD, Developments.

I què us oferim a Developments? Totes aquelles obres que d’alguna manera ens han marcat. Algunes composicions i arranjaments que ens acompanyen des dels inicis i d’altres que, tot i el seu recent descobriment, ens han captivat com les primeres.

Nosaltres

Guillem, Joan, Xavi, Oriol i Maria - Mallorca 2018
Guillem, Joan, Xavi, Oriol i Maria - Mallorca 2018

KamBrass va néixer per coincidència a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) l'any 2017. Cinc amics que volíem gaudir la música junts i vam decidir iniciar aquest projecte que, sense esperar-ho, s'ha convertit en el nostre dia a dia.

Tres anys després, en ple post-pandèmia, Suïssa va passar a ser la nostra segona casa. Allà és on el projecte va començar a agafar forma. Concerts, festivals, concursos, actes, reunions, assajos, classes... una nova rutina i uns nous objectius.

Creure en aquest projecte ens ha obert moltes portes. Hem pogut tocar a llocs que mai ens haguéssim imaginat, com a Japó, a Londres o a damunt d'una plataforma flotant a un llac, enmig dels alps suïssos. Gravar un CD és una d'aquestes portes que feia temps que volíem obrir. D'aquelles que tens ganes d'entrar però no trobes mai el moment adequat. Un objectiu comú que ens il·lusiona fer-lo realitat, juntament amb tots vosaltres.

Concert Sociedad Filarmónica de Burgos, 2023
Concert Sociedad Filarmónica de Burgos, 2023

KamBrass se'ns dubte ens ha enriquit a cadascú de nosaltres, tant a nivell professional com personal. Ens ha permès conèixer persones que ens han inspirat en ambdós nivells. Però sobretot ens ha ajudat a conèixer-nos millor, tant a un mateix com entre nosaltres. Sempre ho diem: això és com un matrimoni de cinc.

Les obres

KamBrass sempre ha estat un projecte col·lectiu. No només som els cinc músics que en formem part. Família, amics, professors, companys de professió, coneguts… Tot el que ens envolta ha contribuït amb el desenvolupament de KamBrass.

És per això que volem que aquest primer CD sigui un projecte comú. Tal i com podeu imaginar, un enregistrament discogràfic implica un esforç econòmic substancial el qual, amb la vostra col·laboració, ho podrem aconseguir més aviat.

El micromecenatge mitjançant Verkami és la plataforma de finançament col·laboratiu que ens ajudarà a fer realitat aquest projecte. Verkami funciona sota el concepte del "tot o res", el que significa que només es rebrem les vostres contribucions si aconseguim l'objectiu de finançament establert dins del termini determinat.

Gravant a l
Gravant a l'Auditori de Vilaseca

Nosaltres ja hem fet el primer pas! El passat mes d'abril vam gravar tota la música a l'Auditori de Vilaseca amb els sonòlegs Ferran Conangla i Enric Giné. Ara ens falten els últims passos per poder fer realitat aquest projecte: disseny, edició i enviar-lo a la discogràfica.

Si superem el 100%, tenim diversos objectius ampliats per millorar el CD i el projecte. T'agradaria tenir "Developments" en vinil? Si arribem, ho farem possible :)

Amb el Ferran Conangla i Enric Giner.
Amb el Ferran Conangla i Enric Giner.

Estem molt a prop de fer realitat aquest projecte, participa!

Preguntes freqüents

 • Hi ha l'opció d'enviament internacional?

  Sí, però només podem oferir l'enviament a Europa (inclou Suïssa). Per altres païssos ho podem parlar un cop finalitzat el Verkami. Segur que trobem una manera!

 • Com sabeu la meva direcció postal?

  Un cop finalitzat el Verkami us enviarem un formulari on podreu ficar les vostres dades.

 • Com puc triar la talla de la samarreta?

  Un cop finalitzat el Verkami us enviarem un formulari on podreu ficar les vostres dades.

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

18 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

 • Montse Magrané

  Montse Magrané

  21 hores

  Moltes felicitats, Kambrass!!! Endavant CRACKS!!!

 • Rafel Vaquer

  Rafel Vaquer

  3 dies

  A tope!!! Ja queda menys!!💪🥳🥳

 • Gertrud_Osman

  Gertrud_Osman

  3 dies

  Good luck!

 • KamBrass Quintet

  KamBrass Quintet
  Autor/a

  3 dies

  Moltes gràcies Vicent, Rosa, Juan i Dolors! Ja falta menys perquè "Developments" sigui possible!

 • Dolors Curto

  Dolors Curto

  3 dies

  Felicitats pel vostre trajecte, ànims i endavant!!!!

 • Juan Pavia

  Juan Pavia

  3 dies

  Molts exits!!!

 • Rosa Fibla Penalba

  Rosa Fibla Penalba

  3 dies

  Fet, molta sort!

 • Vicent Niclòs Ferragut

  Vicent Niclòs Ferragut

  4 dies

  Que tingueu molt d'èxit!

 • KamBrass Quintet

  KamBrass Quintet
  Autor/a

  5 dies

  Moltes gràcies a tots! Ja estem a res del 50% 😄🎉

 • Maite

  Maite

  5 dies

  I no oblidéu Jussy!

#02 / 55% en 5 dies! | 55% en 5 días! | 55% in 5 days! | 55% in 5 Tagen!

[CA] 55% en 5 dies! Això avança a tope! 🎉 Cada cop estem més a prop del nostre objectiu i de convertir “Developments” en una realitat.

En només 5 dies hem arribat a més del 55%, i ja estem pensant en el disseny de la portada i les samarretes. Voleu veure-les? 🙈 Encara no podem, però els propers dies us mostrarem més detalls. Us prometem que sereu els primers a veure-les!

També hem preparat objectius ampliats. Us pregunteu què són? Són simplement objectius que beneficiaran a tothom si superem el 100%. Mireu, si aconseguim els 6500€, ampliarem el llibret; a 7500€, podrem oferir una nova recompensa de vinils; i pels 8500€, millorarem el lloc on es realitzarà la presentació del CD (tenim algunes idees, però encara és massa aviat per poder dir res...).

Així que estem ansiosos per assolir el 100% com més aviat millor per poder fer realitat els objectius ampliats. Podem aconseguir-ho! 😬seguir llegint

#01 / Gràcies, 30% en només 48h!

Quin inici! No podem estar més contents, en només 48 hores hem superat el 30% del nostre objectiu. Moltes gràcies!

És increïble veure el suport que hem rebut i volem expressar el nostre agraïment a cadascú de vosaltres per fer-ho possible. Cada aportació ens impulsa i ens dona energia per seguir cap al 100%.

Us deixem l'enllaç per compartir amb els vostres amics, coneguts, familiars, etc...

https://vkm.is/kambrass

Moltes gràcies i cap el 100%!


¡Qué inicio! No podemos estar más contentos, en sólo 48 horas hemos superado el 30% de nuestro objetivo. ¡Muchas gracias!

Es increíble ver el apoyo que hemos recibido y queremos expresar nuestro agradecimiento a cada uno de vosotros por hacerlo posible. Cada aportación nos impulsa y nos da energía para seguir al 100%.

Le dejamos el enlace para compartir con sus amigos, conocidos, familiares, etc...

https://vkm.is/kambrass

Muchas gracias y hacia el 100%!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies