❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Festival Reafina

Un festival de música clàssica propera a tu. Aquest estiu a Badalona, prop del mar i a espais excepcionals... Reviu la clàssica!

Reafina Festival

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
109
Aportacions
6.047€
De 6.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

El Festival Reafina és un festival de música clàssica que es durà a terme a Badalona del 30 de juny al 15 de juliol, i que té com a objectiu acostar la clàssica a nous públics, de qualsevol edat però especialment als joves. Aquest és el projecte de dos músics i antics companys de carrera al conservatori que, veient com sovint el món clàssic pateix a l’hora de captar a nous oïents, han decidit aportar el seu granet de sorra a l’escena de la música clàssica actual.

El festival consisteix en un cicle de quatre concerts on diferents formacions de cambra tocaran a diversos espais excepcionals de la ciutat, com el Cor de Marina, l'Associació de Veïns del Centre o el Col·legi Cultural. Aquestes oferiran recitals amb una programació i formats originals, on l’apropament amb el públic serà el més important, per mostrar una altra cara de la música clàssica. A més, comptarem amb algunes activitats off que fusionaran música amb altres disciplines artístiques com la màgia, la pegadogia o l'electrònica.

CONCERTS

1. Concert inaugural: concert Duo Reafina & friends on varies formacions de cambra tocaran en format híbrid, alternades i fusionades entre elles, amb repertori de peces curtes i variades. Instruments de corda, de vent, piano i veu.

DATA: Divendres 30 de juny

HORA: 20h

LLOC: COR DE MARINA (Pg. de la Rambla, 12)

Teatre del Cor de Marina
Teatre del Cor de Marina


2. Duo Helios : Duo de flauta i clarinet a càrrec d'Alba Valero i Oriol Ramos, que ens presentaran el programa L'estranya parella, un repertori que explora les sonoritats d'ambdós instruments, descobrint les seves semblances i diferències.

Aquest concert funciona per taquilla inversa i per tant no es venen localitats. Els interessats en assistir poden reservar entrades posant-se en contacte amb nosaltres per correu (reafina [email protected]) o xarxes socials.

DATA: Divendres 7 de juliol

HORA: 19:30h

LLOC: Badiu de la Pepita Agustí, Associació de veïns del centre de Badalona (C/ Sant Miquel, 34)

Duo Helios i Associació de veïns
Duo Helios i Associació de veïns


3. Quartet Metamorfosi: Quartet de corda format per Abel Antón i Miguel Angel Castillo (violins), Jaume Bosser (viola) i Sergi Garcia (cello). Concert-conferència, amb obres de Joseph Haydn i Eduard Toldrà.

DATA: Divendres 14 de juliol

HORA: 19:30h

LLOC: Pati del Col·legi Cultural (Pl. de Barberà, 13)

Quartet Metamorfosi i Col.legi Cultural
Quartet Metamorfosi i Col.legi Cultural


4. Espectacle El paso de las horas: Duo de veu i piano a càrrec de Elsa Vitória i Enric Roda. Impressions en música sobre textos d'Álvaro de Campos y Fernando Pessoa. Concert de clausura.

DATA: Dissabte 15 de juliol

HORA: 20h

LLOC: COR DE MARINA (Pg. de la Rambla, 12)

ACTIVITATS OFF

1. Taller de clàssica en familia a càrrec de Patricia Ventura i Duo Reafina. Orientat a families i nens entre 0 i 6 anys.

DATA: Diumenge 2 de juliol

HORA: 10h (sessió 0-3 anys), 11h (sessió 4-6 anys)

LLOC: Pati del Col·legi Cultural (Pl. de Barberà, 13)

Patrícia Ventura i Col·legi Cultural
Patrícia Ventura i Col·legi Cultural

2. Sessió de màgia i música a càrrec de Guillem Bautista i Duo Reafina.

DATA: Dijous 6 de juliol

HORA: 19h

LLOC: El Bar del Círcol (C/ Francesc Layret, 87)

Guillem Bautista i Bar del Círcol
Guillem Bautista i Bar del Círcol

3. Electro ma non troppo en concert

DATA: Dijous 13 de juliol

LLOC: Bar 4Pedres (C/ de Lleó, 33)

Electro ma non troppo i 4Pedres
Electro ma non troppo i 4Pedres

RECOMPENSES

Hi ha tres blocs de recompenses: Reviu la clàssica, Reafina't i Especials. Aquests blocs inclouen diferents packs i combinacions de tres tipus:

  • Entrades: Depenent del grau de l'aportació, les entrades adquirides a través de Verkami poden anar de l'accés a un concert de la vostre elecció fins a la reserva de localitats a primera fila, o passes per accedir a la programació sencera del festival.

  • Merchandising: Objectes personalitzats amb els dissenys del festival, creats per la nostra dissenyadora Carla Bertomeu. El merchandising inclou samarretes, tote bags i gots de plàstic reutilitzables. També es podran adquirir les nostres tasses de cafè, tot i que només de forma física, a qualsevol acte del festival.

  • Personals: Les recompenses personals són exclusives al bloc d'aportacions especials, on els directors del festival tindran tracte directe amb els mecenes. Aquestes recompenses poden incloure la realització d'un concert privat, una menció especial individual el dia del concert o publicitat dels mecenes a xarxes socials.

QUI SOM

Nosaltres som el Rafa i la Georgina. Normalment solem presentar-nos com a pianista i violinista, però aquest cop ens presentem com a directors artístics del Festival Reafina.

Una amistat iniciada entre passadissos i aules d’estudi de conservatori, que s'ha mantingut fins a l'arribada al món professional, ens ha portat a lluitar per l’adaptació de la clàssica a l'actualitat des d'una perspectiva d’agents culturals. Volem oferir un espai als projectes de joves intèrprets emergents que tenen les mateixes ganes de contribuir en el futur de la música clàssica i encomanar la passió per ella a tot tipus de públic.

Ens farà molta il.lusió que ens acompanyeu en aquesta aventura i conegueu totes les cares que pot tenir la clàssica!

APORTACIONS

Totes les aportacions seran destinades al següent:

  1. Lloguer d’espais

  2. Lloguer de material

  3. Enregistrament audiovisual dels concerts

  4. Material audiovisual promocional

  5. Disseny de la nostra imatge

  6. Impressió del material gràfic

  7. Creació del merchandising

  8. Catxets dels artistes participants

Les recompenses s'entregaran entre el juny i el setembre del 2023.

+ Info

Podeu seguir les novetats del festival a les nostres xarxes socials:

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

7 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Sílvia

    Sílvia

    10 mesos

    El festival Reafina em dona la vida! Molta sort!

  • Montse Micó

    Montse Micó

    10 mesos

    Es genial la que heu organitzat 🤗💪

  • OscarSalat

    OscarSalat

    11 mesos

    Vamosquenosvamos

  • Malaurie Chokoualé Datou

    Malaurie Chokoualé Datou

    11 mesos

    On fire 🔥🔥🔥🔥

  • tpeel

    tpeel

    11 mesos

    De puta mare!

  • Molta forçaaaaa !!!!!

  • Molts Anims

#01 / Entrades a escollir

Hola a tots! El festival ja s'apropa, i tot gràcies a vosaltres!!

Us volíem comentar que, les persones que hagueu comprat recompenses que incloguin una entrada a escollir (Reafina't en companyia, 35€; Reafina't, 15€), ens heu d'escriure a [email protected] dient-nos a quin concert voleu vindre.

D'aquesta manera us assegurareu la vostra entrada, sense perill de que s'esgoti l'aforament.

Esperem els vostres mails!

Equip de Reafina

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies