❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

ANNA CATALÀ llança el nou cd familiar de LA TRIBU CANTA

Cançons que neixen de la necessitat de crear moments de bellesa i benestar entre petits i adults.

Anna Català

Un projecte de

Creat a

0
segons
104
Aportacions
3.213€
De 3.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

Vols conèixer el projecte de LA TRIBU CANTA?

LA TRIBU CANTA és un projecte artísticopedagògic de música i joc en moviment on desenvolupem paisatges lúdics plens de tendresa entre els nostres infants i els seus adults.

La proposta neix, de la necessitat de pertinença per arrelar-nos i recordar-nos que formem part d’un tot.

Per la meva experiència en l’àmbit artisticopedagògic sé com de profunda és l’emprempta que deixa tota experiència artística en l’infant quan és viscuda des de la experimentació personal amb tots els sentits i per tant, gaudir així de tots els beneficis que té el so i la vibració de la música i la veu, a través també, del moviment amb el cos.

Aixi doncs, LA TRIBU CANTA serà un espai on es crearà un ambient de bellesa i seguretat per l’infant.

Tallers de LA TRIBU CANTA
Tallers de LA TRIBU CANTA

El potencial d’un espai artístic com aquest és enorme en tant que podrem veure com els infants guanyen en seguretat amb ells mateixos, com aprenen a vincular-se amb l’adult des del amor i el respecte. Se’ls fomentarà a tenir un autoconeixement corporal, s’afavorirà el desenvolupament del llenguatge, aprendran cançons i com realitzar rutines quotidianes.

Fomentarem moments de plaer artístic, habitant l’alegria pròpia de la infantesa que hi ha dins de cada criatura però també del nen/nena interior dels adults.

LA TRIBU CANTA ajuda a crear un vincle familiar/escolar que enforteix les relacions entre pares-mares-acompanyants-fills, ajudant amb la prevenció de conflictes familiars i escolars, inclús prevenint problemes emocionals de la adolescència que cada vegada s’avancen en edat.

Tallers de LA TRIBU CANTA
Tallers de LA TRIBU CANTA

Què és el cd de LA TRIBU CANTA?

El cd de LA TRIBU CANTA, és un recull de cançons que neixen de la necessitat d’acompanyar a totes les famílies, infants i adults que se’ls estimin, per crear moments de vincle, bellesa i benestar.

Aquestes cançons venen d’un recorregut com a músic, mare de 3 fills i acompanyant de moltes famílies que gaudeixen els tallers de música, joc i moviment en família.

Música, joc i moviment en familia
Música, joc i moviment en familia

Amb aquest cd, podreu acompanyar als vostres infants, per ajudar-los a empoderar-se, a expressar les seves emocions, a riure, ballar, acaronar-vos…i també, podreu aprofitar per sanar el vostre nen i nena interior.

Aquest cd serà produït per Marcos Expósito, i comptarà amb col.laboradores molt especials, com ara la meva filla Iris, Judit Neddermann, Helena Bagué (del Pot petit) i alguna sorpresa més.

Qui sóc?

Sóc mare de l’Iris, en Martí i la Bruna. Amb ells m’inspiro cada dia. Comparteixo moments de balls, músiques, alegries, enuigs, cansament i molts altres moments que m’han fet créixer i aprendre com mai ho havia fet abans.

Fa més de 20 anys que em dedico a la música, com a professora de veu i cos, i fent de cantant en diferents formacions.

Anna Català
Anna Català

A la meva vida hi ha hagut moments dolços però també de molt agris. Ara, puc mirar enrere i agrair profundament tots aquests moments difícils que m’han fet demanar ajuda i formar-me en diferents tècniques per poder ajudar-me primer a mi mateixa i després poder tenir eines precioses per poder acompanyar totes les persones i personetes que volen crear un vincle a través de la música.

Sempre m’han apassionat els infants. Tan a prop de la Font. Connecto amb la seva gran sensibilitat i això és el que m’atrau tan per voler treballar amb ells dia rere dia.

Viure plenament la criança dels meus fills, juntament amb tots els meus coneixements, m’han fet crear cançons i recursos per viure el dia a dia amb els infants i recordar-nos d’on venim i la importància de les petites coses.

Les cançons em baixen, com quan a qui li ve de sobte una idea, i em surten del cor per poder-les oferir a qui les vulgui tenir a prop.

Calendari previst

Calendari previst
Calendari previst

A què destinarem les vostres aportacions?

El cost total d'arranjaments, enregistrament, músics, mescla, masterització, disseny, publicitat, fabricació del CD i venda on-line és de 5.500€.

Ens han aconsellat que el primer objectiu sigui realitzable per tal que la campanya no quedi anul·lada. Per tant, el 1er objectiu és de 3.000€ per pagar part de la gravació i la fabricació física dels CD's i pen drives.

SI L'ACONSEGUIM, PODREU GAUDIR DE LES CANÇONS DE LA TRIBU CANTA, AQUEST ESTIU!.

+ Info

Youtube Anna Català
Pàgina Web Anna Català
Instagram
Facebook

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

15 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Barbara

    Barbara

    un año

    Felicitats Anna!!

  • Marina

    Marina

    un año

    Hola!! Sóc la Marina Vellvé d'Argentona i dels Udus si pogués et donaria més peró es al que arribo. Espero que aconsegueixis l'objectiu!!! Una abraçada voladora!!!

  • Elisabeth

    Elisabeth

    un año

    Anna! La Marina, el Jordi i jo ja hem contribuït! Gràcies per les teves cançons precioses que tenen a la Marina el cor robat. Endavant!

  • Olga

    Olga

    un año

    Gracis!! Es un projecte preciós!!

  • Laia

    Laia

    un año

    Tan de bo aquest projecte vegi la llum, per l'Anna i per tots els que en algun moment hem coincidit i format part de "la Tribu canta". Amb moltes ganes de continuar gaudint de la teva música a casa. Sort!

  • Sònia Camacho Vallejo

    Sònia Camacho Vallejo

    un año

    Sóc la Sònia de Som-hi’Art i acabo de fer la meva aportació. Molta sort i endavant amb el projecte. 🤍🦋💫🌿🍂🌸🕯🧙🏻‍♀️

  • GemmaLB

    GemmaLB

    un año

    Gràcies per fer realitat aquest projecte amb tant d’amor. Les teves cançons ens acompanyen cada dia!!!

  • Angels Garcia Sesen

    Angels Garcia Sesen

    un año

    Espero que tot vagi be i que aviat poguem escoltar les teves cançons

  • Anna Català

    Anna Català
    Autor/a

    un año

    Moltíssimes Gràcies per tots els comentaris tan bonics que em feu. Tinc el cor ple!!

  • Maya

    Maya

    un año

    Sort i amb ganes d’escoltar el nou cd que segur que serà preciós! Abraçades !!!

#05 / Tribu, dono per finalitzada l'entrega de les recompenses! / Tribu, doy por finalizada la entrega de las recompensas!

CAT

Hola família!

Un cop més, gràcies per la vostra col.laboració!

Dir-vos que ja s'ha acabat l'entrega de les recompenses.

Si us falta alguna cosa, si us plau, contacteu-me!

Moltíssimes gràcies i fins aviat!

Si voleu rebre informació del projecte, em podeu seguir a @annacatalamusica

CAST

Hola família!

Una vez más, gracias por vuestra colaboración!

Deciros que ya se ha acabado la entrega de las recompensas. Si os falta algo, por favor, poneros en contacto conmigo!

Muchísimas gracias y hasta pronto!

Si quereis recibir información sobre el proyecto, me podeis seguir en @annacatalamusica

#04 / NOVA DATA D'ENTREGA / NUEVA DATA DE ENTREGA

CAT

Hola families!

Un cop més, us vull donar les gràcies per haver col.laborat en el finançament de part de la producció del cd de LA TRIBU CANTA. Està quedant preciós!

Us volia comunicar, que qui hagi agafat les cançons en format digital, les tindreu l'última setmana d'agost. I qui hagi agafat la recompensa del cd físic, estarà entre la 1a i la 2a setmana de Setembre.

Disculpeu aquest petit retard, però hi ha unes setmanes que les copisteries estan de vacances i no ho havia contemplat. Fins aviat!!

CAST

Hola famílies!

Una vez más, os quería dar las gracias por haber colaborado en la financiación de parte de la producción del cd de LA TRIBU CANTA. Esta quedando precioso!

Os quería comunicar, que quien haya escogido les canciones en formato digital, os llegará la última semana de agosto. Y quien haya cogido la recompensa del cd físico, estará entre la 1a y la 2a semana de Septiembre.

seguir llegint

#02 / COMENÇA LA PRODUCCIÓ DEL DISC!


GRÀCIES TRIBU!
GRÀCIES TRIBU!

Tribu, ja hem aconseguit arribar al final de la campanya Verkami per a finançar part de l'enregistrament del nou disc de LA TRIBU CANTA.

Moltíssimes gràcies a tots els que ho heu fet possible!

Us vull recordar cosetes:

  • Ara comencem la producció del CD. La vostra recompensa, està prevista que arribi el mes d'agost.

  • Si no has estat a temps de participar en la campanya però vols tenir les músiques amb tu, contacta'm a través d'Instagram o pel formulari de contacte del meu web www.annacatalamusica.com

Moltes gràcies!!

#01 / ¡EMPIEZA LA PRODUCCIÓN DEL DISCO!

GRACIAS TRIBU
GRACIAS TRIBU

Tribu, ya hemos logrado llegar al final de la campaña Verkami para financiar parte de la grabación del nuevo disco de LA TRIBU CANTA.

¡Muchísimas gracias a todxs los que lo habéis hecho posible!

Os quiero recordar cositas:

  • Ahora empezamos la producción del CD. Vuestra recompensa, está prevista que llegue el mes de agosto.

  • Si no has estado a tiempo de participar en la campaña pero quieres tener las músicas contigo, contáctame a través de Instagram o por el formulario de contacto de mi web www.annacatalamusica.com

¡¡Muchas gracias!!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies