❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Alba Armengou grava el seu primer disc en solitari!

Un viatge sonor a través del meu univers musical, m’acompanyes? :)

Alba Armengou

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
224
Aportacions
10.590€
De 8.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano i English

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Hola :)

Vinc a presentar-vos el meu primer projecte personal amb cançons pròpies anomenat Susurros del Viento.

Fa un any, amb el Vicente López, vam començar a quedar per compartir els nostres pensaments, idees, melodies, harmonies i junts crear aquestes cançons.

Les cançons són un viatge per diferents estils i un reflex del punt vital en què ens trobàvem a cada moment que ens posàvem a composar.

Susurros del Viento és tot un viatge sonor pel nostre paisatge musical intern, inspirant-nos en boleros, la cançó catalana, la música brasilera i l'herència jazz, entre d'altres.

Em fa molta il·lusió ensenyar-vos aquest EP que tenim entre mans i per això necessitem la vostra ajuda! ❤️

A l
A l'estudi - Foto d’Aisha Montano

M'agrada molt treballar en un ambient familiar i còmode. És per això que vaig començar a treballar amb el Vicente. Ens vam conèixer fa quatre anys, quan començàvem a estudiar a l'ESMUC. Ens vam entendre super ràpid a nivell personal i això va fer que quan ens vam juntar musicalment tot fos molt més fàcil. Aquesta ha estat la primera vegada que hem escrit música junts. El resultat d'aquesta trobada i l'agilitat amb què ha passat tot és increïble, hem complementat mútuament les idees de l'altre donant fruit a unes cançons que ara són un trosset de nosaltres.

Quan vam decidir gravar-ho ens vam posar a pensar en persones que ens envolten i que admirem tant musicalment com personalment.

El Vicente i jo a Montoliu de Segarra - Foto d’Aisha Montano
El Vicente i jo a Montoliu de Segarra - Foto d’Aisha Montano

Aquestes persones van acabar sent:

Joan Martí, un gran amic que vaig conèixer quan jo tenia vuit anys. Ens vam conèixer a la Sant Andreu Jazz Band i hem compartit música i amistat des de llavors. El seu so preciós tant amb el saxo com amb la flauta no podien faltar en aquest projecte. Es passa el dia cantant el tema que dóna nom al disc, 'Susurros del Viento' i també 'Luna'.

També hem pogut comptar amb l'increïble Giuseppe Campisi i el seu contrabaix. L'admiració que tenim el Vicente i jo cap a aquesta persona és inexplicable. No vam dubtar ni un segon que encaixaria a la perfecció dins del projecte. Després d'escoltar els temes anava xiulant pel Tibidabo 'El señor misterioso'.

A la percussió tenim a Tramel Levalle. Una gran persona que vam conèixer fa relativament poc però amb qui vam connectar rapidíssim. El Tramel és l’alegria en persona. Està enamorat de les cançons que hem fet, i si li poses el final de 'Luna' es queda adormit amb un somriure dolç.

A la bateria hem tingut la sort de comptar amb:

Enric Fuster, una joia. Ja havíem tocat el Vicente i jo amb ell i sempre cada cop és millor. Sempre té totes les portes obertes a experimentar i aportar noves idees. Li encanta jugar tocant “El señor misterioso” i és impossible no ballar quan l'escoltes tocar “Fato Consumado”.

També tenim l'increïble David Gimeno. En dos temes el Vicente tenia claríssim que era ell qui els havia de tocar, i ha estat la millor decisió que hem pres. La cara d'emoció que posa en el solo del Vicente a 'Somnis' no té preu.

Tot això ha estat gravat i mesclat per David Casamitjana. Amb el David ens coneixem des dels meus vuit anys i des de llavors m'ha acompanyat. Era sens dubte la millor persona per a que graves aquest primer projecte pròpi.

Vam anar al seu estudi, a Montoliu de Segarra, on vam estar tres dies. Ens vam allotjar a Cal Bertran, una casa rural a Albió, un poblet al costat de Montoliu, allà dormíem i fèiem la vida fora de l'estudi. El fet de sortir de Barcelona i centrar-nos en la música al mig de la Segarra va ser màgic.

Escoltant els enregistraments a l
Escoltant els enregistraments a l'estudi - Foto d’Aisha Montano

A tot el projecte li hem volgut donar una importància visual. Volíem que el procés d’estudi es quedés gravat en vídeo. Més endavant vam pensar que també estaria bé fer diferents videoclips i donar-li a tot una coherència visual i estètica.

Un dia el Vicente em va presentar una alumna seva de guitarra, la Silvia Farrés. Una noia radiant amb qui vam riure des del primer moment. Va resultar que ella és directora artística i ens va encaixar perfectament dins del projecte. La Silvia va aparèixer agafada de la mà de la seva companya de pis, l’Aisha Montano, una altra persona radiant. L’Aisha és productora artística i en explicar-li el projecte ràpidament es va pujar al carro. Elles dues han fet una feina extraordinària plena d'amor i professionalitat. Infinitament agraïts per tot.

Tot això ho havia de gravar algú i aquí és on es van sumar el Bernat Bisbal i el Joel Burges.

Necessitàvem un dissenyador gràfic per al projecte, per a la portada del disc, pels crèdits, etc. Quan vam veure la feina del Pol (Kota.) ens vam quedar bocabadats. Un noi que fa coses precioses amb les mans i que ens va deixar a tots enamorats al primer segon.

També hem tingut a l'equip visual la Marta Mas (@leentrelinias). Una fotògrafa increïble. Jo feia temps que seguia la seva feina per Instagram, i quan la Sílvia i l'Aisha ens van proposar diferents fotògrafes i la vaig veure entre la llista no ens vam pensar ni un segon que ella era la indicada. La implicació i l'amor que ha posat la Marta ha estat extraordinari, i les seves fotos també.

Pel màster del disc hem tingut al Richard Cano. Amb el Vicente vam estar donant moltes voltes a qui era la persona indicada per fer el màster, vam estar tot un viatge de cotxe de Barcelona a Castelló escoltant música masteritzada per diferent gent i al final vam coincidir tots dos que aquesta feina l’havia de fer Richard.

Tot això ha estat possible gràcies al meu mànager, Jordi Barrachina (Numad Proculture). Ell està darrere ajudant en tot allò que cal. Escoltant els temes des del primer moment, movent els fils per a que tot funcioni, pensant en cada detall i molt més.

Foto de final d
Foto de final d'enregistrament amb tot l'equip :)

Estic eternament agraïda a totes aquestes persones que des del primer moment han confiat en mi i en el projecte i s'han sumat a formar part d'aquesta increïble aventura.

Ara us demano a tots vosaltres que si voleu que tot aquest treball surti a la llum ens ajudeu amb el vostre granet de sorra! ❤️

Sobre les recompenses

Per a que pugueu formar part d'aquesta aventura i participar en la creació de 'Susurros del Viento', hem creat tota una sèrie de recompenses amb molt d'amor.

Les recompenses inclouen des del propi disc, partitures, entrades al concert de presentació* a Barcelona o rodalies (per confirmar), agraïments al llibret, masterclasses amb mi i fins i tot concerts privats en diversos formats**.

Forma part del meu primer projecte, col·labora ❤️

Qui som

Foto de grupo durante los días de grabación - Foto d’Aisha Montano
Foto de grupo durante los días de grabación - Foto d’Aisha Montano

L'Alba Armengou Group neix el 2020 i actualment està format per:

Alba Armengou: Veu i trompeta

Vicente López: Guitarres

Joan Martí: Saxo i flauta

Giuseppe Campisi: contrabaix i baix elèctric

Enric Fuster: Bateria

Tramel Levalle: Percussions

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions aniran destinades a cobrir totes les despeses derivades de la creació del nou projecte: enregistrament, mixing, mastering, producció de videoclips, fotografia, disseny, producció del CD i promoció.

Calendari estimat

Enregistrament, mescla i mastering: setembre - octubre 2022

Creació vídeo i fotografia: octubre - novembre 2022

Disseny i producció CD físic: desembre 2022 - gener 2023

Sortida 1r Single: 26 de gener 2023

Sortida 1r videoclip: 27 de gener 2023

Sortida CD: febrer-març 2023

Sortida 2n Single: 9 de febrer 2023

Concert presentació: 23 de abril a les 20:00 a la sala Paral•lel 62

Sortida 3r videoclip: març 2023 (si arribem a sobrepassar l'objectiu del Verkami)

*Les recompenses es podran lliurar aproximadament un mes després de tancar el verkami, en el cas dels CD's depenem dels temps de producció (març-abril 2023).

+ Info

Web
Instagram
Facebook
Spotify
YouTube

*El concert de presentació del CD s'anunciarà a les xarxes socials oficials d'Alba Armengou, estigueu atents! :)

**La recompensa del concert privat, podrà fer-se efectiva des de principis de gener de 2023 i com a màxim fins al 30 de desembre de 2023 (segons disponibilitat dels artistes).

Els concerts privats tindran lloc entre les 11.00 i les 22.00 d'un dia que convinguem ia la proximitat de Barcelona. Si el lloc es trobés a més d'1h amb cotxe (segons Google Maps) i/o voldria fer-se en un altre horari, caldria abonar despeses de desplaçament, dietes i allotjament a pactar.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

46 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Martijn

    Martijn

    un año

    What a great project - after so many beautiful covers it must be very special to release your own songs.

  • Joonatan Mattila

    Joonatan Mattila

    un año

    All the luck with the new album! Sounds amazing by the released singles!

  • EloisaGot

    EloisaGot

    un año

    Bonica, una nova petita ajuda perquè pogueu fer realitat el 2n videoclip, que segurament us sortirà igual (o encara més) maco que el primer :) Muaksss

  • Richard Bezdek

    Richard Bezdek

    un año

    Really looking forward to the 3rd video! Hopefully there is a Livestream of the concert, or a recording of it on YouTube. Best wishes!

  • Con ganas de escucharlo, te sigo de hace años de La San Andreu y sois todos geniles. Saludos desde Asturias

  • Vagablond

    Vagablond

    un año

    Trop hâte d'écouter cet album !!! ☺️

  • pmark16

    pmark16

    un año

    Happy to support a project that brings much joy

  • Nah

    Nah

    un año

    looking forward to a lovely album :)

  • Richard Bezdek

    Richard Bezdek

    un año

    Hi Alba. I love you and I love Vincente, unfortunately I am on the wrong continent for the concert, but I will be watching on YouTube.

    Very happy to be able contribute to the cause, hope it is a good experience for you all. Looking forward to the songs and videos!

  • C pfindel

    C pfindel

    un año

    <3

#01 / Primer single "Luna" en todas las plataformas!

Hola a todos y a todas!

Ya hemos llegado al objetivo marcado, mil gracias <3

Ahora nos planteamos un nuevo objetivo de 10.000€ que si lo conseguimos podremos invertir el dinero en un 3r videoclip bien chulo ;)

Pero antes de todo...
¡Ya podéis escuchar el primer avance del disco en todas las plataformas!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies