❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Magnificat i Glòria de Vivaldi

Celebrem el noste concert de Nadal amb el Magníficat i el Glòria de Vivaldi

Categoria

Creat a

0
segons
214
Aportacions
3.115€
De 1.500€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Des de fa més de 35 anys, la Coral Ginesta de Badia del Vallès ha treballat per promoure i apropar la música coral a la ciutat, oferint una sortida cultural a totes aquelles persones de Badia que, sense excepció, s’han volgut apropar a la música clàssica. Alhora, ha promogut la imatge cultural del municipi en concerts no només a Catalunya, sinó també a Aragó, Euskadi, Madrid, Andalusia, Extremadura, Alacant, Bèlgica, Alemanya i França.

Durant aquests anys hem treballat per diversificar i ampliar l'oferta cultural de la nostra ciutat, participant en tot tipus d’esdeveniments culturals. Tant és així, que aquest Nadal el volem celebrar amb el que serà una cita important dins de l’agenda cultural del municipi.

El proper dissabte 17 de desembre organitzarem un concert extraordinari dedicat a Vivaldi amb la interpretació del Magníficat i el Glòria. El concert es cel·lebrarà a l'Església Mare de Déu de la Mercè de Badia del Vallès a les 20:30h.

En aquesta nova aventura ens acompanyaran: la Coral Lavínia de Barcelona, l'Orquestra Ricercare de Barcelona, la soprano Elaine McDaid-Genockey i la mezzosoprano Olga Shvydka, sota la direcció de Xavier Nogué Bonet.

Sobre les recompenses

Els que vulgueu col·laborar anticipant la vostra aportació al projecte, us oferim diferents recompenses en base a diverses possibilitats.

ENTRADA GENERAL

Per a tots aquells que vulgueu gaudir del concert al millor preu

ENTRADA PREFERENT

Per si voleu gaudir del concert en una ubicació privilegiada

Només de venda anticipada per Verkami. Entrada amb localitat òptima per gaudir de l'espectacle al màxim.

ASSISTÈNCIA ASSAIG GENERAL

Serà el día 15 de desembre a les 21:00h a l'església de la Mare de Déu de la Mercè de Badia del Vallès.

BOSSA GINESTA
Disseny exclusiu de la Coral Ginesta

TALLER DE CANT CORAL

Taller de Cant Coral el juny de 2023. A més, ofereix la possibilitat de participar al Concert de Festa Major del mateix mes amb les peces treballades al taller.

FILA 0

Conscients que una part dels nostres seguidors no podreu assistir al concert, també oferim l'opció de col·laborar-hi obrint una FILA 0 amb aportacions des de 5€

MECENES D'OR

Pels amants de la música i els projectes ambiciosos. Oferim la possibilitat de convertir-se en un autèntic mecenes patrocinant generosament aquest projecte.

Qui som

Actualment la Ginesta està formada per 18 cantaires. El seu director, Xavier Nogué, porta més de 30 anys dirigint el cor. La primera directora i fundadora va ser Montserrat Saumell.

Ens agrada la varietat d'estils i per aquesta raó tenim un ampli repertori que incorpora obres, entre d'altres, de Haydn (St.Johannes Deo), Mozart (Rèquiem), Bach (Cantata 147), Butler (Messa), Pau Casals (El Pessebre), Brahms (les dues obres dels valsos amorosos), B.Marcello (I Cielli Inmensi), Frantisek Tuma (Stabat Mater), un ampli repertori de Madrigals, poemes musicats i temes contemporanis.

Hem tingut la possibilitat de participar en espais emblemàtics, com ara Montserrat, La Sagrada Família, l'Auditori de St.Cugat, la Llotja de Lleida, així com la participació (en tres ocasions) a Les Nits Musicals de Palau-Solità i Plegamans.

Aquesta recerca de la variació i l'interés per ampliar el repertori, ens ha dut a organitzar aquest concert en un format no gaire habitual ni per la ciutat ni per al cor, aspecte que fa molt especial la realització del mateix.

Pots seguir tot el que fem des del nostre Facebook clicant aquí.

O contacta'ns a través de la nostra pàgina Web aquí.

A què destinarem les vostres aportacions

El gran repte que suposa per a nosaltres l’organització d’aquest concert ens obliga a recórrer al micromecenatge.

Les aportacions aconseguides mitjançant aquesta plataforma les destinarem al pagament de l'orquestra que participarà al concert.

El Glòria i el Magníficat de Vivaldi requereixen en aquesta versió de 8 violins, 3 violes, 2 violoncels, 1 contrabaix, 1 oboé i 1 trompeta.

Gràcies a les vostres aportacions aquest concert serà possible.

Repertori concert

Antonio Vivaladi és un dels grans referents del Barroc italià. La seva influència va abarcar tota Europa i va ser decisiva per al desenvolupament de la música instrumental de Bach.

Les obres que interpretarem són el Glòria RV 589 i el Magníficat RV 610

En aquest concert, la Coral Ginesta de Badia del Vallès estarà molt ben acompanyada de la Coral Lavínia de Barcelona, arribant a formar un cor d'unes 40 persones. A banda, ens acompanyarà l'Orquestra Ricercare de Barcelona.

Calendari previst

Les dates que marquen el desenvolupament d’aquest projecte són les següents:

Assaig General: 15 de desembre de 2022, de 20:30h a 23:30h. Església Mare de Déu de la Mercè a Badia del Vallès (Av. Burgos S/N)

Concert: 17 de desembre de 2022 a les 20:30h. Església Mare de Déu de la Mercè a Badia del Vallès (Av.Burgos S/N)

El mateix dia del concert, a partir de les 19:30h hi haurà un espai habilitat on podreu recollir les vostres entrades i bosses, en cas d'haver escollit aquesta opció.

Enviament de bosses: en cas de no poder recollir la bossa el mateix dia del concert, es portarà a terme l'enviament entre el 19 i el 31 de desembre.

Realització de Taller de Cant Coral: coincidirà amb el concert de Festa Major que es farà el mes de juny de 2023.

La participació en aquest taller oferirà, a més, la possibilitat de participar al concert de Festa major que es realitzarà el juny de 2023.

+ Info

Accedeix al nostre Facebook
CORAL LA GINESTA DE BADIA DEL VALLÈS (Grup de cantaires i ex-cantaires)

Preguntes freqüents

  • S'envia comprovant de la compra?

    En cop realitzada l'aportació, la plataforma Verkami envia un correu confirmant que ja sou mecenes on s'informa de la recompensa que s'acaba d'adquirir.

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

10 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Jordi Manya

    Jordi Manya

    más de 1 año

    Perfecta

  • Jordi Manya

    Jordi Manya

    más de 1 año

    Perfecta

  • MontseDG

    MontseDG

    más de 1 año

    Visca la Ginesta!!

  • Aguedo Fernandez

    Aguedo Fernandez

    más de 1 año

    Enviareu algun comprobant de la compra?

  • José Manuel

    José Manuel

    más de 1 año

    Enviareu algun comprobant de la aportació per a poder assistir al concert?

  • Montserrat García arroyo

    Montserrat García arroyo

    más de 1 año

    Gracias por vuestra música

  • Raúl Grané

    Raúl Grané

    más de 1 año

    La Música és un idioma universal que agermana persones i pobles. El cant coral és la millor teràpia de bellesa per sobreviure a la, de vegades, tristor de la Vida.

  • mtrullasp

    mtrullasp

    más de 1 año

    Bé, ja he fet la meva petita aportació, però una cosa: ¿he sentit no sé què de fer les bosses de color blanc? Bé, que consti que no tinc res en contra ni dels blancs ni dels negres, però les meves bosses, si no us sapp greu, les voldria en negre. Gràcies! Per cert, molt xules, eh... feliciteu als dissenyadors!!!

  • Laia Villegas

    Laia Villegas

    más de 1 año

    No he trobat la manera de fer la compra de cinc entrades a la vegada. He anant fent una per una entrant cada cop a la pàgina.

  • Enrique Garcia Pons

    Enrique Garcia Pons

    más de 1 año

    Con mis deseos de que tengáis el éxito que os merecéis

#02 / Gràcies, gracias, grazas, eskerrik asko, thank you, merci, vielen dank...

No hi ha prous idiomes per donar-vos les gràcies. Amb les vostres aportacions heu aconseguit que el nostre projecte pugui veure la llum. Esperem que gaudiu del concert que amb tant d'esforç hem preparat. Gràcies infinites!

No hay suficientes idiomas para daros las gracias. Con vuestras aportaciones habéis conseguido que nuestro proyecto pueda ver la luz. Esperamos que disfrutéis del concierto que con tanto esfuerzo hemos preparado. Gracias infinitas!

#01 / Recta final

Entrem a la recta final del nostre projecte, que serà possible gràcies a les vostres aportacions. La propera setmana comencen els assajos intensius corals-orquestra. Estem treballant molt dur per tal que el concert del dia 17 sigui espectacular. Esperem que el gaudiu tant com nosaltres!

Entramos en la recta final de nuestro proyecto, que será posible gracias a vuestras aportaciones. La próxima semana empiezan los ensayos intensivos corales-orquesta. Estamos trabajando muy duro para que el concierto del dia 17 sea espectacular.¡Esperamos que lo disfrutéis tanto como nosotros!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies