❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

"Pa d'arrels", el segon disc d'Aixopluc

Noves composicions, nova sonoritat, noves danses i molt de ritme! Participa-hi i emporta-te'ns a casa!

Aixopluc

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
109
Aportacions
4.410€
De 4.000€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

PA D'ARRELS o pa de terra és una massa terrosa, un tot que és la suma del sòl i de les arrels, una manifestació de la voluntat d'una planta d'aferrar-se a la terra que li fa bressol i li dona origen.

Amb aquest nom tan significatiu per nosaltres anomenem el que serà el segon disc d'Aixopluc, on es presenta una formació consolidada que aposta per la inclusió de noves tecnologies en el seu directe, creant així una sonoritat més festiva i oberta, amb un toc electrònic però sense perdre l'essència del duet i tot seguint el fil del primer disc.

Qui som

Aixopluc som la Queralt Valls Brunat (violí) i el Joel Díaz Vilà (piano i acordió diatònic), dos amics i músics bagencs amb una llarga trajectòria musical comuna.

Aixopluc neix a principis del 2020, amb l'objectiu d'oferir una sonoritat més íntima en la música folk, apostant per una formació senzilla i plenament acústica (violí, viola, piano i acordió diatònic). Debutem com a grup al concurs Robert Pellicer de Girona, del qual en sortim guanyadors, i arran d'aquesta oportunitat i també gràcies a mecenes com tu donem forma al nostre primer disc: GOTES. Des de llavors hem portat les nostres composicions arreu de Catalunya, al mateix temps que hem continuat endinsant-nos i creixent dins aquest fantàstic món que és el folk, com a músics i com a balladors.

A què destinarem les vostres aportacions

La campanya serà l'única font d'ingressos del projecte. Depèn exclusivament de vosaltres que PA D'ARRELS sigui una realitat!

El pressupost detallat és el següent:

  • Enregistrament, mescla, màster: 3.000 €. Ens posarem en mans del Pau Vinyoles (SO.CAT) i del Jan Valls per fer que aquest disc soni d'allò més fi.

  • Imatge i disseny: 200 €. El Borja Olalla és qui ens ha fet aquesta meravellosa portada del disc i també les fotografies de promoció, i sempre amb un gran somriure!

  • Impressió de CD i plataformes digitals: 600 €. Igual que amb GOTES, confiarem en els professionals de Duplicat a l'hora de donar forma física a la nostra música.

  • Despeses, enviaments de recompenses, impostos, etc.: 200 €. Amb aquests diners assegurarem que us arribin a casa les vostres recompenses, si és que no ens podem veure en persona, és clar!

Si aconseguim més pressupost del previst ens servirà per cobrir parcialment el cost del nou material per als directes, així com per fer una petita inversió en la difusió i la promoció de PA D'ARRELS.

Calendari previst

  • Campanya de micromecenatge: desembre 2022

  • Enregistrament: febrer i març del 2023

  • Impressió de CD i pujada a plataformes digitals: abril 2023

  • Publicació del disc: maig 2023

  • Entrega de recompenses: entre maig i setembre de 2023 (depenent del tipus de recompensa)

Sobre les recompenses

Participant en aquest Verkami ens ajudaràs a fer possible PA D’ARRELS i, d’entrada, sigui quina sigui la teva aportació el teu nom apareixerà a l’interior del disc.

A més, hem pensat algunes recompenses per poder agrair el teu esforç:

  • Per anar ben conjuntat/da, tenim unes SAMARRETES d’Aixopluc molt xules, de color Aixopluc i de diferents talles. Vesteix-te amb Aixopluc!

  • Tenim per a tu un LOT de 2 DISCS: PA D’ARRELS o GOTES, combinats com tu vulguis; per si ens acabes de conèixer o per compartir-nos amb qui vulguis!

  • Farem el Taller BALLA PA D’ARRELS amb el tallerista Joan Codina, on aprendrem i perfeccionarem tècniques del ball folk. Pots reservar l’entrada per venir sol/a o acompanyat/da!

  • Per si no ets de ballar sinó que prefereixes escoltar, farem un MARIDATGE AMB MÚSICA: vins de D.O. Pla de Bages (casa nostra) i formatge de la brolla i improvisarem una petita música basant-nos en el sabor i l’aroma de cadascun dels vins que tastarem, aconsellats per un sommelier. Pots reservar l’entrada per venir sol/a o acompanyat/da!

  • Igual que amb GOTES, si ho vols també podràs tenir les PARTITURES de PA D’ARRELS en format paper perquè puguis tocar les nostres composicions amb els teus amics!

  • Si ho vols, podem fer-te una CLASSE DE MÚSICA: violí, viola, piano, acordió, composició, harmonia o improvisació. Només cal que ens posem d’acord en el dia i l’hora!

  • Finalment, ens pots contractar per fer un CONCERT D'AIXOPLUC en un petit esdeveniment (el teu aniversari, la festa sorpresa d’un amic, o la primera comunió), en una gran festa (la Festa Major del teu poble o ciutat) a la teva escola (o institut, escola de música, esplai, cau, casal...) o una producció amb el teu esbart o grup de dansa. Llegeix-te bé les recompenses i ho trobaràs!

+ Informació

Ens podeu trobar a:

Instagram: Instagram i Facebook, i podeu sentir GOTES a Hearnow o comprar-lo a les plataformes de discs digitals.

A les persones que fem aquest disc ens podeu trobar també als nostres perfils d'Instagram: Joel, Queralt, Pau, Jan i Borja.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

3 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Esteve Comes i Bergua

    Esteve Comes i Bergua

    un año

    Venturós any!

  • Rat Mata

    Rat Mata

    un año

    SORT

  • julsdejulia

    julsdejulia

    un año

    Amb moltes ganes d'escoltar el nou disc!😍

#01 / Ja ho tenim! 🎉

Moltes gràcies a tots i totes les 100 mecenes que heu fet possible Pa d'arrels!

Aquests dies estem acabant de polir els temes que formaran el disc i preparant-nos per entrar a estudi d'aquí a un mes. Quins nervis!

En les pròximes setmanes us farem arribar uns qüestionaris per saber com voleu rebre el vostre disc, la talla que gasteu de samarreta, etc. Estigueu atents/es al correu!

1️⃣0️⃣0️⃣ gràcies!

Queralt i Joel

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies