❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Thought Many Times - Videoclip

Darrer clip que tanca la primera etapa musical de Labi, en aquest cas, pertanyent al single Thought Many Times.

Labi

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
49
Aportacions
1.908€
De 1.500€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Thought Many Times és un tema que parla de l'alliberament, la superació personal, l'autoconfiança i la superació de moments baixos.

El videoclip pretén ser un producte audiovisual de qualitat on fusionar els móns artístics de la música i cinema.. A més, pretén fer-ho des de Tarragona: amb una artista i director tarragonins i rodat a la ciutat de Tarragona i voltants.

Els videoclips formen una part cabdal en la creació artística musical, però sovint no hi ha pressupost per tirar-los endavant en condicions. És per això que ho volem fer de la millor manera possible i us demanem la vostra ajuda.

Sobre les recompenses

Les nostres recompenses són diverses i inclouen des d'esdeveniments exclusius, accés privat al contingut, com, fins i tot, sopars i tastos de vins.

Creiem que val la pena fer esdeveniments de presentació per a vosaltres, els i les mecenes, del resultat final. És per això que farem una presentació física amb la presència de Labi i del director del clip, Albert Blay. A més, també organitzarem un bolo per gaudir de la música de Labi en directe i en exclusiva.

A més, tenim la sort de poder comptar amb dues empreses col·laboradores que són del territori i aposten per projectes culturals i joves com el nostre: Pizza Boscos i Celler Ronadelles. Feu-hi un cop d'ull i no perdeu l'oportunitat de conèixer-les!

Qui som

Labi (Laber García) ha nascut i crescut a Tarragona. Cantant i compositora; crea música de gènere urbà, i és una de les coses que la fa més feliç. Alhora, l'apassiona el món audiovisual: la fotografia, els videoclips, el cinema... El seu objectiu és dedicar-s'hi a través de la constància i la passió per crear música.

Albert Blay és el director del videoclip. També ha nascut i crescut a Tarragona. Ha dirigit diversos projectes de ficció i documentals, pels que ha rebut diversos premis. Aquest, però, serà el primer videoclip, un format que fa temps que tenia ganes de dirigir, ja que "dona molta llibertat creativa i permet experimentar amb el llenguatge audiovisual".

Yoel Torres, nascut a Caracas (Veneçuela) i habitant de Barcelona des de fa temps, on va estudiar direcció de fotografia. Sempre té un projecte o un altre entre mans, tant com a director de fotografia com a equips de foto. La seva enorme creativitat visual catapultarà el projecte a un pla estètic superior.

On aniran a parar les vostres aportacions?

Bàsicament les aportacions que ens feu arribar aniran destinades a pagar el material cinematogràfic amb el que rodarem i les localitzacions on gravem el nostre videoclip. Volem que el resultat sigui el millor possible, és per això que busquem un material cinematogràfic de qualitat, complementat amb un equip tècnic molt potent.

A més, també s'han de cobrir les despeses com el transport, el lloguer de furgonetes o tots aquells objectes que s'hagin de fer servir. Malgrat ser despeses menors, en comparació, són transcendentals per al desenvolupament del projecte.

Per acabar, si superem l'objectiu, aprofitarem les aportacions per aconseguir una major repercussió del videoclip, apostant per una distribució com cal.

Calendari previst

Principi de juliol: Rodatge del clip.

Mes de juliol: Muntatge i edició. Enllestir el clip.

Final d'agost: Presentació i publicació del clip.

+info

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

2 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Albert Blay León

    Albert Blay León

    casi 2 años

    Va!! Maquíssim!

  • Belfast

    Belfast

    casi 2 años

    Enhorabona Labi

#03 / Moltes gràcies per fer possible el videoclip de Thought Many Times!

Hola a tothom!

Estem molt contents de poder dir que la campanya de micromecenatge del projecte ha acabat amb èxit i amb un total de 49 aportacions... estem molt contents de poder comptar amb vosaltres!

A més, us informem que d'aquí poc us farem arribar un formulari per poder aconseguir les vostres recompenses com abans millor. Serà imprescindible que el respongueu per poder gestionar la vostra recompensa.

La recompensa us arribarà ben aviat i, a més, us informem en primícia que l'estrena oficial del videoclip serà el dia 30 de setembre i, per tant, molts de vosaltres podreu gaudir de la preestrena el dia anterior, 29 de setembre, per la tarda... guardeu-vos la data!

Sense més, volem tornar a agrair-vos el vostre recolzament... sense vosaltres el videoclip Thought Many Times no hagués estat possible!

#02 / Objectiu superat! Ens marquem el segon objectiu!

Estem encantats de poder-vos anunciar que, gràcies a totes i tots vosaltres, hem pogut arribar a l'objectiu inicial en tan sols 20 dies dels 40 totals! Només us podem estar agraïts!

És per això que estem molt contents de poder-vos dir que, per poder seguir fent front a totes les despeses ocasionades pel rodatge, ens hem fixat un segon objectiu, aquest cop de 2500€.

És per això que us demanem ajuda altre cop a vosaltres, mecenes, per fer-ho possible. Sou un factor indispensable per al nostre projecte i, humilment, us demanem si podeu donar-li encara més ressò, per poder fer-nos arribar encara més lluny. Encara queden 15 dies per tancar la campanya i podem fer-la molt grossa!

Per part nostra, seguim treballant incansablement per poder-vos mostrar un videoclip que us faci vibrar i del que us en sentiu orgullosos i partíceps.

Moltes gràcies per ser el nostre puntal!

#01 / Noves Recompenses!

Hola a tothom! Estan sent dies molt intensos on, us assegurem, estem treballant de valent per tirar endavant aquest videoclip.

És per això, també, que seguim treballant en obtenir noves recompenses que us puguin interessar i... avui tenim bones notícies!

De la mà del Celler Ronadelles - Cap de Ruc, ens han arribat dues noves recompenses i només podem estar agraïts pel seu suport.

La primera de les noves recompenses és, com no podia ser d'altra manera, un lot de vins, anomenat "Ronabox" i que està valorat en 60€, tot i que el trobareu a 30€! És una oferta limitada a tan sols 5 mecenes.

La segona és una recompensa estelar! I és que ens aporten TRES àpats per a dues persones al Restaurant Quatre Molins, del xef Rafel Muria i amb una Estrella Michelin. És l'únic restaurant d'Estrella Michelin del Priorat i, ja us avancem, val molt la pena!

Moltes… seguir llegint

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies