❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Fuera de Campo: Sèrie de ficció

En Rob i en Sancho, dos amics fracassats, obren una productora audiovisual amb el somni de fer una pel·lícula.

Fuera de Campo

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
183
Aportacions
6.510€
De 6.500€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano i English

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

*Pots combinar recompenses, com per exemple una aportació de 10€ i una de 20€.

Fuera de Campo és una sèrie de comèdia ideada per cinc joves que volem endinsar-nos en el sector audiovisual. Aquesta vegada, volem posar el focus en allò que succeeix darrere de les càmeres. Nascuda com el nostre TFG a la Universitat Pompeu Fabra, amb aquesta sèrie pretenem mostrar des del punt de vista de la nostra generació la realitat del sector ajudant-nos de l'humor, així com posar en qüestió la percepció de l'èxit. Amb la teva contribució prometem fer-te passar una bona estona alhora que exposem les inquietuds de tots aquells que aspirem a viure del setè art.

Rob i Sancho, dos amics que es van conèixer treballant en una sala de cinema, decideixen obrir una productora audiovisual amb l'objectiu de rodar una pel·lícula en la qual Rob porta molts anys treballant. Això no serà possible sense abans guanyar una mica de reputació en el sector i estalviar diners fent tot tipus d'encàrrecs casolans a particulars i petites empreses.

El primer projecte important que arriba a la productora és el rodatge d'un casament. Això suposarà tot un repte pels dos, ja que es veuran abocats per primera vegada en un projecte seriós, amb bona remuneració econòmica i amb altes expectatives per part dels seus contractants. Serà gràcies a l'idealisme, l'ambició i els coneixements de Rob que podran tirar endavant el projecte; però serà gràcies a la traça i el do de gents de Sancho que el projecte podrà executar-se i dur-se a la pràctica. Com que acaben de començar i disposen de poc pressupost, hauran de portar al límit la seva creativitat, la qual cosa suposarà una infinitat de situacions i moments plens de comicitat.

Rob i Sancho creuen saber quin és el seu model d'èxit i faran molts sacrificis per a arribar a on volen, però a poc a poc, gràcies a les experiències que compartiran, descobriran el valor de ser fidels a si mateixos i a la seva peculiar manera de fer les coses.

Volem donar vida a uns personatges que aprenguin a afrontar el fracàs i a relativitzar l'èxit. Les seves dues químiques tan diferents seran el principal motor d'humor, generant situacions còmiques tant en l'àmbit personal com en el professional.

En Rob ha estudiat audiovisuals. És algú idealista, bohemi, maniàtic, organitzador, tímid i insegur. La seva gran passió és el cinema, amb especial predilecció pel cinema indie dramàtic i intimista, i també és un fanàtic de la música rock, sent Pink Floyd la seva banda favorita. El seu gran somni és arribar a ser un director de cinema de renom. Va perdre l'oportunitat d'endinsar-se en el sector quan el seu millor amic se'n va anar sense ell a Madrid per realitzar la pel·lícula que tots dos havien escrit, ja que en aquell moment es va haver de quedar a casa cuidant de la seva àvia Mari Carmen. Gràcies a en Sancho té l'oportunitat d'apostar de nou pel seu somni.

En Sancho és un noi de barri sense estudis. És algú espavilat, bromista, enèrgic, resolutiu i amb un gran do de gents. No té un objectiu clar a la vida i deambula de feina en feina sense més expectatives que passar temps amb els seus amics i riure el màxim possible. Troba en Rob i en la productora un lloc on se sent útil i on pot desenvolupar un talent que resulta innat en ell.

La Mari Carmen viu en un pis amb el seu net Rob, l'únic familiar que li queda, qui és la seva màxima prioritat. És una persona autèntica, enèrgica i amb una gran agudesa mental malgrat la seva avançada edat. Diu el que pensa sense embuts, de manera basta, brusca i amb total franquesa. Té un gran sentit de l'humor i sempre està de conya.

Raúl Pérez [Director]

Codirector del curtmetratge Fieras (2020), ha realitzat pràctiques com a auxiliar de postproducció a la productora Brutal Media, treballant per programes com El Foraster i realitzant el making of de La Vampira de Barcelona. Director de fotografia al curtmetratge A les 9 en punt i al videoclip Kamikaze, de Pere Mercader. També ha exercit com a operador de càmera al llargmetratge L'Agost més càlid i als videoclips Price of livin' i Instinto maniaco de G'M. Li encanta l'esport i gaudeix fent riure als seus amics. Per això la seva passió és el cinema, perquè és una eina perfecta per a fer brollar les emocions.

Guillem Ruiz [Director]

Ha treballat com a operador de càmera al curtmetratge Fieras i al llargmetratge Crisàlides, a més de foquista al curtmetratge Lapse i elèctric a la pel·lícula Tríptico. Aquest projecte és l'oportunitat ideal per a demostrar que com a director també té talent. Apassionat de tot el que envolta l'audiovisual, també des de la faceta pedagògica. En aquesta línia, ha realitzat pràctiques a l'Associació Nadir desenvolupant projectes educatius sobre cinema. Gran amant del hip hop, de la NBA, del Barça, i de fer feliç a la gent que estima. Té el seu àlter ego com a G’M, un raper emergent amb nombroses cançons i videoclips.

Eric Nolla [Productor]

Ha treballat en agències de comunicació com XL Yourself, Vilateral o Photoslurp exercint d'assistent de màrqueting digital, community manager i moderador d'anuncis i contingut. També ha donat atenció al client en diferents entitats bancàries, d'aquí la seva vocació per la producció audiovisual. D'altra banda, ha col·laborat en el podcast El Gabinete, ha produït la vídeo-performance Escriptura automàtica i ha estat auxiliar de càmera al llargmetratge L'Agost més càlid, a més de script al videoclip Price of livin', de G'M. Apassionat de les sèries des de petit i de totes les possibles formes d'expressió cultural d'avui en dia.

Pol Forés [Director de fotografia]

Muntador de contingut audiovisual per a YouTube a LinktoMedia. Ha estat operador de càmera en projectes com el curtmetratge Fieras i el llargmetratge Crisàlides. També ha dirigit el videoclip Instinto Maniaco, de G’M. Inicia la seva aventura en la direcció de fotografia. Representant de Girona. Amant de les sèries, la música, la ràdio i el Barça.

Eloi Pascual [Guionista]

Ha treballat a les productores audiovisuals Blackdolphins, Supernova studios, Digital Films, i actualment a Zinc studio, on ha escrit guions per a alguns curtmetratges. El càrrec en el qual més s'ha desenvolupat dins de les produccions audiovisuals ha estat la fotografia. Ha escrit, gravat i dirigit el curtmetratge Pica tu, ha format part de l'equip de fotografia del curtmetratge Fieras i també ha col·laborat com a càmera en el documental Els perfils d'Alicia per a TV3. Avui dia forma part de l'equip de realització i enregistrament de Generació Z, un xou de rap produït a la sala Jamboree de Barcelona. Des de ben petit es va aficionar a la màgia i es va aferrar als colors i números de les cartes com una eina per a explicar històries, passió que el continua acompanyant avui dia, juntament amb la música moderna i els universos interiors dels seus artistes.

Jordi Balló: Degà de la Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra i director d'exposicions al CCCB entre 1999 i 2011. Ha publicat el llibre La llavor immortal.

Sergi Moreno: Tutor de producció. Productor de 10.000 km* (2014), Terra Ferma (2017), Els dies que vindran (2019) i La mort de Guillem (2020).

Celia Rico: Directora i guionista. Ha dirigit el llargmetratge Viaje al cuarto de una madre (2018), guanyador de diferents premis com el Gaudí a millor guió.

Gonzalo de Lucas: Professor a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) de Barcelona i programador del Xcèntric, el cinema del CCCB. Com a tutor de direcció ha participat a Júlia Ist (2017) i a Jo la busco (2018), entre d'altres.

Carla Simón: Directora i guionista llicenciada a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha dirigit Estiu 1993 (2017), film guardonat amb la millor òpera prima a la Berlinale que li va valdre la millor direcció novell als premis Goya, entre d'altres.

Aparició als crèdits i agraïment: El teu nom apareixerà als crèdits de cada episodi i rebràs un vídeo d'agraïment de l'equip.

Link de visionat: Enllaç per a poder visionar en línia l'episodi pilot de Fuera de campo.

Encenedor exclusiu: Encenedor oficial de la sèrie dissenyat per Laura Cabrera.

Fons de pantalla: 2 fons d'escriptori i 3 de mòbil dissenyats a partir d'escenes del rodatge.

Bossa de roba: Totebag oficial de Fuera de Campo dissenyada a mà per Laura Cabrera.

Sorteig: Participaràs en un sorteig sorpresa en el qual podràs guanyar un premi exclusiu que encara està per anunciar.

BSO Digital: Link a la banda sonora composada per Gerard Díaz en format digital. La podràs escoltar des de qualsevol dispositiu.

Making of: Muntatge amb contingut inèdit del rodatge, perquè el visquis com un més de l'equip.

Escenes eliminades: Muntatge amb escenes exclusives que mai veuran la llum.

Guió signat: Còpia del guió de Fuera de campo signat per tots els integrants de l'equip.

Gorra: Gorra oficial de Fuera de campo amb el logo dissenyat per Clara Pascual.

Entrades per a un espectacle de màgia: Entrades per a veure un xou de màgia en directe de prop a les mans d'Eloi Pascual.

Samarreta: Samarreta oficial de Fuera de Campo dissenyada i il·lustrada per Laura Cabrera.

Calendari sexy de l'equip: Calendari de l'any 2023 amb 12 fotografies mai vistes de l'equip en la seva intimitat.

Figuració especial a la sèrie: Podràs aparèixer en una escena de la sèrie.

Aparició als crèdits com a productor associat: Com a agraïment per la teva aportació et citarem a tu o a la teva empresa en una secció especial dels crèdits.

Sopar amb l'equip: Et convidem a sopar amb nosaltres, podràs preguntar-nos el que vulguis sobre la sèrie.

Projecció privada del pilot: Projecció privada del pilot en una sala reservada únicament per a tu i els teus acompanyants, podent fer un col·loqui al final amb tot l'equip.

Calvo de tot l'equip: El nom ja ho diu tot, rebràs una fotografia de l'equip fent un calb.

Atrezzo exclusiu: Un element clau per al rodatge de la sèrie serà teu.
‏‏‎ ‎

*Les despeses d'enviament estan cobertes en totes les recompenses.

*Les recompenses poden tenir un disseny diferent una vegada confeccionades.

Verkami és una plataforma de micromecenatge on a més de contribuir econòmicament amb el nostre projecte reps recompenses, entre les quals es troba el visionat de l'episodi pilot.

Per a poder contribuir fes clic a "Aporta al projecte", registra't o inicia sessió i tria l'opció amb les recompenses que més t'agradin.

Pots seguir el projecte de prop a través de les nostres xarxes socials, tenim preparades moltes sorpreses...

Instagram - @fueradecamp0 / Twitter - @fueradecamp0

També pots conèixer més als personatges a través de les seves xarxes socials:

Rob / Sancho / Mari Carmen

Per a col·laboracions i altres propostes pots enviar un mail a [email protected]

‎‎‎‎‏‏‎ ‎

Diari de Barcelona "Joves creadors audiovisuals impulsen una comèdia sobre les preocupacions del sector"

Terrassa Digital "Un grup d’estudiants de Comunicació Audiovisual busca finançament per rodar una sèrie a Terrassa"

Ràdio Sant Cugat - Programa "Connectats" - 27 de gener a les 18:00 Minut 19'

Televisió de Sant Cugat - Programa "La contraportada"

Radio Terrassa - Programa "El Submarí"

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

20 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Ivan Flix

    Ivan Flix

    2 años

    Vaaaamos!!

  • ja queda poc!!!

  • yayyy

  • Polsubira

    Polsubira

    2 años

    Algú ven entrada razz?

  • pedro_alcantara

    pedro_alcantara

    2 años

    Yaya Maricarmen echándose unos FIFAs porfavor

  • Paula Ferrer

    Paula Ferrer

    2 años

    🤟🏼🤟🏼

  • 8uit de Teatre

    8uit de Teatre

    2 años

    Visca la cultura !! Molta força i tota la sort amb el projecte !

  • Miquel de Toro

    Miquel de Toro

    2 años

    Ànims, que teniu un projecte impressionant!!!!!

  • sergicanob

    sergicanob

    2 años

    👏👏👏

  • Yulia

    Yulia

    2 años

    Pintaza chicos!!!

#01 / ¡SORTEO! ¿Quieres ganar una cámara Instax valorada en 200€?

🔥 A dos semanas de cerrar nuestra campaña de mecenazgo, queremos revelar el exclusivo premio que podéis ganar por contribuir y ser parte de este proyecto.

📸 Gracias a Casanova Foto, vamos a sortear una Instax Square SQ6 Taylor Swift Edition valorada en 200€.

💰 Para participar solamente debéis hacer una aportación igual o superior a 25€ en nuestro Verkami, combinando las recompensas que queráis.

✅ Tod@s los que ya habéis aportado 25€ o más estáis participando en el sorteo. Si habéis contribuido con 10€ o 20€ podéis formar parte haciendo otra aportación.

💕 Muchas gracias a tod@s por el apoyo ¡estamos muy cerca de llegar al objetivo!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies