❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Espeleo a pèl 2022

Sortim de les coves per oferir-vos el calendari nudista espeleològic de l'any. Més de 12 pòsters amb espeleotemes per a ells i per a elles.

SIS de Terrassa

Un projecte de

Creat a

0
segons
64
Aportacions
1.507€
De 1.000€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

Presentem ESPELEO A PÈL 2022: el calendari nudista de temàtica espeleològica cuinat a la Secció d'Investigacions Subterrànies (SIS) de Terrassa per l'any 2022. Vesteix un disseny naturista no explícit però suggeridor que de ben segur podran degustar tots els públics.

Hem apostat per un disseny que, mantenint el format de calendari, es pot definir com una col·lecció de pòsters farcit d'espeleotemes que acompanyen els nostres espeleòlegs i espeleòlogues en la seva faceta més naturista en diverses cavitats catalanes. Sense filtres: ni de gènere ni d'edat. Un projecte íntegrament aconseguit per irreSIStibles membres de la nostre secció; sí sí, tots! Models, fotògrafs i dissenyadors.

Portada i contraportada calendari Espeleo a pèl 2022
Portada i contraportada calendari Espeleo a pèl 2022

Volem més detalls!

Espeleo a pèl 2022 és un calendari mida A3 en format horitzontal de 250gr de gramatge amb espiral superior que permet penjar-lo a la paret. Les fotografies ocupen més del 75% de la superfície convertint-se en un pòster per cada mes de l'any. Per si encara en voleu més, s'inclou un annex amb les 12 fotografies semi-finalistes presentant l'any 2023. Adquirint aquest calendari, us emporteu un total de 25 fotografies inèdites creades per fotògrafs i models amateurs del club.

Fotografia mes del calendari i recull fotografies semi-finalistes 2023
Fotografia mes del calendari i recull fotografies semi-finalistes 2023

I pels que us agrada anotar esdeveniments al calendari, hem pensat un sistema per evitar marcar les planes: us fem entrega d'uns "post-it" de colors per enganxar l'esdeveniment que us interessi al dia assenyalat.

Per agrair als mecenes que amb la seva col·laboració faran tirar endavant aquest projecte de club, hem preparat una sèrie de productes inèdits accessibles exclusivament a través d'aquesta iniciativa crowdfunding. Entre ells s'inclou: l'adhesiu Espeleo, la cantimplora Espeleo, el pòster mida gran de la fotografia de portada IrreSIStibles, i també l'aportació directa per equipament de cavitats del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.

Cantimplora d
Cantimplora d'alumini "Espeleo" i Pòster "IrreSIStibles"

Sobre les recompenses

Tenim preparats varis packs amb productes, que acompanyen el calendari 2022, exclusius per als nostres mecenes.

  • PACK BÀSIC: inclou el calendari Espeleo a pèl 2022 a un preu reduït i l'adhesiu "Espeleo" de regal.

  • PACK EXTRA: Emporta't, a més de l'inclòs al pack bàsic, el pòster IrreSIStibles de la portada del calendari en format DinA2.

  • PACK DUO: inclou, a més del calendari, la cantimplora temàtica d'alumini de 800ml per hidratar-te durant les teves exploracions subterrànies. Pots escollir el color de la cantimplora entre groc i verd.

  • Si el que més et mou és el compromís per la pràctica esportiva de l'espeleologia el PACK COL·LABORADOR és el que millor et representa. Emporta't el calendari fent una contribució per ajudar-nos a invertir en material pel manteniment i nova equipació d'avencs del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Per a que tothom pugui gaudir del medi preservant la seva naturalesa i integritat. Publicarem un entrada al blog amb agraïments i menció de tots els mecenatges i col·laboracions.

  • T'atreveixes i et ve de gust descobrir el món subterrani amb nosaltres? Doncs emporta't el calendari i participa en el 61è curs d'iniciació a la espeleologia (2021) de la mà dels nostres espeleòlegs i espeleòlogues amb el PACK ESPELEO INICIACIÓ. El curs inclou 8 hores teòriques i 5 sessions pràctiques per conèixer els secrets de la natura que tenim sota els peus i per saber progressar dins aquest entorn de manera segura i autònoma. Per més informació consulta la secció + Info que trobaràs a continuació.

  • Els packs NO INCLOUEN despeses d'enviament. Per això t'oferim dues opcions:

    • Recollir el teu pack a la secretaria del Centre Excursionista de Terrassa (Carrer de Sant Llorenç, 10, Terrassa) o a la botiga especialitzada en material tècnic de muntanya Travessa de Barcelona (Carrer de Galileu, 64, Barcelona) o bé;
    • AFEGIR l'opció de despeses d'enviament que trobaràs en les recompenses per enviaments a la península, les Balears, Canaries i Andorra.

Qui som?

La Secció d'Investigacions Subterrànies (SIS) és una entitat fundada el 1968 i vinculada al Centre Excursionista de Terrassa. Dedica la seva activitat a l'espeleologia i proposa cursos de formació, campanyes d'exploració espeleològica, conferències i altres activitats. La secció, que va celebrar els seus 50 anys d'activitat el 2018, té un gran recorregut i un llarg fons de topografies d'avencs i coves, i actualment s'està avivant amb les noves fornades de joves espeleòlegs que estan impulsant les sortides de club i les campanyes d'exploració.

Si ens vols conèixer millor, fes una ullada a la nostra web i xarxes socials:

Instagram SIS, EspeleoBlog de la SIS, Web del CET,

Si entreu en el nostre blog i no veieu ressenyes en els últims mesos no és per la pandèmia sinó perquè estàvem despullant-nos per vosaltres!

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions es destinarán a la impressió del calendari. A partir d'aquí, qualsevol benefici econòmic que es generi el destinarem a recursos per a la secció i per potenciar cursos de formació i exploracions espeleològiques durant el 2022.

Les recompenses directes a aportació de material per equipació de cavitats de Sant Llorenç (Pack Col·laborador) aniran íntegrament destinades a aquesta finalitat.

Dates previstes

Espeleo a pèl 2022 està a punt d'entrar al forn. La impressió del calendari es durà a terme durant l'octubre de 2021.

Podreu passar a recollir la vostra recompensa per la secretaria del CET (Carrer de Sant LLorenç 10, 08221 Terrassa) o a la botiga Travessa (Carrer de Galileu, 64, Barcelona) a partir del 2 de novembre 2021. Per als que sol·liciteu enviament a domicili, rebreu la vostra recompensa a principis del mes de Novembre.

+ Info

Estem molt engrescats per compartir aquest projecte amb vosaltres i conèixer les vostres impressions.

Vine al 61é curs d'iniciació a l'espeleologia que tindrà lloc entre el 14 d'Octubre i el 4 de Novembre! Inclou 8 hores teòriques (presencials al centre els dimarts i dijous al vespre), 5 sessions pràctiques (caps de setmana), lloguer material, llicència federativa i inscripció al Centre excursionista de Terrassa i a la secció d'espelelologia.

Per qualsevol consulta, envia'ns un correu al [email protected] o contacta amb nosaltres a través del Instagram de la SIS.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

3 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • SIS de Terrassa

    SIS de Terrassa
    Autor/a

    más de 2 años

    Gràcies per els comentaris 😉 Estem convençuts que el resultat us agradarà

  • Anna

    Anna

    más de 2 años

    Bona iniciativa!

  • joacliba

    joacliba

    más de 2 años

    Weee la meua aportació ☺️ Joan

#01 / Ja es poden recollir!

Hola mecenes,

us volem agraïr tot el suport que ens heu donat. Esperem que gaudiu del calendari tant com nosaltres al crear-lo.

A partir d'avui, 2 de novembre, ja podeu recollir els vostres packs al punt de recollida escollit. Per als enviament a domicili estimem que els rebreu en un parell de setmanes.

Aquells que no heu indicat punt de recollida, us agraïrem que passeu a recollir el vostre pack a secretaria del CET de Terrassa (Carrer de Sant Llorenç, 10, 08221 Terrassa).

Moltes gràcies

SIS

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies