❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

FATO, outfit rural.

Fato és una marca per a reivindicar i visibilitzar la ruralitat des del món rural amb humor, de manera fresca i poca-solta. Fato ets tu

Josep

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
74
Aportacions
1.809€
De 1.600€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

-QUÈ ÉS FATO?

Fato neix en un indret remot. Aquests llocs d'interior on es parla i viu d'una manera que té poc a veure amb el que veiem a la tele, entre el secà i el regadiu, entre tractors, aixades, marges i terrossos, entre aulives, aubercocs i raïms, un lloc com Ginestar (Ribera d'Ebre).

Fato és una marca per a reivindicar i visibilitzar la ruralitat des del món rural. Una simbologia i un llenguatge d'elements propis i propers amb aquesta manera de fer, de parlar, de menjar, beure, respirar, de viure i de riure des d'una estètica actualitzada, informal, fresca i surrealista.

-COM HO FAREM?

Apostem per una producció ètica, local i respectuosa amb el medi. Aportar valors socials d'igualtat, el feminisme i l'ecologisme des d'una perspectiva rural i poca solta.

Les estampacions es faran a la Fundació Jeroni de Moragas, entitat que promou, crea i gestiona els serveis necessaris per millorar la qualitat de vida de les persones amb altres capacitats intel·lectuals i del desenvolupament (DID), siguin terapèutics, educatius, laborals o residencials. Embalatges i etiquetatges amb reciclats i rústics, molt rústics per tal de reforçar lo missatge de FATO.

Dissenys divertits i sense un estil gràfic propi. Prevaldrà la marca i la seva filosofia envers un estil gràfic uniforme. Cada disseny s'adaptarà a la gràfica que més s'hi escaigui i millor transmeti el missatge amb les tendències de cada moment.

-A QUÈ DESTINAREM LES APORTACIONS

Si s'assoleix l'objectiu, amb els diners recaptats, es crearà la primera tirada de samarretes i bosses. Us entregarem les recompenses i posarem en marxa la producció, promoció i venda en línia de la marca d'outfit rural que necessites per anar al tros.

-LO FATO

Aquestes són les recompenses que pots escollir. També hem fet lots que inclouen diferent FATO combinat perquè no us falti de res.

Ho tornarem a fer

Encara que paguin la verema barata, que el míldiu faci de les seves o mos foti mal lo llom, tornarem a veremar, tornarem a vèncer.

Samarreta Tornarem a veremar, tornarem a vèncer.
Samarreta Tornarem a veremar, tornarem a vèncer.

Massa fato

En aquesta bossa hi cap molt fato, massa fato. Per anar a la platja, per anar a collir una síndria, pel que vulguis, no tens excusa!

Bossa XL per posar-hi molt fato.
Bossa XL per posar-hi molt fato.

Clotxa
És una hamburguesa? És un kebab? No, és una clotxa! Reivindica la clotxa, reivindica la teca guai.

Samarreta i teca vintage.
Samarreta i teca vintage.

Amoto Club

Una bicicleta amb motor amb la que potser aniries més de pressa pedalant. Una amoto slow live.

Live fast, ride slow.
Live fast, ride slow.

L'agricultura és cultura

No és només natura o un ofici o un negoci o un emplaçament susceptible d'especular amb energies renovables. L'agricultura també és cultura!

L
L'agricultura en tres formats.

La bossa per la clotxa

Ideal per anar al tros i portar tot lo FATO necessari per a fer una clotxa.

La bossa de la clotxa.
La bossa de la clotxa.

-CALENDARI PREVIST

![calendari previst]

calendari previst
calendari previst

-ENTREGA DE RECOMPENSES

Hi haurà dos opcions:

+Recollida a la granja, c/Reus, S/N de Ginestar (Ribera d'Ebre)

+Enviament per missatgeria que té un cost addicional de 5€ al que haurem d'especificar-ho adquirint despeses d'enviament a la península.

**Us demanarem adreça i talla de les samarretes una vegada acabi la campanya.

Mides aproximades de les samarretes.
Mides aproximades de les samarretes.

-MÉS INFORMACIÓ

-Web FATO
-Instagram FATO
-Facebook

Gràcies per col·laborar!
Gràcies per col·laborar!

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

5 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Roser

    Roser

    más de 2 años

    Ups! Pensava que els comentaris no es veien, hehe. Espero que no hi hagi cap problema.

  • Roser

    Roser

    más de 2 años

    Enhorabona pels dissenys! Xulíssims. No he pagat els 5 euros d'enviament perquè demanaré a una amiga de Ginestar que m'ho reculli. Gràcies! Roser

  • Pau Nvarro

    Pau Nvarro

    más de 2 años

    Masdelilla! Segueixnos!

  • rafel

    rafel

    más de 2 años

    Ets collonut

  • stephorme

    stephorme

    más de 2 años

    Un projecte fantàstic, no podem esperar al resultat final, veí!

#04 / FINDE FATO

Hola mecenes, aquest diumenge 3 d'octubre farem entregues a Ginestar per a qui encara no hagi passat a buscar lo FATO. Per a la recollida podeu contactar a través del correu: [email protected] o enviant un missatge al 653 251 981 per concretar lloc i hora. Si heu fet curt de fato, també podeu aprofitar per comprar directament al lloc d'entrega. Us hi esperem. Gràcies i una besada!

FATO.CAT
FATO.CAT

#03 / Formularis

Bones mecenes, ja portem uns dies amb l’enviament de formularis per tal de saber on hem d’enviar les recompenses, quins dissenys i talles voleu. Al setembre comencem a estampar i per això necessitem lo que voleu. Vinga, si encara no ho has fet perquè estaves de vacances ASPAVIL! 😂 Gràcies per tot i bona verema si no mos veiem!🍇

#02 / ALEGO FATO

Bones mecenes,

aquests dies estem ultimant detalls de la producció de les samarretes i bosses. També estem configurant uns formularis que rebreu alego (ben aviat) i que haureu de completar per tal d'escollir les talles, els dissenys, l'adreça dels enviaments, etc. Gràcies per la paciència, us mantindrem informades.

FATO.CAT
FATO.CAT

#01 / FI DE LA CAMPANYA FATO

HOLA MECENES,

AHIR VA ACABAR LA CAMPANYA DE MICROMECENATGE PER A RECAPTAR FONS I ENGEGAR LO PROJECTE DE FATO. US VULL AGRAIR LA CONFIANÇA DIPOSITADA EN TOT AIXÒ QUE COMENÇA I QUE TAMBÉ EN TENIU GRAN PART DE CULPA.

DURANT AQUESTS DIES D'AGOST US ANIREM INFORMANT DE COM EVOLUCIONA EL PROJECTE, TENIM UNA FENYADA! MÉS ENDAVANT MOS POSAREM EN CONTACTE AMB VALTROS PER TAL DE CONCRETAR TALLES, DISSENYS, ADREÇA D'ENVIAMENT, ETC.

UN COP MÉS, MOLTÍSSIMES GRÀCIES, SOU MOLT GRANS, MOLT DE POBLE, MOLT RURALS I MOLT DE FATO.

AGRAÏMENT TOTAL

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies