❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Impronunciable - Primer disc d'Ares Gratal

"Impronunciable" és la meva interpretació feta cançó de la poesia del meu avi i altres poetes. És un bitllet d'anada al meu món.

Ares Gratal Martínez

Un projecte de

Categoria

Creat a

Berlín, Alemanya
0
segons
84
Aportacions
8.622€
De 7.500€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano, Deutsch i English

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

Com neix el projecte

Hola, em dic Ares Gratal i sóc música.

¡Hola!
¡Hola!

La pandèmia m'ha portat a endinsar-me en la composició de cançons noves, potser com a resposta a la cerca d'espais on refugiar-me, als quals escapar o en els quals gaudir.

Tot va començar amb la musicalització d'alguns poemes que m'agradaven, intentant donar-los una lectura personal que potser aconseguís destacar alguns dels seus matisos.

Vaig continuar amb el que ha acabat sent la part central d'"Impronunciable", la musicalització de poemes del meu avi. Un viatge en el temps, una connexió intima amb aquella persona tan important que ara crec conèixer, si cap, una mica millor.

El meu avi també era pintor!
El meu avi també era pintor!

També formen part del projecte cançons totalment escrites per mi, un viatge en solitari de reflexió i introspecció.

Completen "Impronunciable" dues versions: una canço tradicional en espanyol sefardí i una altra en hebreu, dues peces que m'encanten i amb les quals el disc suma un total d'11 cançons.

Vídeo de "Desolación", una de les cançons del disc, amb lletra de la premi Nobel xilena Gabriela Mistral, juliol de 2021:

Gravació del disc "Impronunciable"

Són les ganes boges de tocar les que em porten a decidir gravar les meves cançons, amb la il·lusió d'així arribar a més gent.

El disc es gravarà entre setembre i octubre d'aquest any a l'estudi de Jonas Fehrenberg a Berlín, i en ell participaran grans músics: contaré amb l'acompanyament a la guitarra de Pablo Camus, Philipp Kullen a la bateria i Jonas Fehrenberg al baix. El productor musical del disc, l'acordionista Ira Shiran, també hi participarà com a instrumentista i jo mateixa m'acompanyaré també amb el saxòfon. Per últim, hi haurà col·laboracions sorpresa que li donaran, crec, un color molt especial a les meves composicions. Aquestes beuen de la cançó d'autor de sempre, la música pop, la copla i la música llatinoamericana. En aquest àlbum canto en castellà, català, espanyol sefardí i hebreu.

Manuscrit del poema que donarà nom al disc.
Manuscrit del poema que donarà nom al disc.

Aquest projecte, com tot disc de qualitat, suposa una despesa important i per aquesta raó us proposo ajudar-nos a fer-lo realitat a canvi d'unes atractives recompenses que estaran fetes amb molta il·lusió.

Què podeu aconseguir

Entre les recompenses podreu aconseguir:

  • El disc en formato digital i/o el VINIL o CD dissenyat per Begoña Claveria,

  • Gravaré una versió d'una cançó que escolliu,

  • Un cançoner amb les meves cançons i els acords,

  • Composar una cançó a mitges, amb un text o poema vostre i, per últim

  • Un concert privat, online o en persona, amb un dels meus companys.

Les recompenses es lliuraran en persona a Berlín, Lleida i Barcelona, o per correu postal a qui resideixi en una altra ciutat.

A què destinaré les vostres aportacions

A la gravació i mescla dels temes del disc, a la masterització, l'edició i disseny del vinil i al material promocional (fotos, vídeos...).

Si se supera l'objectiu, que cobreix les despeses més bàsiques del disc, la resta s'usarà per altres despeses relacionades amb la presència online, els drets d'autor d'una de les cançons, publicitat... i també a organitzar un concert de presentació d'"Impronunciable" a Lleida, la meva ciutat natal, on m'agradaria poder fer lliurament als mecenes de les recompenses en mà.

Estiu de 2020, un dels pocs concerts.
Estiu de 2020, un dels pocs concerts.

Calendari previst

Encara estem en fase de preparació/assajos... tenim previst gravar entre setembre i octubre d'aquest any i seria un somni si el disc pogués estar per Nadal, però, per si un cas, pensarem que hi serà al gener :-)

Qui sóc

Sóc una cantant i instrumentista de Lleida afincada a Berlín des de fa més de 10 anys, on a més de música treballo com a traductora.

Toco l'acordió des dels 5 anys i ara m'estic especialitzant, d'una banda, en l'estudi del saxòfon de jazz i, de l'altra, en el cant i la composició. Es tracta de dos projectes musicals diferents que porto en paral·lel i que de vegades també es creuen en el camí.

Entre la meva música preferida vull mencionar The Beatles, Billie Holiday, Chet Baker, Janis Joplin, Queen, Jorge Drexler, Extremoduro, la copla i molt més.

+ Info

A la meva pàgina Web podeu trobat més informació sobre mi i els meus projectes.

També podeu seguir la meva pàgina de Facebook i el meu perfil d'Instagram per assabentar-vos de tot el que faig, escoltar-me, saber quan toco i on...

Gràcies!
Gràcies!

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

23 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Ares Gratal Martínez

    Ares Gratal Martínez
    Autor/a

    más de 2 años

    Mis queridísimas mecenas, ya hemos grabado más de la mitad de los temas y estoy convencida de que va a ser un gran disco, que no habría sido posible sin vuestra participación. Es también vuestro disco y espero que os guste tanto como a mí. Muchísimas gracias.

    Estimadíssimes mecenes, ja hem gravat més de la meitat dels temes i estic segura que serà un gran disc, que no hauria estat possible sense vosaltres. És també el vostre disc i espero que us agradi tant com a mi. Moltíssimes gràcies.

    My dearest patrons. We already recorded more than half of the tunes and I am sure it is gonna be a great album, which would not have been possible without your help. It is also your disc and I hope that you will like it as much as I do. Thanks very much.

  • Ares Gratal Martínez

    Ares Gratal Martínez
    Autor/a

    más de 2 años

    My dearest patrons! the campaign has just finished and I wanna thank you all again for your support! there are gonna be enough funds for producing a fabulous album and I am so grateful and hope you’ll all enjoy the outcome ❤️

    Estimats mecenes! la campanya ha finalitzat i us vull donar les gràcies una vegada més pel vostre suport! tenim finançament per fer un gran disc i us estic molt i molt agraïda, alhora que espero que gaudiu del resultat 😌
    ¡Mis queridísimos mecenas, la campaña ha finalizado y os quiero volver a dar las gracias por vuestro apoyo! tenemos financiación para hacer un gran disco y os estoy muy agradecida, y espero que disfrutéis mucho del resultado 🥳 GRACIAS, DANKE, TODAH, TACK, THANKS, MERCI, GRAZIE, GRÀCIES, OBRIGADA

  • Ariadna Gabarrell

    Ariadna Gabarrell

    más de 2 años

    Guapa! Sempre a últim moment, em sap greu no poder donar més ara mateix pero almenys eñ meu granet de sorra😘

  • AleixGG

    AleixGG

    más de 2 años

    Molta sort amb el projecte!

  • Eulàlia Santacreu

    Eulàlia Santacreu

    más de 2 años

    Ànims Ares! Esperem el disc amb molta il•lusió!

  • Ares Gratal Martínez

    Ares Gratal Martínez
    Autor/a

    más de 2 años

    (EN) My DEAREST PATRONS, we made it!!! the goal was reached and now the rest of the work starts. I'll keep you posted about the release dates of the album in the different formats and of course about your other rewards. There is still a week of crowdfunding left, so if you know someone who could like my work, it'd be great if you can help me share it. In any case, the expenses for most of the work are already covered and I say THANKS SO MUCH, again, for helping me make my dream come true, I feel very happy.
    (ES) Mis QUERIDOS MECENAS, ¡¡¡lo hemos conseguido!!! hemos llegado al objetivo y ahora empieza la otra parte del trabajo. Os iré informando sobre las fechas de presentación del disco en los distintos formatos y por supuesto sobre las otras recompensas. Aún queda una semana de Crowdfunding y, si sabéis de alguien a quien le pueda gustar mi trabajo, os lo agradeceré si me ayudáis a seguir compartiéndolo. En cualquier caso, los gastos de la mayor parte del proyecto ya han quedado cubiertos y vuelvo a daros las GRACIAS por ayudarme a hacer mi sueño realidad, me siento muy feliz.
    (CAT) ESTIMATS MECENES, ho hem aconseguit!!! Hem arribat a l'objectiu i ara comença l'altra part de la feina. Us aniré informant sobre les dates de presentació del disc en els diferents formats i, evidentment, també sobre la resta de recompenses. Encara queda una setmana de crowdfunding i, si sabeu d'algú a qui li pugui agradar el meu treball, us ho agraïré si m'ajudeu a seguir compartint-lo. En qualsevol cas, les despeses de la major part del projecte ja han quedat cobertes i torno a donar-vos les GRÀCIES per ajudar-me a fer el meu somni realitat, em sento molt feliç.

  • Esther Girabet

    Esther Girabet

    más de 2 años

    Per molts més discos! Una abraçada gegant estimada Ares!!

  • flipul

    flipul

    más de 2 años

    Mucha mierda!!

  • Montse Cervera

    Montse Cervera

    más de 2 años

    Aresusan! Sé que arribaràs lluny, molts èxits, bonica! Montsesan

  • Ares Gratal Martínez

    Ares Gratal Martínez
    Autor/a

    más de 2 años

    Casi a la mitad del crowdfunding, llevamos ya un 89%, ja portem un 89% i encara no hem arribat a la meitat del temps! GRÀCIES A TOTHOM, DANKE VIELMALS, THANK YOU SO MUCH, MIL GRACIAS!!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies