❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

CASAL POPULAR 1921-2021 Cent anys de cultura a Rubí

100 anys del Casal Popular a Rubí, fent un bon repàs al llarg dels temps de la ma de l'historiador Enric Escofet.

CasalPopular

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
72
Aportacions
2.002€
De 2.000€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

D'ON VENIM:

L'Associació Casal Popular de Rubí, és una entitat que ha estat mare de la cultura de la ciutat. El Beat Mn. Josep Guardiet, inicià l'any 1918 unes petites activitats d'esplai pels nens de catequesi i el 1921 s'ampliaren a l'edifici de l'actual Escola Mare de Déu de Montserrat de Rubí. Allà hi varen créixer tot un ventall de noves activitats: excursionisme, pessebrisme, dansa tradicional, museu, club de bàsquet Sant Jordi, teatre...

Més tard per manca d'espai es trasllada a l'edifici que havien construït les Joventuts Nacionalistes i que l'economia que tenien no els permetia el manteniment.

En aquest nou espai hi va créixer l'esplai MIC, l'escoltisme, el Foment de la Sardana de Rubí, l'Esbart Dansaire de Rubí, l'Associació de Pessebristes de Rubí, el Museu de Rubí i diferents grups de teatre.

PROJECTE CENTENARI:

Comencem aquest aniversari preparant un llibre d'aquests cents anys, fent un bon repàs històric de la mà de l’historiador Enric Escofet i també una completa mostra en imatges fotogràfiques i programes.

El llibre constarà d'unes 200 pàgines.

Una presentació a càrrec de l'Alcaldessa Ana Mª Martínez, una altra del rector de la Parròquia de Sant Pere de Rubí, Mn. Joaquim Meseguer i també de la presidenta actual de l'entitat, Montserrat Comellas.

La presentació del llibre es farà al Casal Popular el 20 de novembre a les 19 h.

RECOMPENSES:


PREUS PROMOCIÓ A VERKAMI, QUAN SURTI A LA VENDA, PREU VENDA PÚBLIC SERÀ UN 20% MÈS CAR


Recollida a la presentació del 20 de novembre al Casal Popular o enviament en cas de no poder-hi assistir.

1.- 20 €uros = Llibre CASAL POPULAR 1921-2021 Cent anys de cultura a Rubí i 1 Pin de l'Estel.

2.- 24 €uros = Llibre CASAL POPULAR 1921-2021 Cent anys de cultura a Rubí, 1 Entrada PASTORETS i 1 Pin de l'Estel.

3.- 28 €uros = Llibre CASAL POPULAR 1921-2021 Cent anys de cultura a Rubí, 2 Entrades PASTORETS i 2 Pins de l'Estel.

4.- 40 €uros = 2 Llibres CASAL POPULAR 1921-2021 Cent anys de cultura a Rubí i 2 Pins de l'Estel.

5.- 43 €uros = 2 Llibres CASAL POPULAR 1921-2021 Cent anys de cultura a Rubí, 1 Entrada PASTORETS i 2 Pins de l'Estel.

6.- 46 €uros = 2 Llibres CASAL POPULAR 1921-2021 Cent anys de cultura a Rubí, 2 Entrades PASTORETS i 2 Pins de l'Estel.

QUI SOM:

El Casal Popular de Rubí és una entitat que pertany a la Parròquia de Sant Pere de Rubí. El Casal dóna alberg a diferents grups de teatre i disposa d’unes instal·lacions per poder representar obres de teatre.

Cada temporada els grups presenten una nova obra de teatre i, quan arriben les festes nadalenques, es representen “Els Pastorets”.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS:

Les aportacions del mecenes aniran destinades a sufragar les despeses de la producció i edició del llibre del centenari i en part per les activitats que s'han programat per tot l'any del centenari (2021-2022).

CALENDARI PREVIST:

La data programada per la presentació del llibre del Centenari és el 20 de novembre, en aquest acte hi haurà parlaments de l'Alcaldessa de Rubí, el Mossèn de la Parròquia de Rubí i la Presidenta del Casal Popular, en aquest acte esteu tots convidats i es realitzarà l'entrega de les compres a tots els assistents que vinguin i posteriorment a les persones que han fet la compra i no hagin pogut venir al citat acte, ens posarem en contacte amb ells per poder fer arribar a casa seva l'encàrrec.

+INFO:

Ens podeu trobar a:

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

3 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

 • JepQuintas

  JepQuintas

  aproximadament 1 mesos

  L'enhorabona

 • Montserrat Grau Grau

  Montserrat Grau Grau

  aproximadament 2 mesos

  Que vagi tot molt bé

 • MAGDA BATLLES

  MAGDA BATLLES

  2 mesos

  Molta sort

#03 / El Llibre del CENTENARI del CASAL POPULAR veu la llum!!

Bona tarda benvolguts mecenes,

Finalment com esperavem s'ha complert l'objectiu i això ha estat una victòria col·lectiva que hem aconseguit amb l'ajuda de tots!

També us volíem convidar a assistir a l’acte de presentació del llibre al Casal Popular el dia 20 de novembre a les 19 h.

Comptarem amb la presencia de l’Alcaldessa Ana Mª Martínez, el rector de Sant Pere Mn. Joaquim Meseguer, la Presidenta del Casal Montserrat Comellas i l’historiador que ha fet la recerca i el contingut del llibre, Enric Escofet, que ens dirigiran unes paraules.

També l’Obrador Coral de Rubí ens oferirà un concert.

Aquest dia tindrem els llibres a la vostra disposició per poder-los recollir, igualment si no poguéssiu venir, ens posaríem en contacte per veure com us els fem arribar.

L’entrada serà gratuïta i numerada.

Podeu fer la reserva de la invitació a la web del Casal (https://casalpopular.org) o be 1 h. abans de l’espectacle a taquilla.

Moltes gràcies i fins ben aviat.

CASAL POPULAR DE RUBÍ

#01 / La Rambla de les Flors - 2010

El llibre del Centenari del Casal Popular, ja a la venda per Verkami, a veure si coneixeu algun dels actors son de l
El llibre del Centenari del Casal Popular, ja a la venda per Verkami, a veure si coneixeu algun dels actors son de l'obra "La Rambla de les Flors" representada al Casal el 2010.😀

Utilitzem cookies pròpies per poder oferir el nostre servei i de tercers per finalitats analítiques i mostrar-te publicitat personalitzada a partir dels teus hàbits de navegació. Accepta totes les cookies punxant “Acceptar” o més informació i configura les teves preferències aquí.