❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

La nit no fa vigília

Un llargmetratge sobre la convivència entre un jove i la seva àvia en un barri de la perifèria barcelonina

VigiliaFilm

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
167
Aportacions
6.675€
De 6.500€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

La nit no fa vigília

“La nit no fa vigília” és un projecte de llargmetratge creat per sis estudiants de la Universitat Pompeu Fabra. Sota el marc del Treball de Final de Grau van rodar un fragment del film del qual n’han extret un teaser -que es pot veure en aquesta mateixa pàgina web- del que volen que sigui la pel·lícula.

El llargmetratge exposa els estigmes que envolten el fet d’anar a una residència i del que significa, o no, ser jove. A banda, també s’exploren els llaços intergeneracionals entre néts i àvies, entre l’amor i el desgast, així com saber dir adéu malgrat que no sigui definitiu.

Sinopsi

La vida del Bruno (18) es veu cada vegada més limitada per la creixent dependència de la seva àvia Natividad (85), l'única família que el jove ha conegut. Quan sorgeix l'oportunitat de portar-la a una residència geriàtrica, haurà de lidiar amb una decisió que no s'havia permès formular abans.

Nosaltres

Gerard Simó / Codirector

Ha dirigit diferents projectes com el teaser per a un espectacle de dansa SPAM. Only for you, presentat a la Setmana del Talent del Clúster Audiovisual de Catalunya 2020, els curtmetratges Umbral, Quan dines, nosaltres sopem, i ha format part de l’equip de direcció d’art al llargmetratge en postproducció Ave Maria (Pol Mansachs, Adrian Palomo) com a integrant del col·lectiu Vist i Blau. Ha seguit els estudis a University of California durant el darrer any i ha format part de l’equip de programadors joves al festival D’A de Barcelona (2018) així com de la Filmoteca de Catalunya (2019). Actualment participa al podcast Umbral.

Clara Serrano / Codirectora i Coguionista

Actualment, ajudant de direcció de dos curtmetratges TFG d’Escac - Alba (Alexandra Iglesias) i Patria (Mikel A. Garrido) - i del videoclip Olé qué bonita (The True Religion Music feat. Juan Carmona). Directora de càpsules cinematogràfiques per a l'Ajuntament de Sant Joan Despí i directora artística del videoclip Once (Alba Morena), presentat a la Setmana del Talent del Clúster Audiovisual de Catalunya 2020. També ha participat en la co-direcció artística del videoclip Eres un temazo (Suu), curtmetratges com De tu i de mi (Marc Vadillo) i del llargmetratge Ave Maria (Pol Mansachs i Adrián Palomo). A banda, ha participat com a directora de fotografia a Últim dia d’estiu (Àlex Serra i Ariadna Ulldemolins). És membre del col·lectiu artístic Vist i blau i integrant de La Meri Productions. Li agradaria obrir una llibreria al barri i fer cinema que cogués molts cors.

Pau Vall / Director de fotografia i Productor executiu

Estudiant de 4rt de Comunicació Audiovisual a la UPF. Ha realitzat una estada a la University of California Santa Barbara dins el grau de Film & Media. Ha dirigit la fotografia de JAPAN (Setmana del Talent del Clúster Audiovisual 2020) i curtmetratges com Umbral o Quan dines, nosaltres sopem. És integrant de Vist i Blau, amb el que va formar part de l’equip de direcció d’art pel llargmetratge Ave Maria (Pol Mansachs, Adrian Palomo). En l’àmbit de la crítica, va ser membre del XVI Jurat Jove del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges així com del programa de la Unió Europea 28 Times Cinema 2019. És ajudant de producció i de fotografia fixa a Massa d’Or Produccions. També és co-creador del podcast de cinema i cultura Umbral.

Ariadna Ulldemolins / Coguionista

Ha codirigit el curtmetratge Últim dia d’estiu, actualment en circuit de festivals, així com Podíkia, una peça audiovisual de dança presentada a la Setmana del Talent 2020 del Clúster Audiovisual de Catalunya. Ha codirigit un projecte de websèrie anomenat El consultori sexual de Sarah Simons junt amb 2 companys de la universitat. Ha participat en la direcció artística de diversos projectes com Eres un temazo (Suu), Ave Maria (Adrián Palomo, Pol Mansachs) i De tu i de mi (Marc Vadillo) sota el nom del col·lectiu audiovisual Vist i Blau (@vistiblau), del qual n’és membre fundadora. Actualment està treballant en la creació del llargmetratge La nit no fa vigília i en el videoclip Larios (Jester) com a Ajudant de Direcció en ambdós.

Laura Corominas / Coguionista

Assistent de realització i muntatge en pràctiques al departament d’audiovisuals de l’ESMUC. Ha treballat com a ajudant de guió i documentació en pràctiques a la productora catalana Goroka. Co-presentadora del programa Enxanclats a Televisió del Berguedà durant tres temporades, així com altres programes en directe. S’ha format en diversos cursos i tallers d’escriptura al Laboratori de Lletres. Tanmateix, està cursant un taller de dramatúrgia a la Sala Beckett amb Marc Rosich. Apassionada pel teatre i la interpretació, actualment cursa un monogràfic de formació teatral a La Closca.

Laura Serra / Productora executiva

Ha dirigit Oblivion, un teaser de vídeo dansa presentat a la Setmana del Talent del Clúster Audiovisual de Catalunya 2020. Ha participat en la co-direcció d’art del llargmetratge en postproducció Ave Maria (Pol Mansachs i Adrian Palomo), el vídeoclip Eres un Temazo de la cantautora Suu i el curtmetratge De tu i de mi (Marc Vadillo), entre d’altres. Ha co-composat i produït la banda sonora del curtmetratge Últim dia d'estiu (Àlex Serra i Ariadna Ulldemolins) i del curtmetratge Quan dines, nosaltres sopem (Gerard Simó, Pau Vall) ambdós en procés de distribució per festivals. Actualment segona ajudant de direcció de dos curtmetratges (TFG’s de l’ESCAC) en preproducció, dirigits per Mikel Andoni G. i Alexandra Iglesias respectivament. Integrant del col·lectiu artístic Vist i Blau @vistiblau.

Qui ens assessora

Núria Aidelman/ Llicenciada a la Universitat Pompeu Fabra. Codirigeix l'associació cultural A Bao A Qu (Premi de l’Associació Catalana de Crítics d’Art 2020 en Educació) amb programes educatius com Cinema en curs o En residència, que porten el cinema i l’art als centres de primària i secundària.

Pep Garrido/ Director i guionista llicenciat a la Universitat Pompeu Fabra. Coguionista i codirector de Bustamente Perkins (2013) i Sense Sostre (2019). Col·laborador del programa educatiu Cinema en curs.

Celia Rico/ Directora i guionista llicenciada a la Universitat de Sevilla i Universitat de Barcelona. Ha dirigit el curtmetratge Luisa no está en casa (2012) i el llargmetratge Viaje al cuarto de una madre (2018), guanyadora de diferents premis com el Gaudí a millor guió.

Carla Simón/ Directora i guionista llicenciada a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha dirigit els curtmetratges Después también (2018), Correspondencia (2020), així com el llargmetratge Estiu 1993 (2017), el qual va ser guardonat com a millor òpera prima a la Berlinale i millor direcció novell als premis Goya entre altres. Actualment està preparant el seu segon llargmetratge Alcarràs.

Aitor Martos/ Director de producció llicenciat a la Universitat Pompeu Fabra. Ha treballat en produccions com Entre dos aguas (2018) i La propera pell (2016) d’Isaki Lacuesta, entre altres.

Calendari

Sobre les recompenses

Hem tingut l’enorme plaer de fer una col·laboració amb la il·lustradora Maria Ventura-Traveset Vidal, @nomagradadibuixar a Instagram, qui ens ha fet unes il·lustracions precioses que podreu trobar en algunes de les recompenses: la totebag, les enganxines i la samarreta.

Totes les despeses d’enviament de les recompenses estan cobertes.

A què destinarem les vostres aportacions?

Com funciona Verkami?

Verkami és una plataforma de micromecenatge, on es poden fer donacions a un projecte a canvi d’unes recompenses.

Per a fer-ho, primer de tot has d’anar a " Aporta al projecte ", registrar-te a la plataforma si no ho has fet mai, i seguidament escollir l’opció de donació que es vulgui.

Finalment s’han d’introduir les dades del mètode de pagament ( Targeta o Bizum ) i ja està!

La quantitat monetària no es descomptarà del vostre compte fins que el projecte no aconsegueixi el seu objectiu (finals de juny). Si no s’arriba a la suma total desitjada, no es cobrarà res.

On ens podeu trobar?

En aquests moments estem buscant una productora disposada a empendre aquest camí amb nosaltres, per a qualsevol dubte o comentari ens podeu trobar a @vigiliafilm a Instagram o @vigiliafilm_ a Twitter i al correu [email protected]

Moltes gràcies! Equip de La nit no fa vigília

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

34 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Xavier

    Xavier

    casi 3 años

    Molts ànims! Molt ben muntat...expectatives a taula

  • xlacort

    xlacort

    casi 3 años

    Feliciatats per la iniciativa i el treball. Gent jove amb idees és e què ens falta.

  • xlacort

    xlacort

    casi 3 años

    Podeu posar que la donació és de Dolors i Xavier? Gràcies

  • Feu coses molt boniques!!! Amb moltíssimes ganes que aquest projecte segueixi creixent i arribi ben lluny :)

  • allorens92

    allorens92

    casi 3 años

    Vaya teaser.... Caviar

  • allorens92

    allorens92

    casi 3 años

    💃💃💃

  • Hug24

    Hug24

    casi 3 años

    Ganes de vigil(i)ar-la...!

  • Dani Grandes

    Dani Grandes

    casi 3 años

    Moltissisissisisisimes ganes de veure més 💫💫💫💫

  • Guillermo Padrón Reyes

    Guillermo Padrón Reyes

    casi 3 años

    Allez allez ya lo tenéis!!

  • Víctor

    Víctor

    casi 3 años

    vamoooooooooooooooos

#02 / Seguim amb la vigília!

Estimades i estimats mecenes,

Després de tant de temps us venim a posar al dia del nostre projecte i parlar de les vostres recompenses, perquè veieu que no ens oblidem de vosaltres! 💙

Ha estat un any molt intens de desenvolupament en què hem tingut l'oportunitat de fer créixer el projecte en diferents laboratoris de creació i festivals de cinema. Tot això ho podeu veure al nostre perfil d'Instagram (@vigiliafilm), on anem penjant actualitzacions i fotografies del nostre recorregut. Per si us quedeu encuriosides!

Entrant als últims mesos d'aquest any ens trobem immerses en la pre-producció del film. Després de treballar intensament en el guió, encarem amb moltes ganes el rodatge de finals de novembre-desembre🎥.

El nostre objectiu ha estat sempre fer la millor pel·lícula possible, i gràcies a vosaltres i les vostres aportacions serem capaces d'aconseguir-ho.

seguir llegint

#01 / Objectiu aconseguit! Seguim!

Estimades mecenes,

Moltes gràcies per donar suport a un projecte tan especial per nosaltres com és La nit no fa vigília. Després de setmanes de campanya, podem dir que hem aconseguit l'objectiu i és gràcies a totes vosaltres!

Encara queden uns dies on la web de micromecenatge seguirà oberta, i us convidem a seguir difonent el projecte, perquè contra més donacions aconseguim, més fàcil ens serà portar aquesta història a la realitat. Per aquests darrers dies ens hem marcat un segon objectiu de 8000€, que ens permetria disposar de millor material tècnic, localitzacions i en general millorar les condicions del rodatge i de la postproducció final.

Moltes gràcies de nou,

Equip de La nit no fa vigília <3

ESP

Estimadas mecenas,

Muchas gracias por apoyar un proyecto tan especial para nosotras como es La nit no fa vigília. Después de semanas de campaña, podemos decir que hemos conseguido el objetivo y es gracias a todas ustedes!

seguir llegint

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies