❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Creuant les Antípodes a peu

Si tot surt bé d'aquí poc faré l'aventura més gran de la meva vida, 3.000 km a peu per creuar tot el país de Nova Zelanda.

Merce

Un projecte de

Categoria

Creat a

Akaroa, Nova Zelanda
0
segons
88
Aportacions
2.565€
De 2.500€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano i English

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Nova Zelanda a peu, aquest és el pla i el meu somni! Recórrer els 3.000 km que separen Cape Reinga de Bluff, els dos extrems nord i sur del país.

Escrit en una frase sona fàcil no? Però seran 4 mesos mínim d'esforç i aventura per aconseguir-ho! Caminant una mitja de 25 km diaris, dormint i acampant al llarg del recorregut i amb motxilla a l'esquena esperant que no pesi gaire més de 8kg. Des de que vaig descobrir la ruta "Te Araroa" vaig dir-me que algun dia ho faria, però algun dia és massa temps, així que vaig decidir que ho havia de fer ja!

Tot està gairebé a punt... l'únic que em falta és el material que necessitaré per l'expedició! I aquí és quan tot aquest projecte comença. Col·laboradors que m'ajudin a tirar endavant aquesta aventura a canvi de recompenses, tenint 40 dies per arribar a l'objectiu.

(Teniu un resum del què, perquè, com i quan en el video)

Sobre les recompenses

Aquesta serà la meva manera d'agraïr a tots els participin en aquest apassionat projecte :)

  • Pòster tamany A2 dels racons de Nova Zelanda perquè t'emportis un trosset de l'altra punta de món. Es pot elegir entre quatre models diferents, es tracten de les meves quatre fotografies preferides que he fet durant la meva estada aquí.

Aquests són els quatre models de pòster:

Per ordre d'esquerra a dreta, dalt: De camí a Milford Sound. Conduint per la costa oest de l'illa sur.

Per ordre d'esquerra a dreta, abaix: Nen jugant a Wharariki Beach. Posta de sol a Tahunanui Beach (Nelson).

  • Bossa de tela perquè portis el que necessitis :) Sabies que les nostres antípodes són Nova Zelanda? I així va sortir el disseny.

Produïdes per @taller.tartera. Serigrafia manual i tinta ecològica.
Produïdes per @taller.tartera. Serigrafia manual i tinta ecològica.

  • Agraïments: que menys que donar-vos les gràcies per tot el vostre recolzament i que sortiu als agraïments finals del vídeo que realitzaré. Si no vols que surti el teu nom sempre pots posar un sobrenom i continuar sentint que formes part d'aquest projecte :P

  • Postal dedicada des de Nova Zelanda. Us enviaré una postal directa des d'algun punt de la ruta. Escrivint-vos del meu puny i lletra (entonació dramàtica) les alegries i no tan alegries de l'aventura!

Les recompenses a les què es pot col·laborar des de qualsevol part del món són els agraïments i les postals.

A què destinaré les vostres aportacions?

Les aportacions es destinaran a finançar tot el material necessari per la travessa + els costos de la campanya (producció + enviaments).

Aquí teniu el llistat del material que necessitaré amb tots els seus costos. Recordar que és una ruta llarga de 5 mesos, i que parteixo de zero, ja que al vindre a NZ no imaginava per a res que acabaria fent això.

Calendari previst

Sense encara saber dia concret, el mes de desembre de 2020 si tot va bé estaré en ruta! Per què no pot ser més tard ni abans? Tenint en compte que la ruta pot durar 5 mesos... l'hivern de l'hemisferi sur m'atraparia i seria perillós. Es recomana començar durant octubre-novembre, però la començaré el més tard possible per tal d'estalviar el màxim que pugui fins llavors.

Qui sóc

Em dic Mercè. La veritat se'm fa difícil descriure'm, però fa poc em van donar el millor piropo que mai m'haguessin pogut dir, i crec que, ara mateix, descriu molt bé tal com sóc: "Tough girl in a tent with no roof": noia forta en una tenda sense sostre (té la seva història). Així sóc, sempre disposada a arrisca'm i a fer una petita o gran passa més per arribar allà on vull!

Després de gradua'm no em veia per casa, sinó descobrint món. Vaig tindre la sort d'aconseguir el visat working&holiday de Nova Zelanda i aquí estic! El pla era tornar després d'un any, però aquest lloc m'ha atrapat.

+ Info

Si voleu estar pendents de l'aventura em podeu seguir a merce.maso.

Per qualsevol dubte, em podeu contactar al meu correu electrònic [email protected], ja sigui sobre el projecte o si teniu pensat vindre en un futur i necessiteu +info. Escriu-me :)

Aconseguir fer les últimes passes de la ruta Te Araroa és cosa meva, però amb la teva aportació, per petita o gran que sigui m'ajudarà a poder fer la primera passa. Moltes gràcies si has arribat fins aquí.

Un agraïment profund i infinit, de tot cor!

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

19 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Angela Maria Arroyave

    Angela Maria Arroyave

    más de 3 años

    Buena suerte Merce

  • Angela Maria Arroyave

    Angela Maria Arroyave

    más de 3 años

    “Caminante no hay camino,se hace camino al andar”

  • Diego De la Garza

    Diego De la Garza

    más de 3 años

    Vamos por todo!

  • Diego De la Garza

    Diego De la Garza

    más de 3 años

    Vamos Merxe! Tu puedes lograrlo!

  • aleino0609

    aleino0609

    más de 3 años

    Mercè, primii, molta sort!! Ets molt valenta, et trobem a faltar moltíssim. Molts petons i abraçades meves i del Sergi. T'estimem ❤️

  • Cristina Franci

    Cristina Franci

    más de 3 años

    A disfrutar de la super experiència 😍Esperant la teva tornada per a que ens ho expliquis tot!

  • TomasSR

    TomasSR

    más de 3 años

    Des de Bellpuig, la Carmina i el Tomàs et desitgen tota la sort del món! Gaudeix!

  • idiyu

    idiyu

    más de 3 años

    Només amb l'emoció amb que ho expliques ja fas entrar ganes a qualsevol d'animar-se a fer-ho i ja val la pena col·laborar! Estic segur que serà una aventura que mai oblidaràs! Molts ànims! :)

  • Elisenda

    Elisenda

    más de 3 años

    Recorda que molta gent petita, en llocs petits, fent coses petites, pot canviar el món!!!

    Com tu dius sempre estàs disposada arriscar-t’he i a deixar petjada allí on vagis, des de Catalunya se’t troba molt a faltar Merxeeeee :)

  • Shawn Zhang

    Shawn Zhang

    más de 3 años

    Wow how can I describe my recent state that some parts of my mind were died years ago but your video and your words encourage and inspire me and also recall me the time that I also had a dream to cycle the whole NZ with a bicycle, now I’m thinking about it again, I’m not sure if I will do it or not now but I will keep it in my mind until the day I start it like what you do right now.

    And I wanna you know: YOU ARE SO BRAVE AND PRETTY!! You are able to do everything beyond your imagination. Enjoy your trip Merceee!!

#01 / Kia oraaaaa! Objectiu aconseguit :)

El que va començar com una idea de "tant de bo algun dia...." és ara una realitat! Comença l'aventura!! Gràcies a cada una de les persones que ho ha fet possible, sí, molt típica la frase, però no pot faltar!! Family, millors amigues, amics, coneguts i desconeguts, a cada un, infinits milions de gràcies per haver participat en aquest projecte.

En dos dies finalitza oficialment la campanya i serà quan t'enviaré un formulari per saber les teves dades per fer-te arribar la teva recompensa. Si vas escollir pòster, serà llavors quan em podràs dir quin model vols!

una abraçada!!!!! :)

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies