❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

La Passió d'Olesa de Montserrat 2020 (per emportar)

Una exclusiva i inèdita versió de La Passió d'Olesa en un format que et sorprendrà. Emporta't a casa els secrets d'un espectacle històric.

0
segons
139
Aportacions
7.843€
De 7.000€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

La Passió d'Olesa de Montserrat és un espectacle amb gairebé cinc segles d'història que puja cada any a l'escenari durant els mesos de març i abril gràcies a l'esforç desinteressat de centenars de persones. Aquest 2020, quan teníem tota la temporada a punt per arrencar, no vam poder obrir el teló perquè les mesures per prevenir el coronavirus van obligar a tancar els teatres, i la salut és, evidentment, el primer.

No obstant això, els mesos de feina feta, els preparatius, les novetats de la temporada 2020 i tot l'esforç de l'equip humà que fa possible La Passió d'Olesa vol sortir a la llum d'alguna manera abans no acabi l'any.

La Passió d'Olesa de Montserrat és una entitat sense ànim de lucre. Per això ens cal el teu suport per poder tirar endavant dos projectes que ens ajudaran a mantenir viu l'esperit de La Passió d'Olesa d'aquest 2020 i encetar el camí cap al 2021, que tampoc no serà fàcil, però que ens agafem amb moltes ganes.

Per fer-los possibles, doncs, et necessitem.

El primer que volem és que l'espectacle que havia de veure’s al teatre aquest 2020 prengui vida d’alguna manera, encara que sigui d'una forma totalment inusual. I hem pensat que a més volem que te’l puguis endur a casa.

Per això neix La Passió d'Olesa de Montserrat 2020 (per emportar)

L'espectacle traslladat al paper com si tinguessis a la teva mà la llibreta de direcció. Els textos, les notes, els detalls tècnics i escenogràfics, el repartiment... en forma de tres llibrets que reflecteixen amb gran detall els secrets de l'espectacle que s'havia de representar del 15 de març a l'1 de maig. Un homenatge als centenars i centenars de persones que fan possible La Passió d'Olesa de Montserrat i un recull de la feina feta aquesta temporada. Aquestes tres publicacions aniran acompanyades d’una quarta que recollirà la presentació del projecte, detalls de la part més tècnica de l'espectacle, així com tots els mecenes que hagin col·laborat en la present campanya. És, doncs, on posarem el teu nom per agrair-te el suport al projecte.

Els llibrets tenen una mida de 17x17 cm i s'editen a tot color per destacar-ne les il·lustracions. Els tres llibrets principals, amb una cinquantena de pàgines cadascun, corresponen als diferents actes de l'espectacle (l'acabat exterior de la coberta és orientatiu i pot variar).

S
S'han dissenyat un llibret per a cada acte de La Passió i un quart del projecte

A més d'aquesta versió de La Passió "per emportar", estem preparant una segona proposta. Abans que finalitzi l'any, volem retrobar-nos al teatre amb una activitat dedicada a La Passió d'Olesa i la seva gent. Ens haurem d'adaptar a les noves limitacions de prevenció del coronavirus, però volem mantenir viu l'esperit del nostre teatre aquest 2020.

Sobre les recompenses

Les recompenses les hem identificades amb frases de l'espectacle de La Passió d'Olesa i noms de personatges. :) Amb quina et quedes? (les trobaràs detallades als destacats de recompenses, on veuràs què rebràs amb cadascuna).

Recompensa 1. I són dolces? Dolces rai!

Recompensa 2. Al Cèsar, el que és del Cèsar!

Recompensa 3. El que fas, fes-ho aviat!

Recompensa 4. Davant de tan bella crida, qui gosa dir-li que no?

Recompensa 5. Mecenes Maria (pensada per a empresa/comerç).

Recompensa 6. Mecenes Simó (pensada per a empresa/comerç).

A què destinarem la teva aportació?

Per una banda, a la impressió de "La Passió d'Olesa de Montserrat 2020 (per emportar)". Fer realitat aquestes publicacions té un cost i el teu donatiu servirà per cobrir-lo. Aquesta és, de fet, la part més important de les despeses. El gruix del disseny ja el tenim preparat, i faltarà donar-li vida sobre el paper perquè te'l puguis endur a casa.

També destinarem part dels donatius a la producció i difusió de la present campanya, així com a despeses d'enviament de recompenses. Una petita part dels donatius anirà a despeses d'impostos associats a la campanya.

Quant a l'activitat dedicada a La Passió d'Olesa, el teu donatiu servirà per cobrir despeses de preparació, logística i difusió de l’activitat.

Ens agradaria molt poder tenir el teu suport per fer realitat aquestes iniciatives. Comptem amb tu.

Diàlegs, escenografia, repartiment, detalls tècnics, moviments de tramoia... tot recollit La Passió d
Diàlegs, escenografia, repartiment, detalls tècnics, moviments de tramoia... tot recollit La Passió d'Olesa 2020 per emportar

Calendari previst

El lliurament de les recompenses (els llibrets) està previst fer-lo durant el gener del 2021.

En el cas dels mecenes corporatius que hagueu escollit l'opció que inclou la presència al web, la inclusió del logo al portal es farà després que finalitzi la present campanya (de seguida que rebem la imatge per part del mecenes a [email protected]) i es mantindrà durant la temporada 2021 perquè tothom que visiti la pàgina pugui conèixer el suport que has donat a La Passió d’Olesa de Montserrat.

Qui som

Tal com t'hem comentat, som una entitat sense ànim de lucre que mantenim viva una tradició de gairebé 500 anys d'història. El document més antic trobat on s'anomena La Passió d'Olesa de Montserrat data, per ara, de 1538.

Ens agrada definir l'espectacle de La Passió d'Olesa com "l'anònim resultat de milers d'esforços amb noms i cognoms". I no, no exagerem.

Tot allò que fa possible la representació, des del detall més vistós fins al que passa més desapercebut, però que és igual d'important, és fruit de la dedicació totalment voluntària de centenars i centenars de persones que cada any posen el seu granet de sorra, durant molts mesos, perquè tot surti rodat.

Els col·laboradors i col·laboradores de la Passió d’Olesa actuen, maquillen, posen i treuen decorats, els arreglen, s’encarreguen del so, de les llums, de coordinar les seccions tècniques durant l’espectacle, del bon manteniment de les instal·lacions…

Una escena icònica de La Passió, l
Una escena icònica de La Passió, l'entrada de Jerusalem. L'espectacle és possible per l'esforç desinteressat de centenars de persones

També són els i les responsables de vendre't l’entrada a taquilla, de validar-la, d’acompanyar-te a la teva butaca, de vendre't un record. I també de cosir, rentar i planxar vestits; d’ajudar actors i actrius a vestir-se, de dissenyar el vestuari, de dirigir l’espectacle i de portar la part burocràtica i representativa de l’entitat. També munten exposicions, fan activitats culturals, porten un arxiu històric i una llarga llista de coses més. Què t'ha semblat?

Algunes de les seccions de l
Algunes de les seccions de l'entitat durant els mesos de preparatius de la temporada 2020

I tenim sempre la porta oberta a tothom que s'hi vulgui afegir. A La Passió d'Olesa tothom hi té el seu lloc.

+ Info

Si vols conèixer una mica millor la nostra entitat i activitats, t'esperem al nostre web i perfils de xarxes.
Web
Facebook
Instagram
Twitter

Preguntes freqüents

  • Si sóc un particular, puc fer una aportació de més de 40 euros?

    I tant! Els Mecenes Maria i Simó estan pensats per a empresa i comerç, però no estan tancats a ningú. En aquest cas, en comptes de posar el teu logo al llibret de projecte i/o al web, segons s'escaigui, hi posarem si ho vols el teu nom.

    També estem valorant si fem alguna altra modalitat de recompensa. Us mantindrem informats/ades.

  • Com sabreu quin nom vull posar a l'apartat de mecenes del llibret?

    Quan haguem arribat a l'objectiu i es tanqui la campanya, rebràs un correu on et preguntarem si vols que aparegui el teu nom a la llista de mecenes o no, i en cas que sí, quin hi vols posar. Per a empreses i comerços, el mecanisme serà el mateix. En aquest darrer cas ens haureu d'enviar el logo a [email protected].

  • Què passa si no tinc targeta o no me'n surto amb el Verkami?

    Posa't en contacte amb La Passió al 93.778.10.09 o bé envia'ns un correu a [email protected] per poder-te ajudar a fer el mecenatge.

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

12 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • MOISÉS

    MOISÉS

    3 años

    Hasta la victoria siempre ‼️

  • Lídia Martín Pascual

    Lídia Martín Pascual

    3 años

    👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Ja ho teniu!!!!!! 😘😘😘😘

  • Jeny Poquet

    Jeny Poquet

    3 años

    Som-hi!!

  • Amunt La Passió d’Olesa!!!

  • Molts ànims i gràcies per l'esforç!!

  • Duran-Pujol

    Duran-Pujol

    3 años

    .. i ara, amics, adéu siau!

  • VistaopticaOlesa

    VistaopticaOlesa

    3 años

    Hem sembla un gran projecte

  • VistaopticaOlesa

    VistaopticaOlesa

    3 años

    Hem sembla un gran projecte

  • Jaume Alemany Barnet

    Jaume Alemany Barnet

    más de 3 años

    Bona iniciativa per mantenir viva la il.lusió i l'esperit de la Passió.

  • Ma Carme Alonso

    Ma Carme Alonso

    más de 3 años

    Gràcies, per l'esfoç que feu i lluitar davant aquest moments tant durs.

#03 / Mecenes, ja els tenim aquí! A partir de dijous 25, recollida a Secretaria

Pack complert dels quatre llibrets (3 actes i llibret de projecte)
Pack complert dels quatre llibrets (3 actes i llibret de projecte)

Mecenes! Ens fa molta il·lusió comunicar-te que ja tenim els llibrets i que estan llestos per poder-te'ls entregar!

Si vius a Olesa, a partir de dijous 25 de febrer pots passar qualsevol tarda per Secretaria a recollir el teu pack. Si vas escollir l'opció de pack complert, rebràs els tres actes i el llibret de projecte. En cas que escollissis només un acte, rebràs el que vas triar i també el llibret de projecte.

L'horari de Secretaria és de 17 a 21h de dilluns a divendres (C/Anselm Clavé, 109). Per qualsevol dubte, pots trucar al 93.778.10.09 o enviar-nos un missatge a [email protected].

Si vius fora d'Olesa i ens vas indicar adreça d'enviament, te'ls farem arribar en uns dies per correu.

Moltes gràcies, una vegada més, pel teu suport.
'La Passió d'Olesa 2020 (per emportar)' no hauria estat possible sense la teva aportació.

#01 / Gràcies al teu suport, aviat serà realitat "La Passió d'Olesa 2020 (per emportar)"

Ben aviat podràs tenir a les teves mans "La Passió d'Olesa 2020 (per emportar)". El projecte ja està a la recta final i serà d'aquí poc una realitat gràcies a mecenes com tu.

Aquests dies estem fent els darrers retocs als llibrets. En breu enviarem a impremta el 1r, 2n i 3r acte.

El quart llibret, el de projecte, és el darrer que s'imprimirà. Aquest és el que contindrà els noms i logos de tots els mecenes i estem en ple procés de rebre la informació.

Si encara no has pogut omplir el formulari indicant-nos si vols aparèixer a l'apartat de mecenes o, en cas que siguis mecenes Maria o Simó, no ens has enviat el logo de la teva empresa/comerç, t'animen a fer-ho durant aquesta setmana. Així la confecció del llibret de projecte serà més ràpida i ben aviat podràs tenir els exemplars a les teves mans.

Si no et sona haver rebut cap formulari, revisa la carpeta "spam" o "correu brossa" per si ha anat a parar allà per error.

seguir llegint

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies