❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Passió d'Olesa de Montserrat

La Passió d'Olesa de Montserrat

Olesa de Montserrat

La Passió d'Olesa de Montserrat és una entitat sense afany de lucre impulsada per l'esforç desinteressat de centenars de persones que fan possible, temporada a temporada, una tradició de gairebé 500 anys d'història en forma d'un espectacle monumental que al mateix temps és també pròxim i emotiu. El teatre, la música, la dansa, l'art i la promoció de la cultura, en un sentit ampli, també formen part del nostre l'ADN i se sumen a l'espectacle de La Passió, que és l'eix central de l'entitat. Som una associació amb les portes obertes i la mà estesa a totes les persones que vulguin prendre-hi part. La Passió d'Olesa és, doncs, l'anònim resultat de milers d'esforços amb noms i cognoms.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies